Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Plevuşcă pe rol

Ştirea că şeful FRF e cercetat de DNA reprezintă un semn că Justiţia se află într-o stare de aşteptare. Oricâte impresii copleşitoare are fotbalul românesc despre el însuşi, anchetarea mişmaşurilor de la Federaţia condusă de Răzvan Burleanu rămâne un caz […]

...

Cu cine ţinem la Mondial

Egiptenii, iranienii, marocanii, australienii sunt la Mondial, purtaţi de ambiţia nou-venitului în club. Iar noi suntem, vorba aia, vechi. Acum 88 de ani, pe 21 iunie, ne-am îmbarcat pe Conte Verde, din Genova. Trofeul Jules Rimet era şi el la […]

...

Epoca lui Lumânare vs Epoca de Aur

„Să fim serioşi, fotbalul este pentru spectatori”, a declarat un reprezentant al Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, pentru Gazeta. „Pentru spectatori” reprezintă criteriul principal de promovare, acum. Criteriul pe baza căruia AMFB a comunicat FRF că vrea ca şi CSA […]

...

Aici sunt sportivii dumneavoastră!

Gabriela Szabo a dezminţit că le-ar fi impus angajaţilor de la CSM Bucureşti să fie prezenţi la mitingul PSD de sâmbătă. Nu numai că a dezminţit, a insistat să nu fie asociată cu „aşa ceva”. „Fiecare e liber să facă […]

...

Simona e o patrie visată

Complicate vremuri să fii român. Dar a fost oare vreodată simplu? Nici n-ai apucat bine să iei un trofeu, că ţi-l şi suflă abilii compatrioţi de la putere şi-l agită vioi în faţa maselor. Dacă n-ai trofeul, dar eşti cel […]

...

Minunile prea studiosului ”Genunche”

Ministrul Educaţiei a descoperit problema sportului românesc şi a României, în general: levitaţia

Permalink to Minunile prea studiosului ”Genunche”
joi, 31 august 2017, 9:03

Se spune că, la a doua venire a lui „Genunche” la Ministerul Educaţiei, un perete din Blocnotes, ansamblu de locuinţe pentru tineri, amenajat de Primăria Capitalei, a început să plângă. Dovezile au fost însă şterse rapid, de teama igrasiei.

Educaţie tristă, plină de umor involuntar
Genunche, pe numele său de mirean Liviu Pop, a trecut la fapte de cum a fost numit la MEN. A început să prorocească despre manualul de sport pentru clasa a V-a. „La orice disciplină e nevoie de un manual”, a grăit ministrul. „Ce diferenţă este între sport şi muzică?”. Întrebarea asta a lăsat-o în aer, să se mire fariseii din universităţi.

Spirit pozitivist, „Daţi-mi pilonul doi şi voi răsturna balanţa bugetară”, premierul Mihai Tudose a ezitat să-l canonizeze din prima pe „Genunche”. L-a lăsat să martirizeze pe şleau limba română în şedinţele de guvern. Dacă-l canoniza, ce rezolva? Tot trebuia numit alt ministru, dintre variantele rămase: „Oche” sau „Riniche”.

Aşa că Liviu Pop a fost doar pus sub observaţie. „Sunt convins că a fost o glumă”, a comentat Tudose. Printre rânduri, „Genunche” i-a răspuns că el nu numai că nu-şi face chip cioplit din gramatică, dar nici nu este închinător la idoli formali şi nu are alt Dumnezeu decât cel din partid. „Treaba noastră e să respectăm legea, nu să oprim o licitaţie”. Chiar aşa, de ce s-o oprim, când putem exorciza concurenţa, citind rugăciuni din caietul de sarcini?

Apoi ministrul Educaţiei şi-a continuat lucrarea şi a binecuvântat trei versiuni ale manualului de sport. Premierul s-a luat cu alte minunăţii. Ordonanţele care învie şi ziua, în amiaza mare. Cu transformarea programului de guvernare în apă de ploaie, înmulţirea peştilor şi a pâinilor speciale. Rutină. Grafic.

