Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Muică, suntem neam de lebede!

De ce întârzie inaugurarea arenei din Craiova? Primăria a greşit coregrafia. Plănuia să scrie cu oameni numele lui Liviu Dragnea

Permalink to Muică, suntem neam de lebede!
joi, 19 octombrie 2017, 1:01

Inaugurarea noului stadion din Craiova va avea loc din moment în moment, într-o zi din octombrie, noiembrie sau decembrie, anul ăsta. Fix atunci au programat aleşii locali „un spectacol grandios”, de 250.000 de euro. Suma a fost votată şi aprobată în Consiliul Local, urmează să se organizeze licitaţia. Iar licitaţiile durează, mai ales când e vorba de un „show spectaculos”.

N-a fost semnată recepţia construcţiei, mai e de lucru la loje şi la tribune. N-a fost dat avizul ISU. Formalităţi. Jucătorii CSU au apucat să se antreneze pe noua arenă. Au apucat, gest regretabil, iată, să se plângă de calitatea gazonului. Acum trebuie să-şi pună pofta de perfecţiune în cui. Nu vor disputa meciul cu FCSB pe „Oblemenco”. Şi amicalul „tricolorilor” cu Turcia, programat pe 9 noiembrie, ar putea fi mutat pe alt stadion. Fotbalul, de fapt, e personaj secundar în cadrul acestui „eveniment la standarde europene”. E şi el pe-acolo, în corpul de balet al puterii, ultimul lebădoi de pe lac.

Vine artistul Etc!
Comunicatul oficial anunţă „un spectacol de lumini şi lasere, pe o tematică bine stabilită”. Primăria nu dezvăluie încă tema, poate nici n-a ales-o, de aceea şi întârzie inaugurarea. Imnul Craiovei va fi interpretat de „artişti de renume naţional”. Iar în program, vor exista „momente speciale”, create de „artişti importanţi”. Lista acestora arată aşa: „Andrei Păunescu, Ciri Mayer etc”. Să sperăm că n-au tipărit încă afişul. La gală vor fi invitate şi „marile glorii ale Universităţii Craiova”. Micile glorii vor fi lăsate, ca de obicei, pe din afară.

Va urma punctul culminant, aşteptat de „iubitorii sportului din zonă, dar şi din ţară” cu un „sentiment de efervescenţă”. „Zeci de artişti figuranţi vor desena un spectacol din propriile trupuri”. Vor reconstitui momente din istoria fotbalului craiovean. Peste perioadele Dinel Staicu și Mititelu se va trece în pas săltat. Accentul va cădea pe epoca de aur, sub oblăduirea autorităţilor locale. Artiştii vor scrie şi mesaje cu trupurile lor, mesaje aprobate în prealabil de Departamentul de Imagine al Primăriei. Tocmai aici e rost de dileme.

Crampa muzei
Figuranţii au exersat săptămâni la rând până le-a ieşit „Partidul – Dragnea – România” şi „Dragnea – Pace!” cu litere mari, Arial Bold. Acum trebuie s-o ia de la capăt, să scrie ceva de bine cu italice despre premierul Tudose, continuatorul tradiţiilor revoluţionare ale clasei muncitoare la Palatul Victoria, „Baronii şi poporul, patria şi tricolorul”. Sau ceva neutru, dar cu aleasă simţire: „Vom dribla şi vom pasa, ţara o vom apăra!”.

Să formezi cuvinte din oameni e o activitate ceva mai elaborată decât să formezi 4-4-2 pe teren. Dacă nu eşti concentrat şi te legi la şireturi, se schimbă sensul. De aceea, a şi fost amânată inaugurarea, cu riscul ca „sentimentul de efervescenţă” să se răsufle. Dacă mai durează puţin, va trebui inclus în program şi un balet despre istoria construirii stadionului, de la studiul de fezabilitate şi până azi.

