Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Dragnea pe valuri

Fenomene paranormale, acum şi după numărarea voturilor: în stare de graţieri, oracolul legalităţii vede fantomele din diaspora, nu şi oamenii vii din piaţă

Permalink to Dragnea pe valuri
luni, 6 februarie 2017, 2:44

„Atunci când porneşte un val în societatea românească, el nu poate fi oprit de pixul nimănui”. Era în decembrie. Ca orice profet de cursă lungă, cu microbuzul, nici Liviu Dragnea nu se aştepta să dea lovitura în ţara lui. Prezicea proteste de amploare. Dar nu împotriva guvernului său, ci împotriva preşedintelui Iohannis. Asta e, nimeni nu-i perfect.

Valul pornit nu e popular printre membrii Executivului. E un ditamai valul de inspiraţie, după cum se poate citi  pe pancarte. Dar să recunoaştem că şeful PSD a fost pe-aproape. A dat, ca de obicei, scorul corect şi numărul de spectatori. A greşit meciul, atât.

Aşadar, a închis ochii şi i s-a arătat imaginea nostradamică a unui pix. Aşa funcţionează sistemul. Clarvăzătorii nu primesc mesajele mură-n gură, de la centru, prin sms. Vezi un pix, o apă mare şi multe autocare. Unii ţin pixul în mână şi scriu pe întuneric, alţii aud voci în telefon. Ghicitul în viitorul ţării devine după facultăţi, cum ar spune Moromete, după doctorate.

Bulgărele de ordonanţe

Liviu Dragnea a văzut pixul, dar n-a văzut şi cine-l mânuia. A presupus că e pixul preşedintelui Iohannis, pentru că nu era un pix fermecat, nu vorbea. Şi a interpretat viziunea în felul următor: “Chiar dacă este pixul prezidenţial, va fi măturat de acest val şi va fi aruncat în istorie”. Avea visul ăsta de când se plimba cu Ponta, cu barca pe viitură. S-a abţinut atunci să-i dea curs, din instinct de premeditare. N-a făcut mişcări bruşte, să nu sfâşie partidul înainte de a-l pune la treabă.

În fine, valul a venit. Liviu Dragnea nu l-a observat. Era în transă. Îl traversa încă o vedenie. I s-a arătat tot apă multă, dar sub altă formă de agregare: “Ceea ce se întâmplă în faţa Palatului Cotroceni va fi ca un bulgăre de zăpadă. Se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă”. E pe calea cea bună.

Nimeni nu e profet cu guvernul lui

În ritmul ăsta, de buletin meteo, va  avea curând şi premoniţii despre încălzirea globală. Primăria Capitalei, din nou informată, probabil a şi trimis la datorie mijloacele de deszăpezire, toate creioanele, cariocile, stilourile din dotare.

Cu exactitate de ceasornic enervat de presa elveţiană, Liviu Dragnea poate spune cine va ieşi din puşcărie şi cine scapă de judecată. Dar, oricât s-ar strădui, nu poate prezice ploaia. Vede numai mişcări pe orizontală, nu şi pe verticală. Nu i se arată cum cad lucruri. Trebuie încurajat să persevereze, să se autodepăşească.

Vede forţe ale naturii, dar nu vede puterile din stat şi separarea dintre ele. Vede voturile, dar nu sesizează votanţii. Cât despre Guvernul Grindeanu, Liviu Dragnea nu-l vede deloc. Nici cu lupa. Habar n-are ce mâzgălesc şi şuşotesc ei acolo, în bănci, nu presimte ce motive ar avea să plece în recreaţie.

Tsunami peste Justiţie

Până se perfecţionează oracolul PSD, orice profeţie a lui trebuie citită exact pe dos. Bulgărele există, dar nu e din zăpadă. E un bulgăre de manopere legislative care se îndreaptă ca tăvălugul spre Justiţie. Ordonanţa 13 n-a fost decât începutul versetelor despre statul de drept.

Valul de peste 500.000 de protestatari există. “Cât spuneţi că au fost? Mă rog…”, a comentat Liviu Dragnea. Dar nici nu se compară vălurelul ăsta cu tsunami-ul care va mătura dosarele şi penitenciarele. Retragerea ordonanţei, renunţarea la modificările din Codul Penal, astea sunt refluxul de etapă. Credibilitatea trece, intenţiile rămân.

Pixul există, se rostogoleşte ca o castană fierbinte pe texte de lege. Nu va fi măturat. Pluteşte la bordul unui regim gonflabil.

