Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Braziliana lui Dodel

Toate glumele despre braziliana lui Dodel, finalizată cu un dinte mai puţin în gură

Ce zice Dodel cînd îl vede pe Ronaldo făcînd biciclete: „Ăsta e inconştient, să moară mama”

MM Stoica pe Facebook: „Decît o viaţă în anonimat, mai […]

joi, 20 februarie 2014, 1:20

Toate glumele despre braziliana lui Dodel, finalizată cu un dinte mai puţin în gură

_rkx1574.JPG

Ce zice Dodel cînd îl vede pe Ronaldo făcînd biciclete: „Ăsta e inconştient, să moară mama”

MM Stoica pe Facebook: „Decît o viaţă în anonimat, mai bine două meciuri fără dinţi în gură! Eşti bun, Tase”

FIFA a anunţat că va introduce un nou trofeu în fotbal începînd de anul viitor: „Dintele de aur”

Cum vorbeşte Dodel după ce-a încercat braziliana: „Dă, bă, paşă, ca şunt liber! Nu veji?”

Noua glumă pe teren la derby-urile cu Dinamo: „Dodele, ia mai fă, mă, o braziliană d-aia”

Parchetul General a anunţat că a început urmărirea penală a lui Cristi Tănase pentru vătămare corporală din culpă. „Analizele au demonstrat că alcoolemia era 0, ceea ce constituie o agravantă”

Maradona în Gazzetta dello Sport: „Asta a fost braziliana lui Dumnezeu”

Lovitură de teatru în cazul lui Gigi Becali! După ce l-a văzut pe Dodel încercînd să dribleze, patronul le-a ordonat avocaţilor să retragă cererea de graţiere. „Ne-a zis că nu mai vrea să iasă din puşcărie”

Cum a comentat Traian Băsescu faza cu Dodel: „Nu ştiu, trebuie să analizăm. Poate că mingea l-a înjurat, poate că i-a zis ceva. Să vedem”

Indicaţiile lui Reghe pentru Dodel la meciul cu cîinii: „Indiferent ce se-ntîmplă, nu faci stop pe piept, că poate îţi rupi coloana”

Familia lui Paul Gascoine a anunţat că va da Steaua în judecată: „Paul reuşise să renunţe complet la alcool de trei luni. După ce a văzut braziliana lui Dodel, bea încontinuu”

Ce i-a zis logodnica lui Dodel cînd a ajuns acasă: „Nu te-ai lăsat pînă n-ai încercat să faci tu un dribling, nu!? Şi mi-ai promis că te potoleşti”

Casele de pariuri au introdus o nouă ofertă la meciurile Stelei: „Mai încearcă Dodel o braziliană? Cotă fixă: 200”

Ce a declarat după meci „Bomba Sexi”, fosta prietenă a lui Dodel: „N-am fost niciodată cu Cristi Tănase, nu ştiu cine e”

Ce a declarat mama fotbalistului: „Dacă ştiam că va încerca să dribleze, nu l-aş fi lăsat la fotbal niciodată”

Messi n-a declarat nimic. Doua ore a rîs cu lacrimi. 😉

Comentarii (45)Adaugă comentariu

Khal (5 comentarii)  •  20 februarie 2014, 13:36

Asta a ajuns asa zisul site de sport numarul unu’ in romanica(ma face deja sa ma gandesc la antenele varanului)…o gluma.Este jalnic ce se intampla, jalnic dar si josnic sa ataci o persoana in stil can can(a devenit o obisnuinta pe acest site) fara sa-i dai dreptul la replica. Daniel Sendre este un copil asa mai glumet de felul lui, care trece cu repeziciune de la o extrema la alta considerandu-se, zice el, impartial. Se declara dinamovist dar parodiaza conducerea clubului, dupa aia trece la atac frontal(prin afirmatii despre blaturi si alte mechinarii prezente doar in capsoru’ dansului). Si ce Daniel Sendre daca nu i-a iesit braziliana lui Tase’, macar a incercat omul, putem si glumi pe marginea acestui procedeu nereusit dar, sa te amuzi ca si-a pierdut un dinte, mi se pare mai mult decat josnic. Aici demonstrezi ca nu stii unde este linia care desparte ,,gluma” de bataia de joc. Atat am avut de spus.

