Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Faceţi loc, trec Pic şi Poc!

Mutu ar vrea să antreneze Dinamo. Caz în care Contra ar trebui să-i ia, automat, locul ca director general

Permalink to Faceţi loc, trec Pic şi Poc!
vineri, 15 septembrie 2017, 10:57

Antrenorul lui Dinamo rezistă pe lista cu selecţioneri de avarie. Următoarea migrare logică din Ştefan cel Mare ar fi cooptarea lui Mutu în staff-ul tehnic al „tricolorilor”, scrie digisport.ro. Contra fără Mutu e ca Pic fără Poc, hip fără hop, Farfuridi fără Brânzovenescu, Stan fără Bran, Negoiţă fără investitorii indieni.

„Câinii”, tot mai voluntari
Încă de pe vremea când erau colegi la „naţională”, cei doi se completau reciproc, unul plătea masa, celălalt, dansul. Când au acţionat separat, nu şi-au atins potenţialul de profesionişti care îmbină utilul cu plăcutul, în proporţii îndestulătoare. La ultima escapadă în fotbalul occidental, Contra a rezistat patru luni la Alcorcon, în Segunda. Obţinuse două victorii în nouă etape şi nu-şi explica de ce a fost demis prin telefon. Iată de ce: îi lipsea managerul răbdător! În nouă etape, Dinamo a strâns 15 puncte şi cinci victorii. Se află pe un merituos loc şapte, după ACS Poli şi Botoşani. Dar încă se uită de sus la Voluntariul lui Claudiu Niculescu.

La rândul lui, Mutu n-a dat randament la ASA Târgu Mureş. Acolo s-a văzut nevoit să suplinească lipsa unui antrenor pe măsura talentului personal, apoi lipsa unui manager pe măsură. Iar şefii clubului ardelean n-au înţeles că trebuie să se dea la o parte din lumină, pentru a-i lăsa Briliantului spaţiu de manevre strălucitoare. L-au pus să stea cu mâinile la spate în vestiar, ca un piţigoi în colivie.

Fularul polivalent
Mutu ştia, încă de pe atunci, că vocaţia lui nu e doar de jucător, ci de om deplin al fotbalului românesc. Conducător care „face tot”, cum a intuit patronul Negoiţă. Pe lângă partea cu manageriatul, e scouter, impresar, agent de PR, director de imagine, lider de galerie contra arbitrilor, lider de sindicat contra proprietarului Badea, reprezentant al societăţii civile în relaţia cu Internele, purtător de fular. Transferă jucători, caută antrenori, face cafeaua, dă cu mopul, şterge praful, schimbă mobila, comandă pizza, plăteşte parcarea VIP. Două lucruri i-au mai rămas de făcut la echipa „câinilor”: să antreneze şi apoi să stingă lumina.

New Dinamo amator
Sigur, are şi vârsta un rol în toate astea. Contra şi Mutu sunt din garda nouă, mai au vreme să decidă ce meserie li se potriveşte. Dacă încă lucrează la club, în ciuda rezultatelor sub standardul tradiţional, asta se întâmplă din raţiuni de imagine. Cei doi sunt nume din familia Dinamo, dar nu atât de vechi încât să deranjeze stima de sine a acţionariatului. Dau totuşi senzaţia că spiritul dinamovist e prezent, cu arme, bagaje şi cavalerie mediatică, în fruntea echipei. Nu neapărat spiritul ăla care luptă la titlu sau în cupele europene, ci un spirit mai de suprafaţă. Mai practic. Pe cât de orgolios, pe atât de realist. Preferă să latre în loc să muşte. Economie de mijloace.

Tandemul Mutu-Contra se pliază mănuşă de box pe cerinţele renovatoare ale patronului. La „naţională” e puţin probabil să plece, întrucât n-a mai rămas mare lucru de stricat pe acolo. Nu prea ai pe ce să experimentezi aruncatul prosopului.

