Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Adevărata lovitură a lui Dinamo

În loc să-şi promoveze propria strategie, Negoiţă deconspiră "practicile mioritice" ale rivalilor

Permalink to Adevărata lovitură a lui Dinamo
luni, 18 ianuarie 2016, 9:16

Oferta pe care i-a făcut-o Dinamo lui Marica este un secret straşnic, care ne va bîntui 50 de ani de acum înainte. Patronul Negoiţă a precizat doar că era o „ofertă serioasă”. A evitat să spună pe numere la cît evaluase perla care n-a mai jucat un meci întreg din februarie 2015.

Dar, pentru că premiantul şcolii dinamoviste a semnat cu rivalii de la Steaua, Negoiţă a simţit nevoia unei corecţii de imagine. A declarat că e dezamăgit de „atitudinea domnului Marica”, de faptul că nu şi-a schimbat „mentalitatea dîmboviţeană”, că e incapabil „să schimbe propriu-zis ceva în felul de a fi”. Dacă ăsta ar fi un criteriu obligatoriu să joci la Dinamo, ar rămîne vestiarele goale. În fine, majoritarul n-a uitat de escapadele lui Marica în piaţă, la proteste, şi l-a numit, fără menajamente, „deontolog pe Facebook şi în alte momente publice”. O fi de bine, o fi de rău? Măcar nu l-a înjurat de hipster!

„Ascunde o trădare cu o minciună”, iată verdictul domnului Negoiţă. „Trădarea” e la vedere, o ştim şi noi. Motivele ei sînt discutabile. Şeful de la Dinamo susţine că Marica ar fi avut de ales. Avea oferta „serioasă” de la clubul-mamă, dar a refuzat-o. Jucătorul a explicat că a optat pentru „echipa care l-a dorit cel mai mult”. În limbajul tehnic, din mercato, asta se traduce de obicei prin: „echipa care mi-a oferit cei mai mulţi bani”. Salariul maxim la Dinamo este de 7.000 de euro. La Steaua, atacantul va avea, oficial, salariul minim pe economie, plus bonusurile din punga neoficială.

Negoiţă a înţeles altceva. Că Marica s-a simţit mai dorit de Steaua pentru că a negociat direct cu patronul: „Aceasta este o practică mioritică, pe care văd că domnul Marica şi-o doreşte”. Apoi ne-a luminat cum se procedează „la cluburile serioase”. Patronul nu se ocupă de tot, există diviziunea muncii, cine-ar fi crezut? Negoiţă are „deontologii” lui în materie de transferuri. De aceea, el, unul, „niciodată nu va contacta şi nu va negocia cu jucători, indiferent de numele acestora”.

Bravo lui! Dar nu şerbetul, apa rece şi arta conversaţiei de „la palat” l-au convins pe Marica să „trădeze”, ci banii. Motivul ăsta nu ţine de „mentalitatea dîmboviţeană”, ţine de natura umană în capitalism. Este acelaşi motiv pentru care Răduţ, plătit cu 9.000 de euro pe lună la Pandurii, a refuzat să vină la Dinamo pentru 6.000 de euro pe lună. După ratarea acestri ţinte, Negoiţă a dat vina pe cluburile finanţate cu bani publici: „De asta sînt probleme în fotbalul românesc, că sînt cluburi susţinute de stat, într-un fel sau altul”.  E adevărat, dar vorbim despre acelaşi stat care a iertat Dinamo de plata a 5,1 milioane de euro dintr-o datorie totală de 5,4 milioane de euro.

Răduţ e „un jucător care face diferenţa”, cum l-a descris Rednic. Dinamo n-a reuşit să-l convingă, nu din lipsă de „palat”, ci din pricina unei politici austere în materie de transferuri. Să aduci doar jucători liberi de contract nu dă bine pe afiş, dar nu-i exclus să dea bine pe teren.

După cum se ştie, nici banii, nici numele nu joacă. În loc să ascundă un eşec relativ cu un mare secret, în loc să-l moralizeze pe „trădătorul” Marica, şefii lui Dinamo ar trebui să-şi promoveze mai încrezător propria lor strategie. În loc să se plîngă de manierele „dîmboviţene” ale rivalilor, să se laude că l-au convins să semneze pe Hanca, de la ASA Tg. Mureş.

Asta înseamnă, de fapt, să dai lovitura! Nu e superstar, n-are milioane de „Like”-uri şi a fost adus gratis, pe bomboane şi covrigi. Însă mijlocaşul de 23 de ani promite mai mult folos pentru echipă decît un atacant de 31 de ani, cu un bagaj de conflicte, inadaptări şi diagnostice mai voluminos decît bagajul de minute jucate.

Comentarii (38)Adaugă comentariu

marius cheregi (3 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 9:58

Negoita are dreptate în tot ce a spus despre Marica.
Chiar si in capitalism, stimata Maria, exista lucruri mai presus de bani.

Emilian (34 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 10:11

Excelent articol! In ciuda unor lucruri bune pe care le-a facut Negoita, de multe ori el face un joc de scena penibil. Se pare ca pe multi reuseste sa-i pacaleasca, altfel e foarte usor de observat ca de la venirea lui ca actionar majoritar echipa are un buget considerabil mai mic decat inainte. Nu are bani, foarte bine, dar nu inteleg de ce a luat acest club, care este evident o palarie prea mare pentru el. Sa tai din cheltuieli si sa bagi echipa in insolventa ca sa scapi de datorii, asta putea face si Badea & Co, nimic nou.

Ramon (125 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 10:23

toate aceste comentarii sunt pentru naivii care mai deschid un site de net, ca mulţi nu mai dau banii pe ziare (de ce oare ?). Dinamo nu are drept de a juca in Europa League la anul, așa că nu aruncă cu banii. Astra nici nu s-a deranjat pentru steaua planetară Ciprian Marica. Omul a ajuns la o vârstă când nu-i mai iese totul, iar echipele din play-off nu vor mai cădea pe spate când ajunge Marica cu mingea la picior. Gigi trebuie apreciat că-i dă o mână de ajutor, indiferent ce scrie în contract, dar și el speră să-l poată revinde pe la Pune City. Nea Puiu este și el circumspect, nu-l ia în brațe pe Marica.
Dinamo continuă să caute jucători pe care să-i exporte pe niscaiva sute de mii, că e nevoie de bani pentru minciunile electorale. Abia la anul Dinamo va putea trage la titlu, așa că până atunci merge pe burtă. Pentru binele naționalei, sper ca Marica să fie din nou ceea ce a fost, dar sunt circumspect.

dan (4 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 10:29

Bravo bun articol scris ca la carte. Dar intrati un pic si mai in amanunut cu dna sesizati pe cine stiti voi ca sa stim si noi unde este adevarul cu palmaresul stelei la cine este ca oierul sre niste acte iar ceilalti au si ei acte care sunt reale? Si un subiect nou celebrul stadion cred ca aici vor cadea mai multe capete

Alexbibirica (26 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 10:53

„stiu locul,ora,cine … stiu lucruri” … citat din ionut negoita !

Don Vega (7 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 10:59

fcdb … neputință-n … adn.

tisi (8 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 11:03

Un articol in nota dvs, adica foarte bun…. Sper sa nu-i suparati pe cei din redactie pentru ca nu scrieti despre fcsb, Becali sau „familia celebra”…..

GSB… (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 11:06

O fii inteles Negoita altceva, dar voi mai rau. Nimeni de la Dinamo nu se astepta sa semneze Marica cu ros-albii. Lucrul care a deranjat a fost ca PR-ul lui Marica (niciun caz el) a scris pe FB ca n-a primit nicio oferta de la Dinamo, atat! Restul, e can can. Dar stiu, doare cand incepe sa reinvie Dinamo si sa puna presiune acolo sus „la palat”, unde va place. Presiunea voastra = placerea noastra!

alex (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 11:11

Pana cand va fi acuzat acest om de faptul ca a scapat (legal) de niste datorii pe care nu el le-a produs ? Pana cand va fi acuzat ca a adus clubul la normalitate salarii la zi si iata ca dupa cativa ani, are un antrenor bun si incet-incet se formeaza o echipa buna. Asa cum scrie si in articol, este vorba de un jucator care nu a mai avut un meci intreg din februarie anul trecut, sincer, mai bine cu un Gnohere care are meciuri in picioare si marcheaza. Nu este Marica un Mutu… care sa aibe anumite „sclipiri” sau executii de efect ce pot face diferenta; Nu e de mirare ca presa iubeste Steaua, pentru ca patronul face rating, in timp ce, la Dinamo, patronul da din cand in cand cate o declaratie civilizata. Presa din Romania nu este gata sa aibe parte de cluburi ca in Premier League sau SerieA pentru ca, acolo patronii rar intervin cu declaratii precum se intampla la noi, aceasta a fost ideea transmisa de Negoita. Ziaristii ce se ocupa de sport, ar trebui sa lase declaratiile patronilor altui departament, ei sa se ocupe STRICT de sport. Asta inseamna sa fii un ziarist bun 🙂

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 13:09

linia de plutire deasupra insolventei nu se confunda automat cu normalitatea, mai ales la un club cu traditie ca Dinamo

Cata (8 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 11:18

da, fiecare scrie ce vrea ca hirtia suporta orice… ma intreb care sa fie utilitatea scrierii… aici am voie sa judec! in fine, mediocritatea teribila a nimicului vindut ca trufanda… mersi, nu consum!

dan t (28 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 11:22

inainte de a l critica atat de…tare pe negoita si modul lui de a investi proprii lui bani dupa cum vrea el si nu dupa cum vreti voi…..totusi cred ca e cam ….nu prea ok,ca sa ma exprim elegant,ca sa l criticati pe negoita si nu pe marica,care aici pe site,chiar in ziua semnarii contractului,impins de la spate de fam prodan,declara cum ca…EL NU A PRIMIT NICI O OFERTA DE LA DINAMO…ca pe el nu l interesau banii ,ca daca dinamo i ar fi zis ca sa vina el venea! ceea ce mi se pare chiar….nesimtire totala! e clar cum ca fam prodan ,madama,e pornita rau pe negoita ca a rejectat o de la dinamo si acum se razbuna si o sa o mai faca pe dinamo! la fel ca si cele de mai sus care sunt scrise la comanda prodanilor si cu scopul de a lovi in dinamo…pe acest site…fcsb.ro,platit de becali si prodani

aurel (23 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 11:26

Zi Negoita si … Ce sa zica si el ca sa se bage in seama? Ca nu are bani? Pai… stie toata lumea. De aia nici nu vin decat acei jucatori care nu mai au unde sa se duca. Dinamo e in insolventa deci cheltuielile sunt controlate la sange asa ca e de inteles. Problema e ca daca barem echipa ar juca ceva, daca ar fi perspective de jocuri prin cupele europene atunci da, poate ar mai vrea unii altii sa vina si fara multi bani. De cand se tot restructureaza Dinamo am uitat eu. Sezonul asta parca parca se mai misca ceva. Acum alte schimbari, alte plecari si veniri sa vedem ce mai iese. Noroc ca Rednic nu are unde sa mearga asa ca, cel putin antrenor cat de cat exista. Echipa inca nu sunt sigur. Si uite asa Maria, tu ii faci hatarul lui Negoita sa mai apara si el prin presa, sa-l mai vada lumea si sa-i citeasca numele. Ca daca ar fi dupa Dinamo ca brand ar fi mai greu.

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 13:47

pai, sa apara, de ce nu? mai multe surse de divertisment nu dauneaza 🙂

nicolas (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 11:38

Maria,cu toate ca sunt unul care iti aprecieza articolele,de aceasta data nu numai ca nu apreciez ce spui aici,dar imi lasi impresia unui balans de neanteles catre niste lucruri pe care le credeam iesite din vocabular.Tu spui ca Negoita trebuia sa anunte cum a negociat el sau prin interpusi un contract,dar poti face acelasi lucru vis-a-vis de salariul si contractul tau?Asa ca sa stim si noi cum ai negociat si ce castiguri ai….ce zici?Nu toata lumea este gura sparta ca un alt patron de club.De fapt incep sa nu mai mir de anumite reactii ale tale dupa ce l-ai certat serios intr-un articol pe un fost coleg al tau pentru ca si-a permis sa te contacteze prin mesaje sau telefonic si nu oficial.Banuiesc ca si conducerii ziarului pentru care scrii ii soliciti doar intalniri si convorbiri oficiale.Si tot pentru o pozitie echilibrata poate faci aceeasi comparatie si cu transferurile lui Popadiuc si a celorlalti de la Ceahlaul cu care se laudau adversarii celor pe care ii certi.Oricum un mare semn de intrebare pentru ceea ce ai scris, mai ales ca suntem destui care mancam bomboane si covrigi.

Guru (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 11:44

Foarte frumos spus si corect de asemenea. Totusi, cu astfel de articole aveti grija ca veti atrage furia antistelistilor si veti fi caractarizata oaie sau alte apelative dintr-acestea care ii ajuta sa mascheze frustrarea si sa doarma noaptea…cat de cat. (ca linistit tot nu dorm, pun ramasag!)

dan t (28 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 12:05

SI CRED CA IN LOC DE ALTE COMENTARII,CRED CA MAI POTRIVIT AR FI TITLUL UNUI EDITORIAL AL LUI PLESU DIN ADEVARUL DE AZI….”PROSTIA SI AGRESIVITATEA AU INVINS!AUTORULUI ANTIPATIC I SE ATRIBUIE INVERSUL AFIRMATIILOR SALE”…

multemurenaum (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 12:10

ma asteptam la un articol mai bun…mai ales cand va referiti la negoita uitati sa spuneti esentialul…el spune adevarul,marica a vut o oferta de la Dinamo ,ca a fost mai slaba ca a fcsb-ului nu stim ptr ca marica a spus ca nu a primit de fapt nimic ,dar Rednic , Danciulescu si negoita il contrazic … macarica merita un articol adevarat ptr ai arata adevarat fata …sa fim sinceri chiar se crede un deontolog ,in fiecare interviu/declaratie vrea sa arate ca el este din alt ALUAT dar de fapt este un ******** cu aere de profesor universitar .

RC (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 12:15

Oferta lui Dinamo pentru Marica a fost facuta publica pe gsp.ro. Sau acest site produce stiri false? In schimb, este adevarat ca Marica a refuzat aceasta oferta pentru ca nu a negociat direct cu Negoita. Ca sa concureze cu oferta inaintata direct de Gigi Becali (total netransparenta, care se pare ca ascunde o evaziune fiscala pentru un teren de cateva sute de mii de euro), Negoita ar fi trebuit sa vina cu propria oferta de evaziune: cateva apartamente in Bucuresti. Doar am auzit cum se lauda Marica despre faptul ca el castiga zeci de mii de euro din chirii si nu are nevoie de un salariu foarte mare.

Criss (6 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 12:17

Guru, de ce sa atraga acest articol antipatia antistelistilor. Articolul este, pe fond, in avantajul antistelistor. Mai exact al dinamovistilor. Dincolo de „netransparenta” ofertei lui Negoita pt. Marica, autoarea articolului scrie un articol in favoarea lui Dinamo, concluzionand indubitabil in sensul ca adevaratul transfer folositor este nu al lui Marica („un atacant de 31 de ani, cu un bagaj de conflicte, inadaptări şi diagnostice mai voluminos decît bagajul de minute jucate”), ci al lui Hanca, un jucator adus gratis, dar clar talentat si de perspectiva, care poate ajuta net mai mult echipa. Asta spune autoarea articolului, deci cum sa-i irite pe dinamovisti, dimpotriva! Si spune un f. mare adevar.

florian (5 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 13:14

radut ,,stie sa faca diferenta”?? adica, stie tabla scaderii? in cee ce-l priveste pe negoita, sa se uite muuuult in oglinda, cand vorbeste de ,,dambovitenisme”! sa zica mersi ca n-a fost retrogradata dinamo cand era/este?? in insolventa!

aldo_m (63 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 14:25

Teoretic aveti dreptate dar practic e plin campionatul nostru de echipe care platesc bine ex Cfr Cluj, Tg Mures,Petrolul,Panduri, Craiova ,Astra si cand la bate dna la poarta brusc cauta insolventa sau ca in cazul craiovei lasa jucatorii liberi de contaract pt ca NU LE MAI POT PLATI SALARIILE CU CARE I-AU ADEMENIT ,cam asta e realitatea campionatului nostru ,cand vine vorba de stelistul marica sa fie sanatos si sa aiba linistea de care s-au bucurat stelistii tamas,luchin, cristea si tucudean ,inteleg ca e capitalism si fiecare merge dupa bani dar cand venea vorba de dinamo stelistul marica avea mereu o parere asta m-a deranjat cel mai mult si cand faci banii greu nu prea ai arunci asa la oha cum spune gigi nu spun ca negoita o fi vre-un sfant dar pare calculat si culmea culmilor sa admitem ca dinamo i-a facut o oferta financiara mai mica decat steaua ,stelistul marica ne jigneste inteligenta si a suporterilor si a ziaristilor spune ca merege la steaua FARA SALARIU .aiurea cine al crede asta sa i-o spuna lui mutu la carciuma el a mers la steaua pt banii lui gigi ai doresc soarta lui parvulescu cel care declara la tv ca el e dinamovist

Yoyo (4 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 14:38

Doamnă…. Nu prea inteleg de ce tocmai acum a aparut articolul despre Dinamo si Marica. E un subiect consumat.cumva acum a venit comanda???

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 15:35

consumate sint altele, articulatii, cariere, rabdari, nu subiectul 🙂

Yoyo (4 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 14:44

Și sa-ti spun si de ce Marica nu a ajuns la Dinamo:pt ca Rednic nu-i garanta locul de titular!!! Și in mom de fata,Dinamo nu are un joc atat de elaborat cat sa permita un atac si cu Marica!Tocmai de aceea nu s-a insistat pt Marica faceboock-istul.Marica s-aobosnuit prea mult cu cancanurile, sa-l vedem la treaba….și un ultim mesaj pt dvs:CAINELE MOARE DE DRUM LUNG,iar „altii” de grija lor(adaptare la situatie)

Yoyo (4 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 14:48

Dar de evaziunea pe care o face idolul dvs,gigi becali,impreuna cu Marica nu scrie nimeni? Cine inghite galusca cu minim pe ec? Pacat doamna,sunteti formatoare de opinii si …. Sa stii ca roata se-nvarte!

Naica (74 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 15:32

Iaca neica-nimeni, ajungand patron de dINAMO, s-apuca sa dea ectii… Vai si-amar de capul tau…

alex (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 15:33

Draga Maria,

Inainte sa vorbesti de altii care au scos un club de mare traditie din ca*** , care acum putea fi in situatia celor de la FC Vaslui (adica țărână) sau a Rapidului in liga a 2-a , eu m-as uita bine in oglinda …si as avea grija ce , unde , cum si la indrumarea cui comentez!

vacariu (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 15:51

Acest Marica este o „seminulitate ” in fotbal la acest moment ! De cativa ani – 5-6 – …poate chiar mai multi ….a tot….fentat fotbalul pe la diferite echipe …..fara sa joace…..insa….macar o repriza !!! Aceste transferuri de la o echipa la alta intr-un interval de timp foarte scurt …..nu inseamna decat MAFIE !!! Jucatorul respectiv este folosit de cluburi …..pur si simplu ca o ….” Marfa ” !!! ACEST MARICA A COTIZAT BANI …” GREI ” LA PITURCA PENTRU A FI SELECTIONAT !!! Ca s-a lovit mingea de el si a mai dat cate un gol……este PURA INTAMPLARE !!!

george (5 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 16:16

Doamna Andries, din politica domnului Negoita (al carui fan NU sunt), va scapa cateva lucruri destul de importante:
1. omul si-a recunosut limitele financiare din prima zi, declara cu fiecare ocazie ca este dispus sa cedeze echipa altcuiva mai potent financiar (iar pana acum nu s-a aratat nimeni interesat)
2. acea lege a insolventei prin care a scapat dinamo (si alte cateva cluburi) de cateva milioane datorii nu este inventia domnului Negoita, si nu fotbalul a fost marele beneficiar al acestei legi. Nu uitati ca tot statul a adus cluburile in situatia actuala fiindca nu a fost in stare sa legifereze o fiscalitate speciala pentru sport, asa cum se intampla in alte parti.
3. Nu ati reusit sa remarcati (nici dumneavoastra si nici un alt coleg) un lucru normal, dar destul de „ciudat” pentru Romania (si mai ales in aceste momente de „seceta”), toti jucatorii ale caror contracte au fost reziliate in aceasta pauza au declarat ca au fost platiti la zi (van haren a declarat ca si-a primit banii inclusiv pe luna decembrie).
4. Spuneti-mi un alt club care nu are intarzieri salariale la ora actuala (dar va rog sa le excludeti pe cele sustinute din bani publici).
5. Nu uitati ca Dinamo are la ora actuala echipa a2a si cateva grupe de copii si juniori de intretinut (ceea ce nu e putin lucru), iar acest lucru face din Dinamo un club „mai scump” si decat steaua. Asa ca aceasta politica nu stiu cat de austera este…
In alta ardine de idei, daca dumneavoastra chiar credeti ca marica s-a dus la steaua pe salariu mediu pe economie dati-mi voie sa va spun ca sunteti naiva! Nu cred nici macar ca s-a dus pentru prima de 1milion, care e cel putin relativa avand in vedere ca steaua nu a reusit sezonul trecut sa treaca de adversari destul de slab cotati iar anul acesta (din cate stiu) nu va mai fi cap de serie la tragerea la sorti (cel putin in play-off). Acolo e vorba si de niste bani negri, sau poate de niscaiva pamant in piepra (lucru recunoscut initial si de becali, dar despre care nimeni nu a mai spus nimic….).

Maria Andrieş (1349 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 17:03

banuiala ca la Steaua circula bani negri si gri este foarte veche, daca s-ar vinde covrigi la club, ar fi inspectat mai des de Fisc 🙂

Fabio (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 16:19

Te contrazic, Maria. Fotbalul, fara rivalitate n-ar mai fi acelasi sport, clar.
Faptul ca alegi sa joci pentru rivalul tau (Marica la Dinamo a invatat fotbal) e ca si cum nu ti-ai respecta unele valori pe care pretinzi ca le ai (vezi activitatea lui pe facebook unde incearca sa dea lectii de viata). Ce demnitate, ce coloana vertebrala, despre ce vorbim? La fel ca-n capitalism, lume multa, dar oameni putini.

gigi (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 16:22

Bravo lui Negoita! Jucatorii lui Dinamo se pare ca au fost platiti f bine inainte de Negoita de catre Porcea,Badea,Turcu etc si ce au facut dupa revolutie? Nimic Zero. E, Negoita stie acest lucru si a schimbat foaia. Te dai dinamovist,joci pe cati bani are Dinamo. Altfel,taci din gura si te duci la Steaua. Bravo lui Negoita pt ca nu k a facut jocul lui Marica. Avea el vreo certitudine ca Marica va da o mie de goluti la Dinamo? Nu joaca de cand nu joaca si pune conditii. L a gasit pe Gigi mai fraier. Stima domnule Negoita. Tara e plina de prosti.

Dinamovist batran (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 16:52

Cu achizitiile pe care le-a facut Dinamo, a slabit fata de echipa din toamna. Cu jucatori liberi de contract, nu ai cum sa te impui in play-off. Pacat!

Valy (67 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 17:29

Treaba e asa dupa parerea mea, romania are un nivel de trai scazut, asa ca un salariu de 2000 de €sau mai mare de atat e super bine, daca e de 4000 € sau mai mare deja ar trebui sa ne gandim la cei care traiesc cu 250 de euro, asa ca eu cred ca Negoita da salarii perfecte, daca esti jucator bun joci pe bani de mancare si in 2 ani ajungi la un club mare unde te impui si castigi o avere, prin urmare traseul si incantare cu care ne fascineaza Marica…, ducase unde a dus mutu iapa. Cand o sa putem juca in europa o sa se faca transferuri pe bani si vom avea alta fata, momentan actionarul baga banii lui din buzunar

bogdan (14 comentarii)  •  18 ianuarie 2016, 18:18

Doamna Maria, In general imi plac mult articolele Dvs dar de data asta sariti calul…cam mult misto si putina realitate… situatia la Dinamo e clara, au reintrat in normalitate cam din toate pdv dar cu bani putini din doua motive, unu, pt ca patronul nu este super potent si doi, pt ca nu sunt in Europa deci resursele sunt limitate. E adevarat ca Negoita a fost cam defensive in declaratii dar in principiu are dreptate in ambele cazuri. Nu este normal sa avem cluburi asa zis private si cluburi inca finantate la greu din bani publici, pardon, bani negrii.. iar despre Marica nimeni nu facea comentarii (la virsta lui sa se duca unde vrea si unde crede el..) daca nu se „scuza” el in fara dinamovistilor ca nu I s-a facut nici o oferta..o minciuna…sa spuna frumos ca Steaua I-a oferit un pachet mai potent prin fata Morgana „grupe” si bonusuri, etc decit oferta clara si modica a lui Negoita si nu mai zicea nimeni nimic. Dar el, vrea sa mai faca pe victima si ca vezi doamne ar fi considerat Dinamo, dar nu a fost „oferta”..de asta a fost ceva suparare..Corect, putea sa zica Negoita doar atit, nu este adevarat, asta este oferta pe care i-am facut-o si el a preferat Steaua, sanatate si voie buna. Cit despre aia cu negocierea cu patronul, iar are dreptate Negoita, numai in Miorita face nea Jiji tot, el centreaza el da cu capu…s-au invatat pseudo fotbalistii romani la prea multa „atentie”…nu poate Marica sa negocieze cu un imputernicit al patronului? Vai cit de important este…om vedea cum reactioneaza cind acelasi patron fac- totum il va balacari public direct si personal nu prin intermediari…what goes around comes around Marie, sa traiti bine. Face bine ce face acum Dinamo.. si Negoita, fara sa fie perfect…hai sa-l luam pe ansamblu si sa nu mai mistocarim fiecare declaratie ca sa mai scriem un articol…ar fi un pas inainte, zic eu..

cimpoeasu ionel (3 comentarii)  •  20 ianuarie 2016, 9:38

Sunt simpantizant al sportului in genaral,al fotbalului in special,si chiar sunt de varsta a treia ,urmaresc si eu comentariile celorlanti referitor la articolele ,,ziaristilor<<.Parerea mea este ca se face multa valva pentru Marica,la indemnul familiei prodan ,s-ai ridice valoarea,iar faptul ca va fi platit cu salariul minim pe economie este o minciuna curata .Cat va castiga real nu se va spune niciodata.Cum se numesc legal astfel de practici? Poate cineva din institutiile statului sa raspunda?D-l Becali avand experienta in aceste metode,de aceea negociaza direct cu jucatorii,si nu prin conducatorii clubului.

Marius (1 comentarii)  •  21 ianuarie 2016, 13:06

sa inteleg ca al meu comentariu nu ti-a placut…
sa nu-mi spui ca nu stiai ce sa raspunzi ca nu te cred – pe cuvant ca nu era asa de complicat.

Comentează