Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Top 10 concluzii trase de Reghe în Spania

Deşi Steaua n-a cîştigat nici un meci din cele cinci amicale jucate în cantonamentul de la Marbella, Laurenţiu Reghecampf a descoperit 10 lucruri clare:

1. Că Pintilii e pe un făraş normal. Din ultimele discuţii purtate cu el, antrenorul […]

joi, 23 ianuarie 2014, 4:15

Deşi Steaua n-a cîştigat nici un meci din cele cinci amicale jucate în cantonamentul de la Marbella, Laurenţiu Reghecampf a descoperit 10 lucruri clare:

1. Că Pintilii e pe un făraş normal. Din ultimele discuţii purtate cu el, antrenorul şi-a dat seama că Mihai vrea să fie impresariat de Giovanni, nu de cine trebuie 😉

2. Că încă nu ştie cu ce se ocupă exact MM la Steaua. În afară de a fi fratele lui, adică de a sta alături pe bancă şi de a se îmbrăca la fel, managerul nu pare să aibă nici o treabă prin Ghencea. Dar Reghe nu se dă bătut, e decis să afle în maximum doi ani.

3. Că Lorin Fortuna are dreptate, şerpilienii sînt printre noi! Dar s-a liniştit cînd combatantul ezoteric complet şi corect definit din punct de vedere existenţial prin rang şi distincţii a blestemat civilizaţia Arahnidică Tarantulară. Asta înseamnă că Astra lui Niculae nu va lua niciodată campionatul!

4. Că nu există subiect la care să nu se priceapă Monica Tatoiu. Ultima oară a văzut-o vorbind la TV despre sateliţii geostrategici ruseşti şi tehnicile de localizare STS.

5. Că numărul celor care sînt „stelişti de mici” a crescut substanţial după ce Simona Halep a fost eliminată aseară la Australian Open. Mulţi dintre ei pretind că nici nu ştiu cine e.

6. Că autorităţile şi-au făcut-o cu mîna lor, atunci cînd l-au închis pe Gigi Becali. Dacă omul ar fi fost liber, le-ar fi scos iar, ca la deszăpezire şi inundaţii. Nu numai că ar fi găsit supravieţuitorii într-o oră, dar le-ar fi dus şi un camion cu portocale. Timp era berechet!

7. Că muzica lui Piţi Talent are puteri tămăduitoare. Nu contează cîte probleme are acasă sau la echipă, ascultă „melodiile alea frumoasele” şi îi trece orice durere de cap.

8. Că Dodel s-a maturizat foarte mult în ultimul timp. A terminat puzzle-ul început în urmă cu 3 ani, nu mai pune pastă de dinţi pe clanţe şi ascultă Justin Bieber la greu. P.S. Acum pune gel.

9. Că meciul lui Bute cu Pascal se va rejuca, pentru că haitianul a bătut 11 reprize dublura românului, fără să-şi dea seama. Reghe a realizat asta după ce a citit declaraţia lui Lucian: „Adevăratul Bute a fost cel din ultima repriză”

10. Că rămîi PROST dacă afli ce a făcut Mourinho în VESTIAR la Chelsea, DOAR dacă citeşti ştirea pe sport.ro. Altfel, afli că Mourinho şi-a felicitat elevii pentru victoria cu Manchester, deşi nu e o noutate. MILIOANE de oameni ŞTIAU asta deja! 🙂

Comentarii (59)Adaugă comentariu

Steaua Mereu (1 comentarii)  •  24 ianuarie 2014, 0:13

punctul 10 se poate aplica fara mari probleme si la concurenta alora…..stii tu care …..

dynamovist (7 comentarii)  •  24 ianuarie 2014, 4:56

@catalinx
#1-nu poti compara orase precum Cluj, Urziceni si Galati cu Bucurestiul. Chiar daca CFR si Unirea au facut mai multe puncte in CL decat Steaua in 237 de participari in aceiasi competitie. Cele 3 orase la un loc au mai putini locuitori decat Bucuresti.
#2-la cat de rar isi vad echipa favorita campioana, suporterii isi doresc suveniruri. Se poate insa, ca suporterii celorlalte echipe, sa ramana brusc fara hartie higienica.
#3-daca aveai mai multi anisori, stiai ca echipe ca Dinamo si Craiova faceau cunoscut fotbalul romanesc cu mult inainte ca Steaua sa treaca de turul 2 intr-o cupa europeana.

dynamovist (7 comentarii)  •  24 ianuarie 2014, 5:09

@juliusmad
la fel de haioasa ca participarea voastra in CL. Pardon! Vroiam sa spun, participari, numai ca numarul punctelor stranse de voi in CL, te face sa te gandesti la o participare.
Comuna Urziceni se poate lauda cu o prezenta onorabila in CL,voi…chiar ar trebui sa va pregatiti de CL.

Lazio 1900 (1 comentarii)  •  24 ianuarie 2014, 10:12

Calmati-va berbecilor, ca va ia cu lesin. Va simtiti ofuscati ca s-a luat cineva de cocalarul suprem si de maimutoiul MM care va bate prin tribune? Nu va agitati ma baieti, oricum voi sunteti 90% de la tara, si nu pricepeti ironiile, glumele si alte texte de genul, doar sunteti stelisti, adica turma, pleaba, unu mai prost ca alu’. O zi buna dragi spurcati!

alexu (14 comentarii)  •  24 ianuarie 2014, 10:18

Spune sincer Daniel, ai dat de petrol? Ca la cat de jos ai ajuns dpdv al calitatii „articolelor” ar trebui deja sa rivalizezi cu arabii.

andy (1 comentarii)  •  24 ianuarie 2014, 13:13

Daniel Sendre = complexat, tarat si frustrat’. „Satira” pentru cei cu IQ subunitar !

filmu (2 comentarii)  •  24 ianuarie 2014, 14:53

Bun textul, bravo Daniel.

Altfel..

La toti sclavii ce ne-njura …

vasco (161 comentarii)  •  25 ianuarie 2014, 0:05

Daniele,asa cum te-am mai intrebat,pe cind un volum de proza satirica?Comantariile corigentilor si repetentilor de dinainte de picarea bac-ului cu note de unu si doi,cam de prin clasa a sasea,ar trebui sa-ti dea incredere sa scrii un volum chiar despre ei si comentariile lor.Caragiale s-ar amuza copios constatind ca nu s-a schimbat nimic.

redknapp (8 comentarii)  •  25 ianuarie 2014, 17:32

Ha,ha,ha… Au inceput sa se burzuluiasca stelistii. Ce sa faci, pentru ei cuvantul umor nu exista, In schimb, injuraturi cat incape

Comentează