“Ei nu au înţeles că la 11 decembrie românii au rupt nişte aţe”,  decripta Dragnea rezultatul alegerilor parlamentare.

După şase zile consecutive de proteste, dictatorii au înţeles că românii au rupt nişte lanţuri.

După şase zile consecutive de proteste, Liviu Dragnea a înţeles că are un har. Prevesteşte cu verva unui cintezoi în pragul coliviei că el e “o persoană foarte cinstită”. Nu-l clinteşte nimic. Vine valul, sare calul.

Comentarii (45)Adaugă comentariu

psdciuma rosie (4 comentarii)  •  6 februarie 2017, 15:07

Asta se intimpla cind infractori judecati, dovediti si condamnati penal ca si Dragnea, Tariceanu et comp. ajung sa dea OUG si sa faca legi in Parlamanent in loc sa infunde puscaria.

17 Nentori Tirana (383 comentarii)  •  6 februarie 2017, 15:20

Anonim (109 comentarii)  •  6 februarie 2017, 15:26

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

StefanCM (113 comentarii)  •  6 februarie 2017, 15:43

Sper sa fie 30 de zile de proteste daca trebuie, si mai multe. Care sa se transforme in greve, sa stea oamenii 24 din 24 in piete daca nemernicii astia continua sa incerce sa demoleze justitia si bugetul. Prin OUG 13 au violat justitia si bugetul de stat, dand liber la furt atata timp cat era vorba de mai putin de 3, 4 femei, si dezincriminand abuzul in unele situatii. I-am prins cu pantalonii in vine si i-am luat pe sus, si acum vor din OUG sa faca lege cu acelasi lucru. Nu exista guvern pe pamantul asta sa aiba legitimitatea sa legalizeze violul, indiferent cat la suta din populatie ii voteaza. Nu intr-o democratie. Pentru ca violand bugetul furi bani de la oamenii care vor o viata buna, un sistem de sanatate corect, o economie puternica cu salarii si pensii mari. Si violand justitia distrugi viitorul oamenilor corecti care vor isi cladeasca o viata si o cariera bazate pe corectitudine.

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  6 februarie 2017, 17:12

greve se fac numai cand guvernul e tehnocrat, atunci iau pauza sindicatele de la sustinerea politica 🙂

Lucian (15 comentarii)  •  6 februarie 2017, 15:43

Oare Maria ai luat locul celei care numără din doi în doi unde ai vazut. Tu 500 000. Nici în. Toată țara nu au fost atâția

aldo_m (63 comentarii)  •  6 februarie 2017, 15:45

io vroiam ordonanta ca aveam voie sa furam 2 miliarde si nu faceam puscarie si dragnea ne da pensii si salarii marite de ce naiba demonstreaza unii si ce vrea soros sa ne rupa tara s-o dea ungurilor si moldova rusilor si noi cu ce ramanem si ce vor si multinationalele astea ne fura bogatia tarii afara cu ele

un om (2 comentarii)  •  6 februarie 2017, 16:01

domnisoara, fa-ti un blog si spune-ti acolo ofurile politice. c-au iesit aia, ca trebuiau sa iasa ailalti, ca sa schimbam guvernul si sa mai tragem o data la vot pana iese cum trebuie....siteul asta e de sport ,a inceput campionatul, de acum sunt subiecte, ne mai lasi ,te rog, cu vocea pieței ? e supradezbatut subiectul, lasa-ne siteul asta de sport pt sport. du-te in piata, da jos guvernul, cere alegeri parlamentare ,dar...lasa siteul asta de sport, pt sport.

Anonim (109 comentarii)  •  6 februarie 2017, 16:08

Maria, vad ca mi-ai cenzurat postarea; daca nu-ti convine ce am scris, da-mi o replica pe masura, desi nu te cred in stare! Este greu sa accepti ca esti subiectiva, angajata, nicidecum echidistanta! Si unde si fata de cine? In Romania, tara care nu se poate mandri cu politicienii sai actuali (la USR admir energia frantuzoaicei, insa Nicusor este doar un molau) si cu cei din fruntea justitiei! A.

balaur (3 comentarii)  •  6 februarie 2017, 16:09

As fi zis că asta scrijeleste la un ziar de sport, însă se pare că de fapt prestează la oficiosul lui werner.

Atheus (2 comentarii)  •  6 februarie 2017, 16:18

Excelent articol ! Felicitari !

Mihai (1 comentarii)  •  6 februarie 2017, 16:26

Superb ! Multumesc !

Kris (45 comentarii)  •  6 februarie 2017, 17:17

Tanti Maria !Ai studiat ordonanta? Cin intr-un ziar de sport scrii despre politica si acest ziar nu are ca obiect de activitate asta,se numeste abuz in serviciu si daca se mai stabileste si ca ai creat un prejudiciu(si imaginea costa bani) poti ajunge la mititica,ca poate iti era dor de don Mitica.Poate nu stiai,de asta te avertizez ,pentru ca este pacat ca o femeie frumoasa ca tine sa ajunga acolo.

Stefan (16 comentarii)  •  6 februarie 2017, 17:26

Genial scris!

jalabert (10 comentarii)  •  6 februarie 2017, 17:39

intr-o tara civilizata, dupa tampenia facuta, grindeanu trebuia sa-si dea demisia insa romania nu este o tara civilizata asa ca merge si asa.

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  6 februarie 2017, 18:07

nu merge. tara e civilizata, spre deosebire de politicienii ei

naica (74 comentarii)  •  6 februarie 2017, 19:35

Auzi Mariuco, de fapt , vezi, ca tii doar cu ursul in 98% din asa-zisele tale articole , care articole, un pic scurtate, erau bune de sloganuri pe pancardele ce s-au vanturat in aceste zile prin tara. Ti s-a promis o functie in biroul de mass-media de la Cotrocelu, ori de la dodon ? Oare rusinea poate fi masurata ? Daca exista...

di livio (22 comentarii)  •  6 februarie 2017, 20:18

balaure,tu prestezi la Dragnea-Putin-Erdogan

Lup (6 comentarii)  •  6 februarie 2017, 21:43

gata, ai rezolvat sportul, la 7 metri sub pamant, ai trecut la lucruri mai serioase.

StefanCM (113 comentarii)  •  6 februarie 2017, 23:15

Da Maria, lasa naibii politica ***. ***. Patinaj artistic e ok, sau sabie cu luneta feminin. Politica las-o pentru politicieni, ca uite ce profesionisti desavarsiti avem. Iti rade inima-n tine cand ii vezi cum performeaza in front.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

kos_tyn (14 comentarii)  •  6 februarie 2017, 23:15

nu mor caii cand vor cainii!

CCC (24 comentarii)  •  6 februarie 2017, 23:17

Maria, îmi place ca nu bagi in seama postacii PSD-isti si inepțiile lor, marca " din putzul gândirii" , emanatii (pestilentiale) ale " baronului" de telemorman. Distractiv e ca, ***, unii chiar îți recomanda sa-ți " faci un blog" , sa -ți scrii acolo parerile, sa le lași lor sportul, ca deh, ei se pricep cu adevărat, ca la orice de-altfel, ca doar sunt romani mândri, nu? Felicitări pentru articol!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Crimson Veritas (55 comentarii)  •  6 februarie 2017, 23:47

People against machines ...:)) Romanii de toate felurile versus automatonii indoctrinati ai lui Iohannis ...:)) Realitate versurs slogan! ...:)) Uitati-va la acesti automatoni, in strada, pe net, in studiouri, in editoriale ... sunt primitivi, sunt agresivi, sunt inflexibili, repeta mereu aceleasi 2-3 lozinci si clisee, fara baza reala ... fara continut argumentativ ... recunosti un astfel de automaton foarte usor ... pentru ca nu are nimic de spus ... dar i se misca gura! ...:)) Non-automatonii ... ii vedeti ... ok ... naturali, firesti, diversi, dis-franchised, cu opinii variate, diferite, cu nuante! ...:)) Iohannis a devenit simboul dezbinarii si exponentul urii ... si pana nu pleaca ... la el acasa ... va genera in continuare si mai multa ura, si mai mult dezbinare! O tara nu poate poate fi condusa ... de o persoana care s-a decredibilizat de o asemnea maniera! Si cred ca o stiti si voi ... automatoni sau oameni normali, deopotriva ...:)) Protestele anti-Iohannis sunt doar la inceput si vor creste exponential (adica natural, firesti) ... pana Iohannis va intelege ... ca situatia pe care a generat-o nu se va mai putea rezolva decat prin demisia sa de onoare ...:)) Maine in Parlament ... are o sansa unica ... sa fie pentru prima data Presedintele Romaniei ... prezentandu-si demisia ... nu presedinte de partid, de piata ...:))

Cris (26 comentarii)  •  6 februarie 2017, 23:47

Ce a ajuns tara asta, sa fie condusa de un condamnat penal (Dragnea) si de unul ~condamnat civil~ (Iohannis, in legatura cu care Curtea de Apel Brasov a decis definitiv si irevocabil ca acesta, impreunsa cu sotia sa, au incheiat acte juridice cu fraudarea legii pe o cauza ilicita pentru a obtine cu rea credinta o proprietate de pe urma careia a castigat ulterior, din chirii, sute de mii de euro)! Si cata ipocrizie sa ii acuzi pe altii ca sunt corupti, cand tu insuti, presedintele tarii, esti un corupt (un necinstit, un dispretuitor al legilor civile ale statului, pe care le fraudezi intru inavutirea cu rea credinta)! Si cat de ipocriti sunt cei care vad coruptia doar intr-o tabara, fiind partizani, fie si implicit (prin omisiune), cu ceilalti (idem corupti)! Nu as sustine niciodata vreun partid precum PSD sau PNL, asa cum nu as vota niciodata doi corupti precum Dragnea sau Iohannis.

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  7 februarie 2017, 8:29

hai sa nu amestecam mere cu suruburi. condamnati civil sunt si romanii executati silit de banci

andrei (27 comentarii)  •  7 februarie 2017, 7:31

Conf art 147, alin 1 din Constitutie orice lege sau ordonanta constatate ca fiind neconstitutionale de CCR isi inceteaza efectele juridice la 45 zile de la publicarea deciziei CCR daca parlamentul sau guvernul nu pun in acord prevederile neconstitutionale cu dispozitiile Constitutiei. Asadar, din august 2016 in Romania abuzul in serviciu este neconstitutional , deci nu este incriminat(de fapt de atunci niciun judecator nu a mai condamnat pe nimeni in Romania pentru abuz). Scoate guvernul o ordonanta (13) care , atentie, incrimineaza abuzul in serviciu, dar apare strada care urla jos ordonanta ! Se abroga iar acum in Romania nu poti fi condamnat pentru abuz in serviciu pentru ca legea veche e neconstitutionala iar aia noua a fost abrogata. Dragnea are termen pe 14 februarie intr-un dosar cu abuz in serviciu, constitutional nu poate fi condamnat pentru ca strada habar n-are c-a vrut. Ascultati-l pe Gh.Iancu, fost avocat al poporului pe vremea lui Basescu, deci antipesedist, care tot spune pe la diferite posturi Tv ca in acest caz strada e buimaca, de fapt a provocat dezincriminarea abuzului in serviciu...

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  7 februarie 2017, 8:24

Gh. Iancu? domnul care sustinea ca „religia trebuie sa aiba caracter obligatoriu in scoli, ca matematica?” pas.

Costică (16 comentarii)  •  7 februarie 2017, 7:38

Lasă politică la cei care de pricep! Parcă ziarul de numește Gazeta sporturilor! Încearcă să fii,cât de cât,imparțială. Ce a furat Dragnea? Voturi? Treci cu tolontan la Adevărul sau România liberă! Ori la digi24 ,Realitatea TV.

vasco (317 comentarii)  •  7 februarie 2017, 7:57

@Cris, Rezon!Atata ipocrizie cata vad de doua saptamani incoace...nu-mi imaginam.Nu ne mai facem bine!

teo (2 comentarii)  •  7 februarie 2017, 9:57

@crimson maria andries automatoanca.ai sintetizat perfect ceea ce se intampla in aceste zile.cred totusi ca si protestele antiprezidentiale vor ramane fara niciun rezultat

durden (209 comentarii)  •  7 februarie 2017, 10:03

Pe blogSPORT scrii tu. Cred ca apartine de gazeta SPORTURILOR? Desi nu prea se vede...

murfatlaru (2 comentarii)  •  7 februarie 2017, 10:19

Greu sa inteleaga Dragnea fenomene care ies din logica lustruita in ani buni a travaliului de Partid : agitatie, campanie la viscerele ***i.***. (scuzati dar e o expresie consacrata), procente indestulatoare...si acum hai sa impartim rezultatele muncii, pe termen cat mai lung si pe un segment cat mai acoperitor de fideli, rude, contributori.

red77 (1 comentarii)  •  7 februarie 2017, 11:05

ai credit la raiffesen in franci elvetieni sau centrala pe lemne? intrebam si noi sa ne dumirim un pic

mg (87 comentarii)  •  7 februarie 2017, 11:23

Dacă vezi că'i prea de tot, Dă-i lu' Dragnea peste coate. N'o să te mai ia de tont, Şi'o să-ţi meargă ca pe roate.

vasglo (91 comentarii)  •  7 februarie 2017, 12:20

@ Maria Andries Cu privire la perceptia jurnalistei despre Gh. Iancu o sfatuim sa-si largeasca orizontul si cu: ******************************************************************************************************

aham (67 comentarii)  •  7 februarie 2017, 12:53

penali care dau legi. asta spune tot ce trebuie sa stie cei care cred ca dracnea e un ingeras cu aripile pletosite sau ca tariceanu 5 neveste ca ciorapii sunt , cumva, niste repere morale.

andrei (27 comentarii)  •  7 februarie 2017, 13:30

N-ati priceput esenta, intrebati orice jurist si o sa aflati ca PSD (din prostie) a vrut incriminarea abuzului iar strada (habarnista in majoritatea covarsitoare, apropo, ati ascultat declaratia lui Nicusor Dan - "Nu, n-am citit ordonanta, dar sigur nu e buna") l-a dezincriminat... De fapt romanii sunt greu de inteles, la ordonanta lui Ciolos (intarirea organelor de forta impotriva cetateanului, de ex. procurorul poate acum cere organelor financiare orice document referitor la un cetatean fara acordul judec[torului, cetateanul poate fi perchezitionat corporal chiar daca nu e de acord, relatia client-avocat nu mai este confidentiala pentru procuror, etc) iar o relaxare a pedepselor scoate in strada mii de oameni, presedintele da navala peste avocatul poporului (pus sa apere libertatile cetateanului) si-l obliga ,imoral, sa conteste la CCR relaxarea pedepselor, cand fisa postului ii spune sa lupte pentru drepturi, nu incarcerari). De fapt, acum e totul clar, ordonanta a fost un pretext prin care au fost manipulati multi, de fapt a fost de la inceput o rafuiala politica, de aia e bine sa te ocupi de sport, n-ai citit ordonanta (dracnea nu scapa, instigarea la abuzul in serviciu e un moft , are si fals in declaratii) nu stii nici efectele ei (suntem fara articol de lege contra abuz in serviciu), dar stim de mult ca esti antipesedista, n-ai nevoie de motiv, e suficient un jos iliescu si te-ai aprins....Ocupa-te de sport

anghelescu ionel adrian (5 comentarii)  •  7 februarie 2017, 13:46

duduie dar de sport cand scrii?

Cris (26 comentarii)  •  7 februarie 2017, 14:25

Este foarte grav ce afirmati, dna Andries. Sau mai exact ce sugerati, adica, necomparand condamnarea penala cu cea civila, sa nu il introducem pe presidinte in discutie. Gresiti profund, presupun din lipsa de cultura juridica suficienta pt a aborda subiecte de gen (caci nu va pun la indoiala moralitatea). Sa stiti ca gravitatea unei faradelegi nu este data neaparat de natura sa (penala sau civila), ci, particularizat, de pericolul social si efectele produse. De exemplu, infractiunea constand in furtul unei biciclete este net inferioara faptei constand in incalcarea unei clauze contractuale generatoare de prejudicii materiale sau chiar morale (de orice natura, incepand cu cel de munca si pana la cel de credite bancare). Iar fapta presedintelui constand in incheierea unor acte juridice cu fraudarea legii pentru o cauza ilicita in scopul obtinerii, in mod fraudulos (incalcand nu doar legea civila, dar inclusiv pe cea penala, ramane de explicat de ce nu exista si o cercertarea penala, sau poate va urma dupa exercitarea mandatului, derivata din faradelegeaa constatata in civil), faradelege care a generat castiguri ILICITE constand in chirii in cuantum de sute mii euro, reprezinta o fapta mai grava decat multe altele condamnate penal (poate chiar si decat a lui Dragnea, de o asemenea fapta facandu-se vinovati toti cei care au candidat vreodata, indiferent de culoarea politica, un lucru de netagaduit). Mai mult, faradelegea lui Iohannis nu se compara si cu atat mai putin se compara cu o raspundere juridica pentru nerespectarea unei clauze contractuale cu banca. In fine, chestiunea este una de principiu, anume aceea ca cel care a fost gasit ca fraudand legea pt a obtine ILICIT proprietati necuvenite nu mai detine moralitatea sa condamne alte faradelegi, intrucat el insusi este un dispretuitor al regulilor/normelor sociale (legilor). Iar cei care nu observa asta sunt fie superficiali, fie ipocriti. Atentie, prin ce sustin nu ii dezvinovatesc pe penalii psd-isti, Dragnea si ai lui trebuie exclusi din viata politica. Dar sub nicio forma un atare presedinte nu trebui scapat de aceeasi masura. Dumneata, Maria, ai incerca vreodata sa inchei acte juridice ilegale, incercand sa savarsesti fapte ilicite pt a obtine propritatile altora? Eu nu. NICIODATA. Si nici nu pot accepta ca cel mai inalt demnitar sa fie unul dintre cei care au savarsit astfel de faradelegi.

Crimson Veritas (2 comentarii)  •  7 februarie 2017, 14:54

Viata ... bate sportul, iar interesul ... poarta fesul ...:)) Revolutia Automatonilor continua ... impotriva creatorilor, impotriva organicilor, impotriva libertatii ... Automatonul Sef ... glasuieste ... in format AAC ... intr-un imobil construit de sangele penalilor unui regim ... cel putin la fel de interesant ca si Regimul Masinilor Mecanizate! Se aud doar ... ecoururile ... in acustica Casei Poporului! Automatonul incarca executarea protocolului 'Smile like a human' ... nu reuseste decat un ranjent mecanic si ruginit! ...:))

vasco (3 comentarii)  •  7 februarie 2017, 17:54

Maria,esti ridicol de partizana....compararea lui Johaos cu cei ce au credite la banci...Au facut cumva aceia fals in acte pentru imprumuturi?Cum de ai incredere intr-un presedinte capabil de fals in acte,furt calificat?E mai de condamnat unul care a chemat oamenii la vot pentru referendum decat unul care a furatcalificat si care doar pentru ca a fost condamnat in civil si nu in penal are tupeul sa faca pe altii penali?Nu suntem chiar toti *** dansatoare ,poate ca lucram chiar la mutinationale dintre noi.Trebuie doar sa avem simtul ridicolului si sa ne gandim cu responsabilitate la tara noastra.Crezi ca cel din Sibiu chiar poate asta?Nu sunt nici pe departe pesedist cum o sa sara multi sa ma " jigneasca",mi-as fi dorit ca acest presedinte,daca -si doreste partidul sau si chiar guvernul sau,ca sa puna piedica democratic,politic pesedeului,sa fi facu ceva pentru asta.A sesizat cineva de doi ani incoace asa ceva?Intaresti PNL punand-o cu mana ta la conducere pe Alina Gorghiu?Sau nereusind sa-l convingi pe Ciolos sa participe la proiectul tau?Cum ar fi putut castiga alegerile in felul acesta?Chiar si-a dorit?Sau vrea doar sa semene discordie si haos?Pana acum doar asta se constata si...chiar ii reuseste.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

aldo_m (63 comentarii)  •  7 februarie 2017, 19:51

eu am o intrebare unde e consilierul lui erdogan domnul candidat la presedentie PONTA unde e ponta si de ce tace ponta ca el era prietenul FUGARULUI ghita , a mai auzit cineva de ponta ca erdogan odata pe luna aresteaza tot ce-l critica inchide televiziuni si baga la puscarie tot ce-l critica UNDE E PONTA doamna Maria ca erau televiziunio care=l doraea presedinte si acum BRUSC l-au uitat ,*** DAR UNDE E PONTA asta e marea intrebare SAU DE CE TACE PONTA sau e in dubai cu ghita sau e la erdogan cu ghiata

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

otulbu (15 comentarii)  •  8 februarie 2017, 10:18

Cainii latra ordonanta trece. Din nefericire in ciuda ,,portiei de libertate,, din piata, Dragnea controleaza jocul. Zvonurile care anunta rebeliunea si posibila secesiune in partid pot avea un simbure de adevar, doar ca adevarul asta are si un pret. Si probabil ca pretul va fi invalidarea de catre parlament a OU14, ceea ce va duce automat la activarea OU13 chiar si pentru doar citeva zile. Scapati de bratul dur al legii batalionul de penali se va retrage bucuros in rindul doi, curat si placut uscat, unde-l asteapta complice si plutonul liberal aflat in ,,opozitie,, Apropos, ma tot intreb oare cind vor fi invitati(cu scuzele de rigoare) sa se realature partidului personaje cheie si reprezentative precum Paleologu, Orban etc ?

vasco (317 comentarii)  •  8 februarie 2017, 15:12

@aldo_m, eu cred ca tu ai mai multe intrebari...dar toate sunt fara raspuns,fiind idioate.

Comentează