Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Să umplem stadionul cu funcţionari!

Primăria Bucureşti a rezolvat problema gazonului: angajează personal câtă frunză, câtă iarbă pe Arena Naţională

Permalink to Să umplem stadionul cu funcţionari!
luni, 27 februarie 2017, 10:19

Pentru a scăpa de coşmarul licitaţiilor contestate la infinit, Primăria Capitalei îşi face propria firmă de construit baze sportive. Conform unui proiect de pe site-ul oficial, PMB va înfiinţa 19 societăţi comerciale care să se ocupe cu diverse servicii: transport public, spitale, energie electrică, infrastructuri mari şi mici, parcuri, lacuri, turism.

Angajaţi mai mulţi, salarii mai mari
Nu că până acum Primăria Bucureşti nu s-ar fi ocupat cu aşa ceva. Dar de acum lucrează în stil mare. Direcţiile din cadrul ei, şi aşa suprapopulate, se vor expanda. „Această reorganizare nu presupune niciun fel de disponibilizare”, a precizat edilul Gabriela Firea, citată de Mediafax. Dimpotrivă, presupune „crearea de noi locuri de muncă”. Nu numai că PMB va plăti mai mulţi angajaţi. Dar îi va plăti mult mai bine.

Primarul Firea invocă OUG 109 / 2011, privind guvernanţa corporatistă a întreprinderilor publice. Ordonanţa respectivă a devenit celebră pentru că le permitea directorilor de regii autonome să-şi aprobe salarii oricât de mari. Aşa au ajuns directorii bugetari de la Nuclearelectrica să încaseze 150.000 de euro pe an. Ulterior, prin OUG 51 / 2013, apoi prin Legea 111 /2016 s-a impus o limită de maximum şase salarii medii brute pe ramura de activitate. Când primarul le promite „sporirea confortului”, contribuabilii trebuie să verifice dacă stau comod, dacă nu s-au aşezat din neatenţie pe portofel.

Avize ISU SRL
„Înfiinţarea unei societăţi comerciale care să aibă ca obiect de activitate construcţia, dezvoltarea şi administrarea unor astfel de baze sportive şi terenuri de sport reprezintă o necesitate pentru Capitală”, se arată în proiectul PMB. Vom afla, aşadar, în curând, de câţi oameni e nevoie pentru un aviz ISU. Arena Naţională a stat deschisă aproape cinci ani fără autorizaţie de la pompieri. Licitaţia pentru Polivalentă a început acum patru ani şi încă nu s-a încheiat. 85 de persoane are serviciul juridic din PMB. Şi totuşi caietul de sarcini a ieşit cu defecte. Soluţia noului primar e să angajaze şi mai mulţi „specialişti”.

Arena Pierderilor
De la inaugurare, septembrie 2011, până în noiembrie 2016, Arena Naţională a generat pierderi totale de 40,5 milioane de euro, scrie Evenimentul zilei. Primarul Firea a decis să crească preţul chiriilor: pentru Liga 1, preţul pe meci e 13.000 de euro, pentru Liga Campionilor e 28.000 de euro. Infim. PMB are în acest moment un contract în derulare pentru mentenanţa Arenei Naţionale, încheiat cu UTI, în 2014.

Conform acestui contract pe patru ani, Primăria plăteşte anual în jur de 1,9 milioane de euro pentru întreţinerea stadionului. Şi dacă se dispută câte un meci de UCL pe săptămână, Primăria iese în minus.
Şi apoi gazonul, schimbat de şase ori în patru ani, la preţul mediu de 1 milion de euro covorul. Să nu uităm nici de investiţiile de la firul ierbii făcute de ALPAB: 1,2 milioane de euro pe greble, muşamale şi motocositoare.

Birocraţia sufocă
Problema Arenei Naţionale e aceeaşi cu problema licitaţiei pentru Polivalentă: birocraţia. Birocraţia şi ce vine la pachet cu ea: lipsa de transparenţă, lipsa de eficienţă, incompetenţa acoperită cu hârtii, pernuţa de pe canapea şi plicul de sub ea.

Gabriela Firea are 10 consilieri personali. Şi-a propus să angajeze încă 184 de persoane la Primărie, până la „maxim 866 de funcţii publice”. Berlinul, cu 3,4 milioane de locuitori, are 207 de funcţionari în Primărie, nota România Liberă. Şi niciunul dintre aceştia nu e ruda lui Adrian Ţuţuianu.

Puneţi la socoteală şi primăriile de sector. Nu din criză de subalterni a semnat Neculai Onţanu două autorizaţii de construcţie pentru Arena Naţională. Acum Primăria Bucureşti vrea să construiască ea însăşi infrastructuri sportive. Treabă aplicată. Tot scump, dar face. Totul va merge mult mai repede. Fiecare şurub va avea un funcţionar al lui, care să-l strângă până la termenul prevăzut.

Comentarii (26)Adaugă comentariu

Emilian (34 comentarii)  •  27 februarie 2017, 11:00

Multi si ... slab pregatiti! Deci concluzia lui Gabi Firea este ca in loc sa incercam sa facem niste licitatii cu cap si curate, mai bine sa faca ea singura toate activitatile, prin intermediul unor firme proprii ale primariei. Intrebarea este: pot aceste firme sa functioneze cu eficienta, sa cheltuaisca banii cu chibzuinta, sa fie administrate corect? Eu cred ca nu.

Carol K (309 comentarii)  •  27 februarie 2017, 11:07

Da pentru ca banii europeni nu pot fi lasati pe mana unor firme de elita care sa spulbere orice licitatie iar aparatul de partid adica si oamenii ei sa stea cu buza umflata pe margine si sa se multumeasca doar cu niste firimituri.S-au emancipat hotii astia de la noi,au simtit suflul rece al DNA-ului dar au gasit imediat antidotul...legalizarea furtului,eliminarea raspunderii penale care incrimineaza abuzul,lipsa "oportunitatii" cheltuirii banilor,ori a oferirii contractelor...Cat de simplu era,s-au panicat degeaba,s-au blindat si pe partea asta a baronilor locali cei care nu aveau imunitatea parlamentarilor, vai saracii de ei prin ce clipe au trecut.OK,sa-i lasam sa faca treaba,au nevoie de liniste,sa nu le perturbam concentrarea poate uita vreo virgula pe undeva care ulterior s-ar putea intoarce impotriva lor atunci cand va veni scadenta si vor trebui sa raspunda,TOTUSI !!! Deocamdata vor ca jaful sa fie unul perfect daca tot se numesc alesi ai poporului păi sa-l jefuiască cat mai bine si mai "curat" posibil. PS. Oare daca toti cei indignati ACUM de "legile" lor (deja date sau care vor urma sa vina) ar fi mers la VOT oare acesti mutanti s-ar mai fi aflat azi in postura de a jongla cum vor cu banii nostri ? Uite de ce e important sa votezi,de asta si stati ca inca n-am vazut nimic.

daniel (40 comentarii)  •  27 februarie 2017, 11:13

foarte bun articolul, dar nu vad sa-l ia in sema d-na firea..,,are milioane de voturi in spate"..o sa fie raspunsul.....nici pe cei de la rtv si antena 3, nu-i vad sa faca vreun reportaj ceva, o masa rotunda...ei au sute de mii de romani, care-i urmaresc cu sufletul la gura..dar pe alte teme, nu pe cheltuirea exagerata a banului public...

dani (17 comentarii)  •  27 februarie 2017, 11:23

Birocratzia si coruptzia, otravesc viatza romanilor. Tusea si junghiul.

Șerban (38 comentarii)  •  27 februarie 2017, 11:27

Premiera autoarei de Fundaţia Freedom House România nu s-a făcut aiurea, meritele sunt evidente!

kos_tyn (14 comentarii)  •  27 februarie 2017, 12:40

Gabriela Firea demonstreaza de ce au votat-o bucurestenii si de ce este politicianul nr.1 in Romania

Andrei F (188 comentarii)  •  27 februarie 2017, 12:58

Se pare ca si dumneavoastra aveti un consilier care va indruma cum sa va scrieti articolele...Cred ca se numeste Mama Omida...Altfel nu vad din articolul dumneavoastra care sunt probele ca Firea mai rau strica lucrurile la primarie...Eu am urmarit putin din ultimul ei interviu de ieri...Ca argumente mentiona ca societatile nou infiintate in tarile din vest sunt ceva normal pentru marile orase...Apoi ca transformarea Regiilor in Societati deschide sansa ca acestea sa intre pe proiecte europene...Si ca sa ridem...cumva ati cerut si primaruli un punct de vedere?@Emilian Daca ai fi citit atent articolul ...se spune ca o licitatie a fost inceputa acum 4 ani si nici acum nu s-a finalizat!Asta tu crezi ca este de bine? La modul general...nu stiu daca Firea va face ceva mai mult decit s-a facut pina acum dar si autoarea articolului ne spune ca ce s-a intimplat pina acum nu a fost bine...Deci?...

Popa (45 comentarii)  •  27 februarie 2017, 13:25

Membrii psd trebuiesc rasplatiti cumva . 10 consilieri ... Probabil ca e nevoie de 20 dupa cum merg treburile in Bucuresti !

Crimson Veritas (55 comentarii)  •  27 februarie 2017, 15:34

Procurorii in Romania ... sunt pur si simplu niste ... interlopi. Si sunt si ei ... impartiti pe clanuri ... unele mai tari, altele mai slabute! ...:)) La ora actuala ... dupa analiza mea ... DNA-ul reprezinta principalul generator de infractionalitate din Romania! Si nu vorbim doar de infractionalitatea usoara (cea economico-financiara) ci si de infractionalitatea ... serioasa! Voua ... cei care nu aveti tangente cu dreptul ... vi se vand tot felul de gogosi ... iar una dintre cele mai scumpe ... este 'lupta impotriva coruptiei' ... nu exista asa ceva ... in nici un sistem de drept! Coruptia este doar o mica parte ... chiar si daca ar exista o lupta impotriva coruptiei ... acesta este un concept gresit ... pentru ca trebuie combatutata ... infractionalitatea (economico-financiara) ... in ansamblul ei ... punand accentul doar pe niste infractiuni minore ... potentialul de infractionalitate ... se transfera alte catre alte zone de infractionalitate economico-finaciara ... este ca si cum ai goni gandacii ... in apartamentul vecinului. Din aceasta cauza ... toate tarile din lume ... au o viziune comuna si integrala de combatere a infractionalitatii economico-financiare ... si o alta viziune ... despre combaterea criminalitatii hard .. .deci o viziune bi-polara! V-am explicat pe scurt ... de ce politica penala ddin romania ... este gresita ... si de ce DNA-ul este o institutie gresita ... dar nu este doar o greseala ... este o intentie (care dateaza de pe vremea lui Nastase) de a crea un clan infreactional ... cu obiect de activitate ... epurarea politica si sistemica! Inceput de Nastase, perfectionat si folosit de Basescu ... si folosit de Iohannis ... la discretie! ...:))

StefanCM (113 comentarii)  •  27 februarie 2017, 15:52

Cati functionari publici are acum primaria Bucuresti? Ca sunt curios cum stam comparativ cu Berlinul. E curios cum tarile dezvoltate se lupta sa intareasca legislatia anti coruptie si sa micsoreze birocratia ( pana si China, in felul lor autoritarian sau dictatorial face asta de multi ani de zile ), iar noi suntem pe invers. Intr-un moment cand tot mai multi oameni politici, functionari publici si prieteni de-ai lor ajung in tribunale pentru coruptie si furt din banul public, noi am gasit solutia ca sa eficientizam lucrurile. Crestem numarul de functionari publici :))

StefanCM (113 comentarii)  •  27 februarie 2017, 15:53

Ia te uita cum stie Crimson Veritas cum avem noi sau nu avem tangenta cu dreptul. Glob fermecat? Sau zat de cafea? Justitia ce trebuie sa faca? Sa cerceteze furturile de gaini neautorizate?

17 Nentori Tirana, alt dusman e birocratia (383 comentarii)  •  27 februarie 2017, 15:54

Pe bune, chiar ma gindeam ca bazele sportive ministeriale, Steaua, Dinamo, Rapid, … ar putea sa le preia Primaria ori mai bine MTS, dar se pare ca orice ai face sari din lac in put. La MTS 100% caci doamna Firea ar face mai bine sa-si desfiinteze locul de munca.Eu as lasa doar primariile de sector. Banii vin de la Guvern pe criterii de performanta, astfel primarul de sector cel mai prost ia cei mai putini bani, ca sa-l mai voteze pacientii s d inca odata. Iar deciziile de urbanizare, mediu, etc , doar cele de interes comun se iau intr-o sedinta formata din cei sase specialisti ai sectoarelor. Doar societatile astea comerciale lucreaza in sectoare ! Ce treaba are tanti Firea cu Ferentariul ? Nu inteleg cu ce-ar fi mai buni 200 de prosti intr-o sedinta ? Poate doar mai multi de corupt, vina mai nebulos impartita ! ---------------------------------------------------------- Cu un astfel de Mega Mamut pe noi nu ne ajuta nici viitoarea eventuala transparenta a primariilor ! Transparenta PMB ar ajuta-o doar pe doamna Firea sa priceapa si ea ce se intimpla in jurul ei. Sa fim seriosi, oricit de blonda bucatica ar fi, nu are nici pregatirea si nici capul tuguiat ca sa inventeze ea ingineria cu societatile comerciale. Le-a copiat pentru ea cineva de undeva, modelul exista, pe hirtie ela fel. Scuze celor care cerceteaza trei zile dar pareti a crede ca de transport, curatenie, energie, parcuri, lacuri si paduri nu se ocupa nimeni, nu existau firme. Noile societati comerciale infiintate din pix unde mai pot fi angajate 1001 de fufe se suprapun peste ceva deja existent, va creste birocratia, pretul si cu siguranta nu nivelul de trai si numarul proceselor. Curg bani pentru firmele de avocati si juristi ale politicienilor, firmele lor iau bani si mai multi, iar daca credeti ca o sa lucreze mai bine si mai ieftin va inselati, caci muncitori nu poti inventa din pix, in mare tot aia care s-au ocupat pina acum de problemele Bucurestiului se vor ocupa si de acum in colo ! ----------------------------------------------------- Doar bani de aruncat vor fi mai multi. De aruncat ? Pai se stie ca nici o societate comerciala nu va plati un leu impozit pe cistig, vor fi doar minusuri. Totul ca si pina acum, birocratia creste doar ca ingineria sa permita mai usor accesarea banilor. Oare nu le trece prin cap sa faca si CSM-ul societatea nr. 20 si sa-i dea lui Alin Petrache Arena Nationala ? El ar vrea si e ferm convins ca poate demonstra ca i se cuvine. La urma urmei CSM ar putea administra si parcurile, fetele si baietii sa se incalzeasca la deszapezire si maturat trotuare, astfel stimata doamna Firea nu va mai puteti plinge ca echipa CSJ Deszapezim Teleorman, cei 300 de flacai care trebuiau sa deszapezeasca Bucurestiul, au ramas inzapeziti pe o straduta in Teleorman. V-ati plins ori nu ? Erati gata sa-i cazati la hotelul lui Negoita ! Doar, doar. Tanti, mai bine scoteai elevii si profesorii, faceau si ei putin sport ! Citi arhitecti, consilieri si juristi va trebuie ca sa nu mai faci doua ore pe doi km ?

StefanCM (113 comentarii)  •  27 februarie 2017, 15:57

In primul rand domnu' Crimson, stiti, eu care nu am treaba cu dreptul ( sunt stangaci nativ, si pana m-a lovit o masina faceam jale pe terenul de fotbal ) DNA e organ de cercetare. Condamnarile se dau in instanta, nu pe bancile procurorilor. Sau si judecatorii ie corupti? Sau e dezinformati? Sau ie manipulati? Cumparati poate de forte oculte externe? Al doilea rand nu exista.

Crocodilu` (2 comentarii)  •  27 februarie 2017, 16:14

Gazonul... in 2014 a fost instalat un gazon nou, instalatie de ultraviolete si ventidrenare. Acel gazon, FARA ALPAB, a "tinut' 2 ani iar ultimul gazon are deja cu mult peste "orele de functionare". Cert este ca daca joci de 3 ori pe saptamana iarba nu reizsta. Pretul total poate in ultimii 3 ani cu toate mijloacele enumerate mai sus, inclusiv prelata pentru iarna nu se duc la pretul enuntat de catre dvs. Oricum PMB si ALPAB nu vor fi in stare sa administreze si de ce ar fi interesati acum daca in 6 ani a lasat stadionul sa pice? De ce presa care vine la la meci nu spune nimic despre lifturile care nu functioneaza iar cameramanii isi cara sculele cu carca in sus si in jos pe scari. Persoanele cu dizabilitati au renuntat la a mai merge la meci pentru ca nu au cum sa intre. In rest succes la gainarii si la angajat incompetenti, PMB.

Ion (6 comentarii)  •  27 februarie 2017, 16:19

@ StefanCM Stii ,cind faci pe fraierul se poate sa ...si fi! Ai auzit de un acuzat,de fapt de o olteanca la care judecatorii au spus de 4( patru) ori ,,probe ilegale,,?...Ce te face pe tine sa afirmi ca judecatorii trebuie sa fie superprofesionisti si sa discearna care proba este corecta?...

Vlad (17 comentarii)  •  27 februarie 2017, 16:21

Domne, Firea are o mentalitate mai comunista chiar si decat Ceausesc.... uitati-va si la nebunia cu dispecerat comun al firmelor de taxi. Eu cred ca a venit vremea sa o dam jos... Nu am votat-o, dar va spun sincer ca am avut sperante ca o sa fie un primar mai bun decat nulitatea de Oprescu, ca macar o sa fie bine intentionata... Dar nu, nu e cazul, este complet incompetenta. Adio, sa strangem semnaturi!!!

Crimson Veritas (55 comentarii)  •  27 februarie 2017, 16:36

Eu faceam referire la ... activitatea infractionala a procurorilor si vreau sa completez cu ... ineficienta metodelor prin care se angajeaza raspunderea acestora ... si de ce avem nevoie de o lege a Raspunderii Magistratilor ... practic de acum 10 ani ...:)) Noul ministru al justitiel ... 'Procurorul nu poate ancheta nici oportunitatea, nici legalitatea adoptării unui act de către Guvern' ... ok ... in teorie da ... in practica nu ... in practica ... un procuror poante ancheta orice ... interdictile respective sunt lipsite de efecte! CSM-ul nu poate lua decat masuri disciplinare ... si asta daca nu ar fi intr-un profund conflict de interese .... fiind in aceslasi timp un Sindicat al Magistratilor! In practica ... unui procuror nu-i poate fi angajata raspunderea penala ... decat de catre un alt procuror (si asta cu aviz de la CSM ... ca sa mai si radem) .... este un mecanism de raspundere ... in house ... care functioneaza doar in cazul procurorilor deveniti ... rogue ... nu ijn cazul grupurilor *** de procurori ... care s-au cuibarit in varful piramidei *** de la *** si ***! ...:)) In ce priveste aspectul condamnarilor in instanta ... ridicat de catre cei care isi permit sa folosesca numele lui Stefan cel Mare ... pentru a promova ... basism ... toate condamnarile ciudate ... si intoarcerile cu 180" a unor sentinte ... sunt ... executate ... de procurori ... travestiti in judecatori prin decrete prezidentiale basiste ... deci numiri politice ... cum este aceasta Livia Stanciu .... care nu este decat o Kovesi in haine de judecator! Cat de obiectiva credeti voi ca ar fi Kovesi ... daca o ... transformi in judecator peste noapte? ...:)) De asta consider ca legislatia ar trebui suplimentata ... procurorii sa nu poata fi avansati la rangul de judecatori ... aceasta ... metamorfoza este inacceptabila ... pentru existenta unu sistem juridic ... sanatos si impartial! Desgur sunt si judecatori pur-sange care abuzeaza (iar Legea Raspunderii Magistratilor ii vizeaza si pe ei ... trebuind sa raspunda in solidar cu Statul) ... dar marea problema ... a sistemului juridic ... si ... perversiunea suprema ... o reprezinta ... fie procurorii avansati politic ... fie magistratii acoperiti ... care servesc cu totul alt interes ... decat alicarea legii abstracte ... la litigii concrete ...:))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Anonim (109 comentarii)  •  27 februarie 2017, 16:44

@ Stefan CM De unde si pana unde increderea aceasta oarba in justitia din Romania? "Oarba" (are ochii legati) este numai simbolul Justitiei, zeita Themis! Cum sa ai incredere in cei de la "varf" din justitie, politica, administratie sau servicii? Si ar trebui sa avem o republica parlamentara, nu semi-prezidentiala, sa nu se mai trezeasca orice dictator sau marioneta sa comande pe aici! ! A.

rammstein (18 comentarii)  •  27 februarie 2017, 17:11

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

maddox (2 comentarii)  •  27 februarie 2017, 17:57

bucurestenii sa nu se mai planga...ca nu cei din timisoara, iasi sau cluj au ales pruimarul in bucuresti!

StefanCM (113 comentarii)  •  27 februarie 2017, 18:16

@Anonim Imi scapa unde am scris ca am incredere oarba in cineva. Nici macar in mine, si ma cunosc de atatia ani! ( De fapt cred ca asta e problema :)) ) @Ion - Cariera lor? Istoricul lor? Ce te face sa crezi ca un om care a fost 20-40 de ani procuror sau judecator si are o cariera fara pata nu e superprofeisonist sau nu e capabil sa discearna? Nu cred ca trebuie sa isi demonstreze vreunul nevinovatia, dimpotriva. Orice padure are uscaturile ei, dar de aici si pana la a trebui ca un om cu o cariera ireprosabila sa trebuiasca sa isi justifice cariera daca unul cu 10 dosare urla lupul!!! hotii!!!! e cale lunga. Si care greseste, ii urez la fel cum le urez tuturor politicienilor. Sa fie prinsi si sa plateasca tot cu varf si indesat, ba si mai mult de atat, pentru ca ei au o responsabilitate in plus fata de terchea berchea ca mine care scrie vrute si nevrute in comentarii.

Ion (6 comentarii)  •  27 februarie 2017, 19:58

@ StefanCM Istetule,tu ai spus ca nu conteaza ce fac procurorii pentru ca ei oricum doar acuza si de comdamnat o face judecatorii...Eu ti- am spus doar ca daca vrei sa fie justitia corecta trebuie sa fie corecte toate partile pentru ca se poate ca decizia unui judecator sa fie gresita daca probele sunt viciate...Si vad ca ti- ai luat avint,ar trebuii sa te gindesti de ce marile revelatii sunt facute de oamenii lui Borcea de la Dragasani sau de fugarul Ghita....Castelul tau de nisip se darama chiar si daca tu nu ai cap...dupa cum spui,un ,,terchea- berchea,,spusele tale...

mosionroata (1 comentarii)  •  27 februarie 2017, 21:33

Toate firmele astea ciuperca sunt niste vaci de muls!!! Va dati seama ce o sa se mai fure in liniste ? Cate posturi bine platite pentru protejatii politici o sa fie create ? Culmea e ca se poate asa ceva, in loc sa se organizeze licitatii "cum trebuie" adica la care sa participe multe firme private si sa se obtina un pretz bun pentru oras, ei fac firme care o sa ceara un pret si primaria plateste!

JAX (155 comentarii)  •  28 februarie 2017, 8:23

Firea este Ceauşeasca întreagă !!! Diferenţa este că una apărea doar la o televiziune seară de seară pe când cea de azi apare fără întrerupere la toate televiziunile penalilor...Hai cu marea Colectivizare a Bucurestiului,se vor gasi locuri de "munca" cat cuprinde pentru simpatizantii PSD problema e ca lor nu le prea place munca,vor sa fie asistati sociali si sa fie lasati acasa sa se uite la Mircea Badea si Ciutacu !!! Pe banii astora ca noi care mai si muncim sa le platim lor statul acasa.Asta vrea Firea sa facă...evident ca si "bani pentru partid" altfel ce-ar cauta acolo la Primaria Bucurestiului ?!?

victor L (165 comentarii)  •  28 februarie 2017, 9:07

Acuma, ce sa zic? va inteleg of-ul, bucurestenilor, dar, pentru numele Sfinte, dupa Oprescu nu v-ati oprit si ati vrut sa va aratati Firea. General si la sectoare.

17 Nentori Tirana, alt dusman e Radio Erevan (383 comentarii)  •  28 februarie 2017, 10:32

@Crimson Veritas pare ca a citit un comunicat CCR ori citeza din constitutie: „Procurorul nu poate ancheta nici oportunitatea, nici legalitatea adoptării unui act de către Guvern“. Fara legura cu nici un Subiect !!!, ca de la Polul Nord ne spune Veritas: „Vara este cald, treceti la racoare.“ -------------------------------------------------------------------- @Crimson Veritas --- Subiectul OUG --- Ce ne facem daca „G“ nu este Guvern ci un Membru al Guvernului care are un interes personal, este reprezentantul infiltrat al mafiei, ori Membru care poate chiar a cazut in cap ? Ce ne facem daca „U“ nu este Urgenta, atit de urgenta ca sa fie data noaptea, fara sa fie trecuta pe ordinea de zi, fara a mai putea fi discutata, fara a discuta nici macar cu CSM azizul nefavorabil dat, ascunzind, arzind si inlocuind documente ale ministerului justitiei pe care pretinzi ca il reprezinti ? Stii ce inseamna CSM ? Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) este instituția cu rol de garant al independenței justiției !!! Ce ne facem daca „O“ nici macar nu este Ordonanta in mod legal, caci a fost data fara a respecta nici o singura procedura ? ----------------------------------------------------------------------- @Crimson Veritas : „Procurorul nu poate ancheta nici oportunitatea, nici legalitatea adoptării unui act de către Guvern“. Cum ar suna „... act al Guvernului ?“ Hai sa luam SUBIECTUL OUG 13 !!! si raspunsul CCR la intrebarea lui Tariceanu. Draga Veritas, oricum as formula, eu vad aici in raspuns ---------------Un Adevar care poate ascunde o Minciuna ! ---------------- Incerc sa expic. Urit spus si Frumos spus. Oricum un astfel de raspuns al CCR, fara legatura cu Realitatea si Subiecul, poate duce numai la un Conflict !!! --------------------------------------------------------------------------- Urit spus e mai ceva ca in bancurile cu Radio Erevan. Tariceanu intreaba ca un pinguin nevinovat de la Polul Nord „este adevarat ca vara este cald si pentru Procurori, CSM, Justitie, Guvern ?“ iar Radio CCR raspunde „Da.“ Apoi trage concluzia ca toti – in afara membrilor Guvernului – trebuie dusi la racoare. Dar nici ceilalti nu sint prosti sa cedeze, poate prefera sa stea la soare si-l invita pe Tariceanu la racoare. -------------------------------------------------------------------------- Frumos spus este litera constitutiei, raspuns conservativ constitutional, fara referire la realitate, fara referire la SUBIECT !!!, fara gindire, fara dorinta de a schimba ceva. La fel de paralel cu realitatea un robot, *** ori infractor poate interpreta si ajunge la concluzia ca daca se intimpla ca Procurorii si Justitia sa ancheteze activitatea unui Membru !!! al Guvernului inseamna ca Procurorii se constituie ca Organizatie de crima organizata. Acuzatia de abuz in serviciu e nimic, doamna Laura Codruta Kovesi trebuie sa guste si EA din bucatele Beciului Domnesc ! Despre Subiect !!! CCR n-a fost intrebat, se face ca ploua si sta sub umbrela constitutiei. Astfel exista altii, ca mine, care daca se straduiesc si ei putin pot afirma ca CCR este in cel mai bun caz o organizatie depasita de senili, o organizatie politica, iar daca mai si fumam si bem ceva putem spune cu mina pe inima ca CCR este o organizatie de crima organizata. ------------------------------------------------------------------------------ Frumos spus, daca vorbim paralel de realitati si subiecte, noi doi vom fi paraleli toata viata. Vor fi mereu doua Romanii. A ta si a mea. Prosti, manipulati ori nu, Realitatea este ca au iesit doar in Bucuresti 300 000 in strada ! Realitatea este ca pina si Iordache-Grindeanu au votat impotriva OUG 13 ! si ca Iordache a fost dat afara de Grindeanu si DrAgnea. Ar fi bine sa te intebi de ce oare Grindeanu si DrAgnea declarau cu nici 24 de ore inaintea de noaptea furtului ca nu stiu nimic din ce pregateste Iordache, CSM declara ca fost luata ca din oala dimineata, de ce-a pornit DNA o ancheta, de ce s-a sesizat avocatul poporului in legatura cu urgenta, … si cit de bine dau astea cu o OUG !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează