Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Când sinecura premiază impostura

„Federaţia Română de Arte Marţiale mi-a adus la cunoştinţă problema cu care aceasta se confruntă: imposibilitatea de a participa la Campionatul European de Karate SKDUN, eveniment ce se va desfăşura la Nuremberg (sic!), în Germania, în perioada 1-3 aprilie 2016”. […]

...

Răzbunarea-i arma Sportului

Nu cunoşti omul, nu ştii din ce fel de paie e făcut, până nu-i dai puterea. De pildă, ministrul Ioana Bran, de patru luni de când conduce Ministerul Sportului, decontează premieri pentru dansul sportiv şi arte marţiale, nişte discipline pe […]

...

Nazism în pantaloni scurţi

În 2013, un părinte a reclamat Federaţia Română de Handbal la CNCD, din pricina regulilor care defavorizează juniorii mai mici de 1,73 metri. „Dintr-o echipă de 16 jucătoare, FRH impune participarea a minim 3 sportive de talie. Este aceasta o […]

...

Au pus şi „stejarii” pe butuci

„Astăzi rugbyul românesc a pierdut tot”, a scris căpitanul „stejarilor”, Mihai Macovei, pe Facebook. România a fost depunctată şi ratează Cupa Mondială, pentru că a folosit un jucător neeligibil din Tonga. World Rugby a depunctat, din acelaşi motiv, Spania şi […]

...

Pârăşte-i, Dică!

Când ia o decizie, Dică simte nevoia să anunţe public. „A fost decizia mea ca Alibec să nu facă parte din lotul pentru meciul cu Craiova”, a spus antrenorul FCSB. „Nu vreau să intru în amănunte”. Amănuntul, în acest caz, […]

...

Stadionul din burta balenei

Cu câţiva ani prea târziu, Ministerul de Interne a decis să verifice dacă mai are pe ce pune vopsea la Stadionul Dinamo

Permalink to Stadionul din burta balenei
vineri, 14 aprilie 2017, 11:07

Guvernul Grindeanu a declarat organizarea Euro 2020 drept o prioritate a mandatului său. A anunţat că se pune iminent pe modernizat stadioane. MAI nu putea rămâne pe dinafara emulaţiei. Aşa că a trimis Corpul de Control la CS Dinamo, să afle cine se joacă pe-acolo de-a Ştefan cel Mare.

Corpul de Control e un fel de legendă birocratică, bântuind statul. Când anunţi că ai trimis Corpul, e ca şi cum ai spune că l-ai desemnat pe Călăreţul fără Cap să se ocupe de problemă. Tropa, trop şi harşti! În realitate, de obicei, după descinderi, Corpul pleacă scâncind din coteţ, cu lecţia învăţată.

CNI a anunţat că nu poate renova stadionul din Groapă. N-a fost predat încă amplasamentul. Cine trebuie să-l predea? Proprietarul, adică Ministerul. Actele sunt în carul cu fân de la MAI. Acolo trebuie să le caute scrupulos inspectorii trimişi cu fanfara de ministrul Carmen Dan.

Un om a înghiţit un stadion
Despre problemele funciare de la Dinamo, ştie toată lumea, mai puţin MAI. Acum câteva zile, Badea, deşi AFC-ul lui e insolvent, cerea chirie pentru stadion de la echipa lui Negoiţă. E ca şi cum te-ai apuca de taximetrie cu maşina Poliţiei. Firma lui Badea are contract de asociere cu CS Dinamo. Contract pe care clubul Internelor n-a îndrăznit să-l rezilieze, deşi ar avea o sumedenie de motive, începând cu restanţele la chirie şi utilităţi. Să vedem, poate Corpul de Control aduce, în sfârşit, ceva acţiune în decor. Mută pista de atletism cu verdele în sus.

La pescuit de voturi în şcoli
Din două, una. Ministerul e prea ocupat cu protecţia cetăţenilor. Concentrat să legitimeze protestatari, să compare pozele din buletin cu pozele de pe Facebook, n-a observat când argintăria din propriul sediu a făcut picioare.

Cealaltă ipoteză: Ministerul intervine cu două viteze: viteza imaginii şi viteza sunetului vorbit. În cazul Balena Albastră, ministrul Carmen Dan nu s-a sfiit să facă valuri. A intrat cu bocancii în părerea psihologilor. S-a dus în şcoli, să popularizeze jocul mai repede ca Internetul. A percheziţionat-o pe Moby Dick de i-au mers fulgii la toate jurnalele de ştiri. A lansat „o campanie de prevenire” a pubertăţii, a convocat „personalităţi îndrăgite”. Morala: MAI a demonstrat că, dacă vrea, poate crea o problemă. Un „fenomen”, chiar.

În cazul stadionului, MAI a promis verzi şi uscate. Apoi, când află că i-a dispărut patrimoniul din cătare, n-a alergat după rechinii imobiliari, să le pună fiola, până scuipă prada. N-a făcut nimic.

Amplasamentul, un document banal, n-a fost predat. E greu să-l scoţi din sertar. E ca şi cum ai încerca să extragi ridichea uriaşă, cu tot cu structurile care ţin de ea, pisica, nepoţica, secretara, superiorul.
Free, Willy! Free, Dinamo!

Dacă era vorba despre un spital de stat, unde particularii deschid butic în sala de operaţii şi percep chirie pentru secţia de reanimare, se lăsa cu sirene de poliţie în poartă. Dar e vorba de un stadion, nimic de viaţă, de moarte şi de mare impresie. Doar o parte ambulatorie din civilizaţia noastră.

Nu va fi lansată nicio campanie de blitzuri pentru modernizarea stadionului Dinamo. Carmen Dan nu va pleca în turneu cu Discobolul, pentru a pleda cauza microbiştilor. Destul că a trimis Corpul de Control la Casa de Discuri. Dacă ar fi ştiut, suporterii dinamovişti procedau, desigur, altfel, mai prevăzător. Se duceau şi ei din timp la MAI, să ceară câte-o bucăţică din arenă, un scaun, o treaptă, o palmă de tartan, cuiul lui Pepelea. Să le dea Ministerul în scris, cu parafă, că pot folosi bucăţica lor pe termen nelimitat.

În felul ăsta, problema modernizării era demult rezolvată. Fanii îşi doresc un stadion mai bun, poze mai bune la meci, amintiri mai clare. Dar nu s-au gândit să facă şi ei afaceri cu MAI. Cine s-ar fi gândit? Ei credeau că stadionul e deja al lor. Şi uite că s-au înşelat. Nu e al lor, e al statului, iar statul e în burta chitului.

Comentarii (33)Adaugă comentariu

Carol K (290 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 12:04

La ultima negociere facuta cunoscuta publicului Badea ar fi spus DA,cedeaza partea lui din baza sportiva ca sa se poata astfel elimina toate obstacolele de ordin juridic si sa se intocmeasca dosarul "Dinamo,stadion european,fara pista de atletism"...Evident ca a cerut si Badea ceva la schimb si i s-a promis ca va obtine...Doar ca Badea nu-i Becali,are multi ani de combinatii in spate,a trecut de stadiul credulului de serviciu,pana nu vede acte beton armat nu pune pixul la treaba...Ceva s-a intamplat acolo,nu s-au inteles se pare,acum si pe astia de la CS Dinamo trebuie sa-i intelegem,nu pot ei ceda tot felul de drepturi ca sa recapete de fapt partea din Complexul Sportiv care era al lor dar care s-a topit intr-o zi printr-o golanie a guvernului Nastase(scrie asta in GSP,nu am probe in plus)...Asta este situatia.

naica (73 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 12:30

In Parlamentul Romanicii se analizeaza starea natiunii. Se fac estimari, analize, para-analize,se aduc argumente si propuneri pentru mai-binele natiei. In final, un proaspat deputat (tot tinerii...)propune : -Domnilor, suntem pe calea cea buna, dar trebuie sa fim mai hotarati. Avem deja un presedinte neamt. Sa aducem si un premier japonez, Va multumesc. -Domnilor parlamentari, eu cred ca ar fi bine sa se formeze guvernul doar cu ministri si secretari de stat japonezi ! -Domnilor, eu va spun ca pentru a soate tara din acest marasm, avem o singura varianta: sa naturalizam douazeci de milioane de japonezi ! (aplauze si urale...).

robert (1 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 12:49

Aflam ca Stadionul Dinamo nu poate fi modernizat din cauza *** care s-au facut cu complicitatea oficialilor din Club si din Minister. Intelegem ca sunt prea multe moase, prea multi care se hransesc prin acelasi cordon ombilical, iar nasterea noii Arene este in pericol. Daca ar fi depins de acesti atarnatori, construirea initiala a stadionului Dinamo, suntem convinsi ca in 2017 tot o mare groapa de gunoi am fi avut in Stefan cel Mare, la doi pasi de centrul Capitalei. Comunistii s-au descurcat mai bine. Culmea e ca astazi suntem blocati tocmai de capusele care erau bine infipte si in comunism si care au continuat sa *** si sa se ingrase pe spatele nostru, acoperindu-se unii pe altii in toti acesti ani de dupa ’89. Gata! A venit vremea sa ***! A venit vremea sa platiti pentru toate nenorocirile pe care le-ati produs, *** ce sunteti! V-ati jucat prea mult cu focul! Va intrebati la cine ne referim? Va stiti voi prea bine. Nu veti scapa niciodata de noi! Vom sapa adanc si vom da de voi toti. De la cei care au profitat de prosteasca noastra ingaduinta, pana la cei care au semnat aprobari pentru toate neregulile care exista la Stadionul Dinamo si pentru cosmeliile hidoase de acolo. V-ati agatat toti cate un cui al lui Pepelea si vreti bani ca sa plecati? Dar chiar nu va e rusine cu soproanele alea dezgustatoare pe care le-ati trantit prin tribune si la oficiala? Chiar nu va e jena cu sandramalele alea care nu sunt demne nici de un wc ecologic in Cismigiu? Nici in evul mediu nu se putea improviza in halul asta in constructii. Suntem pe urmele voastre si in curand vom face publice numele tuturor responsabililor. De la mic la mare. Va laudati cu pista de atletism? Pai pista aia a fost utila o singura data in 70 de ani, atunci cand s-a filmat Brigada Diverse cu Gogu si Patraulea. In rest, ne laudam cu marile performante ale unor atleti care castiga locul 48 la JO si apoi mai aflam ca erau si dopati. Vreti sa sprijiniti atletismul? Atunci salvati spiritul Dinamo! Sportivii nostri au nevoie sa se simta mandri de apartenenta lor la acest Club. Putem sa recladim impreuna aceasta mandrie. Pentru asta venim in tribune si peluze. Vreti pista de atletism? Mutati-o pe Velodrom, ca si ala e in paragina si a ajuns sa fie folosit ca platou de filmare pentru straini. Noi n-avem trebuinta sa ne transformam in figuranti in tribunele alea care stau sa cada cu spectatori cu tot. Vrem sa sustinem echipa de fotbal, vrem sa venim de drag sa cantam pentru celelalte echipe din Clubul Sportiv, vrem sa sprijinim tot ce inseamna Dinamo, dar haideti sa nu ne mai taiem unii altora craca de sub picioare. Arena de fotbal, asa cum arata astazi, e o bataie de joc la adresa noastra si o pata pentru imaginea clubului Dinamo. Un stadion care ar trebui inchis si demolat pentru ca nu respecta nici cele mai elementare reguli de siguranta pentru spectatori. Pe un santier in lucru te simti mult mai sigur. De confort nici nu mai poate fi vorba. Nu exista niciun loc in tribune sau in peluze de unde sa poti vedea intregul teren de joc fara sa ai un obstacol in fata. Iar distanta intre tribuna si gazon e atat de mare incat simti ca prezenta si incurajarile tale n-au niciun rost. Daca se va intampla sa pierdem ocazia modernizarii arenei pentru Euro 2020 sa nu credeti ca veti scapa fara sa platiti pentru asta. Ar fi si culmea sa se ridice stadioane tocmai acolo unde nu exista nicio echipa de fotbal (Arcul de Triumf, Ghencea, Giulesti, Cotroceni, Regie) si sa nu se poata cladi nimic acolo unde arena ar fi cu adevarat utila si dupa 2020, acolo unde exista public si unde avem ultima Peluza Vie din Romania si una din cele mai apreciate galerii din lume. Am dovedit ca nu suntem suporteri de rezultat. Am ramas alaturi de echipa in ciuda lipsei rezultatelor. Am iertat si am trecut cu vederea multe. Dar pe asta N-O VOM IERTA NICIODATA. DINAMO nu e sat fara CAINI!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosu (50 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 13:22

De ce nu face pianistul fugit in Asia stadion fara pista ?

Cosu (50 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 14:12

@robert , trimite asta pianistului poate se indura sa faca un stadion fara pista . ***......

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

exidpol (100 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 14:34

-stimata d-ra, problema e cu totul in alta parte...; printre altele, intr-o tara civilizata macheta stadionului si harta locului de amplasament sta cativa ani expusa pentru a fi cunoscuta de cetatenii orasului; in aceasta ordine de idei, badea nu are niciun amestec in afacere...

_ge (5 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 15:30

@ Cosule ai pierdut un bun prilej sa taci. Scrie/vorbeste acolo un'te pricepi sau acolo unde ai de spus ceva. Ce, au disparut subiectele cu fîcîsîbî? Iar matale d'le exidpol tre'sa fii tare naiv, sa nu zic altfel, ca sa crezi ca badea rromu' n'are nici'un amestec in afacere. Multumim Maria pt articol. (desi nu credeam c'am sa zic asta vreodata.)

george (3 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 15:45

buna ziua Ce pot sa spun ca un dinamovist pure-singe. Mie scirba de felul cum a doua echipa din romania a ajuns sa fie pe mina la niste cocalari libidinosi care au tranformat brandul DINAMO BUCURESTI intr-un nimic. Cum pot sa minta o lume intreaga o mina de *** care nu au nimic de a face cu fotbalul,cu DINAMO BUCURESTI ,cu nimic legat de clubul DINAMO BUCURESTI dar au un numitor comun sa *** tot ce pot de pe urma clubului DINAMO BUCURESTI prin aceleasi metode comuniste indoctrinate in neamul nostru romanesc. MIE SCIRBA DE TOT CEEA CE SE INTIMPLA LA DINAMO DE CIND MA STIU. DELA MINCIUNILE LUI LUCESCU DIN ANII 80 CIND MINTEA SUPORTERII CA CLUBUL O SA FACA SI O SA DREAGA SI O SA AJUNGA DINAMO CA NAPOLI SI BLA BLA BLA,SINTEM IN 2017 SI SA CREAT VREO PERFORMANTA? NU PENTRU CA SUGATORII TREBUIE SA *** CA ALTFEL MOR CA NISTE SOBOLANI. SA DAT CLUBUL PE MINA LA NISTE *** CARE ABURESC LUMEA CU LIGA CAMPIONILOR,CARE LIGA CAMPIONILOR? POATE LA INSELACIUNI,ARANJAMENTE,SI GAINARI,ACOLO DA SINTEM IN LIGA LIGILOR. DE MODERNIZAREA STADIONULUI CE SA SPUN ,NISTE INCOMPETENTI,*** CARE NU AU NICI UN INTERES CA SA SCHIMBE CEVA ,ASA CA ,CUM V-AM SPUS MIE SCIRBA DE TOT CE SE INTIMPLA LA CLUBUL DINAMO BUCURESTI! O ZI BUNA SI O MENTALITATE SANATOASA.

Cosu (50 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 15:47

Ba prostule , cere-i pianistului fugit in Asia sa faca stadion *** .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

exidpol (100 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 15:52

-am vrut să zic că în timp sunt reglementate probleme privind: urbanismul, proprietatea asupra terenului, transportul la și dela, parcarea, vecinătatea, etc. (stimate _ge, badea a primit în proprietate un teren care nu aparține MAI, cu alte cuvinte, și eu pot să îți donez un ha de pădure la Snagov, dute și îngrădește-l... naivule, ca să nu zic altfel (că ai pierdut un bun prilej să-ți ascunzi prostia...))

_ge (5 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 16:29

Bey George, si care'i prima ?

george (3 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 16:49

ca ne place sau nu toata lumea stie adevarul. asta daca esti realist si cunascator de fotbal.

_ge (5 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 18:13

Adevaru' e ca aia de care banuiesc io ca faci referire, nu mai exista. Cunoscatorii cred ca se vor re-infiinta la anu.

george (3 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 18:54

FRATE DIN PARTEA MEA AS VREA SA SE REINFINTEZE LA MORGA. DAR UITE CA AN DE AN NOI AVEM GALERIE SI EI JOACA IN CUPELE EUROPENE. NOI NE BAZAM CA VINE UNUL SI ALTUL SI FACE TREABA,DAR ADEVARUL ESTE CA NICI DUMNEZEU NU AR INVESTII IN CLUBUL ALA,ATITA TIMP NIMENI NU STIE AL CUI E. NU CREZI CA ESTE O ABUREALA INTENTIONATA A OAMENILOR,PENTRU CA NISTE COMUNISTI *** SA PROFITE. CUM POATE CINEVA SA IMI SPUNA CA NU POT RECONSTRUII UN STADION DE FOTBAL? CITA PROSTIE SI CITE INTERESE MESCHINE POT FI LA MIJLOC? DE AIA MIE SCIRBA DE TOATE *** CARE AU MANCAT DE PE URMA CLUBULUI DINAMO BUCURESTI SI NU MA REFER LA NICI UN SPORTIV SAU SPORTIVA CARE AU REPREZENTAT DINAMO BUCURESTI.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

_ge (5 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 19:47

Asa'i George. Si'au batut si'si bat joc de club in continuare in frunte cu badea rromu'. Io n'am nicio'ndoiala, le vor veni randu' unu cate unu. Da' tie sa nu'ti para rau ca tii cu Dinamo. Taria echipei e'n suporteri ca si la U Cluj. Ce daca'i in liga a 4a, baietii's langa echipa.

bulanelu (9 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 19:54

Acum câțiva ani am fost la București cu maică-mea (71 ani) pentru a rezolva niște probleme consulare. Am profitat de ocazie și am dus-o la stadionul Dinamo, să-l vadă. Prima ei întrebare a fost: "A murit Ivan Patzaichin?". A doua, după ușurarea pricinuită de neintrarea lui Ivan încă în eternitate, a fost: " Mamă dragă, dar nu puteau măcar să-l îmbrace cu o pereche de chiloți pe Ivan? Fără cuvinte.

Stelist (55 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 20:40

Maria pierzi esentialul, lucrul cel mai important...palmaresul, cine-l detine? Badea, militia sau sleahta fostului colonel al lugubrei securitati a lui ceausescu??????

mumu negoita (1 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 22:18

cei care i-au dat stadionul lui teleaga sa intre repede dupa borcea, numai in Romania se poate intampla magarii de genu asta,daca as fi ministru ptr o zi as fi rezolvat problema cu siguranta .

Vanbasten_85 (2 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 23:22

Intr-o tara normala contractul cu Badea ar fi trebuit facut public,dar din moment ce el e singurul din Dosarul Transferurilor necondamnat desi era presedinte de club,inseamna ca e clar ca are pile la cel mak inalt nivel.contractul cu Badea e un caz pentry DNA si daca nu se face stadionul sper sa-l vedem si pe Badea langa Borcea.

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  17 aprilie 2017, 12:06

DNA, Parchetul, un anchetator din afara… fapt istoric si penal dovedit, nu putem spera la mari clarificari cand Internele controleaza Internele

Doru (30 comentarii)  •  15 aprilie 2017, 0:16

Este incredibil unde s-a ajuns...sa se roage suporterii de nu știu cine sa se facă stadion......trebuie sa ai un tupeu uriaș sa încurci în felul asta construcția unui stadion nou....pe urma trebuie sa se mai roage și pentru ca sa nu se facă pista de atletism...aici știu cine e tupeista ...Monica Iagar....adica spectatorii și jucătorii , cei care sunt beneficiarii acestei construcții, nu vor pista dar dacă vrea Monica Iagar ce mai contează restul lumii...!!!!!!. Oricum stadionul este un proiect slab,aici dinamica 20 000 de locuri este mult prea puțin pt Dinamo , o echipa dintr-un oraș cu peste 3 milioane de oameni..!!!!...adica un stadion mai mic decât Craiovei care nu știu dacă mai are 250000 de locuitori!!!!! ....cred ca de fapt asta o strategie ori pt alte interese decât stadion , ori să-i facă pe oameni sa accepte orice fel de stadion,dar numai sa se facă odată. ..cu pista , fără pista cu scaune , fără scaune dar sa se facă. ...Păcat de zona și poziție ca se putea face un extraordinar, cu terenul la nivelul străzii și cu parcare subterana pe 2 nivele...Dar așai la noi ...golaneala

Bârgaoanu Dragoş (19 comentarii)  •  15 aprilie 2017, 2:33

Felicitări!

mm.mick (2 comentarii)  •  15 aprilie 2017, 2:55

@Robert - Arcul de triumf e stadionul de rugby si la meciurile nationalei vin mai multi oameni decat la orice meci de fotbal, exceptie fcsb dinamo

mm.mick (2 comentarii)  •  15 aprilie 2017, 2:56

@Robert – Arcul de triumf e stadionul de rugby si la meciurile nationalei vin mai multi oameni decat la orice meci de fotbal, exceptie fcsb dinamo. E singurul unde chiar renteaza o investitie, pentru ca se umple deseori si nici nu costa prea mult.

ovidiu_3003 (212 comentarii)  •  15 aprilie 2017, 8:19

...metafora fie cu tine ...

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  17 aprilie 2017, 12:03

George, Gabi, puteti mai mult de-atat… 🙂

Costică (16 comentarii)  •  15 aprilie 2017, 16:22

Din nou bate câmpii prin politică!

DARA 2501 (31 comentarii)  •  15 aprilie 2017, 16:56

Aic nu va fi construit nici-un stadion. Sunt alte interese.

17 Nentori Tirana (374 comentarii)  •  15 aprilie 2017, 20:00

Cu cit lupti mai mult pentru cozonac ... Paste implinit. Sper ca ati prins cozonac stimata Doamna. Paste fericit stimata Doamna Maria Andries ! Vedeti ca si Ovidiu va place. La o singura stelista face si el exceptie, una cu „metafore“. Doar putini sint invidiosi ca rezistati. Paste fericit tuturor ! Balenelor Roz ! Lui Bombonica si ... da-le tata DrAgnea Stadion si la pisicuti, ca nu dai de la tine ! ------------------------------------------- Dar, ce treaba sa aiba cu Stadionu si cu orice altceva Balenele Roz ? – azi sint doar *** rosii. Eu cind le vedeam cum fac reclama la sinucideri ... chiar ma induioseaza. Carmen venise si cu un pisicut de mina, Gabi numai ca n-a plins, a recitat o poezie. Hai sa nu fim rai. Dar Stadionu fara pista, e ca ele fara … cozonac. Ele sint niste … Doamne si il astepta pe eroul lor, DrAgnea, care acolo unde e el nu are decit cadine si sarbatoreste pastele musulman. Rezistati, ca vine si face tata DrAgnea. ---------------------------------------------------- In mai 2013 DrAgnea se declara dinamovist – n-a zis insa de care, de-al lui Dinca-te-Leaga ori sub unchiu Gelu. Se declara Ultras, parintii Super Ultras – n-a zis ca unchiul sau a venit ca general pe tancurile sovietice. La Gala Dinamo 2013 a sarbatorit alturi de Pota si Stroe, ***, nu mai stiu, unu mic si agitat pe care l-a ajutat mult Pandele, ghici ce, 65 de ani de Dinamo, de la jaful din 1948, a sarbatorit colectivizarea, deportarile si crimele bolsevicilor, desigur fara sa stie. A sarbatorit medicii sportivi, dar nu i-a premiat. A sarbatorit noua baza, a promis ca va mai face: „Am avut şansa să aloc ultimii bani … Acest loc va crea condiţiile pentru pentru cel mai important brand de ţară al nostru... Şi o mică răutate acum, vom face şi o sală de gimnastică şi un bazin, aici, la Dinamo.“ Asa ca stati linistiti, in rind frumos organizati, cu pancarde bine tiparite, rezistati si cereti frumos, va face tata DrAgnea si Stadion, dar nu se stie pentru cine si unde. Si cind. Acuma se ciocnesc doua perechi de oua rosii, doua forte, deocamdata e mai bine sa stea in papusoi, dar iese EL.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

astragalus (1 comentarii)  •  16 aprilie 2017, 20:44

NU se va moderniza, stati linistiti. interesul imobiliar este mult mai mare si in mod vert se sta la panda ... poate-poate ...

Eugen Qytzu (29 comentarii)  •  17 aprilie 2017, 9:28

Ce pretentie sa ai la cei din MAI cand pentru a trimite un proces verbal la Procuratura (pardon Parchetul de pe langa Tribunalul sectorulyi 1) unei sectii de Politie i-au trebuit 8 luni de zile REPET 8 (OPT) LUNI de zile ! In ceea ce priveste problema in sine cine cui sa faca rau cand TOTI cei implicati in povestea respectiva sunt sau au fost in "structuri" !!! In alta ordine de idei cata minte sa ai ca sa tii cu echipa fostei SECURITATI ,neavand nicio legatura cu aceasta sau cu membrii ei, sau cine stie poate simpatizantii echipei respective sunt fii sau nepoti de securisti ca oricum sunt teribil de buni la cartonase, exact ca pe vremea mult ciuruitului !!!!!!!!!!!!!!

kla2005 (47 comentarii)  •  18 aprilie 2017, 10:21

Da' stie cineva cu exactitate care e problema? Din toate stadioanele, numai cel din groapa are o echipa activa...in ghencea si in grant nu mai sunt echipe active, ce sa mai zicem de stadionul de rugby Oare nu era mai bine sa se renoveze stadioane ale unor echipe active din Bucuresti???

Kris (45 comentarii)  •  18 aprilie 2017, 11:16

Din pacate stadionul Dinamo nu se va moderniza.Asta din cauza ca organizarea statului este deficitara,Implicit si MAI.Sa nu ai o procedura legislative in care sa-ti iei inapoi activele cedate pina la urma temporar catre o entitate private si care nu-si duce la indeplinire un contract este o dovada de slabiciune a statului.Chiar asa,am o intrebare;Ce va face statul cu activele confiscate ca tot se vorbeste despre confiscari extinse ,cind actualul stat nu este in stare sa administreze activele pe care le detine deja? Nu avem destule in paragina? Ati vazut ce mizerie este prin spatele stadionului? Saracie lucie in centrul Bucurestiului.Curat murder!

Comentează