Propaganda Maxima
Un stadion modern în oraşul Craiovei Maxima reprezintă un eveniment. Dar unul legat de tradiţia fotbalului oltean, nu de folclorul nou al parangheliilor electorale. O parte din sfertul de milion de euro se va duce pe „promovarea intensă la nivel local şi naţional”. Cum ar veni, Primăria ştie că locuitorii Craiovei trăiesc „sentimente de apartenenţă şi efervescenţă” legate de noul stadion. Dar locuitorii Craiovei nu le-au conştientizat, deci trebuie anunţaţi. Trebuie convinşi să-şi analizeze trăirile şi să le dea curs, venind să aplaude în tribune.

Aleşii locali din Craiova vor să-şi facă reclamă, din bani publici, pentru că au terminat un stadion. Vor să promoveze „prin toate mijloacele mass-media” nobilele idealuri ale CNI, care nu poate recepţiona un obiectiv fără să ceară „o schimbare de lege”. Însă nu vor bate toba, nu vor da foc artificiilor să afle lumea că preţul stadionului a crescut cu şase milioane de euro, prin atribuire directă, pe motiv de „extremă urgenţă”. În privinţa costurilor reale, transparenţa începe şi se termină cu etc..

Comentarii (109)Adaugă comentariu

Vass Bela (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 15:33

Ce suparare pe-aici ca Maria a indraznit sa spuna adevarul ! In fapt, ea a scris ca stadionul s-a facut din bani publici ( bugetul national nu local ! ), iar politicienii in frunte cu Craiolguta se folosesc de inagurare in scopuri electorale ( mai si cheltuiesc 250.000 euro pt inagurarea extravaganta ) si se comporta de parca ar fi vorba de investitia lor privata . Azi am citit in toata media ca se vrea ca inagurarea sa fie facuta in ziua de nastere a Olgutei, dar pt cei de-aici si asta este normal, ne mai miram ca totul merge prost in tara ?!

marc (30 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 15:35

Ce scârbă îmi e de unii care se dau ,,jurnaliști sportivi” dar de fapt ei sunt niște jalnici propagandiști și fac politică la greu. Această *** nu știe decât să-i ațâțe pe români încercând într-un mod josnic să le arate că tot ce face dragnea și psd e rău. Nu zic că ei fac bine, dar, femeieee, ăsta e ziar de sport. Nu mă interesează politica si politicienii și nici frustrările tale.Nu te-am văzut scriind nimic atunci câd flutur a scris BASESCU din oi pe dealurile bucovinei. De ce? Că erau din partea dreaptă, agreată de tine? Rușine! Mizerabil!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

au venit banii!-Andrei F (188 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 16:02

@Vass Bela (1 comentarii) • 19 octombrie 2017, 15:33 Puteti sa-mi numiti si mie numele cotidianelor in care se scrie ca se vrea inaugurarea stadionului de ziua Olgutei?Eu citesc in ziarele de sport ca se doreste inaugurarea cu meciul contra FCSB sau contra Turciei...Tot in ziarele de sport am citit ca pentru a grabi ininaugurarea patronul Craiovei vrea sa cumpere pe banii lui mobilierul vestiarelor si a salii antidoping...Patronul vrea sa dea bani pentru ca altfel daca banii ar veni de la stat este nevoie de licitatie si licitatiile in Romania nu se stie cand se termina...Apoi ce scopuri electorale?Stiti dv. de ceva alegeri ...?Deci care ,,toata media,,?Aia inventata?

marius (2 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 16:04

aceeasi mărie, aceeasi pararie, aceleasi editoriale plictisitoare despre.. politica. ia-te de mana cu tolontan si parasiti presa sportiva ca oricum nu o sa va simta nimeni lipsa.

