Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

El, să facă paşi?!

Ce vrăji a mai făcut Tadici la „naţionala” de handbal feminin: a readus România la Bucureşti

Indiferent cum joacă „naţionala” de handbal feminin, Gheorghe Tadici vine după meci cu o teorie. Mereu alta. Uneori abstractizează prea mult şi ajunge la […]

joi, 18 decembrie 2014, 12:32

Ce vrăji a mai făcut Tadici la „naţionala” de handbal feminin: a readus România la Bucureşti

Indiferent cum joacă „naţionala” de handbal feminin, Gheorghe Tadici vine după meci cu o teorie. Mereu alta. Uneori abstractizează prea mult şi ajunge la ipoteze involuntare de genul: „Dacă Ungaria nu ajunge la Budapesta, va fi dezastru!”. Imaginaţi-vă!

În ceea ce le priveşte pe „tricolore”, România va ajunge la Bucureşti înainte de fazele superioare ale Europeanului din ţara vecină. Nu e nici o dezamăgire. Handbalul nostru trece print-un soi de tranziţie cronică, e bine că sîntem încă acolo, la turneele finale. Preventiv, Tadici a expus şi teoria chibritului aprins în legătură cu obligaţiile lui din contract. Are drept obiectiv doar calificarea, nu şi clasarea pe un loc anume: „Nici măcar la Olimpiadă nu se specifică locul!”. Fostul selecţioner, Radu Voina, o fi avut un contract mai strict, de vreme ce Tadici îl critica pentru parcursul slab la CM din Brazilia: „Cine a greşit trebuie să plătească!”. Just. Să plătească sau să vină cu o teorie.

După înfrîngerea cu Ungaria, o întreagă conspiraţie a marketingului „găzdar” a fost dezvăluită de antrenorul „tricolorelor”. Arbitrii le-au favorizat pe adversare, pentru că aşa le-a dictat „interesul de marketing, de la organizatori la Federaţia europeană”. „Naţionala” ţării-gazdă trebuia împinsă pe podium, ne încredinţează Tadici. Şi se resemnează, ca baciul meloman sesizat de oaie: „Pînă la urmă, e normal ce se întîmplă, au investit foarte mulţi bani!”. Adică e normal ca jocurile să fie făcute? Venind din partea unui antrenor cu experienţă, fatalismul ăsta cu substrat economic te înfiorează de-a dreptul. „Reţeta financiară” bate spiritul jocului.

Dacă vrem medalii în handbal, trebuie să punem banul jos şi să organizăm competiţii. „Noi am ajuns pe locul patru cînd am organizat Europeanul în 2000. Dacă organizam şi acest campionat, vă spun că era sigur 200 la sută medalie”. Nici n-a enunţat bine Tadici acest adevăr condiţional-optativ, că Ungaria a şi ratat semifinalele. A picat teoria. S-au spulberat şi procentele excedentare de siguranţă, şi mitul că organizatorii iau totul.

Dar Tadici mai are şi alte teorii: „Lor le-a lipsit Gorbicz, nouă ne-au lipsit patru jucătoare”, „Pe corecte, după cum am jucat, meritam cel puţin încă două puncte”. Ultima sună aşa: „Închipuiţi-vă că nu o să-mi dau demisia…”. Asta e uşor. Contrariul, Tadici demisionînd, întrece orice imaginaţie. Mai ofensiv decît îl ştim, selecţionerul aplică apoi strategia lui Eminem şi îşi critică criticii: „Am şi văzut nişte tovarăşi, care nu au nici o treabă cu performanţa, că au început să ţipe că doar antrenorul este vinovat”.

Teoria asta, a relativităţii geniului, are punctele ei şubrede. Dar pune într-o nouă lumină prăfuitul nostru handbal. Deşi pare simplu, iată că e un sport complicat, accesibil doar iniţiaţilor cu rezultate notabile pe ramură. Dacă n-ai titlul mondial sau cel puţin o finală pierdută cu Rusia, n-are rost să te amesteci în discuţie. Tadici poate fi contestat doar de Tadici. Numai el înţelege ce face acolo, de ce avem în lot debutante de peste 30 de ani, de ce se relaxează „băi, fetelor, nu e posibil aşa ceva” pe final de meci.

Într-adevăr, antrenorul are doar o parte din vină. O parte  neglijabilă, ţinînd cont că restul lumii, corporaţiile, federaţiile, trepanaţiile, s-au pus zid la semicerc împotriva noastră! Tadici, modest, şi-a asumat eşecurile şi a pus victoriile pe seama jucătoarelor. Ştie că, dacă ar încununa această asumare cu demisia, ar lipsi „naţionala” de preţiosul suport teoretic de după meciuri. La urma urmei, de ce să schimbi un antrenor care e ca o rază de soare în epoca sumbră a marketingului multinaţional?

Tadici ne prezintă jumătatea goală, dar optimistă a paharului, adică o echipă a României aşa cum ar fi putut să fie, doar că n-a fost, din diverse cauze. „Scorul putea fi în favoarea noastră”, „Dacă am fi cîştigat, eram calificaţi”, „Dacă organizam Europeanul, aveam medalie”. „Pe corecte”, sîntem campioni europeni şi mondiali. Închipuiţi-vă! Şi noi, ca amatorii, îi cerem antrenorului să facă paşi.

Comentarii (37)Adaugă comentariu

lute (40 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 12:51

sa ma anuntati si pe mine cand veti scrie un articol laudativ. daca se va intampla vreodata…

Sergiu (1 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 12:55

Tadici are o mare parte din vina pentru ce s-a intamplat la acest CE, dar cu ce este de vina antrenorul cand pe final de meci si cu Danemarca si si cu Ungaria, Cristina Neagu (de altfel cea mai buna jucatoare a noastra, fara de care poate nici nu ieseam din grupa B), rateaza din aceeasi pozitie de singur cu portarul dupa ce depaseste pe exterior o adeversara (intr-un meci da in portar, in al doilea meci da pe langa poarta), iar la ultimul atac cu Danemarca (in prepasiv), se opreste, in loc sa arunce la poarta, iar cu Ungaria, tot la ultima faza, in loc sa faca incrucisare, se incurca intre ele….

Apare aceeasi situatie ca si in fotbal: jucatorii rateaza intr-un meci foarte mult si au greseli individuale (poate se pierde o calificare in acel meci) si vinovat este antrenorul.

Nu mi se pare corect!

unul de la tara (1 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 12:56

Vai tu, tanti, chiar ca „le stii” pe toate !!!

igelu (1 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 12:56

Lasa, ca despre Tadici ar fi imposibil sa se scrie laudativ la ce stie si cum se comporta!
Chiar are dreptate Maria!

Fl.A.A (3 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 13:05

Are dreptate Maria! 100%! Nu caTadici n-ar avea valoare! Dar este agasanta prezenta sa si in somn! Sa munceasca si sa obtina Rezultate! Restul este gargara!

Kendo (26 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 13:09

@lute – te pomenesti ca vrei sa-l lauzi pe Tadici. Si, fara nicio legatura cu Maria Andries sau cu articolele ei, prefer ca ziaristii sa critice, nu sa laude.

simplu suporter (43 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 13:15

Draga Maria nu te supara dar nu am vazut sa fi scris ceva despre acest CE, in afara acestui articol „postum”. E adevarat postum mult mai repede decat am fi vrut toti. Observatiile tale despre Tadici sunt justificate, dar poti face un reportaj – investigatie in optiunile reale pe care le avem ca selectioneri? Cu CVuri, interviuri, referinte etc… Ca ziar de sport puteti face continut de calitate cu nu foarte mare efort, decat articolele speculative ca acesta de mai sus.
Despre Tadici nimic de spus. A gresit grav cateva optiuni tactice si TO de la finalul cu Danemarca in care a cerut sa mergem la pasiv in loc sa fortam golul. A blocat jucatoarele in a trage de timp in loc sa le stimuleze sa dea gol. Total gresit. Apoi la meciul cu Ungaria nu a fost capabil sa gestioneze avantajul pe final cu aparare mai agresiva, eventual cu flyer pe omul de constructie, Toth care de fapt a castigat meciul ala pt Ungaria. Cand Pytlick vine si joaca 7 la 6 fara portar vezi inovatie la o echipa ffff limitata, din care omul ala a scos cred ca peste maxim. Tadici al nostru e cam invechit, foarte adevarat. Insa de ce nu facem o investigatie jurnalistica adevarata despre Dedu, optiuni de selectioner, viitor, integrarea campioanelor de la tineret si junioare? Cand o sa inceapa si GSP sa isi faca treaba in loc sa speculeze despre teoriile lui Tadici?

Silviu Dumitru (2 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 13:21

„Nici o” se scrie legat. Asta in primul rand. In al doilea rand, „baciul meloman sesizat de oaie”, de care pomenesti intr-un „articoooool” mai lung ca iarna siberiana (puteai, foarte succint, sa spui ca Tadici nu-si asuma raspunderea si terminai balciul)-revenim la baci-este o compozitie epica in versuri, una careia dumneata nu-i ajungi nici pana la genunchiul broastei, cu al tau condei veninos si limitat. Zici ca o citesc pe jurnalista din cartile lui Rowling, zau!

george (12 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 13:23

Bravo Maria si Sarbatori Fericite !

(….tadici..??….nici nu …”se ezista”!…..)

nicu (4 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 13:29

handball ul nu e prafuit(feminin), mai prafuit e capul tau, despre tadici poate ai dreptate, dar un suporter de fotbal nu poate fi mai mult, imi pare rau pentru tine

cristian007 (22 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 13:33

Tadici e un alibi pentru presedintii federatiei. Ceva de genul : „Hai daca nici Tadici nu e antrenor ??…a luat medalie la mondiale” Cam aceeasi logica care a functionat si la Piturca, Iordanescu…”ne-a calificat, zi mi tu pe cine sa altu’ sa pun”. De fapt ambele nationale(cele mai bune nationale romanesti) joaca batraneste, fara nerv sau mandrie. Toti presedintii de federatie(Gatu, Dedu, Sandu, Burleanu) se tem in a alege antrenori tineri, inovativi(chiar si straini daca noi nu avem). Cauta in numele grele dar expirate un alibi : noi am reusit sa punem in fruntea nationalei niste monstrii sacrii(pe care nimeni altcineva nu i mai vrea), noi ne-am facut datoria.

mogul (1 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 13:34

eu vad 2-3 greseli clare

1. epuizarea pana la absurd a lui Neagu . meci de meci 60 min ! chiar nu era o jucatoare de la min 40 pana la 50 s-o inlocuiasca ? sa putem sa ne batem pe final unde stim ca avem probleme?
2. time-out stupid mai ales in meciul cu ungaria
3. tipa ca dementul aiurea la jucatoare mai ales cand se schimba in loc sa ofere solutii practice

Edward (3 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 13:40

Bai, Maria…chinui rau de tot condeiul ala…

dani (88 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 13:50

Dl Tadici apartine altei epoci. Excelent articol, ca de obicei, sincere felicitari! Cel mai bun ziarist sportiv! Sarut mina!

Eu (1 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 14:02

De data asta Tadici chiar s-a comportat ok ca antrenor,neavand un lot valoros fata de alte campionate cand, cu super-lot a fost haotic. Daca-l schimba macar sa puna pe unulcu rezultate recente-gen Vlad Rosca-nu tot `vedete` de carton.

lord belial (182 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 14:08

ce, n-are dreptate tadici cind afirma ca gazdele oricarui turneu final au parte de mai mult ingaduinta din partea arbitrilor?

ionut (1 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 15:16

Cu trei jucatoare de valoare nu se pot lua medalii: Neagu, Ungureanu si Ardean….restul, inconstante, fara experienta si uneori necoordonate. Totusi, cred ca nu ne-ar strica un antrenor strain… Unul acre sa nu ceara jucatoarelor sa impinga toate atacurile de final spre prepasiv….

Un oarecare (2 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 15:28

Tadici presedinte!!!!

dorel (5 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 15:58

felicitari maria pentru analiza crunta dar perfect reala pe care o expui in articolul de mai sus. este perfect adevarat ca se putea mai mult dar jocul romaniei este totusi lent , previzibil si lipsit de rautate.nici procentajul de reusite al jucatoarei cristina neagu nu este grozav, iar antrenorul nu pare a inspira clarviziune si calm in momentele dificile.in concluzie, locul 9 obtinut la aceste europene este chiar un esec , oricate analize de specialist ar face domnul mult prea vocal ,tadici.

liviu (1 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 16:10

Esti tare, Maria!
N-ai amintit decat in treacat de ‘indicatiile’ antrenorului la time-out-uri, au fost geniale…..

remus (10 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 17:45

Cred ca este si o problema de mentalitate a romancelor !Aduceti-va aminte ca acum vreo „n” ani , echipa era mai buna : aveam portar , pivot, interi , extreme ,…si ne uitam la meciuri tot cu „distonocalm ” .Ne serveau doua calde si una superrece…Acum , ca nu avem pivot , inter stinga , extremele nu se vad in joc,…suntem tot pe acolo la rezultate.De aici nu poti trage decit o concluzie : si celelalte echipe au scazut ca valoare !!

L (1 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 17:47

Subiectul abordat e super corect. Dar tocmai, la asa subiect, se putea mult mai mult!!! Doar luand din comentariile la articolele din timpul campionatului si putea iesi ceva mai bine. Subtire. Pe subiectul asta cititorii vor distrugere, umilire publica, etc…. Taranu’ naibii….

Razvan (3 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 18:23

Mi se pare extrem de simplu de scris un astfel de articol. Dealtfel cred ca s-a mai spus deja ca este mult prea lung pentru ce vrea sa transmita defapt.
Cred ca lasandu-l deoparte pe Tadici si cat de invechit este sau cat de mult a gresit el la acest turneu, poate ar rebui sa ne uitam la ce s-a discutat la ultimul TO din meciul cu Danemarca.
Aveam 1 gol avans si danezele aveau sub un minut sa ne egaleze. Tadici a cerut 2 faulturi la 9m. Echipa nu a apucat sa faca decat 1. Poate ar trebui sa ne gandim si la faptul ca doar atat poate echipa noastra la acest moment si sa realizam ca, fata de alte turnee finale, nu am avut valoarea necesara sa facem mai mult.

corect (13 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 19:04

ca de obicei ,Maria Andries abereaza.Cu ce e vinovat Tadici ca fetele n-au fost in stare sa evite golul in ultimele 3 secunde cu Danemarca?,daca nu primeam acel gol eram in semifinale.Dixit !

bogdan (1 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 19:17

Tadici in sus, Tadici in jos. Eu zic ca tunurile trebuie puse pe Federatie, pe lipsa investitiilor in handbal, pe lipsa viziunii pe termen mediu si lung.
Sau hai sa vedem ce salariu ia Tadici la nationala Romaniei si sa-l comparam cu cel al selectionerului Spaniei, Frantei, Ungariei, Danemarei, Norvegiei, Poloniei, etc.
Nu sunt bani, nu se doresc investitii serioase in handbalul feminin, altfel aduceam si noi un antrenor strain de super clasa, limitam numarul stranierelor care pot juca intr-un meci, etc.
La cata lipsa de interes si chiar de profesionalism e la conducerea handbalului romanesc, selectionerul ar trebui sa fie ultimul la care sa ne aplecam.

Pacat, totusi nationala Romaniei de handbal feminin e singura echipa romaneasca capabila sa se bata de la egal la egal cu orice echipa din lume. Talent avem cat carul, pacat ca nu se ocupa nimeni serios de sportul asta.

ACB (9 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 19:23

Articol pur speculativ,scris la plesneala, dar in nota veninoasa obisnuita.Doua hanbaliste de supraclasa,doua foarte valoroase dar pentru care timpul din pacate a trecut,dar restul…O K are si Tadici partea lui de vina,dar de aici si pina la scoate pe el vinovat e cale lunga.Nu vedeti ca nu avem inter ,pivot,extreme…

trotil (1 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 19:27

As vrea sa adaug „un plus” la ce ai scris tu.
Cand era Radu Voina antrenor, Tadici facea spume pe toate posturile dupa fiecare meci. Ce dupa fiecare meci, nu tragea ala un parts sa nu sara Tadici sa-l prinda.
Dupa cum se manifesta atunci, ziceai ca el e dumnezeul handbalului. Si cand isi vazu visu cu ochii, de ajunse mare selectioner, calamitate.
De ce nu-l intreaba un reporter, odata, „ba (asta pe limba lui), ce zici de tine acum, comparativ cu Voina?”
Bine, o sa faca spume, dar macar sa i se aduca amite ciobanului.

Andrei (6 comentarii)  •  18 decembrie 2014, 20:45

Se pare ca aceasta domna sau domnisoara…Maria Andries se pricepe la fotbal, handbal, tenis, alte sporturi si politica. Pe bune? Iarasi dati dvs lectii la toti? Chiar nu va vedeti lungul nasului si nu puteti sta in banca dvs? Sau din cand in cand, trebuie sa mai iesiti in fata cu ceva sageti otrovite? Sa va fie rusine!

donvirgillo (1 comentarii)  •  19 decembrie 2014, 4:13

statistica insa poate spune mai multe:

Cristina Neagu 97 aruncari – 49 goluri (golghetera noastra)

Paula Ungureanu 80 salvari – 198

cam multe probleme si in atac si in aparare!

Cinezan Vladimir (82 comentarii)  •  19 decembrie 2014, 5:55

Doamnă Maria, despre CE de handbal nu v-aţi obosit să scrieţi decât după ce aţi consultat sloganul acela cu „după război…”.Desigur, ne-ar trebui suflu nou pe banca tehnică, un Antrenor care să se alinieze noutăţilor din handbal, fiindcă, totuşi, reprezentativa feminină a ţării noastre rămâne singura echipă care mai poate scoate capul în lume. Despre CE recent încheiat pentru noi am rămas doar cu focalizarea pe chipul acestei mari sportive, Neagu, cu grimasa aceea de sfârşit de lume, când abia mai putea să respire. S-a mizat doar pe ea, celelalte au izbutit doar din când în când să arate a handbaliste. Poate atâta au putut, o fi fiind aceasta valoarea lor… Gazeta ar fi trebuit să aibă un jurnalist cu echipa, să ne dea mereu veşti la cald din anturajul delegaţiei, să simtă fetele că le considerăm ca fiind ale noastre… Respect pentru suporterii prezenţi la meciurile României, mai ales la acea partidă cu unguroaicele, când tribuna alb-verde şi-a dat în petec la intonarea imnului ţării noastre. Dacă federaţia internaţională n-are nimic de spus, nici alde Dedu nu reacţionează ? Nu-i dor genunchii pe federalii noştri ?! Din păcate, le răbdăm pe toate ! Încă ! Avea Coşbuc nişte versuri despre răbdare… Oricum, răbdăm, ne bucurăm şi ne întristăm alături de handbalistele noastre. E grav însă a continua cu acel obsesiv condiţional: „dacă am fi…” Şi rămânem în ceaţă cu răspunsul la întrebarea retorică a Poetului: „au prezentul nu ni-i mare…?”

vasco (317 comentarii)  •  19 decembrie 2014, 6:40

Total de acord cu ce au scris @sergiu si @simplu suporter.Nici mie nu-mi place Tadici,nu prea are carisma,dar as prefera un articol analiza al fenomenului handbal,cu variante,nu doar un articol in care sarim la gatul unui singur om.Dupa razboi….multi destepti se arata…Ar fi multe de spus,dar niciodata un singur om nu e de vina,asa cum un singur om nu are niciodata toate meritele.