Nemţi pe pereţi alb-roşii
La Dinamo, în schimb, e rost de o lovitură de imagine în fiecare zi. Una care să nu lase urme. Doar să vorbeşti la telefon mai în şoaptă, ca şi cum ai plănui cu Matthaus evadarea din cantonament, şi obţii încă două-trei zile de răgaz. Fanii nu se mai uită la clasament, se uită în zare, după o speranţă tehnico-tactică.

Uite, de aia nu conduc suporterii clubul, pentru că ar fi în stare să rateze soluţia care se află exact în faţa lor. Mutu antrenor, Contra director. Iată mutarea câştigătoare! Contra ar aduce jucătorii pe care şi-i doreşte. În locul „celui mai bun străin din România”, ar transfera cel mai bun străin din străinătate. După meciuri, Mutu n-ar avea altă soluţie decât să dea vina pe manager. Ca tehnician, el, unul, ceruse cea mai bună rangă la adresa rivalilor. Managerul Contra s-ar supăra şi, dintr-una-n alta, Dinamo şi-ar recăpăta, măcar în birouri, faimoasa agresivitate pe care a pierdut-o inexplicabil, absolut inexplicabil, în teren.

Comentarii (34)Adaugă comentariu

JFM (155 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 11:40

Parerea mea este ca cei doi au facut mult peste nivelul la care este finantata echipa de catre Negoita.Rautatea acolo s-a pierdut intre Negoita si restul.Daca patronul se multumeste cu putin de ce sa-mi mai sparg eu plamanii ? Sunt Contra / Mutu si nu mai trebuie sa ma remarc,sa arat ceea ce stiu...Dinamo a pierdut mult prin plecarea unor jucatori decat prin aducerea unora care n-au confirmat.In ambele cazuri de vina au fost contractele,bonusurile etc A apus vremea cand veneai la Dinamo si capatai apartament in centru,masina,protectie din partea politiei etc

Mircea (4 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 11:56

ce rezultate ai avut tu ba limba? ai intrat in play off la mila stelei. sa vedem cum te comporti. daca esti prost o patesti.

Andrei (2 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 12:00

Bun și isteț editorialul, Maria.

Mircea (4 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 12:03

sunteti zero amandoi.

Kris (45 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 12:05

Un articol cu tenta de ,,misto".Adevarul ca Dinamo actual merita din plin luata la misto.Chiar daca sint dinamovist,nu pot nega realitatea.La Dinamo sa petrecut ceva care nici acum nu-mi vine sa cred ca se poate intimpla in capitalism.Vine un om si iti adduce o echipa intreaga contra a 50,000 euro.Dupa un an iti baga in cont citeva milioane de euro,dar trebuia sa platesti un commission pentru ce iti baga in traista.Dar finantatorul spune nu,nu mai vreau sa castigi si tu.Intelegeti? Eu inca nu pot sa inteleg.Este prea comunista aceasta actiune a lui Negoita.

Ionnis (84 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 12:27

This is sTEAUA pe prima pagina a ziarului?! Respectati si voi o decizie a Justitiei ? This is FC FCSB! Fiti Profesionisti ce dracu' !

Steaua1986forever (1 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 12:29

Maria, sa stii ca la Laura Andresan tot asa au fost, in echipa......dar pe rand cred. Dar oricum, amandoi...

gheorghe (5 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 12:43

scris bine dar cam rautacios, poate si nedrept fata de cei 2; toata lumea, la tinerete, mai face si greseli; cauzele la dinamo sunt mai complexe: low budget, patron zagarcit, jucatori care vin/nu vin, chibitii - gen c dinu - de pe margine care nu stiu cat ajuta - tacand - si cat baga batul prin gard, etc

ticbis (126 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 13:52

@Ionnis: Am senzatia ca n-ai inteles ce a hotarat justitia! Sa te lamuresc eu: justitia asta de care amintesti tu a INTERZIS CLUBULUI FCSB sa utilizeze oficial numele STEAUA, doar lui si nimanui altcuiva! Deci eu, tu, ziaristii, comentatorii si toata populatia tarii o pot numi cum vrea fiecare fara nicio restrictie, inclusiv cu apelativul STEAUA. NU EXISTA in hotararea respectiva nicio restrictie pentru nimeni altcineva din lume privind folosirea denumirii Steaua cand se refera la actualul club FCSB. Daca vrei niste analogii, iti ofer cateva sute: cand iti cumperi pantofi de sport Nike poti sa spui fara nicio restrictie legala ca ti-ai luat adidasi; cand iti cumperi un copiator Canon sau HP nimeni nu te opreste sa spui ca ti-ai cumparat un xerox; daca te numesti Dumitru nimeni nu ma opreste sa te strig Mitica!!! Sper ca ai inteles despre ce vorbesc: pana cand nu va exista o hotarare judecatoreasca care sa interzica intregii populatii a planetei sa foloseasca denumirea Steaua cand se refera la FCSB, si eu, si tu, si jurnalistii o putem numi cum ne place noua, adica STEAUA; nu incalcam nicio decizie a vreunei instante!

Cosu (53 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 14:02

Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha. Si cand le zice lumea sa intre in ghiveci se supara .

Demolarii (18 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 14:20

Articol nereușit. Este vizibil atacul asupra clubului Dinamo, deși se dorește mascarea sa intr-o analiza a oportunității numirii lui Contra la națională și a lui Mutu in stafful coordonator al acesteia. Dacă lucrau la Voluntari, tema articolului era alta. De pildă, ar fi tratat subiectul acționarului minoritar N Badea, care deține 7% acțiuni din echipa de prima Ligă Dinamo București, cum nu susține 7% din buget după cum ar trebuii, dar sponsorizează Concordia Chiajna, participantă la aceași Ligă I.....analiza care nu va avea loc, având în vedere interesul material al jurnalistei. Ciudat este că în atac sunt folosiți Mutu și Contra. De ce e ciudat? Venirea lui Mutu dat impresia impuneri lui de către susținătorii lui N Badea, celebrii impresari ai lui Mutu, mai mult acceptată că un compromis de actualul patron, nimeni altul decât fostul sponsor a lui N Badea....odată pus Mutu, a forțat demiterea antrenorului I Andone, nedorit de aceiași impresari....l-a adus pe Contra, acceptat de suporteri desi neconvinsi de oportunitate soluției, care a avut câteva rezultate. Dar nu concludente, ajungând într-un moment în care trebuie să demonstreze capacitatea de a conduce echipa. O posibilă plecare ar fi că o fuga din fața unei situații care apare cu regularitate în viața antrenorilor. O depășire a situației cu rezultate pozitive ar fi un plus în CV mult mai valoros decât antrenarea naționalei. Cât privește răbdarea păcălită a suporterilor, eu cred că e vorba mai mult de un dezinteres provocat de exacerbările media față de un fenomen, fotbalul, care e perimat în mod constant de cei implicați, doritori doar de avantaje materiale și imagine....

ticbis (126 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 15:01

@Demolarii: Articolul este chiar foarte reusit; felicitari Maria! Lucrurile stau exact asa cum sunt prezentate in text, poate chiar mult mai rau :)) Cat despre aportul de investitii al actionarului minoritar Badea la societatea lui Negoita, iti atrag atentia ca Badea detine excusivitatea asupra marcii, brandului, emblemei, stadionului si numelui Dinamo pe durata nedeterminata si ca Negoita le foloseste fara sa plateasca mai nimic pentru ele (pentru asa ceva Stelei i se pretinde sa plateasca 3,7 mil de euro pe an, fara TVA). Mai mult, daca am presupune ca Negoita (actionar majoritar) scoate lunar din buzunar 100 de mii de euro pentru echipa, atunci partea lui Badea in contul celor 7% ar fi cam 7000 de euro, cam cat este chiria lunara a lojelor din Stefan cel Mare in care au pretentia sa sa lafaie alde Mutu, Anghelache si Negoita! Ca sa nu mai amintesc de datoria de 2 mil de euro neplatita nici dupa 6 ani in contul statutului de actionar majoritar. Problema actuala a lui Dinamo nu e la Badea, ci la Negoita si acolitii lui, inclusiv a lui Mutu si Contra, asa cum s-a descris foarte bine in articol. Pana cand dinamovistii nu vor pricepe chestia asta, Dinamo nu va progresa in veci, dimpotriva, se va scalda in mediocritatea ultimilor 11 ani, poate chiar mai rau. Poate doar la coregrafii sa mai scoateti capul, ca la fotbal va fi imposibil :))

Spinoza (1 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 15:26

Maria esti adorabila! Nu este un compliment, este o certitudine. Daca n-as fi castorit si daca n-as avea cativa ani in plus fata de tine, as spune te iubesc. Asa ca spun te ador! Bravo pentru articol. Asa am simtit si eu.

Nabuccodonoshor (2 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 15:37

Bravo!...frumoasa descriere a celor doua loaze...

mihnoi (4 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 15:47

Sa nu uitam orgia pe care au avut-o impreuna Mutulica si Contralica cu ziarista Laura Andresan! ***. Chiar si la toata nationala, daca e cazul!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sorinache (30 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 16:55

Ca să fie gesepeul mulțumit ar trebui instalat cuplul Tolontan-Ioanitoaia cu Decebal Radulescu seful comisiei tehnice. Așa ați fi mulțumiți și ar avea și Burleanu o presă favorabilă.

cristian (5 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 17:05

As putea aprecia macar stilistic propunerea de caricatura a Mariei Andries din acest articol, stilul atat de personal, insa ce facem cu mitizarea lui Contra-antrenorul respirata in toata cvasi toate redactiile sportive din Romania, nu de azi de ieri !? Macar in toate discutiile visavis de suferintele nationalei, Contra era mereu vazut ca posibil inlocuitor, cel putin in top 3 antrenori de succes , cu potential imens. Niciunul dintre specialistii de fotbal din Romania nu par sa impartaseasca viziunea aceasta de misto in raport cu Cosmin Contra. Nu e cel putin ciudat?

Vardasihan (26 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 17:29

THIS IS STEAUA !!!!Pentru toți supărați care ne-au urmărit iar la televizor😂.Care mai e standardul la dinam0?!După rezultatele din ultimii ani(exceptând sezonul trecut),standardul sunt locurile 4-7.Asta a ajuns să însemne dinam0 în fotbal.E bine că acum le luăm antrenorul şi-l punem la națională.La ce națională putea ajunge un antrenor ca Contra,dacă nu la naționala româniei.Uganda sau Singapore l-ar fi acceptat pe Contra dacă venea el cu banii de salariu.Noi,o să-l angajăm la națională şi îi mai dăm şi vreo 300 de mii.😂😂😂Cât de frumos.

Vardasihan (26 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 17:50

*supărații 😈

Tetelica (1 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 19:03

Acest tandem e cumva acelaşi care a ,,acționat" şi la Laura Andreşan?(împreună cu alți vreo trei...)

IO (10 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 19:21

Hahahaha, genial.

Mihalcea (1 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 21:06

Negoita. Si ajungem la partea mea preferata, patronul. Salvatorul. Eroul. Acest Mihai Viteazul al dinamovistilor, omul care acum 4 ani si jumatate cand prelua echipa anunta cu surle si trambite cum in 3 ani garanteaza campionatul, cupe, performanta europeana, luna de pe cer. Omul care ii arata cu degetul pe stelisti cand jucau cu Piovaccari si Adrian Cristea si anunta ca viitorul e al nostru, nu al lor. Iata ca suntem in 2017 si promisiunile dumnealui s-au dovedit false, asta in timp ce marele investitor a disparut ca magarul in ceata. Sigur, va mai aparea pe micile ecrane in cazul in care vom castiga un meci contra rivalilor, atunci reuseste cumva sa se faca vazut si auzit. In regula, sa aducem in discutie argumentul avocatilor lui Negoita: a salvat clubul, altfel ajungeam ca Rapid. Adevarat, a salvat clubul printr-un proces de insolventa discutabil si pentru care s-a deschis si un dosar intre timp, daca nu gresesc. A salvat clubul platind o suma modica (daca a platit-o si pe aia) desi initial a mintit ca a platit milioane de euro si tapind pe absolut oricine avea de primit bani. Dar ce a mai realizat de atunci? Ce realizari sportive a avut Dinamo? Ca de asta fotbalul e un sport, pentru a face performanta mai ales cand vorbim de Dinamo. A reusit sa bage Dinamo in insolventa chiar de ziua clubului, intr-un gest de o magarie infinita. A calcat in picioare glorii ale clubului precum Dudu Georgescu, caruia i-a promis un apartament in fata camerelor si caruia i l-a luat inapoi cand camerele au disparut. L-a dat afara pe Rednic, care venise cu o multime de jucatori de valoare liberi de contract, jucatori de pe care Negoita a facut bani frumosi, bani pe care evident nu i-a reinvestit in club. Rednic care intre timp e pe 3 cu Mouscron in Belgia. L-a pacalit si pe Andone cu minciuni si promisiuni false, asa cum a facut si cu Multescu inainte. A desfiintat echipa a doua, echipa la care in timp au evoluat multi jucatori dinamovisti care ulterior au facut pasul la prima echipa, pe unii dintre ei luandu-se bani frumosi de pe transferuri. Radu Stefan, Ropotan, Pulhac, Alexe, Scarlatache, Nedelcearu, Nica sunt doar cativa dintre jucatorii care s-au format la echipa a doua. Un singur trofeu castigat in 4 ani si jumatate, Cupa Ligii vara trecuta cu Contra, in rest clasari de la locul 3 in jos. Evident din cauza insolventei nu am putut juca nici in Europa, astfel ca de performanta europeana nici nu s-a pus problema. Asta e asadar performanta promisa de Negoita si realizarile sportive cu el la conducere: o Cupa a Ligii in 5 ani. In timpul asta politica de transferuri a fost foarte clara de la bun inceput iar Negoita a fost extrem de consecvent: jucatori imprumutati sau veniti liberi de contract, pe salarii cat mai mici posibile. Cu exceptia Daniel Popa, pe care s-a platit fabuloasa suma de 25.000 de euro. Iar cei care au avut salarii pe care le-a considerat prea mari nu au mai avut parte de prelungiri ale intelegerilor. Si in toata aceasta perioada, Dinamo a vandut pe banda rulanta fiecare jucator care a reusit sa se ridice cat de cat peste media echipei. Nica, Grigore, Alexe, Fai, Matei, Anton, Marc, Mevlja, Gnohere, Rotariu, Lazar, toti acestia au fost fie vanduti, fie imprumutati si niciun banut nu a fost reinvestit in aducerea de fotbalisti. Sa nu mai discutam si de cazuri cel putin ciudate precum ale lui Luchin, Curtean sau Busuladzic, lasati liberi de contract desi aveau oferte si nu erau la final de intelegeri, cazuri in care putem banui ca “finantatorul” dinamovist a avut anumite “interese” in a ceda jucatorii respectivi. Asta e problema de fond la Dinamo. Absolut orice antrenor sau manager a venit la Dinamo a fost limitat in eforturile sale de gasire a jucatorilor de plafonul salarial impus de Negoita la Dinamo si de refuzul constant de a plati bani pe jucatori. Sigur, putem sa discutam de greselile unora si ale altora. Multescu a avut parte de trialuri de fotbalisti, chestie neintalnita in fotbalul profesionist din zilele noaste, Stoican va fi mereu luat in deradere de catre fanii dinamovisti desi a avut de-a face cu jucatori precum Durimel, Asanovic sau Joel Thomas, iar Teja a adus jucatori pe aceleasi considerente de care vorbeam mai sus. Andone a fost si va ramane criticat pentru felul in care s-a certat cu suporterii pentru Negoita si vorbele mult prea mieroase la adresa rivalilor, Contra e acum si el criticat, ba exista suporteri care au acuzat si probleme de caracter la Rednic. In toate aceste cazuri constanta a ramas aceeasi: Negoita nu e dispus sa investeasca absolut nimic la Dinamo si e dispus sa taie si in carne vie pentru reducerea costurilor. Nu m-ar mira ca in cazul unei demisii a lui Contra sa vanda pe eBay aparatura pentru care a insistat Gurita. Din pacate, in impulsivitatea specifica noua, de multe ori uitam care e problema de fond la Dinamo.

naica (74 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 21:26

Acum sunt cel mai mare dinamovist: Bravo, Mariuco !

Ducu (1 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 21:48

Maria, jos palaria ! Felicitari, inca o data ! Iti multumesc pentru clipele de fericire pe care mi le oferi, citindu-te !

ManiX (29 comentarii)  •  15 septembrie 2017, 23:04

Mutu nu a adus la Dinamo un antrenor. A adus un prieten.

Vasi (2 comentarii)  •  16 septembrie 2017, 7:59

E clar ca esti Anti Dinamovista, dar uneori ar trebui sa fii mai cumpatata, as vrea sa scrii asa si despre fcsb, dar se supara seful cel mare, nu? Vorbeste de ce a facut Contra in acest inceput de sezon dar nu vorbesti de ce a facut sezonul trecut, cum a adus echipa aproape de castigarea campionatului, sau asta nu mai conteaza?

Alex One (132 comentarii)  •  16 septembrie 2017, 8:49

Articol bun, felicitari ! Chiar asa ,oare ce rezultate il recomanda pe Contra la Nationala a castigat ceva Campionate, Cupe, ca vizibile sunt doar infrangerile in fata unor echipe considerate inferioare ? Rezultatele din Play-off, unde am asistat le cea mai vizibila, declarata si rusinoasa Cooperativa anti Steaua cand punctele s-au impartit ca la iarmaroc in cinci ca oricum toate mergeau un Europa ? Si atunci de ce atatea valuri pentru Mister Gurita, pentru ce si pentru cat ,vorba cuiva, atata promovare ? Are dreptate si Rednic, ale carui reusite ca antrenor sunt incontestabile, cand afirma ca nu accepta sa fie solutie de avarie adica ultimul pe lista propunerilor.

ovidiu (2 comentarii)  •  16 septembrie 2017, 9:13

Felicitari pentru articol si pentru...poza! Am o dilema cu poza asta: aici-13.09.2017 (http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mutu-viseaza-la-doua-variante-fabuloase-pentru-inlocuirea-lui-contra-unul-a-fost-balon-de-aur-iar-celalalt-a-castigat-liga-cu-bayern-520719.html) si la cateva articole mai vechi apare poza cu paharelul alb in mana lui Mutu. Joi, 14.09.2017, aici (http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/ce-spune-mutu-despre-negocierile-dintre-contra-si-sefii-frf-sa-ne-spuna-si-noua-federatia-daca-ne-ia-antrenorul-520782.html) dispare paharelul din mana conducatorului. Ca sa revina vineri, 15.09.2017 langa acest articol, caruia ii apreciez ironia fina, de altfel...

17 Nentori Tontolana – fost Tirana (383 comentarii)  •  16 septembrie 2017, 10:21

Daca Stoichita nu accepta interimatul atunci un sut bine plasat … Daca a aceptat „costumul“ FRF atunci Stoichita are obligatia morala de a accepta un interimat. Are si obligatia de a stopa o eventuaal noua „contra“ performanta. Avantajul ar fi ca la vara vor fi multi liberi iar tov VoChin n-ar trebui sa se grabeasca iar. Contra ar putea arata ca poate bate si el pe cineva iar Negoita i-ar putea cere dublu lui VoChin. Poate au timp si sa-si imparta ceva, niste functii pentru rude, poate isi deschide si VoChin o afacere, un restuarant, o pensiune, poate ajunde pe lista psd si invata si el cum sa fure si el o meserie ceva acolo ca sa vada si mama lui ca nu l-a meditat degeaba cu profesoru Tare-ceanu.ro Ca ar fi si varianta ca consilieru VoChin sa preia Nationala pina la vara, ca consilieru oricum e in toate, e mereu primul cind da comanda coboriti din autocar. Si cind era mic si se suia cu echipa lui in copac, VoChin era primul care ajungea sus, primul care cobora accelerat in timp record. Desigur ca ar presupune un nou contract, dar de data asta doar interi-sah-mat, nu ca la tataie puiu cu care ne-am pricopsit apoi. Tataia puiu, saracu de el, nu nimerea acasa, asa ca l-a dus VoChin in Antalia, ca la bascani pina si o cioca pare privighetoare, concediu de unde alfa si omegabetul general plus un oarecare Suncudica, soldatu rapidist al Patriei, negociau viitorul lui Budescu si Alibec la … chinezi ! Degringolada a inceput de la astia doi iar mai apoi greseala fatala a lui VoChin a fost ca a insistat sa-i asigure seninului tataia general puiu toate conditiili in Paris. -------------------------------- Stoichita e suparat ca il considera lumea inactiv ? Pai sa demonstreze ca poate fi activ, ca doar n-o fi VoChin atit de *** sa angajeze dupa niste reusite ale lui Stoichita un nou Daum ! Dumitrescu si altii sint suparati ca nu intra in discutii. Pe drept dupa opinia mea. Oricum jucatorii sint antrenati de cluburi, care cluburi au antrenori – in afara de Steaua care nu simte nevoia – deci cu Danemarca poate sta si Isarescu pe banca daca consulta antrenorii cluburilor. Oricum de cind tin eu minte nu am avut selectioner mai buni ca Isarescu si VoChin ! --------------------------- Domnilor FRF-isti, stiu eu ca-i place treaba lui VoChin, sa ia baiatu lu mama interviuri, sa faca tabelase cu plus si minus, dar lasati vrajeala ! Pina si pentru Daum, care nu are nici o singura realizare, postul a insemnat 5 stele in CV ! Ce-ar insemna pentru un Contra ? Puneti gresit problema ! Nu niste Contra „pune“ conditii ! Corect ar fi sa faceti o licitatie la ebay: cine da mai mult pentru a fi cel putin doua luni selectioner !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex One (132 comentarii)  •  16 septembrie 2017, 11:55

Scuze d-na Andries, am uitat amanunte importante care se pare ca-l recomanda pe Contra la Nationala. Doamna, omul stie sa dea cu pumnul vezi intamplarea din perioada lui de varf de la AC Milan cu Davids de la Juventus, o zmardeala, iar mai nou aflaram ca nea Gurita stie sa bata si politisti in urbea lui natala europeana Timisoara. A fost condamnat penal ,nu e clar daca sentinta a ramas definitiva, zice-se ca omul nostru umbla dupa impacare, poate a reusit,contra cat ? ECCE HOMO pentru Nationala Romaniei ! O zi buna tuturor.

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  16 septembrie 2017, 13:34

am scris la vreme si de cazierul lui, si de bataia cu Davids. radem noi, dar unul care sa dea cate-o directa in masa „uber”-specialistilor din FRF nu mi se pare o solutie contraproductiva, pe moment

Tibisor (3 comentarii)  •  16 septembrie 2017, 15:07

Bun articol ... evident pentru toti cu un IQ , sa zicem ... decent !

dan t (28 comentarii)  •  16 septembrie 2017, 17:50

buna ziua cu respect va aduc din nou la cunostinta faptul ca moderarea com pe acest site depaseste orice limita! daca pana acum eram moderat si la un anumit nr de moderari....eram sanctionat cu cartonas(desi in unele cazuri imi erau moderate cuvinte doar de a avea o motivare ca s a moderat ceva) acum pur si simplu cu respect va rog....verificati la userul "zizu"cand a fost ultimul cartonas si cate moderari are pana azi cand sunt din nou moderat! si de asemenea ma intreb ,de ce aceste lucruri se intampla numai sambata si duminica cand nu sunteti in redactie? va multumesc

Alex One (132 comentarii)  •  17 septembrie 2017, 9:08

D-na Andries, pai atunci sa vina si Mutu care deja s-a aratat interesat de o functie federala ca doar le are si el cu pugilatul. Dupa ceva consum mai consistent s-ar putea sa-i confunde pe cei din FRF, dupa sacouri, cu niste ospatari. Vorba aia unde-s doi puterea creste !

Comentează