Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Au pus vertebre florilor!

Premierul Dăncilă sare în ajutorul copiilor care stau în cap pe ciment şi lansează programul "400 de borduri de sport"

Permalink to Au pus vertebre florilor!
luni, 23 aprilie 2018, 9:44

„Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă, Doamne fereşte!, unui copil i s-ar fi întâmplat ceva”. Aşa comenta ministrul muncii, Olguţa Vasilescu, acum mai bine de un an, faptul că unii protestatari şi-au adus copiii în Piaţa Victoriei. „Citiţi Legea 272/2004 şi veţi vedea acolo că se precizează foarte clar că părinţii nu au voie să îşi expună copiii la mitinguri”.

Şi a venit iar Simfonia Lalelelor, de la Piteşti, cu mitingul pe teme horticole organizat în centrul oraşului. Să nu vă gândiţi că Primăria Piteşti a cheltuit nemăsurat pentru eveniment! Nu, a dat doar 500.000 de lei, mai puţin decât pe brandul FC Argeş, 660.000 de lei, TVA inclus, cumpărat de la ANAF.

Sonata asta bugetară, la care sunt invitaţi prim-miniştri, miniştri, preşedinţi şi ambasadori, se organizează din 2003, observa ziare.com. De 15 ani, copii de grădiniţă şi elevi sunt puşi să defileze prin faţa politicienilor plantaţi pe podium, printre lalele. În ciuda criticilor, la fel ca vânătoarea de la Balc, parada a continuat. Premierul Viorica Dăncilă a fost la Simfonie şi în 2015, ca europarlamentar.

„Luptătoare” pe banii părinţilor
De doi ani, în paradă au apărut şi gimnastele argeşene, antrenate de Nicoleta Andrei. Anul trecut, 19 fetiţe de la ritmică şi aerobică au defilat la Simfonie. Afară erau cinci grade Celsius, conform presei locale. Bătea vântul. Prin faţa spectatorilor şi invitaţilor în haine de iarnă, gimnastele, în costum de competiţie, făceau notă discordantă. Într-un interviu pentru ziarulargesul.ro, antrenoarea Nicoleta Andrei a declarat defilarea un succes, „fetele mele sunt luptătoare”. Pregăteşte 306 eleve, „pe unele le-am luat de la trei anişori, nici nu vorbeau bine”.

Clubul Sportiv „Nicoleta Andrei” Olimpic Argeş nu e înregistrat la MTS. Îşi desfăşoară activitatea în săli de sport de pe lângă licee şi case de cultură. Trăieşte din cotizaţiile părinţilor. „Nu vă puteţi imagina ce cheltuieli impun concursurile oficiale!”, spunea antrenoarea. „Fără părinţii micuţelor nu puteam ajunge aici”.

Premierul inimilor
În luna mai, anul trecut, de Zilele Municipiului, Nicoleta Andrei a organizat o competiţie de gimnastică şi balet, cu finanţare de la Centrul Cultural Piteşti. Concursul s-a desfăşurat în aer liber. În Piaţa Primăriei a fost întinsă o mochetă roşie. Gimnastele, scrie presa locală, s-au schimbat în tufişuri sau în maşinile părinţilor.

Anul acesta, la paradă, copilele n-au avut covor. Şi astfel, în faţa premierului Dăncilă, o fetiţă de trei ani pune capul pe ciment, ezită, dar e îndemnată de antrenoare: „Hai, dă-te peste cap, hai!”. Şi s-a dat peste cap, s-a rostogolit cu spatele pe beton, notează Recorder.ro.

În cei 15 ani de defilări şi de copii lalelizaţi, acesta a fost punctul cel mai de jos. Mai jos de atât nu se putea, oricât ar fi chemat la luptă Nicoleta Andrei. Cum ar spune baronul local de Coubertin, în situaţii din astea, important e să n-ai coloană.

Premierul Dăncilă, în zi de mare graţie, a electrizat audienţa atât cu eşarfa din nylon, oferită de gazde, cât şi cu prezenţa de spirit. I-a oferit flori micuţei care ratase aterizarea. Nu i-a urat să devină martiră, făcând podul de sus şi roata. Pentru că asta e, nu găseşti textieri ca ai lui Erdogan pe toate drumurile. Apoi prim-ministrul a aplaudat copiii cu dizabilităţi defilând în scaun cu rotile, sub pancarta Protecţiei Copilului.

Pediatria salvează Simfonia
Conform legii citate de ministrul muncii, părinţii n-au apărut nici anul ăsta la mitingul organizat de Primăria Piteşti. Unde-or fi fost? Poate erau printre spectatori, aplaudând, poate că nu. Poate erau acasă, înjurând în intimitate Guvernul.

Viorica Dăncilă, premierul statului paralalelesc, a trecut elegant peste gafa organizatorilor care au trimis sportivi insuficient antrenaţi la paradă. La anul însă, defilarea va fi fără cusur. Primăria Piteşti plănuieşte să renunţe la copii, care au cam dezamăgit în ultima vreme. În locul lor, se va apela la gândacii din Spitalul de Pediatrie, aflat în subordinea Consiliului Judeţean. S-au înregistrat deja mari progrese în dresarea lor. De pildă, gândacii au învăţat să se ascundă când vin inspectorii de la Ministerul Sănătăţii. Ştiu să formeze lebede din mănuşi chirurgicale. Şi pot forma din corpurile lor, pe pereţii saloanelor, nu doar slogane, ci discursuri întregi despre dublarea salariilor, ceea ce e cam peste mână să le ceri copiilor de grădiniţă.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

Dem (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 10:34

Superb articol! E despre tot! Bravo!

Dadi (2 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 10:51

Nu e rau tanti, dar zi-le-o pe șleau: PSD mafia si/sau ciuma roșie, nu vrem cu rușii, plus restul strigaturilor din strada. Apoi, elogiile vor urma gârla, plus câte ceva la pusculita, via click counter, etc, etc.

echidistanta (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 11:15

defilarea asta are loc de vreo 2 decenii la pitesti: cand bok asista la defilarile copiilor era totul OK si copiii defilau cu entuziasm - acum cu premiera si cu "ciuma rosie" - copiii sunt fortati, chinuiti etc; vedeam in alt ziar al tefelistilor entuziasm mare cum bok s.a pupat cu halep la cluj, marea dragoste a organelor pt sport- totul depinde din ce unghi privesti problema

Raul (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 11:54

Pai nu a fost ceva sarbatoare locala? Ca nu vad vina invitatilor. Adica de venea Macron il injuram si pe el?

oroian jan (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 12:14

M-am nascut normal,am crescut,am lucrat ca un ***,am ajuns ca o fiara,indus de orgoliul de vite ale unor Fiare,hidoase,hapsine,feroce. A disparea este bine,dar in favoarea lor! Canaliilor !!!! J.

Carol K (309 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 13:04

Scandalos!!! Nu era de ajuns ca au pus un copil de 3 ani sa stea in cap pe ciment, au mai inventat o mizerie, copiii cu handicap au fost pusi si ei sa defileze, sa aiba marile baronese aliate la guvernare prilejul sa-si retușeze imaginea in fața camerelor. Mai lipseau niste manele ca-i venise doamnei Gratiela de la Mediu(toxic) cheful de țopăială, pacat ca nu s-a intamplat, precis s-ar fi prabusit tribuna cu toti cei de acolo, ar fi stat si ei un pic in cap pe acelasi caldaram.... in acest fel poate aveam si noi o satisfactie dupa toata Omagiada asta penibila...

Andrei F (188 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 13:17

Ca sa vezi!!!Dar distinsa reprezentanta a presei,cumva un copilas a fost lovit cu palma sau cu pumnul?Si de cine?Cand s-a intamplat sau nu ,dar sigur s-a vorbit de asa ceva ne-ati spus parerea?Uite ne puteati si dumneavoastra calcula lungimea bratului sau sa ne demonstrati pixelii albastrii si poate ajungeati ministrul Invatamantului ca la unii a mers cu asa ceva...Nu va plac defilarile?Dar eu am vazut ca a fost o parada ,cu un car alegoric...Dumneavoastra ne trimiteti la defilare ca sa amintiti de vremuri trecute ?Ei bine eu spun ca a fost parada asa cum se organizeaza si in America...

Ioan (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 13:21

Pentru cei care nu pot înțelege grozăvia lalelo-piteșteană: de ce nu s-au dat peste cap și cu spinarea pe cimentul gol „duoamnele” de la tribuna oficială, iar copii să le aplaude și să le arunce banane?

dan (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 13:30

imi pare rau ca trebuie sa o spun ***...daca erai jurnalist adevarat (ceea ce sigur nu esti) te ai fi documentat si ai fi aflat(fapte nu aberatii) ca : - ideea defilarii la Simfonia lalelelor a avut-o fostul primar Pendiuc acum vreo 15 ani dupa ce a fost intr-o vizita la Tynaarlo in Olanda si dupa ce a vazut exact acelasi tip de defilare cu care alegorice si copii la o manifestare asemanatoare din zona...asa ca eu sunt mai jurnalist cu tine..o zi buna

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dansy (10 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 14:19

Intamplarea gestionata ,ca de obicei,foarte prost de premierul Dancila ar trebui reclamata la protectia copilului.

