Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Liga adevăraţilor sateliţi politici

Pentru a face uitaţi banii publici, Armata şi Primăria Sectorului 1 îşi recomandă cluburile drept echipe ale suporterilor

Permalink to Liga adevăraţilor sateliţi politici
luni, 28 august 2017, 9:42

Şefii CSA Steaua vor ca meciurile cu Academia Rapid să se dispute pe Arena Naţională. De ce nu? În curând, pe stadionul administrat de Primăria Capitalei se vor juca nunţi, botezuri, onomastici, petreceri de firmă. E mai ieftin decât la restaurant.

Festivalul matineelor
Ar merge, în deschidere, dimineaţa, şi un meci de Liga a 4-a. Conform digisport.ro, oficialii CSA vor să discute cu omologii de la Sectorul 1 despre organizarea derby-urilor. Tarifele: 13.000 de euro, chiria, plus 10.000 de euro, costuri de operare. Dar, când e vorba de colegi, PMB e dispusă la cadouri. De exemplu, MAE a utilizat gratis Arena Naţională pentru Cupa Ministerului de Externe.

23.000 de euro înseamnă bugetul pe un sezon al unui club de Liga a 4-a. Totuşi, nu parada potenţei financiare e miza decorului cu 55.000 de scaune divers colorate din teama de vid. Şefii celor două „entităţi”, vorba primarului Tudorache, apasă pedala susţinerii populare. Ştiu bine că, dacă public nu e, nici scuză nu e pentru generozităţile lor microbiste.

Publicul e numai unul. Deocamdată
La amicalul CSA Steaua – Unirea Izvoarele au venit câteva sute de fani. La amicalul de gală al Academiei Rapid, cu Unirea Tricolor, în Giuleşti, lui Pancu i s-a făcut „dor de un stadion plin”. ANAF, dacă avea echipă de fotbal, se descurca mai bine. Umplea peluzele până la refuz cu milionari executaţi silit.

Liga a 4-a e Liga 1 dinainte de big-bang. O competiţie dintr-un univers paralel, unde există încă Steaua, Rapid, Dinamo, plus alte nume cu verzale istorice pe afiş: Venus, Carmen, Progresul. Prima grijă a şefilor de siglă din n-dimensiunea judeţeană a fotbalului e să convingă restul lumii că soarele lor e cel autentic.

În realitatea noastră, fără alternativă la ghişeu, CSA Steaua şi Academia Rapid sunt anexele a două instituţii publice: un minister şi o primărie. Deşi scot uneori lumea în stradă, instituţiile publice nu prea câştigă premii de popularitate.

Figuri, caută figuraţii
Prin urmare, CSA l-a trimis în linia întâi pe Lăcătuş, să tragă cu magneţi în derutaţi. Iar Pancu, Burcă, Schumacher şi Daniel Niculae s-au aliniat precum craii de Curtea Veche în sediul Primăriei Sectorului 1. Toţi, la costum estival, cu flori de naftalină la rever.

În contextul actual, ce altceva ar putea fi „farmecul vieţii” dacă nu munca la primărie? Acolo fochistul câştigă cât IT-istul. Burcă, managerul, a dat asigurări că „multă lume îmbrăţişează proiectul”, „am primit un feedback extraordinar”. Aşa li se spune mai nou impozitelor. Feedback la bugetul statului.

Un leu greu pentru Copos
Finanţarea anunţată pentru Academia Rapid este de 320.000 de euro. CSA Steaua şi-a revizuit nevoile la 150.000 de euro. Din pricina zerourilor, sumele par mari încă de pe acum. Discreţi, oficialii celor două entităţi încearcă să relativizeze sursa banilor. Vorbesc despre venituri proprii, donaţii de la asociaţiile suporterilor, sponsorizări.

Un leu modic, dar greu
De fapt, în acest univers al tuturor posibilităţilor de stat la coadă, toţi donăm pentru echipele Armatei şi Primăriei Sectorului 1. Întreprinderi cu „impact sportiv în lumea sportului”, cum le descrie raportul comisiei lui Tudorache.

