Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Castraveţi, dar serioşi

Dacă fotbalul nostru nu râde acum, când se fac glume pe seama lui, nu va râde nici la urmă

Permalink to Castraveţi, dar serioşi
vineri, 19 august 2016, 9:49

Farsa galeriei dinamoviste de la meciul Steaua – City demonstrează, o dată în plus, cât noroc au ruşii şi americanii. Am fi o putere mondială, dacă ne-am pune mintea jucăuşă. Am trimite oameni pe Lună, în loc să-i trimitem să poarte veste în tribune. Vicecampioana a pus la bătaie capacitate organizatorică, să zicem aşa. Fanii dinamovişti au pus la bătaie ingeniozitate, experienţă, timp, capacitate de analiză şi de sinteză.

Când e Becali neatent? Când numără banii de pe bilete. La ce ţări străine reacţionează cât de cât bine? La Germania. La care reacţionează prost? La celelalte. Ce-l interesează pe Becali când primeşte cereri de la suporteri? Să fie gratis. Ce-l fascinează? Domeniul IT, computerele, Internetul, site-urile. Indiferenţa şefilor stelişti faţă de propriul public a desăvârşit opera.

O gură de aer ironic
Poanta a fost oxigen pur într-o seară sufocantă pentru fotbalul nostru. Fără grimasa din senin, asamblată de dinamovişti, atmosfera era sumbră la orizont. Plus că, pe teren, era plictiseală mare, City mai şi rata. Deşi n-ar recunoaşte în ruptul capului, probabil oficialii Stelei sunt recunoscători că au avut, după meci, şi alte motive de supărare şi de discuţie decât scorul.

„A fost o infracţiune”, a declarat cine altul decât cunoscătorul Mihai Stoica. „Un gest infantil”, a continuat el. Şi are dreptate. Se simte în pozna dinamoviştilor puţină pastă de dinţi pe mânerul uşii, rămasă din tabără. Dar nu e grav. Dimpotrivă, e bine că se fac ghiduşii. E ca atunci când anunţi că Barcelona şi Real trimit oferte pentru Stanciu. Au ezitat până acum, dar meciul cu City le-a convins.

E semn rău că nu mai ştim cum să tratăm ironiile, farsele, bancurile. Dacă am ajuns „de râsul Europei”, cum clama un fost şef din fotbal, asta s-a întâmplat şi pentru că ne luăm foarte în serios. Iar Steaua lui Reghecampf a perseverat în direcţia asta. De pildă, s-a luat foarte în serios când a refuzat să trimită jucători la „naţională”. Sau când i-a trimis şi a cerut imperios să fie titulari.

Chiar şi din reacţia de acum a directorului ei sportiv, priveşte în abis spre adversarii din Liga 1: „E greu să trăieşti cu complexul că în România Champions League a fost inventată pentru Steaua şi CFR Cluj”. Iată că nu e greu, uneori e chiar distractiv. Când ţi se pare că eşti prea sus, prea rotund şi prea copt, vine Aguero şi scutură pomul.

Adevărata farsă
Stanciu a fost mai delicat cu glumeţii dinamovişti. Nu le-a zis „complexaţi”, le-a zis „frustraţi” de trofee. „Nu ştiu dacă e o umilinţă, pentru că galeriile noastre nu au venit la meci”, a comentat jucătorul. O fi vreo mândrie că nu-ţi vin suporterii la stadion. Nu sunt fani adevăraţi, deci nu se pune nici scorul. Nu e deloc umilitor să evoluezi pe teren propriu ca în deplasare. E reconfortant, într-un fel. Te scuteşte de predici. Dacă veneau galeriile steliste, Stanciu le-ar fi certat că nu-şi susţin echipa în mod corespunzător, vigilent, dar şi extatic.

Steaua a câştigat în total 4,5 milioane de euro, pentru figuraţia de marţi seară. Rentează să fii asistenta magicianului, intri în cutie, cutia e tăiată în două, spectatorii fac „Ooooo!”, toată lumea e mulţumită. Fanii lui Dinamo spun că au dat în jur de 5.000 de euro pe veste. Râsetele de după, nepreţuite pentru tonusul campionatului. La farsa pe care i-a jucat-o fotbalul echipei lui Reghecampf, nepreţuită pentru justa măsură a lucrurilor, s-a râs puţin şi strepezit. „Suntem nişte murături”, a oftat un antrenor din Liga 1. „Ba nu, e o jignire”, a replicat alt antrenor. Adevărul e undeva la mijloc, în borcan. De la o vreme, suntem cam acri.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

mal. (71 comentarii)  •  19 august 2016, 10:39

Cam asta este legat de fenomenul FCSB... Multă prostie, multă frustrare, multă îngâmfare... Când eram copii, atunci când unul „dintr-a opta” ne bătea, strigam și „râdeam” că nu ne doare! Cam așa și cu FCSB, echipă condusă de o serie de oameni cu mari probleme cu justiția, infractori în toată regula, care vor să diriguiască fotbalul din țară. Uită că nu au câștigat de 25 de meciuri în UCL, uită că nu au spectatori... Și-au făcut o jucărie cu care, recunosc, reușesc să câștige bani. Doar asta îi interesează! (vorba lor: „decât” banii contează!) Toate celelalte sunt o consecință a decăderii societății, pe lângă care decade și fotbalul, important fenomen social... Murături...

Venom (83 comentarii)  •  19 august 2016, 10:51

Mi-a plăcut cel mai apreciat comentariu de pe GSP, la unul dintre articolele vizavi de aroganța de la meciul cu City : "Dinamo are cea mai principală galerie! HEI HEI HEI!"

vasglo (91 comentarii)  •  19 august 2016, 10:59

Cand te identifici cu acte false (carti de vizita, site de promovare, antete si oferte..) si prezinti Mariei o mostra de rochie pe care si-o doreste pentru Balul de Craciun al Gazetei, rochie pe care nu ai de gand sa i-o livrezi niciodata, esti "pus pe glume", ori esti escroc?! Iar cand Maria vede ca la Bal rochia comandata e purtata de colega aia nesuferita, care o pizmuieste pentru talentul ei si care a gasit tocmai acum prilejul de a iesi si ea in fata, ce-ai zice, e o farsa, ori o inselatorie?? Iti feliciti colega pentru "gluma" buna si razi alaturi de colegi, ori chemi "Militia"?......-:)

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  19 august 2016, 16:01

mostra inteleg, dar ce e aia, „rochie”?

Mrr (4 comentarii)  •  19 august 2016, 11:00

acrii , fiindca voi presa , ati creat mediul ideal ca muraturile sa fie perfecte...ati pus zahar cand nu era cazul, ati pus sare si piper la niste meciuri blatuite , ati pus apa clocotita la indemnul singurului om care conduce liga 1 ...ati ghicit gigi becali...si atunci cum sa nu fie muraturile gustoase...au gustat chiar si bulgarii de la ludogoretz din ele si au spus ca-s mai bune ca ale lor...felicitari presa supusa si obedienta...acum acoperiti muraturile cu un capac de aur sa nu se strice...din cei 4,5 milioane v-a ramas si voua ceva , sa mai auriti poate si borcanul, sa nu se vada muraturile ( si sa mai aiuriti si cititorii...)

SORIN (7 comentarii)  •  19 august 2016, 11:02

O intrebare - care este legatura lui LEO de la Botosani cu subiectul ?

io (3 comentarii)  •  19 august 2016, 11:03

poate scrieti de hotiile targumuresene, cupe ale liceelor cu 100.000 de euro pe tricouri Joma si cu premii care nu au ajuns la elevi, precum si de hotia cu centru de excelenta, 5000 de euro decontati pentru cazare si masa pentru fiecare elev. Tot in parte hotie joma.

brod (87 comentarii)  •  19 august 2016, 11:21

să vezi dacă-i bate Dinamo mâine seară!...

kensei (2 comentarii)  •  19 august 2016, 11:29

Iată că nu e greu, uneori e chiar distractiv. Când ţi se pare că eşti prea sus, prea rotund şi prea copt, vine Aguero şi scutură pomul. :)))))))))))))

vasglo (91 comentarii)  •  19 august 2016, 11:57

P.S. - " Fanii lui Dinamo spun că au dat în jur de 5.000 de euro pe veste." Hai sa fim seriosi!....-:)

Haudinamo (23 comentarii)  •  19 august 2016, 12:15

Sincer mie Aguero nu mi-a lasat o impresie asa buna. Nu stiu ce e mai important, ca a bagat 3 cu o echipa de amatori sau ca a ratat 2 penaltyuri? In ritmul asta devine clar de ce nu se apropie deloc City de trofeul CL desi luati individual are jucatori foarte buni... pur si simplu sunt platiti prea bine si nu simt nevoia sa fie si seriosi. Prea multi latini jem'enfiche-isti in echipa lor. Ar fi fost nevoie si de niste englezi seriosi si muncitori, ca de-aia e echipa din Anglia... dar ei tocmai vor sa-l dea afara pe ultimul, pe Hart! singurul lor jucator de nationala.

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  19 august 2016, 16:00

mentalitate de mercenari 🙂 City e noua Chelski, minus Mou

Bono (1 comentarii)  •  19 august 2016, 12:59

@ haudinamo vezi ca-i uiti pe Sterling si pe Stones. Jucatori englezi, de nationala.

eu (64 comentarii)  •  19 august 2016, 13:06

Steaua de azi nu mai este un club. Nici nu stiu de ce vrea becali sa ia stema denumirea etc. Nu ii trebuie absolut deloc. El are 23 de oameni care joaca fotbal ptr el. El vinde bilete ca atunci cand vindea blugi, numai ca acu vinde mai scump. Atat. Un club are echipe de juniori tineret , suporteri, fani . Un club organizeaza un meci. Becali nu organizeaza nimic. El vinde bilete la show. Daca exista un club, farsa aia nu avea cum sa se produca never. Asa ca la spectacoluk asta vine oricine si face orice. Simplu ca la balci.

17 Nentori Tirana (383 comentarii)  •  19 august 2016, 14:21

Consiliul local, Primaria, Izvorul Minulilor. Factorul de entropie Steaua explica dizolvarea lor naturala printre Cetateni – a se intelege City – si nasterea Muraturilor, aici Castraveti murati in Sare – a se se intelege tot fotbalul Romanesc. ------------------------------- C G: „sticlele de apă plată băute cu nesaţ de Laurenţiu Reghecampf nu sunt izvor de idei tactice“ - nici nu imbie la minuni din partea Primariei, a Ministerelor. Ma mira ca Steaua mai are voie sa foloseasca Stadionul National. Caci Steaua a incasat 4,5 milione din performanta ei, asa cum e, fapt care ar putea stirni invidii. Primaria Bucuresti a aprobat in februarie 2016 pentru echipele lui Ponta, Oprescu si Firea si a pacientilor care fac sport din incheitura mininii, un buget de SALATII pe 2016 de 10,9 milione euro. Bazele sint pe gratis. Euroii de salarii si Bazele cu „aprobarea“ muraturilor de bucuresteni. De altfel City s-a antrenat pe Baza Ministerului de Interne, folosita pe de-a moaca si de echipa patronilor urmasi ai lui Dinca Te-Leaga in numele careia vorbeste colonelul de securitate Eftimie Gelu, care a facut bani vinzind paduri, vinzind oameni in Germania, impartind de doua ori – inainte si dupa 89 bunurile lor cit si cele confiscate in vama, creierul contabil care face ca datoriile clubului catre Stat sa fie mereu anulate iar nepotii patroni s-o duca intr-o veselie cu toate ca la ANAF sint listati ca capi de lista cu datorii de peste 80 milione euro la Stat. Un dinamovist platitor de bilet chiar se ruga de Patroni sa-l cumpere pe Aguero din banii Primariei Sectorului 3. Atia inteleg astia care se joaca de-a suporterii. Ar face Unchiu Gelu si mutarea asta, ca poate, dar ar batea putin prea tare la ochi. In orice caz, bine ca au venit la meci, „doar dinamovisti“, „doar rapidisti“, „doar crai prazari“, „doar suncudici gazari si giurgiuveni“. Unii au luat-o inaintea dinamovistilor. Iar acum unde sa merga si ei la meci ? ------------------------------ C G: „Mi se pare că antrenorul Stelei plăteşte şi el preţul trufiei şi al suficienţei pe care nu se sfieşte să le afişeze. În general, când vom avea mai puţin gel în păr … vom începe să ne vindecăm.“ Stiu eu pe altii care folosesc „factorul de entropie“, un verb, o virgula si o anti-manea ca gel de par si se intorc cu modestie de pe Valea Loarei printre Muraturile din Romania. "Doar Dinamo" e de-o modestie rara, sper ca e si suficienta pentru "a urca tavalugul la deal". 5, una manita ar trebui sa va fie pedeapsa. Mai stiu inca o Muratura, una care zice nefortata ca e cam acra in ultimul timp. Ce faci tata - soro in ultimul timp, faci baie in apa cu sare si otet ? Mai avem un meci tata, meci pe care vom incerca sa-l cistigam – returul. Nu cred ca Reghe o sa bage rezervele precum Hagi. Merita si Guardiola o pedeapsa, nu se face asa ceva. Imi amintesc ca Real s-a oprit dupa tontogol. Echipa mare, nu cetateni carora Reghe ar trebui sa la aminteasa la viitoare conferinta de presa ca ei s-au antrenat la M I in timp ce el a fost alungat din Bucuresti de izmenari cu girofar, dottori generali si de cenuse-reasa sa Motoc von Bolintin Vale. ----------------------------- PS Botosani, echipa, finantatorii si antrenorul imi plac si mie. Ma bucur nespus ca domnul Grozavu si-a cerut scuze. E un exemplu de urmat, cu scuzele, nu de copiat, cu muraturile. Ori astepti mai intii returul ?

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  19 august 2016, 15:58

e ceva vesel in Botosani 🙂

LEFTER POPESCU (50 comentarii)  •  19 august 2016, 14:39

Doamna Andries, ma asteptam , ca dupa lungul invartit in jurul cozii lui MIMI STOICA sa spuneti ca echipa lui GIGI VALIZA a fost super norocoasa ca nu a iesit cocosata de pe teren cu vreo 10-12 goluri in geamantanul patronului . Despre goluri si diferenta de valoare pe care ziaristii si comentatorii tv , sub nicio forma, pierzandu-si uzul ratiunii, nu o vedeau inainte de fluierul arbitrului trebuia sa scrieti. Cu totii (ziaristi-comentatori ) vedeati o victorie a echipei lui GIGI VALIZA, in care soricelul Nicusor Stanciu ii va da lectii motanului Aguero.

Petrache (66 comentarii)  •  19 august 2016, 15:00

Bravo, Maria. Din nou un comentariu inteligent si dovedind simtul umorului. (Nu sunt nici suporter Steaua, nici suporter Dinamo, dar farsa mi s-a parut draguta.)

stan (4 comentarii)  •  19 august 2016, 15:02

dinamu si *** e 2 cluburi de *** mai ales *** la gunoi cu ele la glina

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

stan (4 comentarii)  •  19 august 2016, 15:06

bravo Mary, you are right, good luck, kiss Mary.

andrei (27 comentarii)  •  19 august 2016, 15:17

Din pacate unii fani dinamovisti arata inca o data, a zeci de mia oara, ca aceasta echipa vrea cu tot dinadinsul sa fie capusa celuilalt club. Batem Steaua si salvam sezonul, indiferent cu cine joaca trebuie strigat M... Steaua, nu am facut nicio branza in Europa dar petrecem ca Steaua a pierdut in semifinalele Europa Ligue, pierdem la scor si dam foc la tribune - evenimentul intra la momente glorioase ale clubului Dinamo, nu contam in campionat dar facem sarbatoare nationala ca nici Steaua n-a luat titlul, unul arunca televizorul pe geam ca Steaua a luat CCE si ulterior devine presedinte de club, daca ai jucat la Dinamo si dupa un veac vrei sa joci la Steaua devii paria (invers se poate- Danciulescu, Catalin Munteanu, Bostina, etc), etc, etc. Acum stupizenia asta ca sa arate ce ? Ca Becali e cum e ? Bravo, au descoperit America ! Nu era mai bine ca banii cheltuiti pe aceasta bascalie balcanica sa fi fost donati centrului de copii de la Dinamo sub forma de echipament ? Inca o data Dinamo a fost dusa in ridicol de fanii sai, incapabili sa inteleaga cine are rolul de prim solist - jucatorii sau tribuna. Dar ce pretentii sa ai de la unii care l-au declarat unicul capitan pe un fotbalist mediocru care s-a intamplat sa fie capitanul echipei ce a luat un titlu dupa vreo 5 consecutive ale Stelei. Ce Mircea Lucescu, ce Cornel Dinu, ce Ion Nunweiler, ce Ionut Lupescu sau Rednic, Andone, etc.Daca au avut nenorocul sa nu le ia fata Steaua 5 editii la rand si dupa aceea sa treaca la cele vesnice au ajuns capitani de duzina...

Sergiu (1 comentarii)  •  19 august 2016, 15:39

Daaaaa extraordinara gluma, de marti incoace numai despre asta scrieti parca ar fi fost gluma secolului, nu ii vad nici un haz si sunt oameni care nu au ce face acasa,dar na... e o gura de oxigen... pt ca ne place circul si numai asa iesim in evidenta pt ca rezultate 0... f bun articol sa facem mai mult circ nu sa ne luam in serios si sa contruim un centru de juniori... sa sustinem o echipa care merita, mai bine mergem la ailalti si le punem pasta pe clanta

vasglo (91 comentarii)  •  19 august 2016, 15:44

Draga Maria, iata ce au descoperit si alti confrati jurnalisti: "Reporterii noştri au aflat că pentru a pune în scenă acest moment, un grup de suporteri ai lui Dinamo a realizat un site-fantomă, respectiv www.coreostil.de (site-ul a fost între timp dezactivat), l-au contactat pe Gigi Becali de pe o cartelă cu număr de Germania şi i-au spus că reprezintă o firmă care este specializată în crearea unor asemenea coregrafii. Pentru a fi credibili, dinamoviştii au angajat o profesoară de germană şi au postat mai multe texte pe siteul-fantomă, prin care îşi treceau în ”portofoliul” firmei coregrafii 3D pentru Borussia Dortmund, dar şi pentru alte echipe din Bundesliga. Patronul Stelei a ”muşcat” astfel momeala şi şi-a dat acceptul ca ”firma germană” să se ocupe de coregrafie şi la meciul cu Manchester City." Ce crezi, o fi fost vreo "farsa", "gura de oxigen", "gluma", "ironie", "banc", ori escrocherie pura?!...:)

Sorin Munteanu (33 comentarii)  •  19 august 2016, 17:24

La Steaua simtul umorului nu o caliate. O calitate ar fi limbajul din celebrele dialoguri ale lui Becali cu Divinitatea. sau participarea pe mese la partide de manele in cap cu cel mai putin maneliswt MMS. Dar nu departe

Adu (17 comentarii)  •  19 august 2016, 18:32

cand cei mai mari barbati din sport ajung la puscarie, simtul umorului printre fotbaliolaci e doar un haz de necaz in speranta ca nu le vine randul si lor... :D Dar uite ca Gigi si Meme, condamnati pentru infractiuni in fotbal, au fost primiti indarat in fotbal de FRF si LPF cu buzunarele deschise, ca la noi conteaza banii de luat, nu onoarea de aparat! :D hahaha

ovidiu_3003 (214 comentarii)  •  19 august 2016, 19:24

...jignire e ce a spus RegheBlat ca nu are echipe de calibru in campionat cu care sa joace meciuri tari ...o sa vada el cat de curand ...

Venom (83 comentarii)  •  19 august 2016, 19:31

O farsă mai deșteaptă ar fi fost ca fanii lui Dinamo să scrie pe stadion "Steaua".

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  22 august 2016, 9:54

lasa, ca e bine si asa, tocmai asta e farmecul poantelor gen „Academia de politie”, ca nu vor sa fie mai destepte

tudor (3 comentarii)  •  19 august 2016, 19:47

Nu-mi stă în obicei, dar sărut mâinile scriitoare🤗

Petrache (66 comentarii)  •  19 august 2016, 20:02

@vasglo. Ca sa fie o "excrocherie" cineva trebuia sa aiba vreun beneficiu financiar, politic etc... Din contra, a fost o farsa inteligenta si subtire. Te rog sa observi ca nu au scris nimic injurios la adresa clubului Steaua, a echipei, a fanilor... Ia sa vedem daca suporterii Steaua pot crea ceva la fel de inteligent si bine organizat si civilizat.

vasglo (91 comentarii)  •  19 august 2016, 20:16

@ maria andries : da, ai dreptate, nu toate fetele se duc la bal imbracate cu rochie! Poate mostra de pantalon, ori mostra de parfum era mai bine!....

vasglo (91 comentarii)  •  19 august 2016, 20:29

@ petrache: esti convins ca "falsii specialisti in realizarea de coregrafii" n-au cerut si bani?!.....Alti confrati ai Mariei sustin ca da : "„Gigi Becali a muşcat momeala şi a plătit. Toată coregrafia a costat în jur de 10.000 de euro. Vestele, săculeţii, hârtia, băieţii care au aşezat totul pe scaune... Asta e! I-am arătat ce înseamnă Dinamo. I-am umilit! Şi pe Becali şi pe cei ce îi cer să se urce pe maşină după fiecare meci al oiţelor. Să nu mai încerce să o dea cotită. Superba coregrafie a fost făcută pe banii lui! Din meciul ăla va rămâne <>”, cica ar fi mărturisit, sub protecţia anonimatului, un ultras dinamovist.....

cocacosmateoharie (1 comentarii)  •  19 august 2016, 21:08

@Petrache: vor face si stelistii ceva asemanator cand vor da doi bani pe cluburi gen dinamo. Plus ca e greu sa faci ceva identic din moment ce nu umpleti nici un stadion decat atunci cand jucati cu Steaua :p

haideusicfr (49 comentarii)  •  19 august 2016, 22:22

Ce ma dezamageste foarte mult in tot ce tine de Steaua nu e valoarea ei in fotbal ( care e cu mult sub reclama) ,nu stafful arogant de doi bani ,nu patronul semidoct si *** (*scriitor* de renume mondial) ,nu, ci ***.Nici macar cei de la GSP ce scriu si acum zilnic articole dupa articole ce zice x sau y ,etc .Nu ,*** Stelei si mai ales ai lui Becali.Si unul mai ales.Pe care l-am respectat ca si jucator ,antrenor ,om in general.Dar nu m-am gandit ca e la un asemenea *nivel* ,desi circumstantele imi dadeau demult de inteles.Este vorba de Gica Hagi.Inrudit cu Becali prin ceremonia de nanasit ,interesul acestuia pentru infractorul acela ma dezgusta.L-a ajutat cata vreme a fost la puscarie,il tamaiaza si acum etc .da ,dar are un interes: Becali ii cumpara amatorii de jucatori.Cu milioane de euro.Interesul poarta fesul.Viitorul este o filiala de-a Stelei cu meciuri evident trucate. Nu mai continui ,l-am respectat prea mult ca jucator sa-l mai critic acum. dar pe ceilalti Becali cine i-a lansat in fotbal? Sa nu-mi spuna cineva ca tot Hagi ca nu-mi vine a crede.Chiar daca or fi ei aromani si se tin tantosi,hotia tot hotie se cheama. P.S .am citit ca marea *patrioata* Halep se marita tot cu un aroman.Iar buna-sa i-a spus nu cumva sa se marite cu un roman.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

romanescu (7 comentarii)  •  20 august 2016, 0:55

Sigur , la "mishtocareala" (expresie ne apartinind Limbii Romane, ci unei limbi alogene ) suntem campioni! Dar, asta vad ca facem acum: modificam Limba Romana cu expresii de jargon, folosim "nationalismul" ca si acoperire a scopurilor personale , sustinand ideea ca doar pentru ca esti "patriot "ai drepturi. Incercam sa manipulam constiintele cu articole , comentarii , care folosesc doar unor "grupuri" . Spre exemplu ;GSP . Din 26 de "postari" pe editia on-line , 16 sunt in conectie cu Steaua , ori chiar despre Steaua. Am vazut intr-o singura zi trei articole , unul dupa altul, despre becali (scuzati litera mica, dar, omul asta a "imbecalizat Romania"!). Si toate aveau poza lui in pozitie caracteristica fostului "dictator". Deci, ce putem concluziona ? Ca sunteti o "pressa" aservita ! As putea spune "platita "??? Articolele Dlui. Ionitoaia sun atat de duplicitare , incat se vede de la distanta scopul dintre randuri. Daca tot "preamariti" Steaua , de ce nu-i decernati de pe acum Titlul de campioana ?? Ce rost mai are competitia ?? Pe toate celelalte grupari le considerti incorecte, ne-fair-play , doar Steaua este "imaculata conceptie " . Doamne Sfinte, este echipa Romaniei. si atunci va mirati ca apare o manifestare precum "coreografia" de Marti. Sunt 51 % de nestelisti. Da, mai scrieti cate ceva si despre Dinamo, ca sa aratati un oarecare obiectivism. Dar ??? Suporterii stelist sunt cunoscuti ca si cei mai intolerant , cei mai mishtocari (precum conducerea lor ) . gabi safta a generat multe asemenea actiuni : pe Rapid i-a jignit public prin adrese ofensatoare, la fel pe Dinamo... CFR-ul il ataca prin postari sub diferite "nick-name"-uri sub pretext "patriotic"... A fost in stare sa "INFORMEZE" un site englez cu o falsa denumire a CFR-ului ... Si atunci; va mirati ca li se intampla ce li se inampla ???? Voi , pressa , aveti un mare aport in generarea acestui moment : MANEVRATI MALEFIC CONSTIINTELE !!!! QUI PRODEST ??

M Mihai (22 comentarii)  •  20 august 2016, 11:18

Ma mira mm, un tip inteligent, ironic de cele mai multe ori, acum probabil l-a durut atat de mult incat a facut declaratia aceea cu gest infantil. Pai mai mm, poate ai dreptate este ceva copilaresc (este sinonimul la infantil, asta pentru cei de la fcsb care n-au inteles farsa), nu barbatesc ca gestul de a da pumni suporterilor stelisti! Poate si din acest motiv nu vin la stadion sa vada te vada pe tine si mache imbracati ca gemenii.

Marius (1 comentarii)  •  20 august 2016, 20:40

Daca acest articol era scris de un "domn", erau sanse sa scapati de jumatate din comentariile rautacioase. In rest, Steaua si-a luat mm-***....si cam atat. Despre scor nu are sens sa mai comentez.

eueueu (1 comentarii)  •  21 august 2016, 1:54

urasc steaua fcsb ce o fi , dar pechinezii se impauneaza prea tare si aiurea in tramvai. uita ce au patit in 79 . poate domn dinu le explica cum se pierde un campionat acasa. FORZZA VIOLA !!!! FC. ARGES NU MOARE !!!!

Comentează