Cu talpa pe reformă călcând
În timpul ăsta, la o imprimerie din judeţul Cluj, se tipărea manualul de sport, scrie Ziare.com. O parte din el pare plagiată dintr-un discurs al lui Nostradamus la ONU. De pildă: „Învaţă să corectezi atitudinile cifotice, lordotice şi scoliotice, instalate la nivelul coloanei vertebrale”. O interpretare posibilă ar fi că sfârşitul lumii va fi aproape când copiii de 11 ani vor pricepe ce au vrut să spună autorii cu fraza de mai sus.

Există însă şi revelaţii originale în catehismul sportiv al lui „Genunche”. Cea mai utilă, adevărată mostră de platfus intelectual, e legată de mers: „În timpul mersului, vei păstra contactul (sprijinul) permanent al unui picior cu solul”. Iată unde se află sursa retardului nostru faţă de UE şi a pierderii contactului cu podiumul în sport: levităm, în aerul plin de plopi şi coduri. E drept, avem o scuză, starea proastă a drumurilor. Dacă se poate chema scuză faptul că alegem mereu calea uşoară.

În manualul de sport pentru clasa a VI-a, probabil, Liviu Pop ne va dezvălui că mingea trebuie să se rotească numai de la dreapta la stânga. Nu şi invers, cum eronat cred fotbaliştii noştri. Despre alergat, se va studia la liceu, iar la mersul pe burtă se dă examen numai când ajungi la putere.

Festivalul semnelor şi prevestirilor
Premierul Tudose e pus, din nou, în faţa miracolului împlinit: ministrul care-i face pe copiii de gimnaziu să meargă. O realizare mai răsunătoare decât cea a primarului Firea, care a făcut iarba de pe Arena Naţională să crească în sus. Sau cea a ministrului Apărării, care, de când e şef la Cantacuzino, persecută microbii cu puşca.

Odată cu perlele pe bani publici ale MEN, numite manuale, se înmulţesc, iată, semnele că aleşii vor să-şi respecte ştaiful de aleşi. Manualul de sport se adresează nu atât elevilor, cât prim-miniştrilor care nu cred, până nu văd tipărit, cine-i jupânul din umbră, care-ţi leagă şireturile la vestiare. În ceea ce-i priveşte pe contribuabili, în bezna oţărâtă a operei lui „Genunche”, se întrevede luminiţa de la capătul ambuteiajului. Am scăpa definitiv şi irevocabil de aglomeraţia în trafic, dacă ducem mersul la perfecţiune şi păstrăm contactul permanent al ambelor picioare cu solul.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

Isatis (2 comentarii)  •  31 august 2017, 9:35

Savuros...dar numai ptr. cunoscatori. Felicitari Maria, esti o sursa de inspiratie permanenta.

Ardeleanul (7 comentarii)  •  31 august 2017, 10:05

:))))))

gilos (98 comentarii)  •  31 august 2017, 10:38

Manuale de sport ! Acesti guvernanti psd-alde nu mai nici o urma a bunului simt... Ce poti sa comentezi la asa aberatii ?

gintonic (43 comentarii)  •  31 august 2017, 10:43

Inca o bataie de joc la adresa contribuabilului si inca un exercitiu de putere acoperit de incompetenta si penibil !!!... chiar nu mai avem in functie oameni cu scaun la cap in tara asta?... nu are nimeni puterea sa-i scuture pe incompetenti, sa le dea peste nas cand spun (si dau curs la) aberatii, sa corecteze greseli flagrante si sa evite penibilul?? PS Felicitari Maria!... esti o oaza de luciditate si verb taios intr-un stufaris imbacsit de ignoranta !!

oy (8 comentarii)  •  31 august 2017, 10:55

Ca sa fie ironia completa ar treb. adaugat ca, din pacate, manualul de sport va fi singurul manual disponibil elevilor de clasa a V-a, la inceputul scolii. Nu au reusit sa le editeze pe cele de romana, mate, fizica si alte prostii nesemnificative.

lord belial (182 comentarii)  •  31 august 2017, 11:25

sa le iau la mortii la ***.

mg (82 comentarii)  •  31 august 2017, 11:28

..pe surse, aflăm că e aproape gata "Manualul de ***" pentru creşe.. Tinerele vlăstare vor afla astfel, din fragedă pruncie ce, cât şi de unde.. :)

JFM (149 comentarii)  •  31 august 2017, 11:50

Manualul tiparit de Gabifireabiciclista cand apare ?

rosca stelus (12 comentarii)  •  31 august 2017, 11:57

Crede-ma ca am ras, chiar am ras ! Bravo ! Ne meritam soarta cu asemenea *** .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

G. Petrineanu (1 comentarii)  •  31 august 2017, 12:07

Imi pare rau , dar pare-se ca bascalia a luat locul exprimarii jurnalistice impartiale. Problema este ca excesul de bascalie risca sa diminueze apetitul unor cititor la consumul de umor. Din articolul citat aflam ca a plins un perete. Restul este foarte mult adresat persoanei, asa cum e ea. Sorry. Sunt ridiculizate manuale carora nimeni nu le-a vazut cuprinsul. Personal cred ca un indrumar pentru sport nu ar fi chiar inadecvat. In România nu se face sport de mase, intelectualii cu sau fara ghilimele il dispretuiesc, percepindu-l un atac la adresa preocuparilor elevate. Asa ca poate nu ar fi gresit sa se dea educatiei fizice locul ce i s-ar cuveni. Un manual de dirigentie ar fi absolut necesar. Scris cum trebuie, iar materia ocupind macar 10% din orele afectate prozelitismului religios (materia Religie) ar fi la fel de valoroase pentru traiectoria in viata a tinerilor cit 30% din toate materiile (teoretice) predate cu ariditatea unui sistem invechit. Sa mai vorbim si serios si sa mai gindim si in afara cotetului. O simpla opinia din partea cuiva care niciodata nu ar fi votat PSD sau alte asemenea.

bazileon (46 comentarii)  •  31 august 2017, 12:16

Eu am primit 2(doi) la sport in clasa a IV-a fiindca am suflat. Pe atunci nu erau manuale ca sa poti copia.

bazileon (46 comentarii)  •  31 august 2017, 12:20

Dle Petrineanu, nu-mi pasa cu cine votati, dar cele doua citate, chiar scoase din context, nu v-au convins ca aceste manuale sunt o ***? Iar persoanei ministrului, de destula vreme pe prima scena politica a tarii, cata competenta si credibilitate ii acordati? Aveti nostalgia Daciadei?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Carol K (302 comentarii)  •  31 august 2017, 12:25

Mult umor,relaxant,loveste tinta exact la centru...Ca oricare dintre articolele doamnei Andries,n-am apucat niciodata sa las aprecieri la adresa articolelor dansei sa nu scap ideea propriului comentariu o fac acum pt toate cele care au fost...Desenul asta animat de politruc vrea sa-si marcheze trecerea prin acest minister cu tot felul de idei care tin mai mult de o emisiune a lui Iantu cu si despre copii...In final nu ne ramane decat sa scoatem un adanc oftat din rărunche,asta s-a votat,asta avem.

Claudiu (7 comentarii)  •  31 august 2017, 12:38

Excelent. Din nou!

gmx (1 comentarii)  •  31 august 2017, 12:47

Liviu Marian Pop (n.10 mai1974, Vișeu de Sus, județul Maramureș) Asta este lucrul care ne arata adevarata “valoare” si la ce ne putem astepta! Corespunde 100% renumitelor “calitati” ale flotantilor, care sint probate pe spatele tarii, din 45 incoace, cu multimi de “succesuri”. A ramas ceva care n-a fost inca distrus, pierdut, batojocorit, murdarit, aruncat, scuipat, etc? NU! Experimentul lui Ceausescu, de-a tranforma familiile agricultorilor si crescatorilor de animale (81% din populatie in 1945, dintre care 70% fara scoala, pt care au existat in Bucuresti scoli de alfabetizare, pina tirziu in anii 70!) in intelectuali, pe baza de cote, este un esec colosal, ale carui pierderi si distrugeri au devenit incalculabile dupa o scurta perioada de timp, practic inca din anii 80, cind cei proveniti din mediul rural ocupasera deja absolut toate pozitiile de comanda, promovinduse doar intre ei peste tot. In Bucuresti, in 25 de ani, au fost adusi nu mai putin de 1,5 milioane, care n-au mai avut nici un motiv sa se adapteze la viata si traditiile orasului, pt ca s-au trezit majoritari, practic peste noapte! Astfel acestia si-au impus minunatele lor “obiceiuri”, rod al valurilor de inteligenta de care sufereau si al celebrei “educatii” de care au dat dovada, “calitati” pe care le-au avut de prin locurile de pe unde au fost adusi si pe care s-au simtit obligati sa le cultive de-a lungul si de-a latul tarii, cu superbele consecinte de care avem astazi parte. Generatiile aparute dupa primul val au continuat “traditiili”, pt ca altceva n-au avut de unde sa afle ca exista! Mindria specifica si incapatinarea ca mijloc de camuflare a lacunelor multilateral dezvoltate nu pot aduce nimic bun si acum se vede cu ochiul liber, de aproape 30 de ani! Asa a aparut o generatie care nu e capabila sa-și vada decit propriul interes și care uraste profund patura sociala din care se trage, pentru ca majoritatea covirsitoare sunt copii de țarani și muncitori, din prima și a doua generatie si nu de boieri sau de mari intelectuali. Aceasta masa majoritara n-a fost in stare nici macar sa observe un lucru evident si anume ca in Romania nu exista decit un sigur partid: Partidul ***, parvenitilor si oportunistilor. Nu, nu romani deoarece nasterea in Romania nu te face roman, ci doar educatia, iar acestia n-o au! Romanii sint doar o minoritate, pe cale de disparitie, care nu poate depasi 10%, lucru deasemenea vizibil. Restul nu au decit identitati de imprumut, de preferinta patrioti vestici, care cer, ca o culme a ineptiei, o “societate europeana manierata” si nu s-au jenat s-o faca in gura mare, pe strada! Asa se explica de ce nimic nu se poate schimba si motivul pt care nu exista “alti oameni”. Aceleasi “valori” produc cu regularitate acelasi tip de om! Daca in anii 50 se bateau pe certificatul de ilegalist, in anii 90 faceau acelasi lucru pt diploma de revolutionar. Pt altceva nu ajunge mintea! Bine, asta nu le ajunge nici macar pt condus o masina si vedem dificultatile evidente de adaptare de la caruta la masina. Vedem ca si voi cei care va credeti jurnalisti aveti probleme mari de intelegere a lumii in care traiti, lasindu-va purtati de curentii vremurilor, crezind ca asta va mentine deasupra evenimentelor. Nu, nu sinteti si nu veti fi “elita” si veti suporta consecintele propiei voastre “munci”, alaturi de ceilalti, deasupra carora v-ati crezut. Stiu, fudulia maririi este “traditia” voastra si o sa aflati cit costa f curind. Altfel ura voastra clasica, impotriva a orice si oricui, e tot ce va anima, asa cum si singurul sport pe care va place sa-l practicati este de-al lovi in cap pe cel de linga voi. Nu aveti respect pt nimic, nici macar pt viata! Stinga si dreapta nu exista decit in mintea celor dresati sa nu iasa din roata de hamster, in care au fost obisnuiti si invatati ca asa se ajunge “departe”.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ciurescu petru (19 comentarii)  •  31 august 2017, 12:51

Atotcunoscătoareo,mingea se roteşte în sensul acelor de ceasornic,sau în sens trigonometric,adică invers.

Fane (103 comentarii)  •  31 august 2017, 14:02

Genunche ca genunche,dar cei mai multi"oratori'spun "genuchi",fie ca sunt "telectuali" ,dar mai ales cei care au legatura cu sportul.

alin (2 comentarii)  •  31 august 2017, 14:02

Fabulos,relaxant si la tinta.Felicitari

xxx (16 comentarii)  •  31 august 2017, 14:18

Cand aveam sport si de mase si de performanta nu aveam manuale. Acum nu avem nici sport , nici educatie, nici manuale. Concluzia - sa avem macar manuale ! Nu v-a distrat definitia cu " mersul este deplasarea..." ?! Si daca piciul dintr-a cincea intreaba pe prof'ul - ce este deplasarea ? O sa i se raspunda ca este "mersul...". Cine puii ei de scoala concepe asemenea idiotenii ? Astia sunt platiti si alesi de noi sa ne tampeasca copiii !!?!! Mai sunt parinti sanatosi in Romania sa puna paru' pe animalele astea bolnave ?

serban (12 comentarii)  •  31 august 2017, 14:33

Savuros! Exceptional! O scriere de nota 10! Rad si nu ma mai opresc! Ochiul celalalt plange!!Bravo!