În raportul ăsta, publicat de prosport.ro, poţi citi, clar ca-n abecedar, unde duce „renaşterea” fotbalului pe bani publici. Se pare că şi-n universul acela al tuturor iresponsabilităţilor bugetare, în care adevăratele branduri gravitează în jurul voinţei politice, există un Copos, un Gigi Becali şi o nebuloasă de acţionari dinamovişti.

Ca dovadă, Primăria Sectorului 1 a închiriat partea lui Copos din baza ProRapid, „pe o sumă modică, reprezentând 1 leu, pe termen nelimitat”. În schimb, Primăria va investi în „structura sportivă”, proprietate a fostului patron rapidist.

Dacă se grăbesc puţin, cei de la Sectorul 1 ar avea timp să renoveze şi Stadionul Dinamo, până nu-şi pierde răbdarea Badea şi-şi mută entitatea pe Arena Naţională.

Comentarii (90)Adaugă comentariu

Randoom (1 comentarii)  •  28 august 2017, 19:12

pentru userul *** catalin,din banii de pensii a militarilor se fura. acum vreo 3 saptamanai spunea psd ca nu mai are bani pentru actualizarea corecta a pensiilor militare si dupa 3 saptamani arunca 300 de mii de euro pe geam? mai mult,a pierdut cel putin 1 milion de euro din chirii pe ghencea in ultimi 3 ani. daca se mai continua asa,o sa iasa razboi civil. spui ca nu ai bani de pensii militare,dar ii dai lui lacatus din banii de pensii militare zece mii de euro pe luna?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

fane (1 comentarii)  •  28 august 2017, 19:22

E foarte clar si logic psd nu mai are putere asupra oamenilor normali nici chiar asupra batranilor si incearca sa atraga huligani de partea lor

Marius (1 comentarii)  •  28 august 2017, 19:23

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lichid (1 comentarii)  •  28 august 2017, 19:24

Orice analiză profundă a surselor de finanțare a fotbalului românesc o să constate că banii vin de la stat. Exceptând sumele care vin direct de la suporteri (bilete, drepturi TV, marketing) banii vin fie direct de la stat (primării, ministere), fie de la "investitorii" din fotbal, în fapt niște tâlhari care au făcut sau fac afaceri cu statul. Aproape fără excepție, echipele de fotbal au fost un paravan sau au servit intereselor lor murdare. Fără gestiune onestă, fără seriozitate, atât echipele de stat cât si cele private o să toace bani publici în continuare. În altă ordine de idei, articolul tău e o miștocăreală ieftină, superficială și părtinitoare. Cred că cei mai derutați sînteți voi, de fapt. Iar magneții lui Gigi, mai puternici decât ai lui Lăcătuș.

petre (6 comentarii)  •  28 august 2017, 19:27

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nelu (1 comentarii)  •  28 august 2017, 19:29

vladimire cu care bani din vanzarea biletelor cat poate sa fie un bilet in liga 4 si cati spectatori vor veni 500 hai 1000 cat vor scoate dinbolete haideti ma cat de rapidistii si stelistii sunteti nu vedeti ca-i hotie pe fata de ce credeti c-au dat legea sa ridice sportul nu sa fure cu acte de ce se baga toti la fotbal mai avem si alte sporturi unde se poate investi dar de aici se pot fura bani ca-s obisnuiti presedinti de cluburi un exemplu de ce armata nu baga bani mai multi in echipele de handbal baschet in caiac canoe si alte sporturi da sa le faca hatirul fomistilor tulbure lacatus si alti baga in fotbal exact si primaria sector1 asta-i politic ce treaba are s1 cu s5 ala nare bani si influenta politica iar cand ii cheama dnaul spun ca-s nevinovatii

