Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Fotbalul la guvernare

Cetăţenii? Care cetăţeni? Ministerul Dezvoltării susţine că face stadion în Alexandria la cererea FRF

Permalink to Fotbalul la guvernare
luni, 24 iulie 2017, 9:47

Nu se mai poate plânge nimeni că 12 millioane de euro pentru un stadion nou în Teleorman reprezintă o cheltuială fără rost. Ministrul Dezvoltării a oferit nu una, ci vreo trei explicaţii. Contradictorii, e drept, dar mult mai solide decât prima, cu „performanţele notabile” ale echipelor din oraş.

După încă o pauză de gândire, cei de la CNI şi MDRAP vor veni cu explicaţii şi mai elaborate. Până la vremea inaugurării, au timp să-i convingă pe locuitorii din Alexandria că exact de asta aveau nevoie: locuri pe scaune, nu locuri de muncă.

Deocamdată, Sevil Shhaideh a infirmat că ar fi vorba despre patriotism local, cu tente de eroism. „E timpul să încetăm cu aceste corelări, cu provenienţa liderilor politici din anumite judeţe”, a spus ministrul Dezvoltării, citat de Agerpres.

Infrastructura capacului de butelie
„Dezvoltarea echilibrată nu se realizează doar în municipiile poli de creştere”. Nici polii sărăciei nu sunt scutiţi de febra piramidelor. De ce să le dai şansa să-şi câştige pâinea când poţi să le dai un cozonac de beton? Stadionul, cum ar veni, e parte dintr-un mare plan de uniformizare. Să nu mai existe decalaje între regiuni.

Problema cu planul ăsta e că banii, „cash-ul bugetar”, cum îi numeşte pudic doamna Shhaideh, nu se împart după vreo strategie, ci după legea selecţiei naturale. Cine-i mai iute de picior primeşte finanţare: „Deci, nu există în procedeul de decontare decât principiul „primul venit, primul servit'”. Ceea ce ar explica şirul lung de capace de butelie lăsate de primari la intrarea în Ministerul Dezvoltării.

Nu e un principiu rău, cu „primul venit”. Dar poate ar trebui ca, pe viitor, să se dea câte două stadioane, să ajungă la toată lumea cele 30 miliarde de lei puse la bătaie cu Planul Naţional de Dezvoltare Locală. Sau să se dea pe cartelă: câte un stadion şi jumătate la suta de mii de locuitori.

Teleorman, polul fotbalului
Inspirate, autorităţile locale din Alexandria au venit primele la ghişeu şi au primit OK-ul pentru investiţie. Sau Alexandria nu e „pol de creştere”, aşa că autorităţile centrale au găsit de cuviinţă să compenseze, transformându-l în pol polisportiv. Nu va fi doar un stadion, ci „un complex”, a precizat ministrul Dezvoltării. Un complex care nu răspunde unor nevoi ale urbei sau unor principii, ci unor solicitări de la federaţiile de fotbal şi de atletism: „FRF fundamentează existența de stadioane în Alexandria și insistă pentru organizarea de activități fotbalistice într-o rază de sub 100 de km de București”. Dacă insistă, poţi să refuzi? Data viitoare, Răzvan Burleanu o să insiste pentru o primă de merit. A făcut corelările corecte, ca Pavlov. A asociat Teleorman cu spontan.

Contribuabili alunecând pe-o rază
După „dezvoltarea echilibrată” şi „primul venit”, iată al treilea argument pentru stadionul din Alexandria: „raza sub 100 km” faţă de soarele doctrinei. De aceea, din raţiuni de simetrie, „pentru a ne înscrie în această rază, pentru organizarea de turnee”, se va construi un stadion de cupe europene şi la Târgovişte. Contribuabilii din afara razei degeaba se înghesuie. Numai primul venit din sistemul solar e servit. Şi numai dacă-i „fundamentat” de o federaţie sportivă. „Cash-ul bugetar” nu trece dincolo de cercul orbitor al puterii. La 100 km de Bucureşti, începe partea umbroasă a voinţei politice. Adică programul de guvernare.

Ulterior, premierul Mihai Tudose a oferit o explicaţie şi chiar o eventuală soluţie pentru explicaţiile MDRAP privind stadionul din Alexandria. Aflat la CN de şah pentru echipe de juniori, Tudose a declarat: „Nouă, în România, ne-a cam lipsit gândirea strategică”. De aceea, deşi acum ne guvernează corelările cu fotbalul şi loteria cozii, el, unul, va încuraja practicarea şahului printre copii, „cât pot de mult”. Primul pas: studii de fezabilitate pentru table cu 64 de pătrate, la oraşe şi sate. Se înţelege, fondurile se alocă numai în raza neuronului.

Comentarii (21)Adaugă comentariu

mokinio (4 comentarii)  •  24 iulie 2017, 10:16

Nu crezi ca mai bine te-ai apuca sa scrii articole pe teme culinare?Ati devenit ziar politic? In loc sa apreciati ca se face ceva si in domeniul sportului(ne minunam ce stadioane sunt in ligile inferioare din alte tari) va apuca grija politicului.Sunt destui analisti politici, NU le fura "meseria", ca nici macar nu te prinde, revin-o la articolele sportive adevarate, iar daca nu poti, reciteste prima propozitie!

whiteredarad (20 comentarii)  •  24 iulie 2017, 10:17

Poate sa mai astepte Parcul cu Platani, si terenurile de tenis. Centralul de la tenis sta, ca Guvernul, BNR si altii dorm in nesimtire. piedem turnee mari de tenis ( La ATP, turneul de baieti e la ..Budapesta ).In schimb ...revigoram fotbalul in...teleorman Ar fi hazos,...daca nu ar fi trist !

AlexYss (1 comentarii)  •  24 iulie 2017, 11:01

@ Mokinio - dar in tarile alea cu stadioane de 8 stele in ligile inferioare, banii de constructie nu vin de la guvern / primarii, ci de la suporteri si din marketing. In plus, cam care e decalajul intre nivelul lor de trai si al nostru? Fiule, nu ar strica sa iti mai revizuiesti prioritatile.

Bog (8 comentarii)  •  24 iulie 2017, 11:07

Tare de tot, dar ursul merge mai departe. La nevoie joaca si pe jar.

Andrei (1 comentarii)  •  24 iulie 2017, 11:09

Cand s-a facut stadionul din Cluj, ma refer la cel pe care joaca U.Cluj nu a mai sarit nimeni si a costat mult mai mult, in ce liga mai sunt?!? Nu am nimic cu echipa U. Cluj, dar trepadusii astia care injura tot ce-i facut de unii de o anumita culoare politica ar trebui sa se trezeasca! Daca se face atunci se intreaba de ce, daca nu, atunci, de ce nu...cine sa va mai inteleaga? Daca-i Teleorman inseamna ca acel judet nu are dreptul la dezvoltare doar pentru ca un lider politic este de acolo? Unele judete se pot bucura cu stadion nou, sala polivalenta, centuri ocolitoare si autostrazi, iar in alte locuri nu-i voie sa se faca un amarat de stadion, ce mai urmeaza sa propuneti opincarilor, sa dam la bulgari judetul teleorman?!? V-ati *** si nu-i din cauza soarelui!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gogu (1 comentarii)  •  24 iulie 2017, 11:21

Va trebuia in Alexandria Arena nationala, doar aveti echipa de traditie in oras! Pitestiul il cam ignorati!

Alexandru Chis (26 comentarii)  •  24 iulie 2017, 11:25

Pentru inca viii din Teleorman, care nu s-au decis pana acum sa puna totul pe "rosu", Shaideh - *** ale haremului Marelui Vizir Dragnea Pasa - va initia abonamentele de intare gratuita, abonamente cu care iubitorii de excursii in "ziua urnelor" pot vota la mai multe sectii, dar numai pe raza judetului Teleorman, ca sa nu se piarda nimic din patriotismul local. S-a luat in discutie ca sa se amenajeze sectii de votare la intrarile Marelui Complex, complex care va fi dotat si cu mai multe puncte de lucru unde cei care voteaza sa-si recupereze o parte din energie, in compania a zece mici si doua beri de "caciula". Merge si pentru fiecare "basca", totul este sa existe acoperire iar Mester Planul construirii de stadioane in locurile natale ale alesilor social-democrati sa fie un fel de "im-memoriam" peste timp, amintind de "Teamul Dragnea" si de felahii care l-au sprijinit de-a dreapta si de-a stangul esicherului politic. P.S. - Bravos @MOKINIO! Am inteles ca ti-ai convins mama sa se inscrie la comcursul "Mama mea gateste mai bine"! Vad ca ai inceput sa-ti faci campanie electorala si ca ai vrea sa o ai printre sustinatori si pe Maria. Succes la ce mananci, dar ai grija sa dai si pe tine! Nu de alta, dar... cam miroase.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

17 Nentori Tontolana – fost Tirana (383 comentarii)  •  24 iulie 2017, 11:28

Alt barbat, alta politica, alta doamna. S-a dus doamna contabila la coafor si a iestit alta alta doamna, chiar cu aceeasi chiloti. Se compara cu munca de la Constanta ? Constanta era sub nasul ei, acolo a „lucrat“ pentru un Nicusor Constantinescu si ai lui. Pai se compara astia ori Mazare cu domul DrAgnea ? Era performante fotbalistice in Constanta ? Bine ca i-a dat voie lui Hagi sa merga la primar dinamovist dimbovitean si apoi sa construiasca – singur, fara indrumari de partid ori de secta – la Ovidiu. Uite si in poza bine aleasa, un domn adevarat ii intinde un plan, iar vorbele dulci iesite de sub streasina, fluierate mai mult printre fildesii micuti si ascutiti, bine imbirligate de o limba obisnuita cu mierea proaspata, o poarta pe o raza de lumina pina sus de unde vegheaza ca noi sa avem fotbal. Esti invidioasa ? ---------------------------------------- Cum sa nu cistige si alte judete tovarase Maria, omenirea cistiga, care e si in Teleorman si in Brasov unde joaca Pepsi – chiar daca nu e performanta unde e doar cartofi buni. Secretarul General al Partidului ii invata pe Primari, pe oamenii Patriei noastre socialiste sa fie civilizati si sa ceara frumos. E inca multe rebuturi ale comunismnului si perioadei de tranzitie la capitalismul mafiot sovietic, e unii mai smecheri altii mai putin dat toti e oameni needucati. Dinamovistii de ce nu invata sa ceara frumos doamnei Dan „Stadion fara pista“ ? „Fiara“, Bumbescu, Todorel … vrea si ei printre cite o votca 17 milioane ca sa se dezvolte si ei ! Ei de ce nu ? Pai a cerut frumos, a stat la rind ? ----------------------------------------- Cum sa intrebe Partidul oamenii Maria ? Unde ajungem, poate devine cetateni si ai vazut ce face astia in Franta ! Blocheza drumu la Stadionu nou din Alexandria cu carutele, ajunge sa dea foc la paie – daca e acolo, daca nu la surcele - ca nu le face socialistii o hala unde sa adune impreuna ce produce – ceva or produce, rosii, vinete, dovleci, cartofi, porci – de unde sa vina businesmanii sa le duca la centre comerciale. Organizat, ca in Turcia. Catastrofa, ar putea fi impotriva dezvoltarii si a progresului. Poate nu vrea ei Stadion ca dinamovistii, ei vrea doar pista, poate nu vrea performante cu bronzati de prin tarile calde ca doamnele lor se cam binocleaza la astia, ca „se stie“ in popor ca astia au ceva deosebit. Poate se si gandesc ca violetul iese mai greu din cearceaf, nu stiu dar nici ei nu stie, ca de unde sa stie ei, ca n-au citit si vazut nici macar o carte de „specialitate“, ca nu e o singura librarie in tot Teleormanu ! Daca vrea librarii, sa se perfectioneze in amor ? Catastrofa. Se duc dreacului si semintele de bostan, bomboanele agricole si ce mai sparg ei la Stadinul fara pista !

Sile (27 comentarii)  •  24 iulie 2017, 11:46

Așa, si care e scopul acestui minunat material?

ciurescu petru (19 comentarii)  •  24 iulie 2017, 11:48

Fătuco,când îţi fată mintea,să-mi trimiţi şi mie un pui. Am un căţeluş proaspăt fătat,şi vreau să-l învăţ să latre,adică să fie rău ca tine!

Mircea (4 comentarii)  •  24 iulie 2017, 11:49

astia sunt comunistii ba mokinio.

Carol K (309 comentarii)  •  24 iulie 2017, 11:56

Bine ca nu la cererea caselor de pariuri si a televiziunilor cu drept de retransmitere...De fapt ele impreuna cam dicteaza tot ceea ce se intampla in fotbalul mioritic.Spun intampla desi nimic nu este la voia intamplarii,totul este minutios pus in scena pentru ca fraierii care platesc abonamente la cablu sau isi arunca banii la pariuri sa creada ca Liga chiar este o competitie adevarata.

JFM (155 comentarii)  •  24 iulie 2017, 12:20

Care e diferenta intre terenurile in panta ale lui Boc si banii bagati intr-un stadion de fotbal si atletism intr-un loc fara fotbal si fara atletism ale lui Dragnea ? Probabil ca ale lui Boc nu faceau o gaura asa mare in buget,12 milioane euro.Inteleg ca il fac defrisand o parte din Padurea Vedea amenajata contra unor zeci de miliarde de lei in parc.De stadionul vechi nu se ating desi e in imediata apropiere.De ce nu-l fac in locul vechiului stadion care inteleg ca e depasit din moment ce trebuie unul nou ? Las stadionul vechi,las un maidan plin de gunoaie aflat tot in apropiere dar tai padurea poate siungurul loc de recreere din oras....Nu va suna a bataie de joc ? Ce le pasa lor de mediu,de banul public ? Hai sa facem un stadion poate o avea vreodata federatia nevoie de el sa faca vreun antrenament....Cat va costa in continuare intretinerea si conservarea lui ? Ati vazut ca Ghencea dupa ce a plecat un privat de acolo a inceput sa se deterioreze cu timpul acum sta sa cada pe ei noroc tot cu banii europeni care vin sa-l modernizeze.Dar sunt bani europeni nu de la Ministerul lui Dragnea care vede bugetul acestuia ca fiind unul al lui personal.S-au vazut in bani,bani stransi din taxe si impozite nu munciti de ei si incep sa dea cu azvarlita."Ce-i trebuia chelului tichie de margaritar ?" era o vorba...Ei acolo sunt vai de ei,n-au de niciunele,traiesc inca exact ca la inceputul secolului trecut dar vor stadion la tzipla.

Andrei F (188 comentarii)  •  24 iulie 2017, 12:54

Pai daca tot comparam mere cu pere...Insolventa CFR-ului sau a lui Dinamo cite astfel de stadioane au costat?Concluzia????Uneori este mai bine sa ai stadion dar nu si echipa profesionista de fotbal-cica au echipa feminina!!!!...Serios acum...Cat ar trebui sa fie cel mai mare stadion din Teleorman?6000 e prea mult?Cat?Nu mai vreti o tara ca pe afara?Acolo cum este?Si cine daca ar fi un dezvoltator particular ,un investitor...cine ar merge intr-o zona unde nu trebuie sa fie stadion,autostrada...?Prietenul meu Falca zilele acestea se plange ca datorita acestui guvern nu-i mai vin muncitori din Ungaria sau de la noi din Oltenia sau Moldova...Ei asta pe mine ma bucura...

Andrei F (188 comentarii)  •  24 iulie 2017, 13:14

@AlexYss (1 comentarii) • 24 iulie 2017, 11:01 Domnule astazi in Romania un dezvoltator care se ocupa de construirea de locuinte pe o suprafata mai mare are in vedere pe linga locuinte si spatii verzi,terenuri de sport sau gradinite...Pentru ca ....,, Fiule, nu ar strica sa iti mai revizuiesti prioritatile.,, va puteti imagina un copil al dumneavoastra care sa ajunga intr-o localitate unde nu trebuie sa fie stadion sau drumuri moderne?

JFM (155 comentarii)  •  24 iulie 2017, 14:42

Daca a vrut Dragnea stadion modern la Alexandria ca ala vechi nu putea suporta nivelul zero al fotbalului de acolo atunci tot lantul de activisti cu patalama ori postaci ne apostrofeaza ca sa intelegem ca exact asta era buba in Alkexandria,ca nu suntem vizionari altfel ne-am fi dat seama ca dupa ce au un stadion nou-nout totul va veni de la sine acolo si din judetul cel mai sarac,cel mai ne-alimentat cu apa,cel mai ne-canalizat,cel mai dependent de fondurile de asistenta sociala ca exploda peste noapte si va deveni un exemplu de prosperitate mioritica fara precedent...

17 Nentori Tontolana – fost Tirana (383 comentarii)  •  24 iulie 2017, 15:12

@Ciurescu Petre, bravo cetatene, e de tare.ro ! Uite de ce mai activez pe gratis, ca mai sint multi care vor sa-si educe pina si cateii. Iar acolo pot da sfaturi, am experienta. Ce-ar fi cu Marian ? ------------------------------ Pai al meu musca si camioane, dar tot nu stiu daca e rau destul ca Maria. Venea ieri stapina mea si a lui linistita – ca noua de la coafor - si visa la o simfonie cind un camion din epoca de piatra trecea si facea zgomote ca un cutremur. Catelu meu visa si el linistit la doamna Carmen, eu i-am zis cum o cheama, cind salivam impreuna linga niste scoici facute ca la carte de stapina, ca a fost foarte impresionat de cum lupta ea cu balena albastra si a tinut minte toate placerile. In camion era a lu Laca, care venea de la primu meci istoric, batuse de rupsese Avintu Prapastia de Jos, aia eara ca a iesit niste capete care striga la stapina noastra „ sa te … ciinii !“ - ca striga a lu Laca „ca un monolit care se descompune tactic in elemente distincte de cranii ale romanilor lu Traian, ba se invinetea astia, si ale inaintasilor lu Laca, cu ca faruri in ochi si cu ca dinti de Fiara.“ Catelu a fost doar deranjat din visul rotic. Marian - ca am avut una Ielena Gabriela inaintea lu Marian careia Vanghelionu i-a cazut cu tronc – era doar deranjat de zgomotu lu neuronii astia de fiare din epoca de piatra – Marian saracu visa in continuare rotic la doamna Carmen, cind nuronii lu Laca a inceput sa latre ca dementii hau hau hau !!! Atunci a rupt Marian lesa, a muscat din ce mai semana e cauciucuri ca nu putea ajunge la potaile Fiarei care latra sus in siguranta nationala. De-abia l-a putut calma stapina, ca lasa Marienus PisiCut ca Domnul vede si are El si alte vai alunecoase pentru rebuturili astea comuniste … E de necrezut cite poate invata cateii, ce destepti ie si cit de mult poate iubi. Marian, catir, Carmen, una si gata. Avem noi un vecin ... ie soci, cit ne-am chinuit sa-i facem lipeala, degeaba. Marian si Bombonica. Visurile stapinilor nu sint si ale cateilor, ei nu sunt perversi, PisiCutu vrea doar doamna Carmen, sa-i faca ea Stadion cu pista, unde sa poata da in cinstea ei runde, ce mai, sint printre catei oameni adevarati. Marian la guvernare !

almaviva (8 comentarii)  •  24 iulie 2017, 16:51

Exact asta le trebuia tristilor locuitori al celui mai trist oras sudist: un stadion. In rest le au pe toate: scoli performante, spitale noi etc. Sa le mai faca si cateva biserici, zic eu, poate si inca o catedrala ceva. Doar suntem mandri ca suntem romani, nu?

gilos (98 comentarii)  •  24 iulie 2017, 18:15

Cine o sa joace pe stadionul din Teleorman ? Cine o sa-l intretina ? De unde bani, baieti ? O policlinica sau o gradinita pt copii nu va trebuia, faceti-va stadion sa se pozeze Dragnea cu Shevil la inaugurare...

arh. Gheorghe Petrescu (246 comentarii)  •  25 iulie 2017, 0:13

Simpatic articol. Guvernul vine la inaintare cand, din fotbal se scot bani pentru el, si nici de fel sa ajute fotbalul romanesc. Asa ca, banii publicii, nu mai stii unde merg. Daca guvernul controleaza afacerea cu banii publici, atunci coruptia va creste cu cel putin 50%. Atunci sa vezi afaceri mari cu banii romanasului care trage la caruta Romaniei pentru mai nimic, si de aici, de unde FOTBAL. Deci, NU, BANI PUBLICI PENTRU FOTBAL. "HAI ROMANIA"!

ofsaid (11 comentarii)  •  25 iulie 2017, 10:03

ce jalnic voi ziar de sport faceti impreuna cu tot staful gazetei o propaganda ostila drzvolyarii sportului.pe vremea ;ui udrea ati tacut malci cum s-au aruncat bani pe parcuri de distractie,pe amenajarea unor suprafete unfde sa se practice skiul etc etc,in zone de sau crucit si oamenii pamanturilor rurale.voi scrieti ca au pierit echipe de rezonanta din fotbalul romanesc ca acest cam[piuonat de fotbal care inainte umpleau pana la refuz stadioanele primei divizii este de rasul curcilor si tot voi care .de exemplu ati cainat rapidul din giulesti duceti o campanie furinbunda ca,conform legislatiei actulae aprobata de guvern,cu acele procent de 5 la suta pe care primariile pot ajuta sportul si mai ales echipele cu brand,duceti o campanie duribunda impotrifa ajutarii ra[idului.jucati la doua capete,cum se zice,la distrugere,la desfiintarea pe vecie a acestui club de mare traditie dub fitbalul romanesc.voi gsp-ul sunteti in aceeasi situatielati sistat vanzarea la chioscuri a acestei gazete cu trecut istoric din cauza voastra a incompetentei si a coruptiei inlocuind-o cu modernul on lain care poate di citita in extenzo pe net dar in urma unui abonament care seamana leit cu bagatul mainii in buzunarele celor care inainte citeau cu pasiune aceasta gazeta ce si-a inceput viata inainte de razboi,pe timpul rapidului vedetei blonde baratki,al juventusului lui flamaropos si gorgorin mutata din ratiuni meschine la ploiesti sub numele de distributia ,a ech[pei ardelene a lui petchowski,a celebrei U a lui dascalu si coracu s.a.m.d.umflati-o bine pe echipa behaitului care distruge echipe mici ca astra luandu-i jucatori numai cu gandul de a scoate bani pe viitoarele transferuri in strainatater.achizitoneaza jucatori de o asa zisa valoare inca neconfirmata suficuent,""?io eau tot ce-i mai bun de la alte echipe sa-i slabesc pe cei care vor sa impiedice echipa mea la titlu si apoi ii vand pe euroi ca pe mine ma intereseaza acesti bani,de aia vreau sa intru in grupele champion liegue ca de acolo vine grosul valuteiästa-i sloganul aceluia care a ajuns si...selectioner,eu il las pe antrenor sa se ocupe de linia de fundasi,eu ma ocup de mijlocasi si atacanti ca acolo ma pricep.asta este subiectul care dustruge fotbalul,amestecul in viata interna propriu zisa a echipei,model afista cu cruzime de primarul concordiei,pe la tg.mures.chioar si la astra care a fosat decimata de insusi acest niculae care si-a ucis propria-i echipa creata de nebunul de sumi,care a trait frumos de zgomotos pe timpul ra[pidului lui copos care a5re o mare vina pentru decesul acestei echipe frumoase Real-Giulesti.fsptul ca umpleti ziarul cu fotografiile dictatorului cu fel de fel de elicrubatii ale acestuia ma face sa cred ca la voi este on intrecere pentru orice das al acestuia,ca serviciile aduse lui sunt intr-un fel bine...recompensate.deue domnul sa ma insel,dar fenomenul se vede si la digitv,unde moraru e pe fata p......t cu razboinicul luminii,alegandu-si pe sprinceana acolitii,dukadam omul de paie nu lipseste de la osanale stirbindu-si propria-i carte de vizita,baiatul lui naum,specialist in ciclism,,da din maini si dilozofeaza sespre un joc pe care nu=l cunoaste deta sin auzite,,ilie dumitrescu le intoarce si le suceste ca la...p;oiesti sa nu=l supere pe mai marele din...berceni dinamovistul de el,geambasu,scoate putin coltii dar nici el nu pune punctul pe i,se pierde prin fraze pompoase,ce mai studioul de fotbal in los sa devina o dezbatere fara manusi seamana cu o mica gasculita pusa pe sotii.oarte putem deveni candva o tribune serioasa de dezbateri8 serioase in locul....ranjete di glumite fortate ale moderatorului moraru?insela-mas///

Comentează