Jean-Paul (96 comentarii)  •  31 august 2017, 14:36

Faci tu Marie bascalie de sindicalistul de Viseu, dar nu banuiesti cand se va razbuna "sinistrul" l m pop. Parca vad ca-i vine ideea sa-i ceara lui Tudose postul de ministru la cultura ca sa scoata si in acest domeniu, absolut necesarele, pentru mintea lui de copil prescolar, Manuale pentru redactarea articolelor de critica literara si sportiva :))) Si inca ceva tov genunche este atat de plin de el, incat nu va trece multa vreme pana va cere brevet de la OSIM pentru aceste manuale. Unde mai pui ca genunche este un viitor doctor in siguranta nationala, asa incat fabrica de doctori(vezi cartea Emiliei Sercan) se va putea lauda cu cel mai paradoxal posesor de diploma: matematician, sindicalist, ministru, trei intr-unul....... Sa ne mai miram ce mini stri goi la minte isi fac veacul pe la palatul Victoria?

mal. (1 comentarii)  •  31 august 2017, 14:47

Grozăvia este și mai mare: aceștia au peste 60% din opțiunile de vot ale românilor! Toată țara e în genunchi!

JFM (149 comentarii)  •  31 august 2017, 15:23

Pe nenea asta daca-l pune Gadea sau Ciutacu sa cante muzica populara in direct in secunda urmatoare se conformeaza,daca-l pune Dragnea sa faca alpinism utilitar sa stearga geamurile firmei TelDroom intr-un minut il vezi atarnand de franghie,daca-l pune Firea sa goneasca sobolanii din Centrul Vechi in se cunda urmatoare o intreaba "unde sa-i gonesc ? " dupa care tot el isi da raspunsul "am inteles,la liberali in curtea sediului principal" iar daca nu incap toti acolo mai bagam si la sediul Digi 24,daca-l pune Becali sa-i aduca titlul lui Hagi de la Constanta in 5 minute e cu titlul la Palat si cu Talpan legat sub brat... Adica omul are raspunsuri de la toate,nu-l opreste nimeni,niciodata, nicaieri ...

Kris (45 comentarii)  •  31 august 2017, 17:01

Nu am simpatii politice,dar un manual de sport era necesar si mai este si in alte tari.

JFM (149 comentarii)  •  31 august 2017, 17:40

Manualul de sport nu trebuie sa lipseasca din niciun ghiozdan mai Kris ! E cartea de capatai,fara el viitorii campioni mondiali si olimpici s-ar plafona la nivel de juniori.

Nick (4 comentarii)  •  31 august 2017, 18:39

E suficient sâ te uiţi la mutra acestui ,,ministru" ca să te lamureşti de IQ pe care îl are. Respiră ,,telectualitate" prin toţi porii !

florin (47 comentarii)  •  31 august 2017, 19:20

Fara o lista de lecturi obligatorii, din care sa nu lipseasca clasicii Becali , Borcea, Copos, MM, Niculae, manualul de sport nu are nicio valoare.

cj666 (5 comentarii)  •  31 august 2017, 19:44

Stimata doamna, acest ministru este masura respectului guvernantilor pentru educatie. Traim in tara cu cea mai mica alocatie pentru educatie din Europa, cu profesorii cel mai prost platiti din tarile in care exista stat cat de cat functional (asta in lume) cu cel mai mare abandon scolar si analfabetism din Europa. Minstrul acesta este omul potrivit la locul potrivit. Credeti ca actuala clasa politica, asa cum este ea, indiferemt de doctrina, ar putea exista intr-o tara cu oameni educati?