Dan T (18 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 14:25

Andrei F, tu vezi ceea ce te lasa partidul sa vezi. Daca vezi mai mult decat trebuie iti taie subventia si ajungi sa faci coada la somaj. Nici in Coreea de Nord n-ai sa vezi copiii de 3 ani pusi sa sara peste cap, pe caldaram direct. N-ai sa vezi copii cu handicap expusi intr-un grup al celor cu handicap. in carut sau schiopatand cu privirile in pamant. Ce satisfactie vecina cu nebunia sa aiba acele activiste de partid sa faca asa ceva? Iar cele de la tribuna in loc sa opreasca acel delir aplaudau ca nesimtitele. Lasa carele alegorice, nu te mai ascunde sobolanule dupa acele care, alea au fost separate de ceea ce a scandalizat pe toata lumea normala, mai putin activul dependent de partid printre care te afli.

Andrei F (188 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 14:55

@Dan T (16 comentarii) • 23 aprilie 2018, 14:25 Vai domnule!!!!Dumneata duci demagogia pe culmi de neatins!!!!Coboara pe Pamant si spune-mi de unde ai dedus ca politicienii au cerut ca acel copil sa faca gimnastica pe asfalt?Daca tot vorbesti de satisfactii,singura satisfactie este a voastra in a lovi o anumita parte politica...Cand un copil chiar a fost abuzat ati tacut...Si era vorba de miting politic!!!Cand aparatorul lui Basescu a ajuns ministru ati tacut...Cand insusi Boc a fost la Simfonia Lalelelor si si atunci au participat copii va faceti ca nu stiti...Cautati pe Wikipedia si cititi despre Simfonia Lalelelor si o sa vedeti cata rautate aruncati gratuit... Cautati pe internet cum sunt organizate parade in America si apoi sa vorbim de demagogie...Pentru ca vorbesti de subventie care cineva mi-ar taia...bla,bla...Nu am primit nici un fel de subventie nici pe fata nici mascata...Adica nici nu am fost asistat si nici nu am beneficiat de ajutoare care mascau subventii la transport , caidura,utilitati...Poti afirma la randul dumitale asta?

Jean-Paul (96 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 15:27

La simfonia la lelelor La lelea vasilica au privit toti junii//Cum fremata distinsa doamna pe trotuar//Privind copiii rostogolindu-se pe asfalt, precum nebunii//Si n-a schitat deloc, nici un repros macar//......... Ceea ce a lipsit acestei manifestatii a fost in mod sigur discursul vasilicii docila: ma asteptam sa tina un discurs mobilizator pentru toti sugarii si prescolarii , cum ca de la anul va creste bugetul(cu accent pe u!!!)pentru ca toti copiii sa-si incerce soliditatea cutiei craniene pe asfalt.......... Tanti viorica vasilica este mare admiratoare a familiei traditionale, model, asa cum este cea formata de mustaciosul daddy si irinuca cea fara de prihana, de aceea, va fi in primele randuri la miting, alaturi de vestitele frumuseti Norica Nicolai, Gavrilescu, olguta-peremista si "militianca" Carmen, pentru a fi admirate de burlacii psd-ului.....

catyo (17 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 15:39

Misoginismul este reprobabil, anacronic, ridicol si inacceptabil. Dar, cu toata parerea de rau si scuzele de rigoare, cand vad ce exemplare feminine garnisesc actualul esichier politic romanesc, in special Guvernul...parca simt o aplecare catre misoginism. Bravo, Maria, foarte bun articolul!

Thomas brams (36 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:15

Ca intotdeauna un superarticol. BRAVO

Zamby (9 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:17

Nr. 1: LIKE! Big LIKE! Nr. 2: incredibila scuza cu „si ceilalti faceau la fel”. Pai de asta ia-ti ales pe astia, sa faca le fel? Doamne cati ramasi prin afara gardului in tara asta...

Andrei F (188 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:15

@Zamby (9 comentarii) • 23 aprilie 2018, 16:17 Aveti perfecta dreptate!!!Cum poti sa scuzi asa ceva?Cum sa pui egal intre a asista cum un copil se da in spectacol si lovirea unui alt copil?Cum sa pui egal intre a nu spune nimic nici cand copilul era lovit ,nici cand tara era mintita in fata cu pixeli albastrii si cand aparatorul de la OTV a primit rasplata un post de ministru dar nu la orice minister ci Ministru al Educatiei!!!!Deci domnule astia chiar nu fac la fel!!!!Dumneavoastra ii vreti scuzati pe cei care au facut fapte groaznice!Si multi ca dumneavoastra l-au ,,scuzat,,cu un nou mandat...

JFM (155 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:29

Asta cu "si ceilalti faceau la fel" este de domeniul filmelor cu prosti. Si Ceausescu facea la fel, nu-i asa?

mda (15 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 19:10

Acesti copii vor invata dupa manualul de sport al ministrului Pop, cel cu "procedeul de deplasare" numit ”târârea”, ”pe care îl vei perfecționa ca și tehnică, de-a lungul timpului, în funcție de cerințele impuse de viața de zi cu zi”...

petre (9 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 20:15

@mda. M'da, ati descoperit, in sfarsit, ce a vut sa faca Pop cu manualul lui "de sport". Nu inteleg, insa, dece nu au reactionat parintii, dece nu au reactionat "alesii": cum sa pui/sa lasi copii de cativa ani sa faca asa ceva? Activistii de la "protectia copilului" s-au "activat"? Atentie! Se pare ca, in viitorul apropiat, vom avea actiuni mult mai ample decat cele dinainte de '89: se construiesc stadioanele! Iar pentru @Andrei, care o tine langa: la Pitesti ni s-a aratat ca toti boiernasii se bucura sa vada mascarici! Pacat ca unii vor ca aceia sa fie copii nostri.

MZM (101 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 21:01

Cand in spitale colcaie gandacii, iar multe strazi de la periferia orasului nu sunt asfaltate, n-au canalizare etc. "Simfonia Lalelelor" este o sfidare cinica pe care guvernantii le-o arunca in fata contribuabililor!

Ion Gheorghe (13 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 23:00

Imi place foarte mult articolul ! Subiectul este tratat cu umor. Dar realitatea este foarte trista. De cate ori deschide gura Vasilica se face de ras. Asa premier si guvern penibil nu a avut Romania nici o data ! Este emanatia ***, a *** ***.

sundance kid (63 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 4:30

Apropo . Eu nu ascund nimic . Nu suport liberalii pentru ca sau comporat toata istoria precum un cameleon si in plus sunt demagogi . Prefer PSD . De tehnocrati ? Niste clowni . A mai ramas partidul de buzunar la baselului . Pfffff !

Andrei F (188 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 8:56

Him...Adica se poate compara buchetul de flori de la Pitesti cu lovirea ,,nu cu pumnul...,,de la Ploiesti? Si sa va cred ca sunteti bine intentionati? Aveti o impresie prea buna despre voi...Copii romani au fost in ambele cazuri ! Rau este ca un copil implicat in aceste cazuri a parasit tara...

bol au vent (13 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 9:25

sundance kid : " sau comportat, ai ? Pai normal sa suporti niste parteneri privelegiati. Astia sau comportat bine. Au combatut epidemia de cratime care ameninta biata tarisoara.Acum sau impiciorogat la putere si sau pus pe modificat legi.Cu putina rabdare la modifica si pe ale gramaticii. Hai ca s-e poate! "

Lucian (3 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 9:32

Dupa mintea pesedistilor orice le e permis pentru ca inaintasii au facut si ei mizerie. Si daca luam in calcul ca lui Tepes ii era permis sa traga oamenii in teapa, atunci si ciumatii pot aduce minerii pe capul nostru!

Mihai Pauna (9 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 9:42

Andrei F, "jos palaria!", Esti un pesedac convins, Nu te misti decat impins Si vrei s-o-njuri pe Maria.

inchizitor (1 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 9:44

Oare câte au răcit?

Mihai Pauna (9 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 9:46

Parada o fi ea buna, Cand este despre lalele, Nu cand vedem in tribuna Toape si puice de lele.

Tica Nutescu (1 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 10:49

Bravos natiune ! Adanc scris, dar oare pricep preamaritele cucoane.

Igah (7 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 11:40

Lasati-l in pace pe Andrei F. E platit de partid la bucata. Asa ca e perseverent. E o vorba din batrini: prostul nu-i prost destul daca nu e si incapatinat.

C_S (3 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 12:51

@ Andrei F - De ce nu-ti trimiti tu copilul sa stea cu capul pe ciment si sa faca tumbe? Daca era copilul tau nu mai *** *** ci injurai chiar si in pofida celor 20 lei pe care ii iei pt fiecare comentariu elogios la adresa komunistilor. Rusinica!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (188 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 13:30

@C_S (1 comentarii) • 24 aprilie 2018, 12:51 Vai nu mai pot de rusine,de rusinea voastra...In primul rand oare ne raportam la acelasi lucru?Am vazut si eu un copil -s-a spus ca ar avea 3 ani-care pe ciment a incercat sa stea in cap .Micuta nu era insotita de un politician ci de un cadru didactic...Deci ce treaba are politicienii?In cazul de la Ploiesti ,,politicianul,,care ,,nu a lovit cu pumnul,, el a fost actorul principal.Deci daca copilul de la Pitesti era fica mea aveam meci cu cadrul didactic...Daca fiul meu era cel de la Ploiesti iubitul vostru politician nu mai ajungea sa fure si telefoane cu televiziunile de fata sau plecam din tara asa cum au facut si familia celui lovit dar nu as fi tacut nici de acolo....Daca dumneata si cei ca dumneata ti se pare comparabile cazurile Ploiesti cu Pitesti va doresc sa traiti in continuare bine...Cazul de la Pitesti de acum este comparabil cu parada de la Pitesti din 2009 unde Boc a asistat la parada...Intre a asista si a lovi este o mare diferenta.Mai mult ,Primul Ministru actual a coborat si a vorbit cu micuta.Daca dumneata ai vazut cumva ca Dancila a batut fetita cu buchetul de flori atunci aveti dreptate si-mi cer eu scuze.Dar asa a fost oare?Voi inca va mai credeti destepti dupa tot ce a urmat cu ,,Draga Stolo,,?

bol au vent (13 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 13:31

Auzii si tampenia c-a fost si Boc si prin urmare toti fac la fel. Ba baieti Boc e acum primarele unui oras in care se creeaza tot felul de locuri de munca in IT si alte chestii fine si in care chiriile cresc vertiginos. Care pariati ca Veronica Viorica Vasilica Verginica Vintilica dac-o lasa ala din mana nu reuseste sa asigure nici interimatul la presedintia unei scari de bloc cu 4 etaje. Ceea ce nu inseamna ca Boc trebuia musai sa accepte porcaria. Oricare ministru din tara asta e obligat sa incerce sa se comporte normal in ciurda de *** care-l secondeaza si cand se duce la buda. Unu' Olof Palme a fost ucis pe cand iesise din casa in halat si papuci sa-si faca plimbarea fara bodyguarzi, fara tzucalari, fara antemergatori, fara pupaturi de maini si stat in cap. Era prim ministrul Suediei care va sa zica, tara aia unde se duc romanii sa spele farfurii cand se satura sa aiba o viata privelegiata p-aici.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lica pavelea (2 comentarii)  •  24 aprilie 2018, 19:00

Ca intotdeauna, Mariuca e la inaltime. Bravo, Maria.

me (6 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 10:57

@dan, *** adaugi diferenta si te duci frumusel in Olanda, in orasul pomenit de tine (aflat de pe net), urmaresti parada laleleor si adaugi un nou comentariu in care povestesti ceea ce ai vazut cu ochii tai nu din auzite. Ne povestesti cate personalitati din viata politica au fost prezente, poate a participat si familia regala. Dupa ce faci o vizita in Olanda poate iti cauti si tu o slujba adevarata, asta daca esti capabil. Manifestarea de la Pitesti aduce a 1 mai muncitoresc si a 23 august din epoca comunista!!! Stiu, nostalgicii isi amintesc cu drag si mandrie proletara de acele vremuri "marete" (epoca de aur??? cand nu se gasea nimic oficial, totul se gasea la negru) cand ai fost spalat pe creier.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alex (345 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 10:59

Dincolo de uluiala si stupoarea generalizata, un material de clasa presarat cu mult talent, ratiune si anvergura profesionala.

me (6 comentarii)  •  25 aprilie 2018, 11:03

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Cu cine credeti voi ca au faurit rusii comunismul in Romania. Cine cedeti ca au fost calaii elitetei interbelice, a fauritorilor unirii de la 1918?? EXEMPLARE ca postacii de astazi care nu sunt capabili sa aiba discernamant si se vand pe nimic. Istoria Romaniei este plina de tradatori si de tradari. Postacii de astazi fostii activisti de ieri!!!

Comentează