Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Publicul nu are proprietar

Suporterii stelişti au de ales între a deveni “becalişti” la privat sau nostalgici la stat

Permalink to Publicul nu are proprietar
vineri, 17 februarie 2017, 8:14

Echipa deţinută de Gigi Becali nu se mai numeşte Steaua. Se numeşte FCSB, adică Fotbal Club Sporting Becali SA, conform Registrului Comerţului, citat de ziare.com.

Prin urmare, suporterii acestei echipe ar trebui, la rândul lor, să se numească „becalişti”, în loc de „stelişti”. Odioasă schimbare, ţinând cont de numeroasele conflicte dintre galerie şi patron. „Steaua înseamnă totul pentru noi, suporterii ei, nu înseamnă o persoană”, aminteşte un mesaj postat pe Facebook de reprezentanţii Peluzei Roş-Albastre. Da, dar ce înseamnă „totul”, în acest caz? Înseamnă fotbal, ataşat unor valori, unei istorii, unui palmares, unei atitudini faţă de joc şi faţă de lume. Jucătorii, antrenorii, patronii vin şi pleacă, dar spiritul echipei rămâne.

Echipa din vis e cea reală
Schimbarea de nume nu presupune, desigur, şi schimbarea obiectului denumit. Dar obiectul acesta, în forma lui prezentă, antrenată de Reghecampf, nu seamănă nici de-aproape, nici de la depărtare cu Steaua din visele fanilor. Aceea e Steaua adevărată, aflată în posesia publicului ei.
Dacă pui căluţul cabrat pe o căruţă, n-o transformi în monopost. Asta au constatat şi suporterii Stelei, în era Becali. Numele echipei lor de suflet ajunsese asociat cu tot felul de atelaje suburbane şi remorcat la diverse întreprinderi penale. Într-o mare de îmbogăţiţi ai tranziţiei, Becali făcea diferenţa într-un singur fel: avea lângă breloc cel mai popular club sportiv din România.

Numele liber de batjocură
Nu mai e cazul. Gata cu batjocura, cu pumnul în masă şi pumnul în piept, cu umilirea fostelor glorii, cu defilatul pe scene electorale şi în „academiile” din penitenciare. „Problema cea mare este că acum sunt două de Steaua. Chiar dacă una şi-a pierdut marca şi numele”, comentează Peluza Roş-Albastră. Ăsta e un fel învăluitor, delicat de a prezenta realitatea. De fapt, Steaua nu e niciuna. Marius Lăcătuş nu gestionează o echipă, ci o decizie politică. Istoria preluării clubului de către creditorii lui agreaţi de generali se poate repeta.

Suporterii stelişti au de ales între a susţine Sporting Becali, în virtutea inerţiei, sau a susţine CSA, când va avea meciuri, în virtutea nostalgiei. La drept vorbind, Steaua nu s-a numit dintotdeauna Steaua. A avut continuitate doar pe linie fotbalistică. Dar iluzia că actuala echipă din Liga 1 duce mai departe tradiţia Stelei din 1986 e greu de întreţinut. Mai ales în afara Stadionului Ghencea.

La mâna fanilor
„Steaua este totul pentru noi, suporterii”. Reciproca este adevărată. Suporterii sunt totul pentru Steaua. Ei sunt depozitarii conţinutului acestui nume. Armata a recuperat bunul statului, marca, dar publicul Stelei nu se câştigă în instanţă. Cât despre Becali, pentru el, brandul, la fel ca proprietatea statului, nu era decât o abstracţiune. Abia acum recunoaşte că numele Steaua desemnează o mulţime concretă: fanii. Se află la mâna lor. Îi ademeneşte, „la anul pe vremea asta o să fim din nou Steaua”. Prea târziu. Prea puţin.  Prea nesigură ipoteza victoriei la Curtea Supremă.

Până acum câteva săptămâni, Becali anunţa periodic că-şi ia jucătorii şi pleacă, „Să scap de povară”. A scăpat. Nu mai suportă presiunea numelui Steaua, care cere, în schimbul recordului la încasări, recorduri la investiţii. Acum se poate ocupa liniştit de bişniţa cu fotbalişti care şi-au dorit de mici transferul.
Derby-ul cu Dinamo n-o să mai fie la fel, deşi suporterii pot scanda în continuare „Steaua!”. CNA n-are decât să le fluture amenda pentru derapaje. Dar oamenii aceia care au susţinut numele şi culorile în toţi aceşti ani, adevăraţii finanţatori ai Stelei, vor fi mai greu de convins să vină la stadion. Asta e drama. Marea pierdere. A lor, a echipei, a fotbalului nostru.

Comentarii (31)Adaugă comentariu

eugen (3 comentarii)  •  17 februarie 2017, 8:35

atatia ani nu ai stiut domnisoara ca echipa nu e Steaua? e o aiureala totala! ati vorbit de aceeasi echipa si ati numit-o Steaua si acum faceti pe desteptii??? Piturca sau Lacatus ce au antrenat ? sa fim seriosi: doar decizia finala a justitiei si pedepsirea vinovatilor va rezolva situatia! si retineti ca nu sunt deloc fan al oierului si nici a metodelor sale!

Doru (13 comentarii)  •  17 februarie 2017, 9:02

Poate ca acum intelege si Becali ce inseamna o marca si ca, cu toti banii lui, n-are cum sa creeze de la zero o marca de tip ~Steaua~. Poate acum inteleg si alti patroni din footbal ca in momentul in care cumpara un club nu cumpara doar niste jucatori. Exista multe elemente de patrimoniu, unele intangibile (nu se vad, fiind ca si partea scufundata a unui ghetar), care sunt mult mai valoroase si mai putin temporare decat jucatorii.

sundance kid (57 comentarii)  •  17 februarie 2017, 9:22

Sunt convins ca in citiva ani Steaua va ajunge pe mina unui/unor privati asa ca nu mai exagera atita cu armata !! Armata doar le va pune la dispozitie noilor patroni un stadion modern cu tot ce e necesar inn lumea civilizata a fotbalului modern . Pe bune chiar a inregistrat la registrul comertului fotbal club sporting becali !! Sper ca glumesti !

Steaua (23 comentarii)  •  17 februarie 2017, 9:31

Steaua este cea care a castigat CCE, punct. Daca CSA va obtine de la UEFA confirmarea ca echipa din liga a 4-a este detinatoarea CCE-ului, atunci treaba cu legitimitatea lui Becali s-a terminat. Pana atunci fiecare crede ce vrea, dar atata timp cat UEFA crediteaza FCSB-eaua lui Becali cu palmaresul dinainte de 2003 (deci ii atribuie coeficient cu efecte palpabile la tragerile la sorti in virtutea trofeului din 1986) inseamna ca CSA-ul nu a facut tot ceea ce trebuie ca sa lamureasca legalitatea palmaresului, deci umbla cu jumatati de masura. Sper ca aia de la CSA isi dau seama ca nu merge asa, trebuie sa mearga pana la capat sa fie totul legal si transparent, pentru ca Becali exact asa a indepartat suporterii, prin marlanie, nepasare si batjocorirea simbolurilor. Daca CSA vrea un restart curat atunci sa faca TOT ceea ce este necesar ca aceste doua echipe sa se rupa definitiv una de alta, fiecare cu palmaresul ei recunoscut de lege si de UEFA.

Carol K (309 comentarii)  •  17 februarie 2017, 9:44

Daca ar fi sa merg pe mana logicii de acum si noi cei din anii 70-80 trebuia sa parasim echipa,sa nu calcam in Ghencea pentru ca echipa ar fi fost conform spuselor a lui Ceausescu noi nefiind simpatizanti ai lui,dimpotriva,ce rost mai avea sa ne incurcam cu Steaua ? Mai ales ca pana in 75 cand a preluat Jenei echipa rezultatele erau dezastru ne batea Dinamo de ne suna apa in cap dar noi eram si mai indarjiti si nu-i lasam sa cedeze nervos,ii incuraja galeria,mai faceau glume cu ei,nu aveam atatea "factiuni" care mai de care mai "trendy" si mai "Cool" ... Era acolo unul care dadea tonul la cantec la galerie nici nu stiam cum il cheama si atmosfera era f.placuta...E adevarat,mai injuram arbitrul... urat din partea noastra. Azi sefii(sunt mai multi) o ard vedete,intra in emisiuni,isi arata muschii,pun conditii,analizeaza istoria clubului,intra in subtilitati juridice.... Pe stadion vin doar ca sa huiduie echipa,sa-i demoralizeze pe jucatori,mai rai decat dinamovistii de la PCH,aia macar au undeva un dram de respect pentru legendara lor rivala,nu-l manifesta dar simti ca nu te-ar lovi de la spate cand esti cazut.Ai tai o fac fara nici o problema, sigla e Dumnezeul lor...Piturca si Talpan.Pai daca traiau ei in anii 80 sa vada cat rata Piturca il huiduiau triplu decat au facut cu Dodel si Chipciu la un loc. V-am spus,atunci nu exista asa ceva,ratau,mai glumeam cu ei,mai un fluierat izolat dar atat.O acceptam asa,echipa lui Ceausescu,nu aveau rezultate la inceput dar lumea venea sa vada driblingurile si fentele lui Marcel Raducanu (cel mai tehnic jucator pe care l-a dat Capitala),umplea Ghencea chiar si la un meci fara miza,sters,fara asteptari venea lumea sa-i vada.Dupa aia au venit si marile performante,anii de aur in care Steaua era ani la rand acolo sus in primele 4 campioane ale Europei (repetati asta pe litere) !!!! Nu are nimeni pretentia ca si acum sa fie la fel cand oferta televizata deja te sufoca si-ti ia si cheful de a te mai uita la TV dar daca te duci acolo fa-i si pe ei sa te simta de-al lor,prietenos,educat,tolerant,sa te bucuri cu ei sa nu te manifesti mitocaneste mai tot timpul.Incearca si asa,sa vedem ce se intampla,te baga Talpan la arest sau ce ?! Nu-ti cere nimeni sa-l placi pe Becali sau pe MM,eu am un dispret total pt ei dar Steaua este asta pe care o vedem in teren nu aia care e ascunsa in sertarul biroului lui Talpan.

victor L (165 comentarii)  •  17 februarie 2017, 10:05

Trag sperante, dna Andries, ca nu veti plinge de mila lui Becali. Ca nu am sesizat vaiete si plinsete la scindarea echipelor din Craiova si Timisoara. Sau fotbalul e doar in Bucuresti? cel jucat de clubul penalului Becali!

victor L (165 comentarii)  •  17 februarie 2017, 10:09

Si chiar bine zice Becali ”Marca sunt eu! ”

zica (1 comentarii)  •  17 februarie 2017, 10:15

D na Andries ,il blamati pe Becali ,dar daca ne uitam in urma e singurul care a tinut fotbalul romanesc in Europa an de an ,vorbiti de bisnita cu fotbalisti .la Real.Barca ,Bayern etc.,cum se numeste ,oricare jucator care a plecat din curtea lui Becali si-a lut afara salariu la care nu visa in romania.De fapt ce trebuie sa-i reprosam lui Becali ca a facut cat de cat performanta ,ca majoritatea cluburilor au trait dupa vanzarea de jucatori lui Becali plus drepturi ,tv la audienta in meciurile cu echipa lui Becali.Dar ura care caracterizeaza neamul asta a ajuns la paroxism.A platit darile la zi la stat .i-a imbuibat pe smecherii de la Csa cu milioane de euro pe care acestea i-au cheltuit fa ra ca clubul sa aiba dacat cateva performannte si alea la sporturi individuale. Tragic este ca pe Becali il critica niste oameni care nu au contribuit cu nimic la dezvoltarea fotbalului,oameni care de fapt santeti stapaniti de instinctul urii si al neputintei persoanale de face ceva in viata si in fine revin ura ne-a facut in ultimii ani sa ne autodistrugem in rest totul e vanare de vant

kla2005 (47 comentarii)  •  17 februarie 2017, 10:50

Eu tot STEAUA ii spun si din fericire are continuitatea performantelor si traditiei. Daca aceasta echipa pe care o vor numi politicienii, judecatorii, presa, "ultrasii" FCSB, Sporting Becali, Sporting Berceni, etc, va disparea la un moment dat, abia atunci noi stelistii nu vom mai avea echipa. Insa nu mor caii cand vor cainii! Dinamovistii isi freaca mainile de bucurie in momentele astea...Felicitari CSAului pentru distrugerea "marcii notorii"!

Șerban (38 comentarii)  •  17 februarie 2017, 11:02

Este *** un speculant (în imobiliar și în fotbal), are și un comportament de „dă-mi Doamne ce n-am avut să mă mir de ce m-a găsit”, DAR CE A VĂNDUT ARMATA CÂND AU FOST VÂNDUTE ECHIPELE DEPARTAMENTALE, la cererea UEFA?! Ar mai fi de observat și fumigena lui Ionuț Lupescu (salvat de la Pușcărie de Mircea Sandu!) privind posibilitatea participarea echipelor departamentale, conform excepțiilor din Rusia și Kazakstan. Adică un fiu de rapidist ajuns jucător la Dinamo îi dă un ghiont pentru elan lui Talpan. Superb!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Șerban (38 comentarii)  •  17 februarie 2017, 11:07

Scuze, n-am știut că „***” este nume de ocară!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vasco (317 comentarii)  •  17 februarie 2017, 11:23

Daca nu traiam in Romania lui becali,sandu,dragomir,fratii pesti puscariasi,fratii paunesti,hrebenciuci,basesti s.a.m.d. caest specimen nu ar fi devenit niciodata proprietarul Stelei.Au crezut ca matrapazlacurile lor vor fi vesnice.Iata ca NU!Justitia,in sfarsit!!!!, s-a pronuntat si a iesit la iveala mizeria.Degeaba impartiti voi ziaristii lumea in becalisti si nostalgici,lumea reala este una singura si minciuna iese pana la urma la iveala.Daca ar fi fost un om corect si o lume corecta ar fi procedat corect si acum nu ar mai fi existat toata mizeria asta.Ce este atat de greu de inteles?Devenim parte a mocirlei lor daca acceptam sa gandim ca ei....

mg (87 comentarii)  •  17 februarie 2017, 12:09

..mai există Juventus Colentina ?

daniel (40 comentarii)  •  17 februarie 2017, 12:11

hai ca-i tare: privatul becali!!!! becali a privat statul de bani si clubul steaua de o echipa facatoare de bani..se putea gasi un sponsor serios pentru echipa, nu un fost trepadus oier, din vremea lui ceausescu...

StefanCM (113 comentarii)  •  17 februarie 2017, 12:29

Urmeaza disparitia lui Dinamo, in cazul in care problemele cu legea ale fratilor plus datoriile le pun capac, si ne putem lauda ca suntem o tara care a reusit sa ingroape primele trei echipe ale tarii, Rapid, Steaua si Dinamo. Trebuie sa se dea o medalie pentru asta, Kovesi tot primeste de la straini medalii pentru lupta anticoruptie, poate ca ar trebui englezii, suedezii, nemtii, americanii, sa dea cuiva de pe la noi ceva Ordin al Marii Gaini pentru ca au supervizat realizarea. Daca mapamondul ne-a luat ca exemplu pozitiv pentru lupta anti-coruptie, cred ca e timpul sa ne ia si pentru alte lucruri. La spanioli poate e cazul sa creeze un plan pentru disparitia Barcelonei, Realului si Valenciei. Si nemtii, si englezii, si francezii, ar trebui sa ii puna cineva in tema. Doar ie privati, si face ce vrea muschii lor cu echipele, ca ei e stapanii, si suntem in 1300 toamna, pe un domeniu feudal.

17 N T Stina Romania (383 comentarii)  •  17 februarie 2017, 13:21

Pentru a arata Europei problema grava a Romaniei, *** ! Iar ca sigla trei berbeci si opt ***, larg pe tot pieptul. Iar undeva sa scrie si Romania ! Sper ca nu este interzis. ---------------------------------------------- Steaua MApN inca nu exista. Cind va exista vor apare certuri. Daca va promova in trei ani in liga secunda o vor lua pe coaja oriunde caci sint deja acolo echipe bune. Pina atunci Laca, Tudorel, Bumbescu, Belo, vor disparea.Trebuie inlocuiti. Oamenii sint aproape ***. Daca Clona va ajunge cumva, politic, cu arbitrii, in prima liga, acolo e si mai greu. MApN va da din nou echipa unui Becali. Poate peluzele il prefera pe Oprea. Iordanescu pina atunci nu va mai stii cum sa merga la toaleta iar fiul sau, saracu de el, tocmai l-am vazut. Daca a ajuns sa vorbeasca de valorili lui tamantacsu are deja si el probleme mintale. Un chinez, un arab ? Ori CSM Steaua Exim ? Poate reusesc, linia partidului este de renationalizare umana iar gandirea e de coreeni. Dar de aia mai bio, care vor de moca, aia din Nord. Problema nu este asta, ca Steaua va disparea pentru citiva ani din Europa. Poate disparea definitiv. Inca odata, Laca e ***. Tudorel nu stie sa citeasca cursiv. Iar generalii vin si pleaca, ce le pasa lor, vor si ei un loc la VIP. Ba crestinilor, vremea aia a trecut. ----------------------------------------------- PS CSA, MApN nu au nimic in proprietatae. Vor Steaua a lor, echipa lor. N-au decit. Din partea mea se pot numi CSA Steaua Exim, Oprea, Lucescu, Putin, cum vor ei. Dar sa ma lase *** astia, sa-si vada de treba lor. Deja Romania are de platit daune imense Stelei. Si se tot aduna. Din fericire Romania nu este singura pe lume ! Asa cum vor plati Iordache-Grindeanu, cum vor plati Sandu si Mitica Craiovei, asa vor plati si cei care aduc daune Stelei !

tarkus (6 comentarii)  •  17 februarie 2017, 13:26

Te iei aiurea dupa ziare com. Societatea se numeste pur si simplu FCSB. Becali a rezervat mai multe nume, ca sa-l contrazica pe Talpa gastii in instant ca FCSB poate insemna si altceva decat FC Steaua Bucuresti. Foarte corecta remarca ta ca Lacatus n-are nici o echipa.

Șerban (38 comentarii)  •  17 februarie 2017, 14:11

Am revenit pe GSP și am găsit și interviul cu șeful actual al CSA. Superb! Recunoaște că echipa FCSB este Steaua: „De asemenea, Petrea a precizat că Talpan analizează cum poate CSA Steaua să "captureze" și palmaresul din 2003-2016. ” Este de observat că se dovedește și în cazul Steaua EXISTĂ CORUPȚIE ÎN JUSTIȚIE! Privitor la conducera CSA mă abțin să mă exprim că propietara blogului se supără și dacă scri Gigi cu J ( așa cum pronunță verii Giovani și Victor).

gabir (1 comentarii)  •  17 februarie 2017, 15:25

Ne vom uita la meciurile FCSB ca nu prea avem de ales, dar parca nu mai este alelasi lucru ca inainte! Indoiala a pus stapanire pe noi! Daca ar fi avut viziune, Becali ar fi realizat ca masa de suporteri este cel mai de pret lucru.

cznicolz (4 comentarii)  •  17 februarie 2017, 17:03

inca odata se dovedeste ca anumiti oameni sunt pusi acolo cu un scop. Lacatus este doar o marioneta a celor de la armata. Din pacate Talpan si cei din spatele lui nu mai sunt din armata Romaniei (asa vad eu situatia, este parerea mea, desigur subiectiva). adevaratii soldati in activitate nu intemeiaza/ nu pun bazele unei Societati Comerciale pe care apoi sa o numeasca club de fotbal....

remember (10 comentarii)  •  17 februarie 2017, 17:36

Daca nici acum,atunci cand?!fcsb=dezafiliere

zagna (15 comentarii)  •  17 februarie 2017, 17:40

Este un subiect de romania ! Intr-un STAT normal, subiectul ar fi de domeniul fanteziilor: CE CAUTA ARMATA TARII INTR-O DISCUTIE DESPRE FOTBAL ? In conditiile interne si internationale de criza acuta, cand este incerta suveranitatea natiei, ofiteri de grad superiori dialogheza despre fotbal la toate posturile tv cu toti piturcii care au jucat fotbal si au beneficiat si de GRADE MILITARE (!) Asa este cand nu ai guvern, parlament, presedinte...

Daniel din Constanta (1 comentarii)  •  17 februarie 2017, 20:40

CSA nu are putere financiara! Se vor zbate in mediocritate! Asta este parerea mea! Poate gresesc! Asa cum gestiona Becali, ducea numele Stelei mai departe in Europa!

StefanCM (113 comentarii)  •  17 februarie 2017, 23:23

Nu am resursele pe care le au jurnalistii, dar sunt tare curios, si poate ar fi material de articol, cate tari mai exista in lumea asta care au reusit sa isi desfinteze/falimenteze/insolventizeze atatea cluburi de marca din fotbalul autohton intr-o perioada atat de scurta de timp. Nu stiu de ce am impresia ca suntem pa primul loc. Indiferent de perioada. Cred ca nici in comunism/fascism nu s-au desfintat atatea cluburi mari cate am omorat noi in Romania.

17 N T propun in modul cel mai serios numele „Stina Becali” (383 comentarii)  •  17 februarie 2017, 23:32

Vorbesc serios ! Becali ar trebui sa numeasca echipa *** Becali. Oricum lumea buna din *** il considera cioban. Chiar generalul sef CSA spunea ca va avea grije ca echipa sa nu mai ajunga pe mina unuia "gen Becali". Adica el e fin, cult, educat iar un prost ca *** nu are nici un drept. Vorbesc serios, daca Becali are o urma de inteligenta si a mai ramas ceva din luptatorul de ieri, asa ar trebui s-o numeasca. Abia atunci ar realiza toata lumea enormitatea crestinilor din armata. Poate s-ar supara in sfirsit si dinamovistii, poate ar fi interesati de poveste si polonezii, ungurii, bulgarii, cehii. Cum ar fi ca la Praga fosta Steaua sa evolueze sub numele "*** Becali" cu sigla "3 berbeci si 8 mindrute" ? Nu s-ar mira lumea ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

An O’nym (14 comentarii)  •  17 februarie 2017, 23:49

Maria, poti să scrii un articoĺ in care să explici de ce tu, alaturi de alte condeie veritabile, cum ar fi Radu Cosasu, Andrei Craciun, Radu Paraschivescu sau TRU, scrieti aici ?

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  18 februarie 2017, 9:01

eu, una, pentru ca am libertatea sa scriu ce cred. si nu folosesc condeiul, am o tablita de plumb 🙂

Vladimir Cinezan (82 comentarii)  •  18 februarie 2017, 6:25

Maria, poate nu se știe pe la ziar că s-a disputat finala Cupei României la baschet masculin, deci vă anunț că două echipe din provincie au jucat cu trofeul pe masă, U-BT Cluj-Napoca și Mureșul Târgu Mureș. „Studenții” au câștigat, ei fiind și echipa care conduce detașat în campionat. Tuturor ne pare rău că nu Steaua a câștigat cupa la baschet, situație în care aveați ce scrie, ne bucurăm cu imaginile publicate, cele cu bikini din ață, dar am fi vrut să-l vedem și pe Moldoveanu bucurându-se pentru acel trofeu câștigat. Chiar nu merita amintit evenimentul, măcar pe un colț de site al unei publicații de sport ?! Continuați cu FCSB, dar cred că, totuși, publicați prea puține fotografii cu Becali...

BN (14 comentarii)  •  20 februarie 2017, 13:01

@ Maria Andries : OK, Maria, atunci deplang soarta aia de care spui (a tablitei de plumb) si eu. Pacat , fiindca tu esti o super-privitoare si super-povestitoare. Esti adica, foarte desteapta (ca sa inteleaga si ghirtzoii potentiali, asta este partea proasta cand cineva spune ceva ce nu poti intelege). Deci de aia ma mir ca scrii aici, nu-s chiar ultimul fraier pe care sa-l aburesti tu repejor cu "am libertatea sa scriu ce cred". Sunt penultimul fraier.

BN (14 comentarii)  •  20 februarie 2017, 13:03

Deci de ce scrii aici , Maria ?

BN (14 comentarii)  •  20 februarie 2017, 13:18

Dar revin la intrebarea mea de baza: poti scrie un articol despre cum publici tu (desteapta si eroina mea) pe hectarele lui Voiculescu? Scrie ceva despre asta, sa te vad, poti ? (ie : iti dau voie platitorii, aia care te fac pe tine sa te simti 'libera'?)

Comentează