Eu (64 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 16:06

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Obiectivul (9 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 16:10

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

independentu (8 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 16:12

super articol. cat de penibili sunt postacii care au sarit ca arsi :)

Carol K (309 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 16:14

inaugurare ca in Coreea de Nord altfel le cadeau gradele.Trebuia omagiat "partidul care e-n toate" ca altfel il daramau si-l puneau pe cel vechi la loc....

Ion Ionescu (3 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 16:16

Mai multă răutate ca tine are doar Cornel Dinu. De ce nu te măriţi cu el ? Vă potriviţi şi ar fi o şansă să scăpăm de amândoi...

Obiectivul (9 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 16:24

Super articol, la fel cum esti tu independent de inteligenta!

florin cutitoi (4 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 16:27

Adica nu puteai tu sa te abtii de "baga batul prin gard " absolut gratuit ?! Pentru Craiova iubitoare de sport si de fotbal in special ( si iubeste , nu gluma ! ) , este un eveniment extraordinar , si vrei nu vrei , guvernul PSD si Primaria psd-ista a Craiovei au avut un rol determinant in decizia de a construi si realizarea stadionului ! Cand s-a construit stadionul din Cluj , i-ai "mangaiat la fel pe Boc si Basescu ? ( chiar nu-mi aduc aminte ). Pana la urma , incet , incet , continuand cu Bucurestiul ( urmeaza si alte patru stadioane ) , Clujul , Craiova , Ploiestiul , pana si cu Alexandria aia hulita , infrastructura sportiva a Romaniei se dezvolta ! N-ai sa vezi in Romania investitori privati care sa realizeze obiective sportive de asemenea anvergura ! Tot statul ( adica noi , dar prin reprezentanti ) trebuie sa o faca ! Las-o balta cu politica , ca obtii efectul contrar celui scontat !

mihai (2 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:00

*** articolul, unul foarte prost si cu tenta...politica ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pamfletaru (40 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:01

VREM SPITALE,NU STADIOANE !...muica, ce mai stadion,/inaugurat de revelion,/craioveni,sa nu fiti tristi,/ in loje -s doar pesedisti/ ...ce bairam,ce sindrofie,/ propaganda, veselie.../ mos craiun, cine sa fie,/ unul din teleormanie, /cine este craciunita, ati ghicit,este olguta !...

JFM (155 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:02

Vad ca cei care nu vor sa priceapa cred ca articolul critica construirea unui stadion la Craiova...Nu critica nici macar PSD-ul pt asta.Dincolo de faptul ca n-a iesit conform proiectului pt ca s-au topit niste bani pe parcurs si la verificare a dat cu rest atat la masurarea inaltimii cat si a suprafetei dar nici asta nu s-a pus in discutie.Doar faptul ca politrucii fac inaugurari faraonice in care sa sparga niste multi bani care solicitati in alte scopuri mult mai urgente cica n-ar exista. Atat,nevoia de preaslavire a tovarasei,tovarasului bate orice inchipuire.Nici nu ma mira,au abandonat ei spiritul Stiintei,al Craiovei Maxima,de fapt le-au clonat ca sa dea un contur acestei caricaturi de echipa a partidului "care este".

Dan Ispas (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:08

Desigur, doare că *** lui Jiji, care au fani maronii, domiciliati in satre, probabil ca baraganeanul autor al articolului, nu au si, chiar si in Berceni, ca Ghencea-i ocupata, ceva macar “la jumate.rom”?

mititelu LA PUSCARIE (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:08

ce sa faca si gesepeii... Mor de ciuda ca le-au fost retrase acreditarile la meciurile Universitatii Craiova si astfel nu pot sa fie si ei pe nou stadion. Dar csf??? Ncsfffff... :))) ***. :)) Sunteti tristi "bajeti".

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marius (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:12

@Alex: voi chiar copiati totul? chiar nu puteti sa va abtineti? V-am zis clone in 2013, ati preluat si cuvantul asta si incercati sa-l folositi acum ? Chiar nu va dati seama ca sunteti penibili? Orice *** facem sau spunem noi, peste o zi il copiati si voi.. Chiar nu puteati sa gasiti alt cuvant macar? Nu va dati seama ce penibili sunteti?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

petre (6 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:15

CUCOANA AI OBSESII MARI,te compatimesc.......

pamfletaru (40 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:28

ULTIMA ORA!...din surse , am aflat ca patronul stelutei ar dori sa fuzioneze cu alona de la hapoel, ori sa o transfere , dar nu poate demara negocierile,nu poate vorbi de fotbal cu o femeie...

Adrian (2 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:31

Deși vrei sa pari subtila am înțeles ca vrei sa condamni milioane de oameni pentru convingerile tale politice ! Sa știi ca nu suntem mâncători de lebede draga Maria ! Te-ai întrebat ce s-ar întîmplă daca toți am fi si am gândi la fel ? Ce s-ar întîmplă daca toți am fi după chipul si asemănarea ta ! Nu -mi propun sa te jignesc pentru ca atunci am fi la fel si nu vreau chiar nu doresc lucrul acesta ! Draga Maria deși ne terfelești si nu este pentru prima oară noi oltenii te apreciem pentru ca ești femeie si ai har ! Asta nu însemna ca ai si dreptate ! Prea multă ura Maria ! Zău prea multă ura intr-un trup altfel firav de OM !!!

frf (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:32

Doamna Andries stima noastra

Bogdan (15 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:32

Penibil articolul.Cred ca aveai o carieră de succes în comunism.Nu ai așteptări mari de la un ziarist care impatura ca pe brânză sentințele judecătorești legate de nume, palmares.Ea asta simte asta spune că ciobanul pe munte.

Eugen Chiselef (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:36

Excelent Bravo D-na Andries

Mark (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:38

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Terente (3 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 17:48

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (214 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 18:11

Avem un stadion minunat ...si portile iadului in veci nu l vor darama ...

MIhai M (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 18:54

E minunat ca se finalizeaza acest stadion si ma bucur pentru olteni, asa cum m-am bucurat pentru Cluj Arena, Stadionul National sau Ploiesti. Sper ca oltenii sa fie mai buni gospodari decat cei de la noi din Cluj si sa nu ajunga in faliment. Din pacate ajungem sa ne bucuram de putinele realizari ale politicienilor nostri, flamanzi fiind dupa visurile noastre de dupa revolutie. Ajungem sa zicem "bine ca-l termina odata", asa cum ziceam de bucatica din autostrada Transilvania si ajungem sa inchidem ochii la toate afacerile paguboase (in final pentru noi) pe care politicienii le fac pe la spate. Exemple sunt suficiente in acest sens. Doar la acest capitol stadioane: Cluj - 30.000 locuri = 37mil Euro, National Arena - 55.600 locuri = 234mil Euro, Oblemenco - 30.000 locuri = 52mil Euro; unde e costul real? Oare cand se va termina jaful din tara asta? Si ca sa inchei mai optimist, va felicit olteni si astept sa-l vad cu ochii mei (in poze arata foarte bine); mi-a placut si sala polivalenta din Craiova.

prazilian (28 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 19:08

Sa veniti sa va dau acreditarile,gsp-ilor!:))) ***,la revedere !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 19:34

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Iulian (7 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 20:55

Nimic despre savanta de renume mondial ?

COSTY (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 20:57

TARA ASTA NU SE MAI FACE BINE CATA PROSTIE SI RAUTATE O SA FIE SI MAI RAU

JE (31 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 21:34

Mărieeeee, suntem neam de mancatori de lebede !!!!!!!

Max (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 21:42

Un articol mai prost nicica am vazut. ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristian (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 22:28

Respect d-na Andries, foarte bun articolul ; ce nu inteleg majoritatea celor de pe aici, este faptul ca politicul n-ar da nimanui vreun sfant fara a avea ceva de castigat. De ce nu construiesc un spital... sau orice altceva pt milioanele de oameni amarati din tara asta. Taxele si impozitele cresc... viata se scumpeste.... dar...ce mai conteaza...avem stadion de 52 milioane de euro.

El (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 23:09

Esti varza .....si tu si bouveni iiiii

Marius Furis (1 comentarii)  •  19 octombrie 2017, 23:21

*** ***. *** ***. Ce *** mai vrei ba ***? Mai bine nu faceau stadionul. ***. *** ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alexis Sanchez (1 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 0:20

Ana are mere. Maria n-are mititei. Caci despre carne si eradicarea foametei e vorba in redactia jegsepe. O si ce foamete, in contextul in care firimiturile au inlocuit mititelul si fleica de care se bucura ziarul de sport acum un deceniu. Intre timp, sportul a disparut, iar ziarul s-a transformat intr-o fituica in care isi exprima frustrarea si nevoia niste presari prafuiti si infometati. Le spunem presari pentru ca sunt mai aproape de termenul de “pietari”, oameni care urla in gura mare sa isi vanda marfa ca sa aiba ce pune pe masa. Care zbiara mai tare in piata, aparent vinde mai usor. Nu conteaza adevarul sau realitatea, cand ei au bagat sub pres termeni precum presa, jurnalism, deontologie, bun-simt ori decenta. Scandal sa fie, ca doar el aduce dumicatul ce umple gura si stomacul. Marioara din redactie scrie iar despre Craiova. Locul acela din care nu mai curge banul, ca unii nu au nevoie de pomeni jurnalistice, iar altora le-a secat izvorul in goana dupa circ mediatic. Cu toate astea, Marioara are nevoie sa iasa in evidenta combatand politic orasul Craiova, cel pentru care stadionul reprezinta poate cea mai mare realizare de la constructia bijuteriei orasului, Parcul Nicolae Romanescu. Si trebuie sa combata, ca doar e in trend sa dai in politica, intr-o tara in care nu exista oricum asa ceva, ci doar interese obscure si goana dupa fleici de carne si mititei. Despre regurgitarea scrisa astazi nu sunt multe de spus si e surprinzator cum exista craioveni care apreciaza mizeria si jignirile aduse orasului si intregii regiuni. Trebuie insa aduse anumite amendamente, caci Marioara vrand sa para apolitic a jignit toata suflarea alb-albastra, inclusiv pe cei care doar circul ii mai tine in viata. In primul rand, cea cu burta goala rade cu dintii la gard (la propriu, pentru ca nu va intra pe noul Oblemenco) de “grozaviile” scrise in comunicatul Primariei Craiova, ignorand pana la urma destinatia acestui stadion si mai ales impactul produs de ridicarea unei arene moderne la nivelul tarii. Scribei (era sa ii spunem pe nume: scarbei) jegsepiste ii e lesne sa critice limbajul de lemn dintr-un comunicat de presa, mai ales cand realizarea unui editorial elocvent si demn de profesia pe care o practica e ceva de ordinul imposibilului. E usor sa iei in bascalie chestiuni exterioare sportului rege, dar devine ridicol cand faci afirmatii batjocoritoare la adresa gloriilor Universitatii Craiova (in goana dupa mici si sub forma de cuvinte), Andrei Paunescu, Ciri Mayer ori chiar a locuitorilor Craiovei si iubitorilor de alb-albastru. Nu ne intereseaza propaganda pro sau anti politica. Cum nu ne-a interesat nici cand Marioara scria articole moralo-vindicative la adresa primarului Boc si a partidului portocaliu la inaugurarea Cluj Arena sau cand facea anchete pe branci despre sumele de bani achitate din bugetul PMB la inaugurarea Arenei Nationale in mandatul doctorului Oprescu. Oltenia va fi in straie de sarbatoare, pentru ca investitiile in infrastructura au ocolit coltul asta uitat de tara, indiferent de coloratura politica ce a condus Romania. Intradevar, poate un stadion nu era primul lucru pe lista prioritatilor, dar este un mare pas inainte pentru iubitorii de fotbal si pentru cel mai titrat club din provincie. Iar in contextul in care avem un fotbal fara iarba, cu tribune vechi si ruginite, cu scaune rupte si spectatorii din ce in ce mai putini, este ridicol sa iei in deradere ce s-a ridicat in Banie, chiar si indirect. Universitatea Craiova merita acest stadion si il va avea. Publicul alb-albastru merita acest stadion si il va avea. Marile glorii si actuali fotbalisti ai Stiintei meritau si merita un astfel de stadion si il vor avea. Deci unde e problema, Marioaro? Aaaaa, daca noul stadion era asezonat cu niste sunculita, mititei si un caltabos trimise in redactia jegsepe nu ne mai pierdeam in detalii politice, ci eram intampinati cu elogii despre un stadion ultra modern intr-un fotbal falimentar. Dar asa, cand burta e goala si matele fac simfonii de foame, te asezi la masa si dai drumul la scris. Spune sincer, Marioaro, inghiti si acum in sec dupa ospetele pantagruelice pe care le facea nea Ovi cu banii pompati dinspre Craiova in epoca Staicu si Mititelu? Ti-e dor cand scriai zilnic despre circul din Banie? Urmele de grasime de pe tastatura sunt ultimele reminescente ale unei epoci muribunde cu ziaristi cumparati si articole de presa in care erau unsi ca salvatori patroni de echipe, politicieni sau alte anti-exemple de carton ale vremii. Si ar fi bine daca foamea de mititei ar pune stapanire doar pe redactia jegsepe, dar exista si alte fituici care se zbat sa prinda loc la masa flamanzilor. Mai dornici de afirmarea si mai infometati decat Marioara blogerista. Speram ca cei din conducerea Universitatii Craiova vor mentine interdictia aplicata *** din redactia jegsepista, precum si altor “iubitori” de alb-albastru, astfel incat sa nu le dam prilejul sa roada termopanele sau cablurile de pe noul Oblemenco. sursa: www.craiova-maxima.ro

sundance kid (63 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 1:45

Este primul stadion adevarat proiectat si construit cu gust. Asta va aduce o emulatie echipei si asta este ce e mai important . De abia astept meciul de debut desi nu tin cu craiova !! Totusi sper sa castige campionatul pentru ca au jucatori buni si joaca fotbal placut ochiului . Restul ? LIRU LIRRU CROCODILU' !

MARIANde spectatori IORDACHESCU (1 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 2:21

La Ploiesti Stadionul Ilie Oana ,bijuteria ploiestenilor a fost construit la cel mai mic pret raportat la numarul de locuri ( a costat de peste 18 ori mai putin decat stadionul National), dar pentruca primarul Ploiestiuluinu a fost p s d-ist a fost criticat de toata presa locala si nationala care afirma ca a costat prea mult si ca e prea mare Nu se tinea cont ca ploiestenii sunt in majoritate iubitori de fotbal si nimeni nu poate contesta Cand Petrolul avea echipa dar nu nu avea stadion si juca la Buzau peste 10.000 de fani petrolisti luau cu asalt stadionul din Buzau la fecare meci ,ca sa nu mai vorbim ca niciodata la o finala de cupa a Romaniei nu s-au deplasat sa-si sustina echipa peste 30. 000 de fani din provincie _ cum au fost la finala de cupa dintre Petrolul si C F R

Puisima (1 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 6:44

O arhitectura moderna...Ce bine ar fi daca politicul n.ar mai exista in sport.. Dar se pare ca Romania a ramas si acum pe aceleasi suporturi vechi. Chiar daca stadioanele sunt goale.fotbalul a ramas printre putinele bucurii care romanii le mai au!!!

gogu kioru stiinta craiova (2 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 7:05

Marie..iar dai cu muci-n fasole...adica *** ***...Nu Dragnea a nasit stadionul ci Olguta -cea iubita in Craiova-si Ponta..esti prost informata ..ca de obicei..Marie..***Marieeeeeeeee?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

JFM (155 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 7:12

Au amanat inaugurarea stadionului pana in ziua in care Olguta face 43 de ani ! Adica coregrafiile si manifestarile din incinta sa fie dedicate nu doar Stiintei ci si domniei sale....Sper sa nu se deturneze spre politic toate aceste festivitati,sa-i ramana si Universitatii un mic moment de glorie.... chiar il merita desi in teren va intra tot clona echipei de legenda.

tiptil (3 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 8:27

sa inteleg ca problema voastra e un stadion de 30 000 de locuri la Craiova cu milioane euro si nu stadionul de 52000 locuri din capitala cu 250 milioane euro ... si poate explicati ce ati vrut sa spuneti cu "neam de lebede" pentru ca daca faceti o paralela cu *** care mancau lebede prin tari straine atunci aveti o problema mare la mansarda si ar fi bine sa fiti pusa pe liber...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea (7 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 8:27

Ba blm, am vazut ca au terminat si masa presei. Voi tot fara acreditare ? :))))

Radu (1 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 9:10

Comentariu sub orice critica. Draga Maria...in urma cu ceva ani au existat cateva generatii de aur in fotbalul craiovean. Campioana unei Mari Iubiri, Craiova Maxima, Craiova lui Cartu Badea si Craioveanu. A urmat perioada neagra cu Netoiu, Staicu si Mititelu. Nenorocitii astia si-au facut nevoile acolo unde altii au scris istorie. Palmaresul lui mititelu este jalnic ne-am zbatut cu el in liga a 2-a sau in subsolul clasamentului. Te rog citeste documenteaza-te si apoi poti sa apari cu in comentariu. In momentul de fata esti impotriva oricui in afara pacientului mititelu.

the_gunner (6 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 9:23

Desi "tunar" n-am auzit nimic de nici o "inaugurare" a Emiratelor noastre ,de nici una din orasul in care traiesc,Brisbane ,cu cel mai frumos stadion de fotbal din lume . Vorbesc de Lang Park ,Suncorp acum . Singura "inaugurare " de stadion aici a fost la Sydney in 2000 , ceremonia de deschidere a Olimpiadei. Aia da ! De ce trebuie festivitate la Craiova ? Ce ,faca-se mare si nemaiauzita realizare e sa faci un stadion ? E,intr-adevar,estetic si era nevoie de asa ceva la Craiova , dar pina a-i face spectacol de inaugurare ... In ce priveste autoarea articolului , cauta-te la doctor ! Prea multa productie de bila amara .Dauneaza si nu te lasa sa te bucuri de viata asta asa scurta cum e .

Alex One (132 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 9:52

Deci am anticipat corect,azi a fost randul lui Dragnea si Tudose,lipseste Olguta dar nu-i tarziu pana la inaugurare va avea si ea un articol,macar unul, doar al ei ! Se pregateste Pop de la invatamant, ala de la Sanatate ? Andries, bascalia de doi bani trece repede ramane stadionul si numele celei care l-a ctitorit si asta e greu de digerat. Mai important e sa nu se realize nimic .Treci pe la caserie sau e sarcina de serviciu prin OZU, stie fiul granicerului ce inseamna ? Prea multa politica, puerila si selectiva, si prea putin sport.

victor L (165 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 10:01

@ marc (21 comentarii) • 19 octombrie 2017, 15:35, doar o remarca: cite *** ***? In rest, am si eu unele pareri confuze: misatoul este mai apreciat decit realizarea a ceva? *** :P

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

geo (2 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 10:33

*** frustata si acra.. nimic de sport....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vasile George (2 comentarii)  •  20 octombrie 2017, 10:35

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează