Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

marți, 24 iunie 2014, 10:27
  • FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru.
  • Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la un acord cu Bogdan Tomulică și Narcis Șelaru pentru a prelua replici din comentariile de la Mondial. Nu se știe valoarea contractului, dar actorul a anunțat deja 12 show-uri exceptionale în toamnă.
  • Un puști brazilian în vîrstă de 9 ani a fost dus cu salvarea la spital pentru că a leșinat de rîs pe stradă, dupa ce l-a recunoscut în mod inexplicabil pe Sorin Ovidiu Hobana. Acesta purta o flanea albastră, a la Cabaye.
  • Zlatan Ibrahimovici a anuntat ca ii ofera un Selaru lui Mario Balotelli, dar a solicitat la schimb un Tomulica in format mare, A 4. Marca a dezvaluit ca vrea sa-l faca tablou
  • Celebra realizatoare de televiziune Lucia Hossu-Longin a anunțat că a decis să continue „Memorialul Durerii”. Acesta va fi difuzat în iarnă și va conține toate comentariile de la Mondial.
  • Consiliul de conducere al televiziunii publice a hotărît: accesul în marea familie TVR va fi de-acum garantat și prietenilor trimișilor la Mondial, nu numai a rudelor pînă la gradul 4, cum se procedează acum.
  • David Luiz a mărturisit că i-a plăcut atît de mult comentariul lui Cătălin Cîrnu și Dragoș Bocanaciu, încît a rupt noul contract semnat cu PSG și se întoarce la Chelsea.  Internaționalul brazilian ține neapărat să-l găsească acolo pe Fabregas.
  • Dupa ce sondajele de opinie au aratat că cel mai popular comentator TVR de la Mondial e Hobana, purtătorul de cuvînt al Guvernului a anunțat că Victor Ponta va zbura la Rio să facă un selfie cu el.
  • FIFA a decis că de acum înainte jucătorii din compartimentul defensiv nu se mai numesc fundași, ci TACLĂRI. „Hobana e genial, el a inventat asta”, a declarat Blatter.
  • Pentru a contracara diminuarea interesului britanicilor pentru World Cup, celebrul post de televiziune BBC a anunțat că a achiziționat transmisia meciurilor comentate în limba română. Pentru toate cele 8 continente ale lui Narcis Șelaru, cel mai serios concurent a fost Cartoon Network.
  • Florin Mihoc a anunțat într-o scrisoare remisă Mediafax că mulțumește public televiziunii române pentru că l-a trimis la Mondial. ” TVR mi-a îndeplinit visul, eu de mic mi-am dorit să fac comedie. Sunt fericit bocnă!”.

CITEȘTE ȘI Cele mai tari perle ale comentatorilor TVR la Mondialul din Brazilia

Comentarii (152)Adaugă comentariu

Ursul Micut (24 comentarii)  •  24 iunie 2014, 16:46

In prima faza, stiind ca sunt pe TVR 1 si nu pe ce stift de canal TV, am avut dubii serioase ca as fi invatat Geografie in mod serios la scoala. Asa ca m-am apucat sa numar pe degete continentele si mi-au iesit tot 7, cu diferenta ca acum am impresia ca se joaca fotbal organizat si in Antarctica, ceea ce ar explica (foarte probabil) si confuzia in care se afla comentatorul nostru.

Nu de alta, dar voi nu stiati ca Balenele au remizat spectaculos 6 – 6 cu Delfinii, in preziua meciului inaugural din Brazilia? Iar Pestisorii promit un spectacol pe cinste vara viitoare cand vor debuta si ei in campionat, contra cercetatorilor japonezi reuniti in echipa Harakiri CeTiMiri ?!

v1ad (1 comentarii)  •  24 iunie 2014, 16:49

cata colegialitate in breasla jurnalistilor. sa va fie rusine. macar daca spunea lucrurile astea un site gen eurosport, nu voi. fituica voastra, in plin campionat mondial si wimbledon are 50% stiri despre steaua. jenant

Mihai Marian (3 comentarii)  •  24 iunie 2014, 16:51

picassony…el pute de inteligenta!nu vezi curge pe el si asa de umed incat nici doua prosoape „flausate”nu l sterg…:)))))

Ra2 (1 comentarii)  •  24 iunie 2014, 17:28

Ce caterinca subtire. Se mai greseste pe ici pe colo insa nu e frumos sa dati cu noroi in colegi. Dumneavoastra aveti avantajul de-a putea reciti ce ati scris si de a corecta. O transmisie live cu acoperire nationala e altceva, sper ca e la puterea D-vs de intelegere diferenta.

BELIAL69 (3 comentarii)  •  24 iunie 2014, 17:29

O sleahta de taietori de frunza la caini,denumiti pompos „GSP”(in acronim,ultimele doua litere nu au semantica pe care v-o dorim noi toti…),comenteaza.Deci,comentatori.Comenteaza despre nimic,dar ei nu sunt Seinfeld.Mi-e mila de ei.Si eu ii invidiez si eu pe trogloditii TVR-ului,da’ nu-mi public laturile in presa.

dorin (2 comentarii)  •  24 iunie 2014, 17:33

ai dreptate sunt niste timpiti si au comentarii tembele si mai sunt si partizani”(tin cu partizan beograd)” „ghilimele dupa paranteze e in ton cu ei”

Gica (1 comentarii)  •  24 iunie 2014, 17:43

Voi vorbiti de comentarii??? Cand la Antena1 comenteaza Rachita ???? :))))

tlo (1 comentarii)  •  24 iunie 2014, 17:47

interesul celui care a facut articolul asta ….e sa fie citit…nu conteaza altceva

Adi (32 comentarii)  •  24 iunie 2014, 17:47

Mult talent au reporterii GSP, mai ales talentul de a gasi hibele altora, in timp ce greselile gramaticale sau titlurile stupide din situl GSP sunt omise in mod genial!… 😀

cristi (1 comentarii)  •  24 iunie 2014, 17:48

vorbeste ciob de oala sparta

in prima editie a GSP-ului de la mondial, mare pe prima pagina golul fabulos al lui van Persie, iar sub imagine, titrat mare, Golul fabulos al lui Roben.

ah si mare articol asta, ati furat emisiunea de pe Sport total FM de acum o saptamana, ca altfel habar nu aveati de asa zisele perle.

gigi (50 comentarii)  •  24 iunie 2014, 17:58

tocmai voi v-ati gasit sa comentati…

marean.mirlanu.de.la.trei. (1 comentarii)  •  24 iunie 2014, 17:58

Inainte de discoteca din ’89, pentru glume de genul asta, faceai ani grei de puscarie ( si aici ma refer la calitate nu la continut ). Nici macar penibilii aia de Nae Lazarescu si Vasile Muraru in cea mai neagra zi nu scoteau glume asa proaste. P.S. Vezi ca sezonul constructiilor este in toi si se cauta muncitori necalificati. Angajaza-te pe santier ca de „glume”… pina si Dorel face unele mai bune.

amidon (1 comentarii)  •  24 iunie 2014, 18:17

Gsp=Gazele lui Ponta…asta sunte-ti, nimic mai mult. Tot trustul Intact este o infectie cronica de care mi-e frica ca nu vom scapa curand…

vladd (30 comentarii)  •  24 iunie 2014, 20:27

DAr cine comenteaza pe la antena 1? vochin,rachita?Cei de la tvr macar te tin in priza..la anntena 1 adorm…

Mihai (1 comentarii)  •  24 iunie 2014, 22:20

Daniele..te oftici ca nu esti la Manaus(e in Brazilia orasul)???…Chiar si asa..securistul ala nu a avut bani sa va trimita sa vedeti si voi cum e prin jungla???…De ce nu va uitati pe alte posturi daca nu va convine cum se comenteaza??..Nu va e rusine jurnalisti de can-can ce sunteti!!! Sorin Hobana Si Marius Mitran sunt mai jurnalisti ca voi cei de la ghesepe de 1 mil de ori!!!

micul si carnatul (2 comentarii)  •  24 iunie 2014, 22:26

Na Sendre ca lumea are mai multa intelegere pentru nepricepere decat pentru marlanie si ipocrizie.
In locul tau as tacea malc cateva zile.Ti-ai scris norma de ineptii penrru vreme buna de acum.
Ma intreb oare cum te simti sa fi maine invitat la TVR ca si back up sau chiar ca jurnalist?
Daca nu ti-am spus ti-o repet……ai fost jalnic la superlativ.

viorel (1 comentarii)  •  24 iunie 2014, 22:43

Ai primit ordin de la Felix motanu sa critici aceste comentarii ? Voi ce ati facut cu Gsp TV ? Inainte de a critica uita-te in oglinda !

Ptc (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 0:24

Nu ma deranjeaza scaparile cat faptul ca nu stiu fotbal deloc. Nu am pomenit comentatori sa greseasca in ultimul hal jucatorii. Te trezeai cu fundasii ca sunt in offsaid…incredibil. Una e sa gresesti , alta este sa nu ai habar. Imi pare rau de Mitran, atat….

ciupi (112 comentarii)  •  25 iunie 2014, 6:26

din fericire nu urmaresc jocurile pe tvr, ARD si ZDF transmit intr-o maniera care ma scuteste sa incerc alta varianta, mai ales ca le stiu posibilitatile. totusi o intrebare: TACKLARI sunt tipii care tac sau cei care joaca biliard?!

Curiosu’ (27 comentarii)  •  25 iunie 2014, 6:29

Care sunt poantele ?

Fane Teapa (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 6:41

Ce sa zic de comentariul de la Romania – Ungaria 3-0, cand colegii de la Antena1 au comentat meciul foarte prost. Nici nu ma pot uita la imagini cand imi amintesc comentariul.

vlad (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 8:27

Mai bine ei decat Gradinescu, Enachescu, Draghici, Mocanu si Mironica.
Sunt mai colorate comentariile de la TVR, decat tot ce scot cei de mai sus.
Gradinescu e cel mai subiectiv comentator!
Enachescu il poreclea pe Quagliarella in 2008, „quaghirela”, asa ca nu sunt singurii…
Mocanu si Draghici stiu sa comenteze numai steaua, iar Mironica exagereaza cu parerile lui.

Sa nu il uitam pe Manolo Terzian care este sub orice critica!

danm (55 comentarii)  •  25 iunie 2014, 9:19

Dupa ce am citit o buna parte din comentariile de la acest articol am senzatia ca s-au adunat aici toate rudele si prietenii comentatorilor impricinati. Desigur, e o impresie falsa… 😉

Sorin Habarnam (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 10:13

Şelaru, Tomulică, Bocanaciu etc şi cu Hobana 10 care-i şi întrece…Pe Hobana nu l-a auzit nici un şef cum pronunţă Bayern…Muncen de zeci de ori ? Să-l trimită la Munchen în documentare ! Singurii care mai ştiu meserie la TVR Sport sunt Olaianos şi Longin (care a comis-o însă cu setul de 5-2 al Franţei)…

cosmin (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 10:34

Chiar va meritati soarta voi astia de la gesepe. Nu am vazut nicaieri asa articole proaste si atatea greseli gramaticale la un loc. Cred ca am mai intrebat dar totusi… va plateste cineva pentru ce scrieti?

helioglobalus (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 10:35

Sunt slabi e adevărat, dar măcar vorbesc de fenomen, nu ne spun preţurile din Brazilia, la mâncare, băutură şi bilete la bordel, la muzeu nu se mai merge de pe vremea maestrului Ioan Chirilă…

Ion N. Induplecatu (2 comentarii)  •  25 iunie 2014, 13:32

ce tari sunteti voi de la echipa de curling a lui voiculescu…

cristi (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 14:50

sa nu uitam ca la mondial sunt prezenti vreo 700 de jucatori, multi din tari exotice iar la tvr nu cred ca sunt cele mai mari salarii. nu ca as aprecia in vreun fel tvr-ul si taxa lor dar …unde e gsp tv acum?

vasco (161 comentarii)  •  26 iunie 2014, 6:42

Incredibil citi manelisto basisti comenteaza pe aici!!!Chiar va plac comentatorii TVR?E cit se poate de clar si stie toata lumea ca sunt angajati pe pile,nu au nimic cu fenomenul sportiv,se straduiesc cu greu sa alcatuiasca o fraza mai de doamne ajuta,fara sa mai vorbim de informatii pertinente din fotbal ,de harul de comentator nici nu ar mai avea rost sa vorbim.dar voi,ca basisti de serviciu ce sunteti,aveti treaba cu gsp-ul si cu Voiculescu…Hm!Suspect…

lazy (1 comentarii)  •  26 iunie 2014, 14:07

nu am vazut multe partide de la Campionatul asta dar la toate m-au enervat teribil comenatatorii.

grig (1 comentarii)  •  26 iunie 2014, 20:35

hai las-o balta…comentatorii TVR sub zei pe langa aia de la antene sau pro….chit ca gresesc, sunt totusi cu lectiile la zi despre echipe si jucatori…eu si acum tin minte un meci steaua -liverpool parca comentat de criminalul din culpa huida si gainusa fricoasa de portbagaj

John cel Mare (1 comentarii)  •  27 iunie 2014, 2:46

Eu va propun o solutie care sa va scape de comentatorii mioritici imbecili. Strangeti bani si cereti TVR, PRO Tv, Antena n sa il angajeze pe John Helm, cel mai bun comentator din lume, chemat special de FIFA si de marile televiziuni nord-americane sa comenteze World Cup. Veti vedea adevarate lectii de istorie a fotbalului pe parcursul transmisiunilor din Brazilia. Good luck!

Architrion (6 comentarii)  •  27 iunie 2014, 18:12

Poantele sunt dragute, ai in general un umor bun, dar …
Mi se pare o ipocrizie fara seaman felul in care-i criticati pe tvr-isti, iar articolele de pe gsp.ro abunda de greseli de tot felul, nu mai vorbim de tabloidizarea acestui site! Criticati oameni care transmit in direct, iar voi faceti greseli la articole scrise (pe care le-ati putea corecta).
Ieri de exemplu pe articolul despre Portugalia-Ghana erau date echipele probabile de la Germania-SUA!
Asa ca nu stiu cati gsp-isti sa dau la schimb pentru un Hobana, ca pentru Mitran sau Oloianos nu cred ca sunteti destui!

marius (1 comentarii)  •  27 iunie 2014, 20:17

adevarul e ca imi este dor de comentariul baietilor de pe eurosport 2 la meciurile din bundesliga si premier league

Nasul TV » Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! | Iată 10 informații care vor bulversa Universul :) (130 comentarii)  •  28 iunie 2014, 0:06

[…] Sursa: blogsport.gsp.ro   […]

Xbotz (2 comentarii)  •  28 iunie 2014, 12:47

Articolul este unul foarte amuzant insa daca nu il citesc comentatorii TVR e inutil.Trebuie si ei sa-si dea seama ce prostii pot spune in timpul unui meci de fotbal,de fac un telespectator sa fie mai atent la comentariu decat la meciul propriu-zis.Meseria de comentator este una grea,nu oricine poate sa faca insa comentatorii TVR nu isi revin.Au fost greseli la inceput insa acum trebuie si ei sa isi faca meseria ca niste profesionisti,daca sunt profesionisti.

gixanu (1 comentarii)  •  28 iunie 2014, 15:57

si la ora actuala la articolul „Interziceti canibalul” scris de Aurelian Botezatu , autorul spune ca Diego Lugano e fundas chilian … cand de fapt e uruguayan, asa ca mai bine ii tragi de urechi pe colegii tai decat sa faci misto de altii , care intr-adevar nu sunt cei mai talentati comentatori….

mmihaiu (1 comentarii)  •  29 iunie 2014, 10:10

Mihoc asta este o rusine a omenirii. Trimis de partid, de psd. la m0ndial si el este parnaie. in ce tara traim daca un pupincurist ca asta e trimis de daciana ponta la mondiale!

lebateauivre (6 comentarii)  •  29 iunie 2014, 10:19

prosti ca astia n-am mai auzit… nepotismul asta ne va distruge, pe noi romanii…

radu (5 comentarii)  •  29 iunie 2014, 18:44

N-am înţeles, Mocanu şi Drăghici sunt comentatori de fotbal?

QUASIMODO (2 comentarii)  •  1 iulie 2014, 3:30

Mai baieti infocati si cunoscatori intr-ale fotbalului-si nu numai,cred-fiti mai calmi si distrati-va cu prostii astia de la tvr(nici cu cei de la pro sau haznale nu mi-e rusine)si,daca puteti,ginditi-va cum ar fi fost comentariile astora daca eram noi,RO,calificati la C.M.-sau odihniti-va,ca vine C.E. si va fi jale si panarama!
Ramine cum am stabilit-hai la distractie cu ocazia C.E.!

vio (2 comentarii)  •  1 iulie 2014, 14:31

Bine tovarase este foarte usor sa critici. Iti propun sa folosesti butonul „mute” al televizorului si daca tot nu iti place nu mai privi C.M.
Cat despre trustul vostru, de fapt nu mai aveti gsptv ca de Gigi nu mai este sa va finanteze sau nu ati gasit pe cine sa aduceti sa comenteze ceea ce vedeam live pe la altii, de ce nu incercati sa mai cresteti calitatea (de exemplu am uitat de cand nu am mai vazut o emisiune pe A1).
Cred ca universul este bulversat de ceea ce faceti voi, ” cei mai geniali, cei mai vii” dintre jurnalistii din Romania.

alex (1 comentarii)  •  2 iulie 2014, 9:09

Pentru toti care comenteaza pe-aici fara nicio treaba:

1. Avand in vedere ca TVR e o institutie a statului, adica da socoteala Guvernului si Parlamentului in ultima instanta, cum puteti sa fiti atat de imbecili sa acuzati de „basism” pe angajatii TVR sau pe cei care comenteaza pro? Din cate imi amintesc, seful Guvernului e Ponta, nu Basescu.

2. Comentatorii TVR sunt de 10 ori mai documentati decat cei de la alte posturi „ne-basiste” (nu includ aici Eurosport, pentru ca de pe alta planeta). Daca transmiteau Antenele, ne puteam astepta la comentatori ca Lazarus, Simona Gherghe, Guta sau alte specimene de-astea. Apropo, parca s-a adeverit previziunea lui Dan Diaconescu, care zicea ca posturile TV din Romania se vor OTeViza in cativa ani, ceea ce se intampla cu trustul Antenelor si nu numai (tot ce vezi in ultima vreme e scandal, tigani si „reality-shows” scriptate pana la dumnezeu si inapoi, concepute sa arda incet dar sigur neuronii. dar voi nu simtiti ca va tampiti, dragi concetateni).

3. daca nu va convin comentatorii, puteti oricand sa apelati la butonul de MUTE al telecomenzii sau la un post strain care transmite sport (fie ca e vorba de fotbal sau de alte sporturi). Dar poate engleza e prea grea pentru unii care nici romaneste de multe ori nu stiu sa vorbeasca corect. Recomand SkySports.

wicked (1 comentarii)  •  2 iulie 2014, 9:28

BA, DAR VOI ATI ASCULTAT VREODATA UN COMENTARIU LA POSTUL TV ANTENA 1 ?! PAI SE COMPARA VREODATA COMENTATIUL UNOR PEFESIONISTI, CARE MAI AU UNELE SCAPARI, CU DEJECTIILE IDIOATE ALE COMENTATORILOR DE PE ANTENA 1 ?!

Gio (13 comentarii)  •  2 iulie 2014, 15:53

Sendre se crede superior …cand defapt le este mult inferior astora de la TVR

coco (1 comentarii)  •  2 iulie 2014, 21:49

La fiecare corner comentatorii TVR ne anunta ca echipa e „MASATA” in careu .
Eu m-am tot uitat cine o maseaza , unde sunt masorii , cum se face masajul . Din pacate nu am vazut nimic .

vasi (9 comentarii)  •  2 iulie 2014, 22:00

La meciul Braziliei cu Chile :

” In primele decade ale perioadei de la trecutul mondial pana la acesta , Brazilia nu a avut rezultate prea bune . „

RANDUL DE SPORT (23 comentarii)  •  2 iulie 2014, 22:37

@ Daniel Sendre

Pe Hobana il cheama Ion, nu Ovidiu ,si comenteaza din studio. Chiar comenteaza frumos,are un stil amuzant,oricine mai greseste…
Olaianos si Hossu sunt o.k.,nu mai spun de Mitran.

Ceilalti nu prea le au cu fotbalul si sunt plictisitori dar oricum sunt peste comentatorii de la Digi, Antene,chiar si Pro tv.
Selaru din cate stiu eu , este cu voleiul.
Si pana la urma, e usor sa critici si mai greu sa comentezi live

vasco (161 comentarii)  •  3 iulie 2014, 10:59

@alex,
Nu stiu altii ce treaba au pe aici,a ta e sigur pupinbasismul.

Stefan Amarandei (2 comentarii)  •  3 iulie 2014, 11:34

Babaete, ej nebun!

Comentează