PARFUM (3 comentarii)  •  19 decembrie 2014, 11:13

Ai o claritate in exprimare fantastica , reusesti sa punctezi niste nuante cum nu am vazut la nimeni din presa sportiva. Asta arata ca in spate se ascunde o minte minunata . Esti extrem de exacta , nuantarea ta este de o claritate uimitoare . Bravo , esti speciala , ai ceva-ul ala de geniu al scrisului .

PARFUM (3 comentarii)  •  19 decembrie 2014, 11:25

Te urmaresc de citiva ani si mereu reusesti sa surprinzi , ai un mod de a arata lucrurile perfect : simplu , cristal si profund . Ptr mine esti nr . 1 in presa scrisa . Cred ca ai putea sa demola multe daca ai scrie despre politicicieni , politica si cam ce traim azi . Ai rupe tot dar ti-ai face dusmani instant . Mihai Eminescu e dovada . Oricum daca ar fi dupa mine ti-as da mereu premiu . Fara nici o exagerare , chiar esti foarte mare in nuantare . Poti sa spui un lucru simplu si complex in acelasi timp . E ceva rar de tot . Si nu o iei niciodata pe aratura , este exact cit trebui in doze perfecte . Gasesc articolele tale exceptionale . Mereu inspirata . Scrii minunat .

PARFUM (3 comentarii)  •  19 decembrie 2014, 11:31

@ANDREI .Nu este vorba ca s-ar pricpe la toate sporturile , ci ca vede lucrurile foarte clar si pune punctul pe I . Nu e nevoie ca jurnalistii sa aiba diplome de antrenori de fotbal , handbal etc ci doar sa punctul pe I . Iar MA are capacitatea asta intr-un grad foarte ridicat . Asa ca priveste mai clar si incearca sa intelegi si vezi valoarea .

Dejbe (1 comentarii)  •  19 decembrie 2014, 14:41

E o diferenta enorma intre „garda veche” ( Alice, Paula, Cristina, Mica ) si noua generatie.
Noua generatie care joaca in tara e jalnica pentru acest nivel. Punctele pierdute in grupa s-au datorat slabului joc tactic si psihologiei de pierzator pe care o au unele dintre fete.
Tadici o fi mare antrenor dar la capitolul comunicare e jalnic. Schimbarea trebuie inceputa cu el. Daca nu ne vom vaita in continuare cat suntem de ghinionisti. Norvegia de ce nu pierde in ciuda schimbarilor de jucatoare ? Pentru ca au un psihic beton ! Daia !

mister M (1 comentarii)  •  19 decembrie 2014, 16:07

Romania a jucat un handbal invechit,a aratat ca o echipa de curtea scolii.Tadici antreneaza dupa acelasi stil de 30 ani.Uitati va la viteza de joc in atac a Norvegiei,Spaniei,Suediei.Ca sa va dati seama de locul real al echipei,scoateti golurile Cristinei si vedeti unde eram.Si ca sa i vedeti valoarea lui Tadici,priviti pe youtube handball din anii 80 si veti vedea ca Romania are inca acelasi stil,aceleasi invechite incrucisari finalizate cu sut ale interului.

razvyyc (2 comentarii)  •  20 decembrie 2014, 7:39

S-a trezit sa comenteze una care nu a vazut europeanul asta, ma refer la alte meciuri decate ale nationalei tricolore. Vorbim despre alte nationale (Ungaria) fara sa fi vazut meciurile lor. La acest european, arbitrajul a fost mai jalnic decat in Serbia in 2012 si 2013. Au tras de Ungaria si Norvegia atat in meciurile directe cat si in meciurile indirecte.

Comentează