Belphegor (120 comentarii)  •  28 august 2017, 19:30

Mario Andrieș , da vorbești... și vorbești... faci și tu valuri pe uscat , ce să faci altceva... Dar asta știai și tu. Și ți-ai atins scopul. Ai făcut trafic. Liga I fără Rapid este ZERO , adică NU are sare și piper. Iar Steaua lui Lăcătuș.. AIA este adevărata Steaua. Și Dinamo pe care Negoiță se plînge că nu (prea) mai poate să-l țină PLUS problema cu Badea cu stadionul , ne duce cu gîndul la Dinamo în faliment , iar badeas va cumpăra sigla , numele și pașmaresul lui Dinamo. Mai adaugă un Carmen , Progresul , Venus , Sportul și vei vedea că Liga a-4-a este de fapt CU MULT mai interesantă și bogată istoric... spiritual... d.p.d.v. al tradiției , al EMOȚIILOR și în curînd ȘI VALORIC decît Liga I. Pînă una-alta , deabia așteptăm să vedem ADEVĂRATELE derby-uri Rapid-Steaua-Dinamo din Liga a-4-a , păe care ÎN CURÎND le vom vedea și în Liga I. AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU. AMIN.

dragan (5 comentarii)  •  28 august 2017, 19:34

Bravo pentru articol. O sinteza a unei parti a situatiei in care niste echipe s-au nascut pentru ca niste fatarnici sa "pape" banul public . Sub o forma sau alta. La fel ca si "Ultrasii" aferenti, mancatori de bani pe interese , care de care mai oculte . De aceea sunt atat de putini , ca sa nu imparta banul la mai multi. Vai cat ma bucur ca nu mai apar la meciurile FCSB=Steaua. Vedem si noi spectacolul , asa cum e normal.

Ioan Daniel Gherghe (1 comentarii)  •  28 august 2017, 19:35

Nu va este rusine cu articolul asta?! Vb de bani publici si identități Sustineti in continuare oamenii care au distrus fotbalul romanesc Nu va gânditi la miile de suporteri,rusine sa va gue

Lita Valentin (2 comentarii)  •  28 august 2017, 19:51

Iata ca incep sa iasa in fata ***. Voi pseudo ziaristii a-ti becalizat FOTBALUL si Romania, cu pupaturi de maini *** ...Va intrebati de ce nu sunt spectatori pe stadioane si de ce la Craiova, Ploiesti si alte orase FCSB-ul ia numai huiduieli ?!. Gazeta Sporturilor, ProTV, Prosport *** si toate sunt pline de " stiri fsbiste". Tot inainte...***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

AdiL (2 comentarii)  •  28 august 2017, 19:55

"ticbis" a avut niste comentarii pertinente,logice si documentate.Respect,ticbis !

Romanescu (6 comentarii)  •  28 august 2017, 19:57

Standing ovations! Pentru a acoperi scurgerile de bani publici au infiitat o liga a clonelor cu nume 'sonore', sa faca niste susanale. P. S. ma distreaza ala cu abonamente de 30.000 oiro. Nici lei n-au strans atat. Cine vine sa vada fotbal prin hartoape, cand poate merge la meciuri de EL?

Forța Steaua!!! (1 comentarii)  •  28 august 2017, 19:58

Astea o sa fie ,,adevaratele"! Mergand pe ,,logica talpanista", (noi la anul serbam CENTENARUL (100 de ani de la UNIRE)), ar trebui sa serbam 418 ani, de la prima Unire a lui MIHAI VITEAZUL. FCSB = STEAUA!!! dinamo 1948 = dinamo, rapid (faliment din pacate) = a murit, asta daca nu cumva e ,,Iisus", craiolguta nu e adevarata UNIVERSITATEA.

Eu (1 comentarii)  •  28 august 2017, 20:03

Rusine rapidistilior, care au acceptat sa fie marionete. . Rusine Conducerii CSM Buc. (in frunte cu Gabi Szabo), rusine PMB, care au declarat ca sunt de acord cu fc "pesede reinvierea rapid", o echipa platita de bucuresteni, care nu tin toti cu Rapidul, dimpotriva (asta e valabila indiferent de numele echipei '"de traditie"). O fi legal ceea ce fac, dar nu si moral. Cei de la primarii se ocupa de altceva, nu de orasul asta. Rusine si CSA-ului sovietic!

Amicu (2 comentarii)  •  28 august 2017, 20:05

Cifre și iar cifre...cam asta e gândirea unui fcsb-ist. Un articol care vrea să zică multe dar nu zice nimic. Nu știu de ce nu stați voi liniștiți pe facebook-ul lui mm sau pe holul palatului unde va simțiți cel mai bine? Lasati-ne pe noi in liga a 4a să ne bucurăm de fotbal, voi bucurați-vă de circ și cifre.

joe (4 comentarii)  •  28 august 2017, 20:06

daniel gheorghe nu-i problema ca se investeste dar nu se investeste asta-i o perdea de sifonarea banilor si ce oamenii au distrus fotbalul nu tot politicul l-a distrus cine l-a pus pe burleanu presedinte la frf si pe iorgulescu la lpf

Amicu (2 comentarii)  •  28 august 2017, 20:08

Vorbiți de bani publici, de ce v-ați bucurat când Csm-bucuresti a câștigat Liga Campionilor. De ce beliți ochii la stadioanele noi ce se ridica? De ce nu vedeți echipele de sat din liga 1 construite din bani publici? De ce o monstruozitate de catedrala ar merita mai mult decât o echipă de fotbal? De ce doriți să îngropați echipele cu tradiție?

Moș Gerilă (2 comentarii)  •  28 august 2017, 20:11

Mai există echipa Carmen ? Parcă a fost executată de Ana Pauker ca să facă loc echipei PCR-ului. Direct în prima divizie.

John Milne Sr . (63 comentarii)  •  28 august 2017, 20:48

Ei lasa draga atunci ramineti numai cu cerebralul domn Gheorghe Becali si potentul domn Ionutz Negoitza . Ei sunt prezentul . Ei sunt viitorul ! " By the way ". Chiar daca se apropie de 70 de ani john milne jr tot copilul meu ramine .

Crisangrg (6 comentarii)  •  28 august 2017, 20:53

Ce sa mai... ultrasii bugetului de stat. O miscare universal recunoscuta anti-sistem a trecut pe alocatii. N-aveti principii, nu urmati ideologii, sunteti membrii de parti.

ticbis (126 comentarii)  •  28 august 2017, 21:03

@Cosu; @AdiL: Va multumesc pentru aprecieri! Comentariile mele nu sunt speciale; consider ca orice persoana ce urmareste fenomenul fotbalului din tara noastra ar ajunge fara niciun efort la acelesi concluzii ca si cele expuse de mine daca reuseste sa se dezbare de subiectivismul suporterului de rand si sa judece obiectiv si analitic. Din nefericire, lucrurile stau exact asa cum le-am expus, fie ca ne place, fie ca nu. Daca Maria nu ar fi scris articolul asta remarcabil probabil ca n-as fi avut ocazia sa-mi exprim parerile si opiniile in legatura cu subiectul asta; deci meritul este in primul rand al ei. Respect, Maria Andries!

Gabone (2 comentarii)  •  28 august 2017, 21:41

Steaua nu este echipa armatei ci echipa armatei comuniste, singura armată din lume care avea rolul să strângă porumbul de pe câmpii. Această armată comunistă a tras asupra manifestantilor la timisoara după care si-a impuscat propriu comandant . Steaua armatei comuniste are in palmares o CCE după ce a invins pe Brondby, pe Honved Budapesta dar are in palmares si multe, multe furăciuni si nenorociri... Steaua armatei comuniste apartine trecutului, ea si-a incetat existenta in 1991 odată cu sfârșitul Uniunii Sovietice.. Intr-o țară care are un singur submarin (si ăla pe uscat) banii contribuabililor trebuie să se ducă pe achizitionarea de tehnică militară si pregătirea soldatilor români nu pe intretinerea unei echipe de fotbal......

Lita Valentin (2 comentarii)  •  28 august 2017, 22:07

REVIN la comentariul meu anterior. Este ultima data cand mai scriu. Pentru ca asta va doriti . Sa nu aveti oponenti. Toata plebea sa va aplaude. De fapt sunteti cei care manipulati MASELE. DA VOI SUNTETI CEI CARE A-TI BECALIZAT ROMANIA. VOI SUNTETI CEI CARE A-TI IMPLEMENTAT SI GENERALIZAT ***. OARE UNDE ESTE DENIGRAREA STIMATI TOASI...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

jeryman (5 comentarii)  •  28 august 2017, 22:43

un articol scris la comanda pe placul ciobanului

radu alexandru (1 comentarii)  •  29 august 2017, 0:24

Porblema jurnalistilor e ca nu mai pot sa atraga publicul. Daca in romania nici o hotarare judecatoreasca nu se respecta e clar. Intelegem ca meciurile din divizia A nu mai sunt atractive dar nu incercati sa manipulati oamenii. Becali a pierdut tot prin incapatanarea si prin prostia lui. S-a dovedit in instanta ca FCSB nu e Steaua Bucuresti asa ca subiectul e inchis pt toata lumea. Respectati hotararile judecatoresti si terminati cu manipularile astea. E dureros cand vezi echipe ca voluntari, juventus colentina, chianja si alte specimene din astea in prima liga. Inteleg frustrarea televiziunilor ca nu se mai uita nimeni la fotbal dar nu e vina noastra ca au disparut echipe ca Steaua bucuresti, rapid bucuresti, Petrolu ploiesti, Poli timisoara...

Carol K (309 comentarii)  •  29 august 2017, 4:26

Afara aproape toata lumea asteapta si se pregateste pentru o mare criza economica mondiala.Wall Street a anuntat-o deja,e iminenta.In astfel de situatii pui deoparte fiecare banut ca sa poti trece prin iarna financiara ce se apropie.Mai trebuie sa spun ce facem noi ? Nu noi,politicienii nostri de la putere,cei care au in varful pixului toti banii...Toate maririle astea si tot dezmatul asta al pomenilor se bazeaza pe imprumuturi externe iar astea vor inceta sau se vor scumpi enorm daca echilibrul financiar al planetei se va prabusi.Atunci va supravietui cel ce produce ceva,care a investit si poate dezvolta o economie sanatoasa.La noi asazisa crestere economica vine din consum,primim mai mult de la Stat crapam mai mult,ne plimbam mai mult,ne distram mai mult,NU muncim mai mult,NU investim,NU consumam din productia proprie ci din ceea ce importam deci banii merg tot afara adica cresterea asta economica mult trambitata e o pacaleala,ne furam singuri caciula.Sa vad de unde o sa mai aiba Firea bani sa dea cu ei de azvarlita in timp ce in Bucuresti nu se intampla nimic edilitar,banii merg in pomeni si in zorzonele de furat ochii.Nimic serios,nimic de durata,nimic pentru oras,nimic pt o viata mai buna a locuitorilor.

ofsaid (11 comentarii)  •  29 august 2017, 7:43

ciufulito,uneori plangeti dupa echipele cu istorie disparute din fotbalul primei divizii si nu numai,spectatorii raresc randurile la stadioane si acum vii tu si alti confrati de=ai tai si trageti cu mitralierele ca,conform legii care vrea sa ajute fotbalul cu echipe care au au au un trecut istoric,avceasta lege sa nu fie aplicata.sa jucam in continuare cu echipe satesti,ba chiar sa ajungem cu ele in competitiile europene.trageti copii sforile asa cum va plateste ciobanul ca sa nu aiba concurenta vie,sa troneze el si sa faca mereu socoteli cate victorii obtine in, liga europeana cate zeci de milioane de euro incaseaza.in loc sa scrieti despre cum distruge el fotbalul luand pe nimica tot ce-i mai bun si mai tanar pe la alte echipe ii faceti jocul unui individ pus pe capatuiala dupa munca altora,asa cum a facut cu pamanturile luate pe nimica de la tarani apoi vanzandu=le marilor afaceristi ca sa construiasca cladiri uiriase pentru nu stiu care companie straina sa cartiere rezidentiale pentru multimilionari.eu zic ca mintea de pe urma care a revenit la forurile in drept,aceea de a schimba in bine regulamentul promovatelor fara baraj in liga a doua este un lucur nemaipomenit.la inceputturile activitatii tale te=am aplaudat sincer pt adevarurile pe care le scriai dar acu,m insa,sa-mi scuzi expresia,la CRATITA FATUCO si nu stiu daca si acolo mai poti face fata ca ai lipsit cam mult din bucatarie/

adi (9 comentarii)  •  29 august 2017, 8:05

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

17 Nentori Tontolana – fost Tirana (383 comentarii)  •  29 august 2017, 11:06

E nedrept ! Trebuia o poza in care si Laca, saracu de el, gandeste – cu mina la timpla ca in filmele sovietice. -------------------------------- M-au impresionat familii care au acuzat lipsa de Respect pe National arena ! Am atitea de spus, acesti oameni buni nu stiu unde traiesc ! Respectul nu aduce nimic in Romania. Am dovezi, 20 -30 de titluri in principalele ziare de azi ! Numai furt, impostura, nesimtire, … dar si prostie cit casa poporului. Ce se intimpla in sport nu-i altceva, oamenii sint lasati sa ceara, unii o fac cu nesimtire chiar in numele poporului si taranimii muncitoare, sint chiar invatati sa ceara, iar Partidul, Secretarul General, le dau, hai maicuta sa-ti mai dau un leu la pensie, hai sa mai ia si copilasii ceva, sa aiba si familia un concediu mic undeva – ca si cum aceste scursuri ale societatii adunate intr-o banda numita partid ar da de la ei ! Este evident ca romanii nu sint pregatiti sa activeze ca cetateni, sa invete sa „pescuiasca“ singuri – sa gandeasca, sa lupte pentru o existenta mai buna, sa invete sa supravietuiasca – ci sint pregatiti sa fie cersetori, sint pregatiti pentru o reintoarcere in anii de dupa 1945, cu deosebirea ca politicul se va infiltra in toate domeniile, va subordona justitia iar polititrucii vor putea sa fure liberi, sa faca averi si sa le afiseze, masini, vile, iahturi – asa cum au vazut ei in alte tari – caci sintem doar in capitalism - ce p m ! Ce e Laca altceva decit un cersetor care azi face mult rau societatii ? Cit a putut a dat cu spitul, in cap a bagat doar cu ce i-au sarit comandantii, adica Fripturi, Kent si Votca, iar acum are si el deptul la lucru, la un sarariu, da si la mine domnu comandant sa antrenez, sa construiesc – desigur ca nu vrea sa care galeti, singurul lucru pe care il mai poate face. Ce sint altceva decit cersetori umili – asa cum au fost mereu rapidistii – acesti Pancu, Niculae si alti fripturisti fara minte ? Da si la mine domnu Primar ceva, ca copilasii nu mai e rapidisti, se perde legenda, ca a fost mereu batuti de soarta … si cu ca Copos cind Luceafarul stabilea arbitrii in sufrageria lui, apoi rapidistii au trecut la saracu Niculae, Nicolae, ca sa stabileasca ei cine ia campionatul, iar acuma gloriile rapidiste vor sa *** banii cetatenilor prin niste bigudii de primari. Mergeti fratilor la Negoita ca asta are, da, ca da de la altii, in schimb el n-a dat toata viata lui un leu la fisc, are 20 milioane euroi datorie la Stat dar politrucii confisca patrunjelul batrinelor din piata !!! Ca sa dea si Negoitii astia ceva trebuie sa le mai vinda Statul cite un apartament, dar astia continua sa fie Primari !!! Ba Pancule, ba fripturistule, tie nu-ti sta mintea in loc ? Asta e spiritul Rapidului, sa lingi primari, politicieni, ca sa *** si tu niste malai, chipurile pentru Rapid ? Ce sint altceva decit cersetori aia care se duc sa ceara Stadion fara Pista ? S-au gasit si la cine, la doamna Carmen, care s-a pragatit si ea pentru intilnirea cu Negoita, adica s-a imbracat ca o floare.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vasco (3 comentarii)  •  29 august 2017, 11:17

E foarte adevarat ca eu in calitate de (fost)stelist as prefera ca Steaua noua sa se organizeze ca societate pe actiuni,as cumpara si actiuni si as contribui lunar cu o suma pentru sustinerea echipei....doar ca tare mi-e teama ca si la conducerea noului club s-ar gasi vreun delapidator,vreun meme care sa sifoneze bani si sa faca lucruri necurate,doar traim in Romania...Asa ca "lasciate ogni speranza...."

17 Nentori Tontolana – fost Tirana (383 comentarii)  •  29 august 2017, 12:50

Am corectat. Daca mai aveti de mode-rat, nu va jenati, mai *** si voi niste (laptic) bani. ------------------------- E nedrept ! Trebuia o poza in care si Laca, saracu de el, gandeste – cu mina la timpla ca in filmele sovietice. -------------------------------- M-au impresionat familii care au acuzat lipsa de Respect pe National arena ! Am atitea de spus, acesti oameni buni nu stiu unde traiesc ! Respectul nu aduce nimic in Romania. Am dovezi, 20 -30 de titluri in principalele ziare de azi ! Numai furt, impostura, nesimtire, … dar si prostie cit casa poporului. Ce se intimpla in sport nu-i altceva, oamenii sint lasati sa ceara, unii o fac cu nesimtire chiar in numele poporului si taranimii muncitoare, sint chiar invatati sa ceara, iar Partidul, Secretarul General, le dau, hai maicuta sa-ti mai dau un leu la pensie, hai sa mai ia si copilasii ceva, sa aiba si familia un concediu mic undeva – ca si cum aceste scursuri ale societatii adunate intr-o banda numita partid ar da de la ei ! Este evident ca romanii nu sint pregatiti sa activeze ca cetateni, sa invete sa „pescuiasca“ singuri – sa gandeasca, sa lupte pentru o existenta mai buna, sa invete sa supravietuiasca – ci sint pregatiti sa fie cersetori, sint pregatiti pentru o reintoarcere in anii de dupa 1945, cu deosebirea ca politicul se va infiltra in toate domeniile, va subordona justitia iar polititrucii vor putea sa fure liberi, sa faca averi si sa le afiseze, masini, vile, iahturi – asa cum au vazut ei in alte tari – caci sintem doar in capitalism - ce p m ! Ce e Laca altceva decit un cersetor care azi face mult rau societatii ? Cit a putut a dat cu spitul, in cap a bagat doar cu ce i-au sarit comandantii, adica Fripturi, Kent si Votca, iar acum are si el deptul la lucru, la un sarariu, da si la mine domnu comandant sa antrenez, sa construiesc – desigur ca nu vrea sa care galeti, singurul lucru pe care il mai poate face. Ce sint altceva decit cersetori umili – asa cum au fost mereu rapidistii – acesti Pancu, Niculae si alti fripturisti fara minte ? Da si la mine domnu Primar ceva, ca copilasii nu mai e rapidisti, se perde legenda, ca a fost mereu batuti de soarta … si cu ca Copos cind Luceafarul stabilea arbitrii in sufrageria lui, apoi rapidistii au trecut la saracu Niculae, Nicolae, ca sa stabileasca ei cine ia campionatul, iar acuma gloriile rapidiste vor sa ... copil la tita ... banii cetatenilor prin niste bigudii de primari. Mergeti fratilor la Negoita ca asta are, da, ca da de la altii, in schimb el n-a dat toata viata lui un leu la fisc, are 20 milioane euroi datorie la Stat dar politrucii confisca patrunjelul batrinelor din piata !!! Ca sa dea si Negoitii astia ceva trebuie sa le mai vinda Statul cite un apartament, dar astia continua sa fie Primari !!! Ba Pancule, ba fripturistule, tie nu-ti sta mintea in loc ? Asta e spiritul Rapidului, sa lingi primari, politicieni, ca sa ... copil tita ... si tu niste malai, chipurile pentru Rapid ? Ce sint altceva decit cersetori aia care se duc sa ceara Stadion fara Pista ? S-au gasit si la cine, la doamna Carmen, care s-a pragatit si ea pentru intilnirea cu Negoita, adica s-a imbracat ca o floare.

vasi (3 comentarii)  •  29 august 2017, 13:26

BINE "PUNCTAT" MARIA!

Adrian (4 comentarii)  •  29 august 2017, 15:47

A-nviat beleaua(Steaua)! Abia astept derby-urile cu Rapid de pe National Arena.

di livio (22 comentarii)  •  29 august 2017, 23:53

Chiar, da da ce sa nu-si faca si ANAF-u echipa?...astia au bani mai multi ca talpan...Maria, ai mare grija...urmatoru articol sa fie cu Daum...altfel te zboara nea Ovi

Lestie (10 comentarii)  •  29 august 2017, 23:57

Chestia asta cu noua Stea a Armatei ma lasa rece. Urmaresc insa cu interes ceea ce face Lacatus, perseverenta cu care calca in picioare tot ce a facut ca jucator. Nu as fi crezut niciodata ca e atat de lipsit de caracter, ca se poate preta la asemenea mizerii.

rexrapidistul (18 comentarii)  •  30 august 2017, 9:13

Pupate singura, ai reusit sa scrii alte bazaconii si te mandresti cu faptul ca te lauda unii catre rad fara motiv1 "Frumoasa" din redactia adormita, corect este radactia securista, a mai mancat ceva fara sa-i fie foame!

lucian (5 comentarii)  •  30 august 2017, 18:46

bati campii si ca ziarista esti zero.e doar o opinie proasta a ta. echipe pilitice care se folosesc de banul public dupa care plangi mai sunt Craiova, Iasi,Voluntari,Chiajna,Timisoara plus o gramada de echipe din liga 2,3si 4.daca tot vorbesti de banul public poate ne spui cum a fost iertata de datori trustul intact(de mai multe ori) trust la care lucrezi

andy (23 comentarii)  •  30 august 2017, 20:40

Frumos ati descris cruda realitate . Lacatus idolul nostru a ajuns o marioneta grasa in mana unor generali fara cuvant sau mai bine spus fara ONOARE.Pacat ca a uitat marele Lacatus cum s a chinuit sa antreneze ,chiar si pe hulita FCSB, fara rezultate.

bogdan (13 comentarii)  •  30 august 2017, 23:32

sa vezi ce cuplaje trag. ca pe vremea impuscatului, ca de acolo vin toti

DJ Thrror (155 comentarii)  •  31 august 2017, 8:32

S-a facut un bilant ca Arena Nationala a trecut pe profit asta pt ca nu se investeste nimic si e lasata sa se degradeze...Asa tot Bucurestiul trece pe profit pt ca nu s-a facut chiar nimic in cele 15 luni de atotstamanire Firea+PSD ....Si daca in oras nu s-a investit nimic ce si-au zis,hai sa facem ceva totusi cu banii astia luati de la prosti sa avem cu ce sa ne laudam la TV si-au dat-o pe gratuitati,pe vouchere,pe echipe de handbal si fotbal,pe statui,iepuri uriasi samd...Uite asa devenim profitabili pana o sa ajungem sa nu mai putem recupera timpul pierdut si mai ales banii aruncati,nici cu 3 mld(3 bugete anuale) pt ca ce sa vezi si Bucurestiul se degradeaza intr-un ritm chiar mai rapid decat Arena.

Comentează