Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Au pus şi „stejarii” pe butuci

„Astăzi rugbyul românesc a pierdut tot”, a scris căpitanul „stejarilor”, Mihai Macovei, pe Facebook. România a fost depunctată şi ratează Cupa Mondială, pentru că a folosit un jucător neeligibil din Tonga. World Rugby a depunctat, din acelaşi motiv, Spania şi […]

...

Pârăşte-i, Dică!

Când ia o decizie, Dică simte nevoia să anunţe public. „A fost decizia mea ca Alibec să nu facă parte din lotul pentru meciul cu Craiova”, a spus antrenorul FCSB. „Nu vreau să intru în amănunte”. Amănuntul, în acest caz, […]

...

Bugetari rataţi

După înfrângerea lui CSM Bucureşti în semifinala Ligii, scor 20-26, Gabriela Firea are unele motive să-şi reconsidere strategia de shopping. De 15 milioane de euro, edilul putea comanda ceva mai drăguţ în locul magneţilor de frigider de la Budapesta. De […]

...

O afacere cu mai multe cocoaşe

Ocupată până peste cap să combată traficul de leurdă, ANAF n-a observat că s-au scumpit urzicile. Altfel ar fi descins la sediul firmei Lotus Perfect Products SRL, să dea un ochi prin contabilitate. În doar patru zile de la înfiinţare […]

...

Rachetă-n prepeleac, statuie de stat

Dinu Pescariu e ca fratele gospodar al lui Dănilă Prepeleac. Pe ce pune mâna, terenuri, baze sportive, licenţe informatice, pune şi statul român mila. E încă acuzat în Dosarul Microsoft 3, de spălare de bani, printre altele. Dar judecata a […]

...

Misiunea lui Talpan în Fotbalistan

Profitând că Burleanu a fost scăpat din braţele Puterii, juristul Armatei se oferă să-l mai trântească o dată, pentru patrie

Permalink to Misiunea lui Talpan în Fotbalistan
joi, 6 aprilie 2017, 11:00

Indignările colonelului Talpan împotriva FRF nu mai au legătură cu litigiul dintre CSA şi Gigi Becali. Sunt din alt front. Să nu ne imaginăm, naivi, că un jurist al Armatei turbează ca mielul lui Baranga şi e podidit, în contra curentului, de conştiinţa datoriei de microbist.

Înarmat doar cu bâta informaţiei
Când cere demisia şefului Federaţiei, Talpan acţionează ca goarnă a şefilor, nu ca un rebel fără cazarmă. CEx al FRF nu e validat în instanţă, bubuie comunicatul „Juristului Şef”. Da, aşa este. Talpan afirmă că şi statutul din 2014 al FRF e „nevalidat de instanţă”. Şi dă-i, şi luptă, pe tema asta. Tocmai acum să rămână pe dinafară, când invadăm Liechtensteinul?

Argumentele, zdronca-zdronca. Noul statut FRF a fost recunoscut de Tribunalul Bucureşti, Secţia a III-a Civilă, conform sentinţei rejudecării în dosarul nr. 22626/3/2014. Pe 5 octombrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul ca nefondat. Prin urmare, rămâne valabil că instanţa „a luat act de modificările din statutul petentei” FRF.

Vasile Dâncu e de vină
Aşadar, aplombul lui Talpan are nevoie urgentă de alt cal de bătaie. De alte acuzaţii tunătoare, să se remarce în teatrul de operaţiuni din Fotbalistan. Să iasă din plutonul tot mai consistent şi contondent de voci bugetare care se amestecă în culisele campaniei pentru FRF. Nu întâmplător comentatorii TVR s-au dezlănţuit contra conducerii federale, după remiza cu danezii. Când primeşti 300 de milioane de euro de la bugetul de stat, nu-ţi permiţi emoţii dezinteresate.

Acum câteva luni, Răzvan Burleanu trona pe culmile prime-time-ului, la postul naţional. De ce s-au întors armele în Dorobanţi? Motivul nu ţine de rezultatele „naţionalei” sau de nostimadele corporatiste ale lui Burleanu. Ţine de sprijinul politic incert de care beneficiază în prezent Federaţia.

Vasile Dâncu, naş al „copiilor de aur” de la Euro şi cloşcă a mandatului lui Burleanu, nu mai face parte din Guvern. Pe deasupra, pentru că „tricolorii” n-au prea avut amicale iarna asta, domnul Dâncu s-a apucat să scrie despre „majorităţile obtuze”, „conduse de elite slabe”, „care sugrumă” etc, etc. În traducere pe stadion, „UE Dragnea!”. Era prin februarie, în zilele protestelor din Piaţa Victoriei.

Ambasade retrase în teritoriu
„Numai în barbaria trecutului îndepărtat, învingătorul lua totul”, încheia Dâncu, citat de Hotnews.ro. Şi cu asta, basta. A aruncat firmanul negru pe umărul pupilului de la FRF. Răzvan Burleanu nu putea visa la o demisie mai cultă, mai elegantă, mai ondulat adusă din condei. De atunci, ceva a început să se regrupeze prin teritoriu.

La o zi, două după catilinara a la Cluj, autorităţile locale din Buzău au anunţat că-şi retrag sprijinul pentru centrul de excelenţă. Motivul invocat, conform jurnalistului Andrei Piţigoi, a fost lipsa de bani. Şi Primăria Deva şi-a retras sprijinul financiar, la sfârşitul lui ianuarie. Dar motivul era altul. Curtea de Conturi i-a interzis să aloce bani unei întreprinderi care nu e de utilitate publică, nota presa locală. Totuşi, autorităţile locale din Timişoara şi Târgu Mureş, oraşe unde PSD n-are majoritate, nici obtuză, nici ascuţită, continuă parteneriatul cu Federaţia.

O să-l mai auzim pe colonelul Talpan lansând tirade la adresa FRF. Dacă-i ordin, cu plăcere. Ai, n-ai muniţie, tragi la poarta dizgraţiatului. Aşteptăm cu interes şi o luare de atitudine din partea ministrului Muncii şi Protecţiei CS U. Cât despre Răzvan Burleanu, nu-i rămâne decât să sape sub birou, ca motanul Tom, după ce-a trezit buldogul. Traseul lui de pion otrăvit la vârful fotbalului e pecetluit. Sigur, asta nu-l împiedică să-şi aprobe prime de adio şi de „n-am cuvinte”, înainte de-a deschide uşa din dos. Va pleca aşa cum a venit, împins de meritele altora, în special de limbariţa lui Cicero tehnocratul, nu de merite personale.

Comentarii (41)Adaugă comentariu

suporter (1 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 11:31

Felicitari dle Col. Bravo !

Maria Andrieş (1347 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 13:41

omul are dreptate, in fond, mai putin cand se leaga de statut. forma nu cadreaza cu uniforma 🙂

jalabert (10 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 11:55

Felicitari pentru articol.

17 Nenthori (8 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 11:56

Talpane nici nu stii cat de mic incepi sa fii ! Cat a pierdut statul de cand stadionul Ghencea sta degeaba ? Cati bani ai dat (de la buget) sa urci marca Steaua la 68 milioane euro ?

jalabert (10 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 11:56

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costică (16 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 12:12

"Imparțială"că întotdeauna! Adică nu spune adevărul și,bineînțeles,trebuie să atace PSD!Află cocoană, la Deva nu este majoritate PSD! Scrie despre SPORT, lasă politica la cei care se pricep sau treci la Realitatea TV ori Digi24!

Maria Andrieş (1347 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 13:40

ba da, este, in consiliul local

Alex One (126 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 12:13

Talpan ? Omu' e gluma .Cand te pozezi,nebarberit, cu o biblioteca in spate din care cert n-ai trecut de primele douaj' de pagini dintr-un tom e clar ca te cam simti frustrat. Din pacate pentru Romania sunt prea multi Talpani ! Si la putere si in opozitie si in strada. Asta e Romania, o tara de Talpani ! PS. D-na Andries, Fotbalistan ori Talpanistan ?

antoniu (9 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 12:21

TALPAN , cel mai jurist *** !~!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

verges (1 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 12:30

ai imbatranit degeaba Marioara, *** tocmai tu te gasesti sa vorbesti de unul care chiar vrea sa rezolve problema lui si a csa-ului, problema care pt moment s-a impotmolit la frf unde bulibasa e unul de al vostru , un "cadru de nadejde" pus de ai vostri, ponta, dancu, tolo - toti doreati schimbarea la fata si schimbarea a venit, cam tuciurie fata!! va e frica ca de ciuma sa fiti de partea legii si a corectitudinii, voi sustineti delicventa in toate formele ei, iar infractorul din Pipera e idolul vostru in aceasta materie!

Carol K (290 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 12:38

Sa nu confundam respectul pentru actul de justitie cu prostia fundamentata pe o hotarare judecatoreasca ambigua...Au lasat loc de interpretare in motivarea sentintei iar Talpan asta face de atunci,interpreteaza dupa cum ii convine lui.Si ca sa nu-l lase singur intra si Burleanu sa interpreteze,este un fel de ansamblu folcloric acolo iar Becali in tinuta mioritica incinge niste Călușari de la Pipera cu cei de la UEFA...Te doare mintea.

Gareth Edwards (19 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 12:49

Maria, te ador!

mg (74 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 12:58

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mg (74 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 13:11

un'te duci tu mielule ?

naica (73 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 13:19

Interesant si cu substanta !

apoca (12 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 13:31

pare logic ce spui tu dar cred ca premiza de start e gresita. Nu il vad pe Talpan ca parte a unui grup care face si desface la mapn si in politica. Mai degraba ca pe un *** pe care l-au lasat in pace (ca e ***) si acum se mira si ei de ce a reusit sa faca. O mazilire a sa in viitorul apropiat e mai probabila decat transformarea in trompeta anti dusmanii de la frf. Chiar de azi inteleg ca incepe o noua ancheta interna in ceea ce-l priveste.

Kyro (17 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 13:44

Sa nu uitam ca pe instiintarile oficiale ale CSA apare ca si email de contact: flotintalpan @ yahoo com. In ce tara mai este permis asa ceva? O instutuie publica sa foloseasca asa ceva...

Cosmo (43 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 14:09

De câțiva ani lumea il tot ia la mișto pe talpan, dar uite că sentințele judecătorești i-au dat dreptate și acum Steaua nu mai e niciuna. El s-a legat de FRF pt că burleanu s-a trezit să spună fcsb a câștigat cce in 86. Pesemne intrarea lui tata puiu in prelungiri e urmarea ordinului dat de jiji, telefonic, lui nea îmi. :))

stefan (13 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 14:34

... în barbaria actuală, învinsul ia totul

17 Nentori Tirana (372 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 15:53

Nici MI nu se lasa mai prejos, asa cum visa Oprea sa-l duca girofarul la oficiala, asa viseza cu sigutanta si DrAgnea. Cazul MApN este insa mediatizat in toata lumea si produce Romaniei Daune majore evidente. Talipan este agresiv, pe linga EL miorita Ana Pauker si cei 7 romani mititei care au pus „minuta“ pe un popor intreg si suveran erau lapte si miere. De defaimarea medicilor si a profesorilor universitari se ocupa altii, de chiaburii care si-au insusit ilegal pamintul pe care se … EL, se ocupa EL, Florin Costel Talipan. Cu asta se ocupa armata romana ? Nu. Talipan nu poate fi singur. Exista un plan, iar daunele produse nu conteaza. „Ce sa-i faci unui berbec cind il apuca caldurili ?“ - cam asa ar suna pina azi singura reactie a MApN. ------------------------------------------------ MApN s-a scuzat mereu invocind un prea mare avint luat de un angajat oarecare, un „idealist“, un baiat bun, care pare ca-si ia citeodata zborul si nu-i reprezinta in aceste momente prea inaltatoare pozita. Nu. Costica Talipan a fost mediatizat destul, astfel incit iar si iar un nou ministru MApN - pe asta de azi 90% nici nu stiu cum il cheama - probabil tot din categoria izmenar cezar, corijent de liceu silvic dusa, incinerator pompe funebre motoc – sa poata estima daunele imense pe care le provoca acest bolnav MApN si Armatei Romane. Pare ca Daunele sint luate in calcul. Cu asta se ocupa armata romana ? Milioanele pentru CSA s-au dat, ca sa poata dopa in continuare handralai, dar cele pentru modernizarea armatei au fost stopate. Medicii militari care atrageau atentia ca in armata nu este locul unor talibani psihopati, ca acestia pot deveni pericole pentru familia lor, au fost ignorate. Nu. Trebuie sa existe un plan, un plan superior intereselor nationale, care sa justifice pasivitatea si complicitatea Puterii – ma refer la Guverne, Justitie, toate „organili pu-terilor! im-perialiste!“ asa cum ar vorbi tovarasul Nicolae Ceausescu – la demersurile acestui om bolnav. ----------------------------------------------------- Despre plan nu vreau sa insinuez nimic dar vedem cu totii ce se intimpla azi si stim ce s-a intimplat ieri. Anume azi conduce ca ieri un secretar general al carui unchi a venit ca general pe tancurile sovietice. Baronii de azi vor si ei sa-si afiseze pe fata bogatia ca oligarhii din tarile rusesti. Si sportul se intoarce in anii 50 -89, cluburi ministeriale, ale primariilor si consiliilor, ale puterii politice si ale Statului oricum, chiar daca unele mai pot fi inca finantate mascat prin inginerii, de niste privati care fac afaceri cu Statul. In loc de regionalizare vor centralizare. Pare halucinant pentru o tara absurdistana dar COSR si-a exprimat deja pohta de a subordona toate federatiile. Adica in subordinea ofiterilor Covaliu si Boroi. Covaliu este ofiterul MI care ii tot dadea Diplome de Merit - rinjind slugarnic - ginerelui lui Dinca-te-Leaga, cel care detine in proprietate – ca administrator !!! – Dinamo. Celalat ginere n-a ajuns ca oligarhii rusi caci l-a turnat Gigi Becali. Saracu, daca da Statului prejudiciul de un miliard, mai ramine doar cu citeva. Toti umbla liberi. Tariceanu are de inaugurat un poduri, dar in rest fratia vinului din care face parte si Arpi Paszkany – Fantomas de Cluj care a reclamat Steaua la UEFA dupa ce-a pus mina pe 20 milioane printr-un placaj al lui Bilica sanctionat de Hategan – se intilnesc cu Ponta – care azi isi construieste dupa manualul kgb imaginea de opozant al secretarului general Dragnea - prin Dubai si Monte Carlo ca sa puna la cale strategii. Bine zis, Vasile Dancu e bagat in toate, probabil ca infractorii il cred singurul capabil sa gindesca, tot un ilegal ca politician = om de afaceri. Iata din 2011: „Oamenii de afaceri Ioan Rus, Vasile Dâncu și Arpad Paszkany au cumpărat un grup de presă din Cluj, care include … Oare citi in afara celor trei mai stiu cine a cumparat drepturile tv pentru Liga 1 ? Nici rusoaica care i-a reprezentat nu stie, asta e strategia transparentei lui Dancu. A inceput si el marunt, nu-l baga nimeni in in seama ca pe maruta, toti il credeau asa prost cum il dadea Sarbu pe sticla, senator PSD, șef al Agenției pentru Strategii Guvernamentale și ministru al Informațiilor Publice, sef Institutul Român pentru Evaluare și Strategie, ca Rus vicepreședinți la nivel național ai PSD, prese … Cum adica nu mai e, a disparut Vasile ? Iata de ce se scoala azi toti cu fundul in sus. ----------------------------------------------------- PS 1.- Victor Babiuc – a scris in liberate 200 de carti - Ministrul Apărării Naţionale, şi generalul Dumitru Cioflină, secretar de stat MApN şi şef al Statului Major General – ofiter de cariera care a dus Romania in NATO si a primit "Legiunea de Merit în grad de Comandor", acordată de președintele Statelor Unite ale Americii - au inclus în Planul de apărare al ţării pentru 1997-2000 construirea unui punct de comandă la Ştefăneşti. Stefanesti putea fi de mult Deveselu, in nici un caz Voluntari ori Pipera. George Becali a avut onoarea sa fie condamnat cu ei … pentru merite deosebite ? 2.- Adrian Nastase, azi inca presedinte de onoare Dinamo, nu are voie sa calce pe pamint american. Dupa miticu Titulescu insa, vecinii lui de la Cornu si-au bagat Patria in NATO, fara preventie. Ori predictibilitate – cum zice Burleanau. Iar acuma ce au, au boli si se gindesc la Lenin ?

LEFTER POPESCU (50 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 15:57

Doamna Maries,........... ocoliti realitatea. GIGI VALIZA a pus mana pe echipa de fotbal in conditiile pe care, sunt sigur, ca le cunoasteti. Acesta este nodul gordian si nu cererile lui Talpan. Cand fostul presedinte Basescu - fcsbist si el, sare de partea lui GIGI VALIZA vorbind, nu prea frumos, la adresa celor care conduc CS STEAUA BUCURESTI, trimitandu-i sa apere patria si nu sa se ocupe de fotbal, nu mai este nimic de spus . Ceausescu ii trimetea la culesul porumbului dar echipa era a CS al Armatei . Burleanu, fcsbist din fire, ca si cei pe care i-a angajat la FRF, se antepronunta si spune ca atrimis la UEFA "ADEVARUL" despre fcsb. Adica echipa lui GIGI VALIZA este cea (sau continuatoarea) care a fost adusa calare pe tancurile sovietice................Sa va fie de bine daca aparati un neadevar. Aceste doua echipe - secera si ciocanu' - csca si dinamo trebuiau desfintate in '89 alaturi de suratele lor mai mici dupa care n-a plans nimeni............Apropo, de ce GIGI VALIZA nu i-a o echipa din Liga a doua - a si sa arate ca marca steaua nu face cat o ceapa degerata cum spune. Dar hotomanul nu face asa ceva pt. ca stie ca brandul i-a adus campionatele (cu ajutorul mafiei din fotbalul romanesc)banii si notorietatea.

Doru (30 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 16:58

Am citit articolul și încă sunt derutat....NICI NU CONTEAZĂ DIN CE MOTIV FACE TALPAN CEEA CE FACE....IMPORTANT DACĂ ESTE CORECT...ATÂT. ...restul speculațiilor nici nu contează. Asta-i o metoda capitalista de a discredita munca cuiva. ...Steaua a fost luata asa cum s-au luat toate fabricile pe nimic de dupa 1989 ... Becali în lăcomia lui are numai mana de luat nu și de dat...dacă era de buna credință se ducea la negocieri nu stătea asa pana acum....Dar el a spus clar ca a luat Steaua pt faima și ca o tine doar cat aduce bani familiei lui...deci ce tot încercați sa insinuări, ca a făcut Talpan nu știu ce , la comanda lui nu știu care...deci trebuie sa înțelegi D-na Maria ca aici nu e nimic de discutat în contradictoriu. ..Becali a luat clubul Steaua cămătareste, asa cum se face în lumea lui, asa cum a vrut și Piturca cu Craiova, iar Burleanu dacă nu este validat și se dovedește cu acte ,nu mai e nimic de comentat....și încă ceva...aveți mare grija la ce scrieți ca dacă nu scrieți imparțial înseamnă că va alăturați celor ce escrocheria tara de 27 de ani și veți trai în continuare în REPUBLICA BANANIERA ROMÂNIA. ...Mai bine găsiți 1000 de Talpan sa ne recupereze fabricile furate de dupa 1989...am mai citit în alt ziar ca Talpan ar fi fost sancționat pt procesele cu Becali...nu știu cat este de adevărat articolul dar dacă asa e trebuie obligatoriu să-i luați apărarea dacă va numiți ziarist cinstit , dacă nu lăsați-vă de meserie.

Maria Andrieş (1347 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 17:35

fabricile nu s-au luat pe nimic, in general, oameni din interiorul lor (directori, lideri de sindicat) au avut castiguri substantiale in urma privatizarilor salbatice

Luca (7 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 17:05

Armata se implica si in eultatele / clasamentul de fotbal ? Unde putem sa ii facem reclamatie lui Talpan ? Nu e posibil ca un om platit din bani publici sa ofere asistenta juridica la CSA , sa se pronunte in privinta legalitatii unui rezultat si sa ameninte FRF si LPF !

Alex (4 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 17:26

Dosar 22626/3/2014 - modificări acte constitutive persoane juridice- Universitatea Craiova versus FRF - "Ia act de modificarea adusă Statutului F.R:F. prin hotărârea A.G.E. a F.R.F. din 28.06.2014. Dispune înscrierea acestora în Registrul federațiilor al Tribunalului București." Cred că lipsește înscrierea în Registrul federaţiilor al Tribunalului București.

Grigoresu (1 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 18:10

Stai citesti si te minunezi cata prostie poate sa existe la poporul nostru ,dati-mi si mie un exeplu din cate secti de sport are csa care e pe val???care disciplina sportiva din csa a adus cinste acestui club in ultimi 20 de ani in afara de clubul de fotbal Steaua sau FCSB cum vreti voi sa ii spuneti ,si atunci de unde atata fotbal la csa????Va doresc la toti care sustineti acest *** talpan sa ramaneti in liga 4 impreuna cu *** vostru talpan pentru toata viata pentru ca asta meritati.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cova (1 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 18:22

Nici nu mai contează cine are dreptate....se pierde un brend.....pierde toată lumea (inclusiv Talpan și MApN)....Cîți bani a încasat MApN-ul de cînd Steaua nu mai joacă în Ghencea ? Cîți bani a cheltuit MApN-ul pe prostiile lui Talpan ?

Doru (30 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 18:59

D-na Andrieș, fabricile au fost furate , nu contează de cine ....ingineri , directori etc...Ele au fost furate pt ca ele erau ale poporului roman și au ajuns pe mana la câțiva oameni....ați făcut un calcul numai ce valoare avea numai fierul vechi din ele.?!!!... s-ar putea dacă faceți o mica investigație sa va iasă niște sume amețitoare,bani care erau ai nostri, ai tuturor....ați înțeles?!!...și la CFR Marfa , pt ce credeți ca se bătea Gruia Stoica..pt fierul vechi ca acolo se pricepe neamul lui bine....ne-am saturat de hoție...acum se arunca în spațiu public ca din cauza lui Talpan are Becali probleme și se termina fotbalul în România. ...este o escrocherie asta, fotbalul nu a început cu Becali și nu se termina cu el....doar va avea probleme pt ca trebuie sa o apuce pe drumul corect iar pt asta trebuie sa dispară Becali și alții ca el

Doru (30 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 19:02

Apropo, știți ce v-ar trebui....sa trăiți vreo 2-3 ani afara ca sa v-a dă-ți seama în ce tara strâmbă trăiți, la care din păcate contribuiți din plin.

andy (23 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 20:36

Talpan este un distrugator ,care actioneaza in numele legii. Sa ne zica marele luptator intergalactic Talpan ce a facut cu faimoasa stema,cat a platit pentru recuperarea ei si cat a castigat. Sa ne zica luptatorul luminii Talpan de ce stadionul Ghencea a ajuns o ruina si cat s a castigat cu inchirierea stadionului dupa ruperea contractului cu FCSB?CSA nu are bani pentru sectiile de baschet,volei ,handbal sau box si vor sa tina o echipa de fotbal. RUSINE CSA!!!!

Cutzy (4 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 22:39

Da doctora în henț cu mana ce ești Talpan are dreptate iar Becali&gsp ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

flo-ww (9 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 23:08

Pentru nea dorudeafara si dl lefter, da-ti i banii lui becali, bagati la club intre 2001-2004 si luati voi clubul, vad ca nimeni nu a putut face asta si nici nimeni nu-si asuma asta, sa-i dea talpan banii aia, si sa-si inscrie marasma de club fara jucatori, care in opinia voastra vor fi campioni in 4-5 ani in locul FCSB-ului, dar altfel nu se poate, e jaf tata. si daca Al Caponne baga 20 de milioane in Steaua tot trebuia sa-i dea cineva banii inapoi, nu se poate doar asa sa faci o petitie si o societate comerciala care ruleaza 50 de milioane de euro sa dispara, ca vrea juristul CSA?

Andrei Piţigoi (1 comentarii)  •  6 aprilie 2017, 23:15

Informaţia potrivit căreia susţin că Primăria Buzău nu a avut bani şi că acesta a fost motivul pentru care autorităţile locale s-au retras din parteneriatul cu Federaţia Română de Fotbal, acord privitor la finanţarea Centrului de Excelenţă Tricolor 11 este eronată. În fiecare articol, ştire tv sau apariţie tv am susţinut doar că finanţarea este ilegală, prin prisma faptului că "Tricolor 11" nu deţine Certificat de Identitate Sportivă, motiv invocat şi de autorităţi în momentul întreruperii înţelegerii. Niciodată, nicăieri nu am afirmat că municipalitatea nu deţine resursele financiare necesare finanţării, mai ales că nici anul acesta, deşi Primăria Buzău a înregistrat excedent, cluburile sportive sau proiectele sportive de anvergură nu vor primi nici un ban. Imediat după retragerea din parteneriatul cu FRF, oficialii de la Palatul Comunal au anunţat că suma cuprinsă în bugetul anului 2017 pentru finanţarea "Tricolor 11" va fi redirecţionată către refacerea stadionului de atletism.

Maria Andrieş (1347 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 10:17

Nu e vorba de realitate, de analizele tale, ci de expunerea de motive a alesilor locali. cat despre excedent, e doar un fel de-a spune. Primaria Buzau e inglodata in credite, luate pe acte false, conform Curtii de Conturi. are de platit rate la banci pana in 2035. nu mai vorbim despre datoriile restante la stat

tinutul secuiesc (56 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 0:32

Adevarul e ca Becali a avut dreptate cind a declarat ca nu da "doi bani" pe sigla stelei iar FCSB-ul lui oricum e considerat de stelisti ca adevarata STEAUA BUCURESTI ! E CAPITALISM si tot ce conteaza e dolarul american . Atit .

Doru (30 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 1:59

Pentru flo-ww.....cel ce nu mai poate de grija banilor lui Becali...ești roman adevărat, ești foarte ingrijorat de banii lui, eu cred c-ar trebui sa te gândești în primul rand la banii tai dacă ești deștept ca nu l-am auzit pe Becali sa nu mai poata de grija ta și sa știi ca l-am urmărit atent, chiar am rămas uimit ca nu te-a amintit....pământul n-ar exista fără apa, aer și fraieri !!!!....tu în care categorie te regasesti ?....existenta ta și a altora ca tine au făcut posibil acest personaj valoros care i-a campionatul atunci cand joaca singur...dar si atunci il mai rateaza ....când erau Timișoara, Craiova , Dinamo Vaslui , vreo șapte ani a luat praful de pe toba....as dori să-ți vad fata când o sa închidă marele tău idol clubul , ca oricum nu mai durează mult ca deja da semne de oboseala cu marele Reghe, ce-o sa faci...!!!!!

JAX (18 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 5:49

In cazul in care Becali a cumparat in 2003 doar o iluzie asa cum Talpan a insistat sa demonstreze atunci toti cei care au semnat pe acel act de cedare a clubului din partea Statului,al Ministerului ar trebui sa plateasca cu ani grei de puscarie si cu recuperarea prejudiciilor.Nu Becali trebuie sa plateasca prejudicii asazisului pagubit,Statul,ci aceia care au facut posibila tranzactia in mod ilegal.Nu doar un ministru,toti cei care au initiat si au semnat din partea CSA acel document.

lucid (18 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 7:51

Toata lumea e convinsa ca Talpan nu a actionat de capul lui.In spatele lui e o armata de generali care au crezut ca-l vor stoarce de bani pe Becali.Au reusit sa distruga un brand,Steaua,pentru ca clona CSASteaua e o cacialma.E o echipa fara palmares.Pacat ca in aceasta mizerie au intrat "fostii"Lacatus,T.Stoica,Pirurca,etc.FCSB E STEAUA!Talpan va disparea curand.

Floww (9 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 10:53

D0ru, eu aleg fraierii, dar grija pentru banii lui Becali e si grija pentru banii mei, eu as vrea ca statul sa protejeze o societate comerciala romaneasca, chiar si a lui Becali, nu sa o distruga cum a facut de atatea ori, in rest clubul armatei sper sa faca subscriptie publica si sa se bazeze pe banii tai si a altor socio sudisti nu pe banii tuturor contribuabililor, deci si ai mei. Cred ca fotbalul privat e viitorul, departamentalul e Kazahstan.

Comentează