Kulcsar (5 comentarii)  •  20 februarie 2014, 13:44

Onoua dovada de genialitate a acestui mirobolant zgarieci ce se inchipuie ziarist

vap.andrei (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 13:47

😐 Ce-s astea? Șterge mă mizeria asta … Total fără haz..

gigiunu (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 13:52

la aia cu Gascoine am ras cu lacrimi 🙂 ))))))

becali (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 13:52

„Articolul” asta ii ca braziliana lui Dodel…

Catalin (51 comentarii)  •  20 februarie 2014, 13:58

Toata lumea stie ca de fapt portughezul Cadu s-a infiltrat la antrenamentul Stelei si i-a dat un sut in gura lui Tanase.

l0gan (6 comentarii)  •  20 februarie 2014, 13:58

nota 10

Adi Adi (6 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:02

Ce articol jalnic… Sendre, esti de rasul lumii…

glumetul (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:08

ce glumet esti! …

danms (6 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:11

Mortale ! Aproape toate ! Nu-nțeleg de ce-s băgați câinii aici ?! Poate pentru că ei râd bine înainte de meci !…

viorel (18 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:13

foarte misto 🙂 )))

ovidiu_3003 (67 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:13

Foarte reusit articol …sa ne mai scrieti …

Alin (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:14

Toti stelistii care au comentat aici, stati jos, 3. Omu s-a facut de cel mai mare … cand a incercat sa faca o miscare extrem de complexa pentru el si rezultatul s-a vazut clar cum a zburat din gura lui. Nu ii mai luati apararea, omu e pamant.

pify (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:20

Dodel nu mai este de acord ca selectioner sa fie Piturca, el opteaza pentru Boloni pentru ca e …dentist

vap.andrei….. (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:21

vap.andrei si khal: voi doi sunteti doar niste stelisti si comunisti … care nu stiu altceva decat sa pasca oile lu’ Becali. Voi nu sunteti constienti ca mai aveti un singur jucator de fotbal, si anume Sanmartean, restul sunt niste ciurucuri?!

valahu (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:25

super,am ras cu bibirica si imperatoru de m-am stricat!

Anextrf (2 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:25

Sunt Dinamovist…dar nu mi se pare deloc amuzant,nu inteleg cine l-a angajat pe individul asta si de ce. Astea sunt glume de santier, pentru oameni cu creierul cat o nuca. Alo?! Domnilor de la GSP, chiar nu vedeti ca va faceti de ras cu mizeriile astea? Mie inca nu-mi vine sa cred ca un ziarist poate concepe asemenea oribilitati. Din pacate, Romania a ajuns o tara mica din cauza oamenilor fara educatie si caracter…oameni care nu mai stiu ce este respectul, oameni care pentru o punga de galbeni sunt in stare sa-si vanda si familiile.

qpax (5 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:31

Aia a fost incercare de braziliana? … 🙂 ) Eu am crezut ca a vrut sa trimita cu … calcaiul … in dreapta … 🙂 ) Sincer … probabil Tanase se astepta sa plece primul de la Steaua … acum dupa ce i-au luat fata si Rusescu, si Chiriches si Bouceanu … toti veniti dupa ei … pana si Tatarusanu … omu este disperat. Probail ne va fi de foarte putin folos in perioada urmatoare, si vom asista la multe astfel de actiuni menite sa se scoata pe el in evidenta.

La sfarsitul zilei, Tanase a fost o investite foarte proasta a Stelei … un jucator cocolosit de mic, de presa, de patron, si care a artata foarte putin.

dan (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:32

am ras de am lesinat! ce o zice dodel?? la meciul urmator banner! dodele ti am gasit dintele!

je (2 comentarii)  •  20 februarie 2014, 14:56

Sendre te credeam mai dezghetat, dar se pare ca m-am inselat. Pari crescut in Caracal desi esti din Corabia.

stando (27 comentarii)  •  20 februarie 2014, 15:46

E uimitor cati suporteri fara simtul umorului are stana. Dupa chipul si asemanarea detinutului grav bolnav, idolul lor fara discutie. Si lipsa simtului ridicolului e tot boala, numai ca nu doare…

nea alecu (24 comentarii)  •  20 februarie 2014, 15:52

Pentru unii ar trebui sa incepi articolele cu avertizarea (necesara din pacate!) :”Acesta este un pamflet.”Ma gandesc cu groaza ca cineva ii va citi pamfletul lui Dodel si ne vom trezi cu o replica.

Aanonim (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 16:06

Dupa parerea mea nu e deloc amuzant sa iti perzi un dinte, iar cei ce cred ca e amuzant as zice sa incerce si ei sa vada ce frumos e. Atata stiu reporterii din RO sa fac misto de altii nu sa zica lucruri bune. De aceea suntem o tara de nimic pentru oameni ca astia.

Cristi (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 16:07

Chiar era un subiect ce promitea. Aveai material de misto. In schimb as putea face misto de articolul tau. As putea face misto chiar si de cei ce rad la glumele astea.

xavi (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 16:07

pt anextrf
esti exact ca si pseudonimul…ziarul este sa ne mai si destindem si caracterizeaza un personaj DODEL reprezentativ pentru prostia omeneasca;daca vrei cartarescu sau Liiceanu ,du-te in alta zona si lasa-ne fraiere

Kossu (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 16:21

Să vă fie rușine, domnu’ Șendre, sunteți pur și simplu invidios. Nu mai păcăliți pe nimeni. Toată lumea știe că nu sunteți imparțial în cazul lui Dodel (omul care-n gură-i chel). Mereu ați avut un dinte împotriva lui. 😀

behehe (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 16:24

ochi pentru ochi…dinte pentru braziliana 🙂 ))

Unu’ (13 comentarii)  •  20 februarie 2014, 16:51

A ramas unu’ fara un dinte, hai sa facem misto de el. Pe cand un articol haios despre Nesu?

yoooo (5 comentarii)  •  20 februarie 2014, 17:03

Glume englezesti cumva?ca nu mi au schitat un zambet….jenant,stai jos 2!

peter (3 comentarii)  •  20 februarie 2014, 17:37

glumitele (unele dintre ele) sunt faine…Ceea ce mi se pare aiurea e ca „dodel” nu si-a pierdut dintele (dintii?….) incercand/nereusind sa dribleze. Si l-a pierdut in urma loviturii incasate in urma blocajului facut de un adversar. Privind lucrurile din perspectiva asta, chiar nu mai pare deloc haios „articolul” tau.

gicu (14 comentarii)  •  20 februarie 2014, 18:50

bai,Sendre,nici gadilat nu pot sa rad…nu fac misto,chiar am simtul umorului!

Ush (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 18:53

Tare!!

mg (3 comentarii)  •  20 februarie 2014, 19:09

Vorba chiorului : ” Ce bune sunt glumele mele !ha ha ha ha ha ! „

gigi (1 comentarii)  •  20 februarie 2014, 22:56

slabut

dankressman (51 comentarii)  •  21 februarie 2014, 8:12

Dodele, sa nu mai driblezi fara d’aia-n-gura cum au boxerii. Oricum fara dinti arati mult mai bine!

Fara gluma, totusi, ala a dat cu pumnul acolo! Daca s-ar fi intamplat acelasi lucru cu unul de la Cluj isi scoteau Dinu Vama si Nicolae dintii singuri de cat rageau pe la televizor ca trebuia eliminat Dodel…

Steaua1986forever (1 comentarii)  •  21 februarie 2014, 8:41

Haios…insa trist e ca dodel este cel mai slab nr.10 din istorie al acestei echipe. Oricum, nu e amuzant ca „geniul” a fost lovit atat de tare incat si-a pierdut gluma. Amuzant era daca isi dadea singur cu mingea in bot si ii sareau dintii. P.S Sunteti totusi siguri ca nu e vorba de o guma si nu de un dinte?

nea alecu (24 comentarii)  •  21 februarie 2014, 13:05

Astept replica lui Dodel sau a „piarului”,sigur are asa ceva!

ares (16 comentarii)  •  21 februarie 2014, 15:19

Curios…sau nu, cum comentariul meu a disparut pentru ca-i facea observatie autorului ca e deplasat, si glumele de doi lei….Curios si cum au ramas doar comentariile care in proportie de 95% lauda marea creatie gazetareasca. Va disparea si acest comment..soon

Daniel Sendre (32 comentarii)  •  21 februarie 2014, 15:42

ares: Nu ştiu, trebuie să analizăm. Poate ca ai zis ceva urat, poate ai injurat. Sa vedem. Altfel, celalalt comentariu n-a disparut, vezi bine 😉

@all: Multumesc tuturor pentru comentarii!

Rumpelstinskin (23 comentarii)  •  23 februarie 2014, 15:42

@mg
🙂
Apropos, dacă te uiți la Daniel dintr-un anume unghi, poate observi vreo similitudine .

De ce lui Steven Gerrard nu i se spune “Dodel”? | mihai vasilescu's blog (130 comentarii)  •  25 februarie 2014, 9:00

[…] – Missster, am auszit la baiesi ca avem meci azi? intreaba Tanase, inca usor sasait din cauza lipsei dintelui pe care si l-a scos, incercand sa faca o “braziliana”. […]

gogu patriotu’ (8 comentarii)  •  27 februarie 2014, 14:46

cine este dodel despre care ai scris articolul?

brazvan (9 comentarii)  •  16 martie 2014, 19:14

ce faci, domne? ți-a pierit inspirația sau te-au dat afară de la gazetă?

DINO (1 comentarii)  •  19 martie 2014, 12:37

Ce afectati sunt cititorii astia cu o cultura atat de vasta, incat nu ajung nici la genunchiul broastei, ca se fac glume pe seama lui Dodel. Asta e o parnaie de jucator, care din nefericire, de multe ori e titular in echipa nationala. A incercat alt driblign decat unicul stiut de el si acum ii bate vantul prin gura…oricum e talentat pustiul! … are viitor …

Gicu catre toti frustratii (10 comentarii)  •  21 martie 2014, 18:25

Daniel Sendre a incercat sa scrie „ceva” in acelasi stil in care Dodel a incercat braziliene. Rezultatul? E egalitate intre ei la ratari, cu un plus de partea lu’ Sendre pen’ ca face pe superioru’.

Comentează