Danny B (5 comentarii)  •  31 august 2017, 20:47

Din punctul meu de vedere este clar ... se doreste indobitocirea tarii ... ce trebuie scoala , cultura , sanatate ??? ... avem nevoie de sclavi care se le faca *** asazisilor intelectuali facuti pe banda rulanta la farafrecventa sau la cat dai ca sa treci ! E grav si daca nu se iau masuri in 2-3 ani , aceasta tara ... pe care multi si-au dat viata ... va dispare in neant !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmo (43 comentarii)  •  31 august 2017, 21:06

Cum naiba ajunge un asemenea *** ditamai ministru??? Îmi aduc aminte, acum vreo 2-3 ani , fiică-mea era în clasa 4-a sau a5-a și am rămas realmente șocat cat de greu îi era ghiozdanul. Când am incercat s-o mai ajut era sa fac avc văzând conținutul manualului de istorie de clasa a 6-a. Dezastru, ce-i învață și li de cere copiilor în 2017! Piticotul asta *** intelectual ar trebui trimis la carat ghiozdane.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

17 Nentori Tontolana – fost Tirana (389 comentarii)  •  31 august 2017, 22:08

Fabulos Maria, un foc de artificii. Sint curios cum citesc articolul profesorii si elevii, caci Daddy isi cam bate joc de ei. Iar moldoveanul asta obraznic demite si numeste ca pe feuda lui in buna traditie psd care nu se lasa pina nu numesc directorii si la gradinite. Uite o idee mareata: eu as da acest articol la BAC, comentati, gasiti realul si imaginarul, nationalul si universalul, aduceti o completare. -------------------------------- La completare m-ar roade sa spun ca Pota asta e totusi un geniu ! Ba, de unde i-a gasit pa toti astia ? Mai sint multi ? Daca tot ma indeamna sa completez, as mai zice ca baiatu asta care se uita neclintit si linistit fix la tine si cind il injuri, fix cu ochii care nu lasa sa se vada nimic din capul gol, gol, gol, mie imi pare ca are mutra de rus, ungur ori moldovean, cu toate ca astia n-aveau ce tese si tricota prin Maramu. In orice caz nesimtire de emigrant. I-o fi facut rau Bucurestiul, capitala, cultura. M-ar interesa unde s-au nascut parintii lui inainte de – poate - a emigra. Mai ramine si varianta, a fost cu vaca, a vazut o pupaza – a cazut din pom cind era mic.

Scufitza Rosie (2 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 8:11

SUPER TARE! FELICITARI... ACUM SUNT CURIOS TARE, DACA PREMIERUL SAHIST... NEVOI(A) MARE IL VA MARTIRIZA... PE ACEST GENUNCHE... ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

victor (7 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 8:53

stimate 17 Nentori Tontolana – fost Tirana, cand spui ca "are mutra de rus, ungur ori moldovean" sa stii ca te inseli amarnic. Asta are mutra de *** (roman getbeget) din categoria celor ce rag in momentul in care au intentia de a-si manifesta prezenta - specie raspandita in romanica in general si in Maramu in special. Iar in ceea ce priveste afirmatia conform careia "astia n-aveau ce tese si tricota prin Maramu", partial ai dreptate, dar se vede ca nu esti din zona.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mg (82 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 11:37

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

exidpol (100 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 12:15

-corect, logic și la obiect; articol de nota 10(zece)...

Cosmo (43 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 16:04

Parcă era cumva inevitabil că după abramburica sa nu apară și un abramburel. :(

Munteanu Sorin (33 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 17:02

Abia astept sa vad, daca s-ar putea, cum arata un extemporal la sport Pe teren. Copii scoateti o foaie de hartie. Sa vedem cine scrie mai repede cine da primul cu cu piciorul in minge, sau cu ce picior trebuie sa pasesti la primul pas al mersului pe jos

Lau (5 comentarii)  •  1 septembrie 2017, 18:20

Bravo!

Win (1 comentarii)  •  2 septembrie 2017, 8:42

Din pacate sunt multi (aproape toti) in invatamantul preunivesitar care gandesc exact ca Liviu Pop. Daca lucrezi in sistem fac tot posibilul sa te modeleze sa ai aceleasi viziuni ca si ei . Daca nu te lasi reeducat vei avea numai probleme ...

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord