Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Băieţii? Deştepţi! Statul? Genial!

Până ajunge statul şi la noi, să ne dea cadouri, o să termine stadioanele. O să ne dea doar spitale pentru păpuşi şi autostrăzi pentru cai de lemn

Permalink to Băieţii? Deştepţi! Statul? Genial!
joi, 9 noiembrie 2017, 8:54

E o chestiune de timp până când cercetătorii britanici vor descoperi că Murphy a fost român, se numea Murfescu Vasile. Şi a formulat celebrele lui legi pe baza experientei de cetăţean, deci stând la coadă. De exemplu, alea cu „Două rele sunt numai începutul” sau „Dacă ceva nu poate merge prost va merge prost”.

Legi bune, pe care te poţi baza. De pildă, faptul că stadionul nou din Craiova nu mai este al Craiovei n-ar trebui să ne surprindă foarte tare. Abia fusese inaugurată Arena Naţională, că fostul primar al Bucureştiului, Sorin Oprescu, a şi vrut s-o dea gratis unei firme, pentru următorii 40 de ani, în schimbul a 15 la sută din eventualul profit. Proiectul din septembrie 2011 a fost respins de Consiliul General, pe motiv de ambiguitate, potrivit Evenimentului zilei.

Până la urmă, stadionul a rămas tot în grija Primăriei Bucureşti, care l-a dedicat patronului FCSB. „O am pe fina mea, care e primăriţă”, a argumentat exclusivitatea Gigi Becali. Nu există contract, dar nici nu era nevoie. În raport cu instituţiile publice, se ştie, relaţiile informale le năşesc pe cele formale.

Curaj, arenă, că mâine te MAI!
În septembrie, stadionul Dinamo a revenit în domeniul public al statului. Asta s-a întâmplat, cum observa Ionuţ Negoiţă, „prin tenacitate, inteligenţă şi curaj”, nu neapărat în această ordine.
„Într-o ţară în care pare că nimic nu poate învinge forţele trecutului, această victorie este absolut revigorantă”, comenta majoritarul dinamoviştilor. De fapt, e o remiză a statului cu el însuşi.

Prin HG a fost anulată HG care dăduse drum liber concesionării arenei lui Nicolae Badea, alias „forţa trecutului”.

„La ASC FC Dinamo primează interesul privat. Ei au profitat de patrimoniul statului”, constata ministrul de interne. Ei fiind „băieţii deştepţi care vor să-şi rezolve problemele financiare”. În fine, după 16 ani de asociere şi nouă luni de „tenacitate”, stadionul s-a întors la MAI.

„Se revine la o situaţie de normalitate, în care statul, în calitatea sa de proprietar, îşi exercită dreptul de dispoziţie”, comunica ministerul.

Praful de pe toba exclusivă
Scenariul Dinamo – MAI se repetă la noul stadion din Craiova. Statul, în cazul de faţă Primăria şi Consiliul Local Craiova, nu-şi poate „exercita dreptul de dispoziţie” asupra lui. CS U a primit, încă din 2013, exclusivitate asupra folosinţei arenei pentru următorii 11 ani.

„Nici naţionala nu joacă aici fără acceptul nostru”, a declarat preşedintele CSU. Nici interesul public nu contează, dacă n-are OK-ul privaţilor de la clubul de fotbal.

În septembrie, primarul Mihail Genoiu avertiza că arena ar putea deveni „o gaură neagră în bugetul local doar dacă Craiova va deveni un oraş abstinent în privinţa sportului şi a spectacolului”.

Despre costurile de administrare, edilul din Bănie afirma că „vor fi suportate de bugetul local”.

„Administrator nu poate fi decât Primăria”, a insistat Genoiu, conform Gazetei de Sud. CS U „nu plăteşte pentru folosirea stadionului, dar vor plăti ceilalţi”. Vor plăti, cum să nu, dacă primesc acceptul CS U!
Măcar societatea lui Badea a plătit, o vreme, chirie pentru stadion. Chiar şi naşul Becali dă bacşiş Primăriei Bucureşti pentru folosirea Arenei Naţionale. CS U dă, prin contractul de asociere, doar 10 la sută din încasări. Mai puţin decât îndrăznea să spere Sorin Oprescu.

Statul face un stadion de 234 de milioane de euro, asigură întreţinerea lui şi, vorba ministrului de interne, „un băiat deştept” ajunge „să profite de patrimoniul statului”.

Statul dă 53 de milioane de euro, plus 6 milioane costuri de urgenţă, pentru alt stadion, asigură întreţinerea lui şi, tot sub pretextul „fenomenului sportiv”, „nişte băieţi deştepţi” etc, etc. Ce să înţelegi de aici? Că statul este, la rândul lui, un stat deştept. Nimeni nu poate fi chiar atât de darnic sau de păgubos, orice ar decreta Murphy.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

utraian (40 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 9:13

Prin acele 10% din incasari, statul isi va recupera investitia in 167 de ani . Asta ca sa va dati seama cat de "destepti" sunt ei si cat de prosti suntem noi.

tesio (7 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 9:31

Necuratu` citeste astfel de elucubratii ca astea, ale tale !! Drept dovada ca nimeni nici macar nu se oboseste sa comenteze pe aici.. Sa fii sanatoasa si tu si al` de te tine prin redactie....hahahahahaaaaaaa

Sile (27 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 9:31

Degete ai sa apeși pe tastatura, minte ce-ti mai trebuie? Daca n-ar fi fost Becali si Steaua, arena națională ar fi fost de mult ruina, dar asa e cand scrii materiale doar ca sa iasă la numar si sa-ti justifici leafa de la sri... Asta-i cauza pt care presa e pe cale de dispariție in țara asta.

omidiu (1 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 9:32

Arena Nationala e "dedicata" lui Becali pt ca alte echipe nu isi permit sa inchirieze stadionul. A fost "dedicata" si lui Negoita cand a vrut sa o inchirieze, iar conform spuselor lui Lacatus, daca suportorii lui CSA garanteaza ca se acopera costurile de inchiriere (in jur de 30.000 euro) ii va fi "dedicata" si echipei care nu cred ca e prietena cu "finul". Daca platiti vi se "dedica" si dvs. si d-lui Tolontan ca sa sa jucati o miuta si sa va sincronizati politica editoriala venita de la celalalt loc unde sunteti pe statul de plata. Nu il simpatizez pe Dragnea, nici pe Firea nici PSD-ul, dar e deja enervant cum in 2 din 3 articole trebuie sa ii pomeniti.

Alex One (132 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 9:43

Vorbe goale madam. Conventia olteana,fara numar si stampila, deci cam nula dpdv juridic, dupa cum scria chiar GSP se refera la fostul stadion zis Oblemenco. Acum e vorba de alt stadion si dupa ce vor stabili conditiile in care va putea fi folosit, inclusiv epuizarea unor eventuale contestatii in instanta, atunci sa luati cuvantul. In alta ordine de idei,am inteles din GSP-ul de ieri ca Becali plateste chirie intre 13.000 pentru un meci de campionat si 26 000 de euro pentru un meci EL plus utilitatile, paza,etc. Daca 13.000 pare un bacsis stau si ma intreb daca s-ar plati procentual cum sugerati dv,in mod inteligent, cat ar incasa "fina" la un meci cu 4000 de spectatori,cum a fost ultimul, si vreo 10.000-20.000 incasari ? Aud ? Ce bine ar fi daca v-ati pune putin "artimetica" la lucru,e greu dar incercati . Daca aveti curiozitatea calculati cam ce venituri ar incasa Primaria fara chiriile suportate de principalul contribuabil, "Dedicatul" , asa vreo doua derbiuri suportate de Dinamo,care cica nu prea vrea sa dea banii si vreo 4-5 de Federatie. Deci pe banii cui se amortizeaza investitia ? Nu este normal ca cel care foloseste cel mai mult stadionul si plateste in consecinta,indiferent ca se numeste FCSB , CSU sau altfel, sa aiba prioritate ?

Anti (55 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 10:04

,,Chiar şi naşul Becali dă bacşiş Primăriei Bucureşti pentru folosirea Arenei Naţionale''. Becali inchiriaza Arena Nationala daca nu stiati si nu de un ,,bacsis'' cum spuneti d-voastra vara sa va informati in prealabil ci 12000 de euro plus TVA pe inel in competitiile interne, 28000 de euro pe inel in Championes League respectiv 23000 de euro plus TVA pentru meciurile din Europa League si cum sunt 3 inele Becali plateste 36000 de euro plus TVA plus, 84000 de euro respectiv 69000 plus TVA fara serviciile de operare care costa 10000 de euro pe meci. http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-steaua-bucuresti-arena-cum-a-ajuns-becali-sa-plateasca-2-milioane-de-euro-pentru-stadion-518241.html Daca ai fiu vrut te-ai fi informat corect si nu ne-ai dezinforma cu buna credinta. In schimb, Ionut Negoita a jucat pe Arena Nationala stadion pe care l-a catalogat pe Wikipedia in profilul clubului ca fiind al doilea stadion per care joaca dar din cauza datoriilor acumulate prin neplata chiriei nu mai pot juca acolo decat doar daca platesc inainte lucru cu care Negoita nu este de acord! https://www.fanatik.ro/dinamo-primaria-pacalita-de-ionut-negoita-ce-conditii-sunt-lasati-cainii-sa-joace-pe-arena-nationala-919020.

Andrei F (188 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 10:09

Doamna lucrurile stau putintel diferit!CSU a primit dreptul de a folosi baza sportiva in 2003 pe 15 ani!Rotariu trebuia sa infiinteze echipa de la 0!In 2003 in Craiova nu mai exista nici o echipa de fotbal dupa ce Mititelu a fost exclus.Si Mititelu s-a reapucat de fotbal anul acesta!Popescu in declaratia de la televizor a gogonat el lucrurile...Echipa lui a primit o exclusivitate doar pentru fotbalul profesionist de club!Si mie mi s-a parut aiuritor ca sa i se dea exclusivitate lui Rotariu pe nimic.Treaba este ca Rotariu a promis ca face echipa de fotbal.Eu acum nu stiu daca in 2013 referirea la baza primariei cuprindea si stadionul nou a carei constructie atunci era in aer!Asta este situatia de la Craiova unde si eu initial am spus ca de ce sa nu poata juca acolo si Mititelu...Treaba este ca dv. continuati cu stadionul Dinamo si schimbati registrul.Aici de ce nu puneti problema exclusivitatii?Sau credeti ca aici o sa joace toata lumea?Cu privire la National Arena aveti dreptate cand pomeniti de spusele lui Becali...Dar acel stadion nu este al lui Becali nici ca exclusivitate nici ca nimic...Eu am auzit cand Lacatus a spus ca daca suporterii CSA Steaua ii asigura ca vin in numar mare o sa joace cu Academia Rapid pe acest stadion...Dinamo joaca meciurile importante pe acest stadion...Bacsisul ala pe care-l plateste Becali face ca Dinamo sa nu joace toate meciurile pe acest stadion.Si bacsisul in campionat este de 13000+10000....

Andrei F (188 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 10:32

Si domnita,cum se face ca nimeni de la GSP nu se apleaca si asupra stadionului din Cluj?Acolo curg banii garla?Atunci de ce firma care administreaza este bagata in faliment?Fiecare-si are ,,prietenii,,lui...

johnneil (31 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 10:47

Un lucru sigur reiese din cele scrise de cei pana la mine. Norocul nostru este ca suntem contemporani cu puscariasul becali gheoghe. Si ma mai bucur pentru craioveni ca si acolo a aparut un altfel de cioban.

JFM (155 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 11:01

Daca le spui ca-s infractori vor sa scoata o lege care sa ne interzica asta.

Vlad (3 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 11:14

Prin aia 10% statul nu stiu daca isi acopera cheltuielile de administrare, de recuperare a investitiei mileniu asta nici nu poate fi vorba

Gabi (13 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 13:05

Pai, ce? Se incrimeaza in vreo lege din pachetul lui Toader REAUA CREDINTA ? Nu se mai incrimizeaza el, ABUZUL IN SERVICIU, darmite REAUA CREDINTA ?!!! Pai, Primaria a fost de buna credinta cand a concesionat stadionul pentru 10 % din incasari, nu-i asa ? Ca acest club face profit inchiriind stadionul dar intretinerea lui ramane la Primarie, asta e alta poveste...De care ar trebui sa auda DNA-ul. Practic, Primaria i-a facut un cadou clubului de fotbal ( PRIVAT ) de 60 de milioane de euro din banii contribuabilului craiovean. Baieti, s-a dat drumul...se vor (re)construi Ghencea, Dinamo, Arcul de Triumf...Hai ca se poate !...

Costin (22 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 13:08

Ura! Am construit stadioane pentru nasi si fini! Mai vreti acum si fotbal?

ticbis (126 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 13:24

Imi permit cateva precizari pe marginea acestui articol: 1. Pe Arena Nationala joaca cine vrea, daca plateste chiria impusa de Primaria Capitalei, aceeasi pentru toata lumea. Din motivul asta nu vad de ce Becali ar avea motive sa plateasca vreo spaga cuiva. E simplu, plateste si joaca! Este adevarat ca la ora asta este cam singurul care-si permite sa plateasca sa joace acolo, de aici si senzatia ca ar fi stadionul lui, dar FC Steaua Bucuresti e un club bogat si nu neaparat datorita lui :)) Poate faptul ca-si permite sa plateasca chiar in plus, de exemplu ca sa schimbe pe banii lui gazonul distrus din neglijenta gospodarilor de la primarie, ar fi ceva asimilat notiunii de spaga, dar eu va asigur ca e mai degraba o expresie a grandomaniei, o aroganta! 2. Contractul dintre CSU Craiova si Primaria Craiova privind exclusivitatea folosirii noului stadion facut din bani publici este intradevar cu iz penal. Acolo s-au inteles mai intai ca niste buni colegi de partid ce sunt, abia apoi s-a nascut aberatia asta. Dar la Craiova nu mai mira nimic, orice s-ar intampla oltenii pun stampila de 30 de ani pe acelasi patratel, nu-i scoti dintr-ale lor, neam. Dragnea sa traiasca, muica, ca o sa le faca la clone de Craiova Maxima cate una pentru fiecare oltean in viata! Sa fie la ei, acolo! 3. Cu stadionul Dinamo e cel mai distractiv! Ca niste adevarati eroi, guvernul a dat o HG prin care a scapat chipurile de opresorul Nicu Badea, cel ce sugea sangele poporului de la robinetul statului. Numai ca o luna mai tarziu, CNI anunta ca a intrat in posesia terenului si al documentatiei pentru noul stadion din "groapa", dar... stupoare! Acesta va fi construit nu pe amplasamentul stadionului actual, ci pe cel al velodromului (sau ce-a fi fost el) din vecinatate, care nu-i apartine lui Badea! La ce-a mai fost nevoie de o HG ca sa-i ia terenul lui Badea daca oricum nu acolo se va face stadionul, doar d-na Carmen Dan ar fi in masura sa ne explice! Mai mult, de atunci si pana in prezent pe stadionul Dinamo se joaca meciuri de fotbal (si se vor juca in continuare, pentru ca Dinamo e club sarac si n-are bani de Arena Nationala) iar chiria este si va fi incasata de catre Nicolae Badea!!! Deci acea HG e apa de ploaie, lucrurile merg inainte asa cum au fost si pana acum! Stadionul Dinamo se va face, dar nu pe terenul pe care Badea are concesiune pe viata, cu toate HG-urile lor cu tot!

iuliu (1 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 13:32

Stadionul trebuie sa produca zilnic bani nu doar la meciurile de fotbal. Se poate face mult si divers business in jurul stadionului. Uitati-va pe la altii si veti vedea ca asa fac si n-au nevoie de bani publici

Carol K (309 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 13:34

Nu STATUL(notiune abstracta) fura ! Fura,abuzeaza,isi reprezinta propriile interese,fug de justitie incalcand alte legi INDIVIZII ajunsi in diverse demnitati politice in urma votului sau prin numiri ulterioare pe criterii de gang...I-ati auzit cum spun ? "L-am numit la acel minister pentru ca am incredere maxima in el" ...Nu pt ca ar avea o expertiza demonstrata in alte locuri similare,studii iesite din comun,onestitate si corectitudine demonstrate,recunoastere externa etc Pt ca e "om de incredere" Daca fura cineva in Romania la acest nivel,MACRO, ei sunt aceia,cei care au pixul in mana....La TV e un fel de scaldatoare publica,hai sa mai inventam ceva sa-i prostim pe fraieri,poate la alegeri nu i-am prostit suficient,acum trebuie sa le explicam de ce nu putem face ceea ce am promis si sa le punem un morcov in undita spunandu-le ce viata minunata-i asteapta de la anul incolo.Ei fac asta pt ca unii au ajuns la acel fanatism care-i obliga sa haleasca toate momelile aruncate de politicienii ai caror fani sunt.L-ati vazut pe acel "doctor" de la Iasi.Poate a fost un om normal la un moment dat in viata asta,fanatismul,ura si limbajul violent de pe sticla l-au transformat intr-un monstru.Dincolo de faptul ca el cauta de mult notorietate,era oripilat ca va ramane cantonat in permanenta doar in zona meseriei sale(foarte nobile dealtfel) dar si a unui cont de FB care il facuse deja cunoscut dar nu depasise limitele generale,sunt multi "agresivi" ca el in zona online.Acum i-a iesit,il cunoaste toata tara nu dintr-o descoperire in domeniul profesiei ori a unei fapte de eroism in prpria urbe ci dintr-o iesire nervoasa tabloidista,de neam prost.... Aici s-a ajuns.Ca unii ciordesc stadioane fara sa fie deranjati de nimeni asta a fost previzibil,aici apare in ecuatie si iubitorul de sport,poate asa va intelege si el ca lupta anticoruptie nu-i chiar o vorba goala si ca nimeni nu va scapa nefurat daca nu va casca bine ochii unde pune stampila si mai ales daca nu se duce s-o puna.

Vardasihan (26 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 14:24

E imposibil să nu existe un contract între Steaua şi primărie.Lasă păcăleala,Mărie.Altfel ar fi jucat toate echipele pe Național Arena.Steaua plăteşte vreo 30 de mii de euro(poate greşesc suma).Nu se riscă Becali să facă iar,,boroboațe",stai liniştită.Dinam0 nu joacă pe Arena Națională,pentru că s-ar face de râs cu 150 de fani în tribună.Nu e vorba de bani.E vorba că ar juca cu mai mulți stewarzi decât suporteri în tribună.

Carol K (309 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 15:40

E clar ca aceste "combinatii" intre persoanele private (nu vorbesc de Becali ) si politicieni (cazurile CSU,Dinamo) nu reprezinta capitalismul,afacerea privata clasica facuta de la A la Z prin propriul efort asa cum sunt multe exemple chiar la noi ci mai degraba reprezinta oglinda unui sistem corupt pana la cele mai inalte niveluri.La fel era si mizeria aia cu Belina,o iau de colo si-o mut dincolo ca sa aiba niste smecheri cum s-o confiste ca mod de exploatare,in acte ea ramanea tot a Statului si plateau pe ea un impozit cat pentru un apartament. Acum au liber sa faca cazinouri fara sa plateasca impozit,vedeti,de un an de cand au preluat puterea ei doar de smenuri din astea s-au ocupat.O auzeam pe doamna de la Capitala "razvratindu-se" ca modificarea codului fiscal ii ia dansei din banii de investitii de parca asta ar incurca-o cu ceva,in afara de Statui si terminarea unui pasaj aflat in stadiul final deja dansa nefacand nimic palpabil in 16 luni de prezenta la PMB.Fanfaronada,sa dam bine pe sticla.L-am bestelit rau pe Basescu cand a fost primar crezand ca nu exista un smecher ipocrit mai mare.Ei uite ca exista.In plus isi bate joc de banul public ca nimeni altcineva.

Dan (2 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 16:21

Offf, domnita! Ce te mai doare burta de CSU!!! Vezi ca, a anuntat Mititelu un buget de 500.000 euro, pentru anul acesta! Ai grija! Poate prinzi si tu ceva, daca il mai ridici in slavi, in cateva articole de doi bani.

Andrei F (188 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 16:36

@ticbis (62 comentarii) • 9 noiembrie 2017, 13:24 Domnule ma uimesti!Adica la Craiova e rau ca Primaria a intrat intr-o asociere cu un privat care s-a obligat sa faca echipa de fotbal...La CSA Steaua asociata cu CSM iti mitoase numai intr-o parte!...La Dinamo nu te preocupa de ce din banii tai se face un stadion care o sa fie doar in ograda unui club pe veci...La Craiova din cei 15 ani au mai ramas 11 si nu este sigur daca este cuprins si noul stadion!Dumneata nu poti sa-i judeci pe toti cu aceleasi criterii?

Andrei F (188 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 16:39

@Carol K (232 comentarii) • 9 noiembrie 2017, 15:40 Nici dumneata nu o ti drept pana la final!!!In cazul Belina inchirierea exista din timpul lui Base pe care deja il regreti...

a dica (14 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 17:29

La Milano cum sta treaba? Acolo de ce se poate si la Craiova, Cluj... nu?

ticbis (126 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 18:12

@Andrei F: Domnule, sincer sa fiu nu-ti inteleg postarea; n-are nici noima, nici cap si nici coada (n-ar fi pentru prima data...). Eu ce-am avut de spus am spus in comentariu, am incercat sa-mi justific parerile cu argumente, macar la bunul simt. Crede-ma, nu e vina mea ca nu le-ai inteles si nici ca replica ta e dezlanata si fara legatura cu subiectul in discutie. Am senzatia ca scrii aici doar ca sa te afli in treaba... Sa fii sanatos!

ovidiu_3003 (214 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 18:15

...avem un stadion perfect ...ce ne intereseaza ce spun dusmanii ...n am incalcat nicio lege ...putem sa le dam putina miere ...

Gigi din Trifoi (1 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 20:10

superb articolul, un deliciu sa citesc aceste randuri! in mare le stim si noi, insa nu stim cine anume ar trebui sa puna BICIUL pe ei ca sa functioneze si la noi statul de drept...ffs, intre timp vad ca armata de postaci platiti de la PSD e gata la datorie, sufera baietii

Carol K (309 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 20:26

Andrei F :))) Esti amuzant,cum incerci tu sa faci pe avocatul lui Dragnea dar vad ca esti mereu pe langa subiect.Nu era vorba de chirie,e vorba de trecerea insulei si a bratului din proprietatea Apelor Romane,directie a Ministerului Mediului catre Consiliul Judetean Teleorman.Asta au facu amazoanele lui Daddy,doamnele Sevil si Rowana.In proprietatea Guvernului fiind venea cineva care ar fi sistat contractul de inchiriere daca ar fi organizat o Licitatie pe bune si ar fi castiogat altcineva.Fiind in curtea judetului aceasta devenea o ipoteza SF...Destinatia era clara,TelDrum...Scrie-ti asta in palma,ori de cate ori ai un lapsus sa fie la indemana sa nu mai ai interventii din astea hilare.

JFM (155 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 20:33

Vad ca unii vor sa abata atentia de la subiect invocand orasul Cluj...Da,la nivel politic si acolo sunt niste rebuturi asta nu inseamna sa nu vad ca este orasul cu cea mai spectaculoasa asscensiune in ultimii ani,are cea mai buna imagine afara dupa Sibiu si atrage multi investitori.Nu mai spun ca principalele evenimente sportive,culturale,muzicale acolo si doar acolo se desfasoara. Bucurestiul ? Cred ca e cel mai respingator oras.Deja preturile la apartamente a inceput sa scada desi in alte orase mari din tara printre care si Clujul ele inca mai cresc...Bucurestiul o ia la vale.Nu s-a mai intamplat asta,de obicei Capitala reactiona ultima la capitolul scaderi de preturi la vanzare sau chirii.Faptul ca are o primarie dezastruoasa conteaza.Multi bucuresteni pleaca spre alte meleaguri... Cluj,Constanta,Timisoara,Brasov,Oradea,Arad...Oare de ce ?

Andrei F (188 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 21:09

@ ticbis Domnule eu sunt bucuros daca macar dv. va intelegeti...Afirmati astazi asa de multe lucruri incat va contraziceti singurel...Sala nu este a Regimentului de Garda dar apoi o bagati ca nu este in unitate...CSM plateste ce va trece dv. prin cap dar nu si ce este in Protocolul de asociere...la Craiova e rau dar la Dinamo este tot rau dar nu din aceeasi caza dezbatuta la Craiova...Pentru astia introducem alte criterii...Recunosc,ma dau batut ,sunteti prea mult pentru mine...cel putin astazi...

Andrei F (188 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 21:38

@ Karol C Domnule in mare cele spuse de dv. sunt adevarate! Acum nu stiu daca nu aveti informatia sau e rea vointa...Teldrum a fost chiriasa la Belina pe timpul lui Boc...Si a platit sumele alea infime de care va plangeati...Deci degeaba esti nostalgic dupa Base! Teldrum a primit si atunci...licitatia aia care acum spuneti ca schimba nu stiu unde era plecata...Acum chiar am incercat sa fiu si amuzant....

rayan (7 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 21:45

Majoritatea celor care comenteaza , sunt clone proaste de suporteri , ale celor 2 echipe clone fcsbsi csu. Nu mira pe nimeni ca cele doua beneficiaza de tratamente preferentiale , daca tinem cont ca ele sunt protejate de partidul *** , PSD .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Carol K (309 comentarii)  •  10 noiembrie 2017, 5:18

@Andrei F...Mi-ai raspuns doar ca sa repeti ca-s nostalgic dupa Base nu sa explici de ce nimeni pana la Dragnea n-a incercat sa treaca insula de la Guvern la CJ,adica te-ai deranjat de pomana.Acolo e cheia problemei nu ca guvernul i l-a inchiriat nu stiu cui.Era interesul Ministerului,al Apelore Romane sa o inchirieze unei entitati private altfel ar fi trebuit sa suporte intretinerea.Imi pare rau,repet intruna aici niste lucruri ce tin de abecedarul administratiei,daca nu poti face diferenta intre a inchiria si a-i schimba proprietarul din pix,la mica intelegere nu prea mai avem ce diuscuta in plus.In al doilea rand,ca sa te calmez si cu Basescu asta.N-am fost basist si asta pt ca stiam ce poama este chiar daca multi prieteni si familia mi-au reprosat asta.Vede toata lumea acum cine a fost atunci Basescu,azi el conducand din umbra lupta anticoruptie ca sa o scape pe Udrea de puscarie implicit pe el,in viitor...Toate manevrele cu dezvaluitorii,cu Binomul,Statul Paralel invocate de propaganda penalilor de el si oamenii lui au fost lansate,cei de la A3 multa vreme au fost trompetele lui Basescu fara sa stie.Se pare ca le-a placut,asta e culmea,sa-i faci jocul unuia pe care declarativ spui ca-l urasti din toata fiinta.Despre asta vorbim.E ultimul mesaj pe care ti-l trimit,chiar sa stau sa-sti raspund la toate confuziile nu am timp,poate tu ai,poate cu asta te ocupi.

Carol K (309 comentarii)  •  10 noiembrie 2017, 5:23

Rectific : "azi el conducand din umbra lupta impotriva INSTITUTIEI anticoruptie (DNA),sa o scape ..."

Doru (13 comentarii)  •  10 noiembrie 2017, 7:44

Este genial ce scrie SILE. Merita reprodus, caci arata clar ce popor santem. "Degete ai sa apeși pe tastatura, minte ce-ti mai trebuie? Daca n-ar fi fost Becali si Steaua, arena națională ar fi fost de mult ruina, dar asa e cand scrii materiale doar ca sa iasă la numar si sa-ti justifici leafa de la sri... Asta-i cauza pt care presa e pe cale de dispariție in țara asta."

Clonuta (3 comentarii)  •  10 noiembrie 2017, 10:21

@ ovidiu_3003 - Aveti un stadion perfect sa luati (iar) 5 de la Steaua. Ha ha ha ha ha (de 5 ori).

Clonuta (3 comentarii)  •  10 noiembrie 2017, 10:24

@ JFM - "Bucurestenii " care pleaca sunt moldoveni, olteni, ardeleni, etc care se intorc la locul de origine (un fel de transhumanta inversa) dupa ce au dat chix intr-un mediu competitive precum capital.

Clonuta (3 comentarii)  •  10 noiembrie 2017, 10:30

@ rayan - Lasa-ma sa ghicesc, esti supporter rinam0vist si mori de ciuda ca va zbateti in anonimat. Tot ce poti face e sa arunci cu noroi in celelalte echipe, suparat fiind ca nu vezi niciun viitor pt echipa pe care o sustii (singurul lucru cert pt voi in viitor este participarea, cu success, in Play Out). Asa ca scuteste-ne de comentariile otravitoare si du-te la rin poate iti scapa neghinita si tie ceva (5 - 10 lei, ca nu da mai mult, dar pt tine ar fi o avere).

Andrei F (188 comentarii)  •  10 noiembrie 2017, 12:11

@Carol K (235 comentarii) • 9 noiembrie 2017, 20:26 Domnule ,trebuie sa recunosc a doua oara ca faci niste demonstratii corecte in mare.Treaba este ca ai uitat ipoteza...Ai introdus ca ceva extra in discutie pe Base care ar fi de regretat ,licitatiile si banii foarte putini care ii castiga statul...Pai lucrurile au fost la fel in cazul dat.

Comentează