Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Finanțatorii fără chip

Un paradox de vară: proprietarii CS U nu punctează la imagine în dreptul lor, ci în dreptul Primăriei Craiova.

CS U Craiova se află pe locul doi în clasamentul cheltuielilor pe transferuri, din intersezon. Pe primul loc se află Steaua, […]

joi, 14 august 2014, 8:35

Un paradox de vară: proprietarii CS U nu punctează la imagine în dreptul lor, ci în dreptul Primăriei Craiova.

CS U Craiova se află pe locul doi în clasamentul cheltuielilor pe transferuri, din intersezon. Pe primul loc se află Steaua, conform unei statistici realizate de reporterii Gazetei. Campioana are un obraz de ținut, nimic neobișnuit. Ciudat e ca o noupromovată să plătească sute de mii de euro, în plină secetă financiară în Liga 1.

O altă curiozitate legată de echipa olteană constă în faptul că finanțatorii se mențin într-o umbră deasă. Nu apar la prezentări oficiale, nu intră prin telefon să comenteze faulturi, nu fac conferințe de presă. Nu dau din mînă în lojă la stadion. Finanțatorii fără chip și fără sonor reprezintă, de fapt, normalitatea în fotbal. Dar, în acest caz, normalitatea încă bate la ochi. N-a fost suficient testată. La începutul anului, Adrian Andrici, unul dintre acționarii de la CS U, para eventualele suspiciuni, spunînd că nu ia bani de la primărie, nici direct, nici indirect: “Noi urmărim un cu totul alt model de business, dorim să facem din CS U prima echipă românească listată la bursă”.

A zis asta și a tăcut. Acționarul majoritar, Mihai Rotaru, a vorbit și mai puțin. Ca investitor în acționariatul SIF Moldova, Rotaru are o tabără a lui, conectată puternic cu zona politicului. Ca proprietar de firmă de construcții, majoritarul Craiovei deține în porfofoliu cîteva contracte consistente cu statul. Cîteva zeci de contracte, mai exact, multe dintre ele – cu Primăria București. Cum ar veni, nici el nu ia banii Primăriei Craiova. El ia bani de la Primăria București și-i dă (nu-i aruncă pe fereastră!) la echipa înființată de Primăria Craiova.

CS U se află într-o situație aproape ideală. Are spatele financiar asigurat și nu trebuie să suporte toanele televizate ale finanțatorilor. Aproape ideală, pentru că, în absența proprietarilor, primarul din Craiova rămîne singura prezență notorie de la echipă. Asta nu e tocmai normal, dar fotbalul local a fost mereu un subiect forte în agenda Liei Olguța Vasilescu.

Și după ce-a fost preluată de către Rotaru și Andrici, CS U rămîne asociată cu Primăria Craiova. Este o altă raritate aceasta: “O echipă a Primăriei” cu proprietari privați. Nu e un model de business, e un model de PR, care garantează cîștiguri de imagine. Nu se știe cît va dura, de vreme ce primarul Craiovei nu exclude posibilitatea de genul CS U să primească fonduri și de la bugetul local, pe viitor.

“Din fericire, nu va trebui să investim cît investește Iașiul sau alte municipalități”, a spus primarul din Bănie. Din nefericire, pe lîngă faptul că sînt susținute netransparent din bani publici, mai este o problemă cu echipele “nășite” de primării. Nașii lor politico-administrativi au tendința să se amestece în treburile fotbalului.

Comentarii (31)Adaugă comentariu

Maria – de ce CS U ? (15 comentarii)  •  14 august 2014, 9:59

Maria, ma uit la atitudinea acestui ziar fata de Craiova si imi vine sa rid amar. Folositi numele CS U fata de echipa Craiovei, dar numiti SRL-ul falimentat al lui Mititelu Fotbal Club U Craiova, infiintat in 2002, drept Universitatea Craiova ??? Oameni, buni opriti-va din partizanat si faceti jurnalistica obiectiva. Daca numiti echipa Craiovei CS U, de ce nu folositi termenul FC U pentru echipa lui Mititelu ? Unde e echidistanta ? Ce are Mititelu cu Universitatea Craiova – va intreb de ani buni ? De un an de zile tot folosesti formularea „societatea comerciala care finanteaza clubul de fotbal” cind te referi la Mititelu. Conform legilor in vigoare, societatea comerciala este clubul de fotbal. FRF are ca membru afiliat Fotbal Club U Craiova – clubul lui Mititelu, nu Universitatea Craiova. Opriti-va din manipulat odata ! Vad ca te iei de primarita Craiivei; unde ai vazut aceasta femeie drept prezenta constanta la CS Universitatea Craiova ? LOV a dat vreo 3 declaratii si a fost la un singur meci pe stadion. Singurul club de fotbal care a primit bani de la primaria Craiova in ultimii 20 de ani a fost clubul lui Mititelu : 500.000 de Euro de la fostul primar Solomon. De ce nu scrieti asta ?

erdely (2 comentarii)  •  14 august 2014, 10:39

Maria, iti recomand sa te uiti putin in arhiva GSP, mergi prin anii 80 si spune-ne si noua cum se numea echipa pe atunci?! Nu cumva CS Universitatea Craiova? … Universitatea Craiova? Cand va aud cu CSU, Craiolguta etc imi vine rau. Voi ziaristii tineri nu prea sunteti la curent cu ce a fost in trecut. Nici cu prezentul de altfel. LOV n-a facut decat vreo 2-3 declaratii despre Universitatea Craiova. Echipa asta e 100% privata, primaria nu sustine decat cu stadionul si atat. Altfel… La multi ani de santa Marie.

Catalin (8 comentarii)  •  14 august 2014, 10:45

Craiova noua este proiectul Olgutei, sustinut de sistemul mafiot ce apartine de psd ( influenta, contracte,etc).

Craiova anilor 2000 este a unui mititel,care a reusit sa pice Universitatea in B de doua ori in cativa ani. El dorea sa castige influenta in fata autoritatilor pentru diferite smenuri pe care le avea in cap ( retrocedari, etc).

Modele moderne la Craiova acum – este o gluma buna. E doar un mod de manipular pe un spectru larg de potentiali fraieri.

gabi (1 comentarii)  •  14 august 2014, 10:57

intrebare intrebatoare: ce se va intampla cu ac. echipa dupa ce PSD-ul nu va mai fi la putere, in Craiova sau la Bucuresti?????

ss (30 comentarii)  •  14 august 2014, 11:23

Corect, de ce CS U?!!! O tara intreaga stie ca e vorba de CSU! Am avut si noi o echipa in Galati care se numea CSU…..tot atunci au existat FCM (Dunarea) sau Otelul! Singura diferenta ca CSU Galati era o echipa stimabila a Universitatii din Galati nicidecum o clona nenorocita formata din impreunarea dintre Olguta PSD cu Sandu FRF!

petru (26 comentarii)  •  14 august 2014, 11:29

SCT FALIMENT Andrici …Csu CRAIOVA ..AJUTOR …csu craiolga mogosoaia …Un fel de frectie la un picior de lemn …Efemera …

fan fc universitatea (2 comentarii)  •  14 august 2014, 11:38

adevarata finantare la cs u vine de la primaria craiova . cei doi asa zisi patroni au foat constransi prin legatura lor cu psd sa accepte sa apara in fata ca investitori . cei doi nu finanteaza csu cu nici un ban .cs u va disparea cand la craiova va fi alt primar , de aici si graba de a avea rezultate in speranta ca populatia va indragi aceasta echipa si proiectul va merge mai departe cu olguta primar

Xbotz (7 comentarii)  •  14 august 2014, 11:47

Primaria Craiova nu sustine financiar CSU. Nu inteleg de ce ziaristii nu pot sa accepte asta.Pai daca Lia Vasilescu a zis clar ca primaria nu sponsorizeaza echipa decat cu stadionul atunci ce mai e de discutat?La CSU e situatia ideala,cu bani suficienti si cu patroni tacuti,cum chiar tu ai spus. Daca se continua in ritmul asta si se aduc jucatori din ce in ce mai buni in 3-4 ani CSU se bate la titlu.

Mihai (4 comentarii)  •  14 august 2014, 11:59

Maria te-ai gândit ca Finanțatorii prefera sa se ascundă in spatele primăriței din bun simt, din dorința de a aborda altfel fenomenul. Ce se va întâmpla cand nu va mai fi PSD-ul? Abia atunci lumea ca realiza ca aceasta echipa nu are nicio treaba cu politica. A fost făcută doar pentru a ajuta Stiinta sa renasca.

Mihai (4 comentarii)  •  14 august 2014, 12:03

Ce s-ar fi întâmplat cu Universitatea daca nu s-ar fi reinfiinat sectia de fotbal a Clubului Sportiv Universitate Craiova. Ce ar fi fost astazi in Craiova? Nimic din punct de vedere fotbalistic. Ce ar fi fost la anul sau peste trei sau peste 5 ani? In niciun caz fotbal. Doar golania lui adrian mititelu.

Uasf (1 comentarii)  •  14 august 2014, 12:16

Pentru frustratii de sus, CSU e prea ingaduitor, sunteti o mizerie politica. Nu sunteti Universitatea Craiova. Voi sunteti doi politruci corupte, platite cu ziua sa comentati pro wcu. Tradatorilor, va doresc retrogradarea.

CSU CRAIOVA = CLONA (3 comentarii)  •  14 august 2014, 12:33

Toti distrusii is dau cu parerea , dar principalul subiect e ca C S U Craiova este o echipa adusa de PSD + Olgutza Mulgutza care nu va fi niciodata acceptata de adevaratii fani ai Universitatii Craiova. punct.

@Mihai (9 comentarii)  •  14 august 2014, 12:50

Trebuie sa fii batut in cap sa crezi ca sectia de fotbal a Clubului Sportiv a fost reinfiintata doar pentru ca asa spun Pavel Badea si Olguta, atat timp cat prin lege Cluburile Sportive nu pot avea echipe in fotbalul profesionist. Afiliat FRF este SA-ul lui Rotaru singura legatura a acestui SA cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova fiind un contract de asociere prin care SA-ul lui Rotaru poate folosi numele si culorile cubului sportiv. Asta este „sectia de fotbal” infiintata de Badea :)) Si o intrebare Mihaita: daca in cateva luni se rupe acest contract de asociere unde va fi „Stiinta” voastra?

novamaxima (1 comentarii)  •  14 august 2014, 13:05

Rasii astia care se chinuie sa puna la colt fanii STIINTEI sar ca arsi cand cineva le deschide ochii si le bate obrazul in privinta echipei de la mogosoaia, o creatie absurda a sistemului in care totul se baza pe o singura lege:’o mana se spala pe alta’.Fraierii din Craiova si cu mahnire constat ca-s destuld e multi in ultima vreme au inceput sa mearga la stadion si sa populeze tribunele embrionului pesedisto-ferefist!Ceea ce e cel mai grav in opinia mea e ca desi am vorbit cu cativa din asa-zisii fani ai cswc mulgosoaia cu totii admit ca ceea ce s-a intamplat nu a fost nici pe departe legal sau regulamentar insa nici nu mai conteaza daca a fost sau nu CORECT…ei sunt doar niste pesedisti TRISTI! pentru latraii care tot canta ca echipa asta ROSIE n-are treaba cu CIUMA ROSII ii rog sa verifice la orice membru al partidului comunist si sa vada cam ce preferinte au astia cand vine vorba de sport…sa mai vorbim si de promovarea grohaitoreleor la AJF DOLJ…poate ca in acest judet ca nicaieri in tara esti un nimeni daca nu esti din PARTIDUL STAT si tate astea le spune cineva care n-are vre o implicare politica…AFARA CU CLONA ORDINARA

TEX (1 comentarii)  •  14 august 2014, 13:09

Echipa cs clona 2013 este o mizerie,otrava fotbalului romanesc. La aceasta echipa ,sunt interese politico-economice.

gigi ciurea (1 comentarii)  •  14 august 2014, 13:32

exact la ultimul comentariu ma refer,maria de ce cs u,are perfecta dreptate ce scrie,numai indivizi prosti,adica necalculati,si manipulati pot fi de alta pärere,cum a decurs fotbalul craiovean de la cästigarea ultimului event,totul bine pana in anul 1991,dupa acea totul a fost de paragina.acuma dupa atatia ani este cineva in posesia de a face intradevar performanta la craiova si niste inbecil papagali,care nu au inici un fel de habar sau un servici ,din plictiseala se baga pe net si isi dau talentele pe net ce stiu,pariez ca nici nu sunt in stare sa aiba un calcuator propiu,dar ei comenteaza…..e doar democratie in tara lui papura voda.cu bine AF

peluzasud (3 comentarii)  •  14 august 2014, 15:07

maria te credeam mai inteligenta…pai voi ziaristi nici in ziua de azi nu stiti ca aceste contracte cu statul nu se mai fac direct cu firmele apropiate de catre edili si toate,,dedicatiile” sunt incrucisate pt a mai ascunde de ochii din ce in ce mai vigilenti ai DNA adica olguta face lucrari cu firmele lui oprescu oprescu cu a lu mazare s.a.m.d!!!

dan (16 comentarii)  •  14 august 2014, 15:10

Forzza stiinta!

al batran (10 comentarii)  •  14 august 2014, 15:31

Mai,furibunzilor,va credeti aparatori la ce nu este. Numitim in afara de Steaua (si asta in ultimii ani) o echipa de footbal cu patron care nu e in insolventa sau n-are datorii la stat(nu credit la patron)!!! Si asta e valabila si la ffff multe firme, care sunt si ele in insolventa lasand miliarde euro datorii . Asa ca mai scutiti-ma cu avantajul privatului in detrimentul statului(daca acest stat n-ar fi lasat premeditat sa „greseasca” adica sa intre la mita si spaga.

stiintza4ever (7 comentarii)  •  14 august 2014, 15:33

In sfarsit un articol in care se spun lucrurilor pe nume. Observ ca multi sunt cei care au inghitit-o pe asta cu investitori privati la Craiolguta. Ei ne acuza pe noi ca suntem naivi cand credem ca Stiinta e la Mititelu. Dar ei cand pun botul la echipa lui Mircea Sandu si a PSD-ului local demonstreaza perfect ca la Craiova politicienii cat de cat abili vor avea intotdeauna o paine de mancat: Bulucea, Solomon, Olguta, Netoiu sunt cateva exemple. Deci daca esti un politician fara credibilitate nu e nici o problema, vino la Craiova si vei fi votat cu siguranta.
CS Craiolguta e o ponzi scheme, o structura piramidala care are la varf primarul si la baza votantii, suporterii clonei. Cat timp vor veni voturi la Primarie echipa va avea bani si va fi liniste. Cand baza va disparea totul se va prabusi peste noapte. Si atunci Olguta va zbiera ca de fapt n-a fost lasata sa faca fotbal la Craiova.
Problema e ca craiovenilor le ia mult timp sa se prinda ca sustin un om corupt. Uneori nu se prind niciodata, e nevoie de justitie ca sa le spuna „alegeti si voi altul ca asta e un hot”, ei voteaza ca oile. Mai surprinde pe cineva procentele castigate de neocomunisti la Craiova de la revolutie incoace? Asta e Craiova, ultima zona romaneasca in care nu conteaza caracterul, conteaza cat de bine minti electoratul.

Mizerie politica la c (15 comentarii)  •  14 august 2014, 16:15

Vad aici oameni care sint fani FC Universitatea. Exista vreun club de fotbal cu acest nume in Craiova ? Scriptele FRF si MTS sustin ca nu; clubul lui Mititelu se numeste Fotbal Club U Craiova, si are aceesi legatura cu Universitatea Craiova cit are si cu Real Madrid. Sint de acord ca exista un club in Craiova finantat de bani publici si o adevarata mizerie politica. Asta este clubul lui Mititelu finantat din bani publici pe vremea luoi Solomon (sute de mii de Euro). Asta ca sa nu mai mai amintim de neplata taxelor la stat vreme de ani buni – asta inseamna ca platitorul de taxe din Craiova a sprijinit financiar SRL-ul familiei Mititelu. Mizerie politica ? Care e singurul club de fotbal din Romania care a pus pe site-ul oficial optiuni de vot. Ati ghicit – clubul lui Mititelu, care l-a sustinut OFICIAL pe candidatul PSD la alegerile prezidentiale Mircea Geoana. Deci care echipa e mizeria politica a PSD si sustinut din bani publici ?

Mizerie politica la Craiova (15 comentarii)  •  14 august 2014, 16:15

Vad aici oameni care sint fani FC Universitatea. Exista vreun club de fotbal cu acest nume in Craiova ? Scriptele FRF si MTS sustin ca nu; clubul lui Mititelu se numeste Fotbal Club U Craiova, si are aceesi legatura cu Universitatea Craiova cit are si cu Real Madrid. Sint de acord ca exista un club in Craiova finantat de bani publici si o adevarata mizerie politica. Asta este clubul lui Mititelu finantat din bani publici pe vremea lui Solomon (sute de mii de Euro). Asta ca sa nu mai mai amintim de neplata taxelor la stat vreme de ani buni – asta inseamna ca platitorul de taxe din Craiova a sprijinit financiar SRL-ul familiei Mititelu. Mizerie politica ? Care e singurul club de fotbal din Romania care a pus pe site-ul oficial optiuni de vot. Ati ghicit – clubul lui Mititelu, care l-a sustinut OFICIAL pe candidatul PSD la alegerile prezidentiale Mircea Geoana. Deci care echipa e mizeria politica a PSD si sustinut din bani publici ?

dartanian (27 comentarii)  •  14 august 2014, 23:18

pentru idioti:
in anii 80, da, u craiova era cs u craiova, dar sectia de fotbal s-a rupt de cs.

si dinamo era cs dinamo, si steaua era cs a etc. intelegeti ce zic. toate s-au rupt de clubul sportiv. csu craiolguta psd mogosoaia 2013 s-a infiintat sub culorile universitatii craiova datorita sistemului. si tot datorita lui, contrar tuturor legilor sportului, s-a inscris in liga a doua si a promovat, tot contrar tuturor regulamentelor, din primul an. o rusine de tara, asta suntem.
DINAMO, FORZA DINAMO!

Eugen DELCEA (14 comentarii)  •  15 august 2014, 3:31

1.Mititelu a fost susţinut de Oana V. Când s-a lămurit că nu vrea binele UCv, ci doar foloase proprii din procesele cu FRF-LPF, s-a folosit de locul acordat de FRF şi a înfiinţat CSU. 2.Orice politician e „antrenat” să obţină şi un folos propriu din orice – imaginea LOV creştea imediat…3.Pavel Badea avea palmaresul UCv şi fusese asociat cu Solomon la Commechim – racolarea sa, o altă lovitură ! 4. UCv trebuia preluată în 1994 de Gică popescu (ca investitor, nu ca patron; am avut propunerea de contract originală în faţă), care se angaja la investiţii de 2 mil. dol. George Păunescu a corupt inclusiv presa locală şi a obţinut dreptul de a gestiona Clubul de fotbal (fără a-l cumpăra). Ulterior, Clubul a fost gestionat de Ilinca, Neţoiu şi Dinel Staicu. Toţi şi-au vândut lotul de jucători şi contractele de închiriere (sediu, stadion), nici unul nu a fost patronul Clubului. 5. În 2000, Mititelu a făcut o „inginerie financiară” : a scos la vânzare acţiuni ale unei firme care conţinea în denumire numele de UCv. Am fost unul din fraieri, cu 2.000.000 lei pierduţi. Apoi, a venit cu o altă firmă ca gestionar al Clubului…Cumva, escroc ? 6. Ca ziarist de anchetă am schimbat 4 prefecţi ale partidelor aflate la putere. Fără dovezi, nu i-aş fi schimbat iar răzbunarea ar fi fost cruntă ! După 1 an, ziarele/site-urile de sport nu au reuşit încă să afle adevărul despre CSU : are palmaresul, e finanţat de Primăria Craiova, cine sunt „patronii” etc ? În schimb, comentarii cât încape, că nu costă nimic, se fac din birou !…

Dumitru (1 comentarii)  •  15 august 2014, 4:33

CSU, FCU ori orice alta combinatie de litere nu echivaleaza cu Universitatea Craiova. Marea echipa nu mai exista dar oameni marunti se lupta sa ii ia palmaresul. Sa fim cinstiti echipa lui Mititelu nu a fost Universitatea ci un avort creat de Mititelu si ucis tot de el. 2 retrogradari din liga I o retrogradare din Liga a II-a si lupt pentru evitarea retrogradarii in restul anilor. Meciuri date lui Becali in fiecare an, meciuri vandute cum au fost cel cu CFR 2-3 si Vaslui 0-1 asta am avut de la o echipa pe care vreau sa o uit cat mai repede. CSU nu are palmares deocamdata iar suportul din spatele ei naste intrebari. Cu toate acestea fotbalul din Craiova este din nou reprezentat in prima Liga. Cred ca este un bun inceput. Universitatea Craiova a fost ajutata in trecut de personae din toate directiile politice si de stanga si de dreapta. Sa speram ca suporterii vor reusi sa se uneasca si sa sustina pana la proba contrarie unica echipa a Craiovei.

degeaba (1 comentarii)  •  15 august 2014, 10:24

Asa cum se observa in RO, dreptatea este numai pentru cei care POT, toti ceilalti mor cu dreptatea in mana. Cazul U Craiova este unu din multele nedreptati , numai ca lipsindui „forta” sa isi capete dreptatea (observam ca si antena 3 are probleme asemnatoare) moare cu dreptatea in mana. Fara dreptate nimic nu are valoare si fotbalul nu face exceptie. Ce sens are sa vorim despre fotal cand inchidem ochii la orice nedreptate … ????

GARDA VECHE,STIINTAe (16 comentarii)  •  15 august 2014, 12:28

hahahahah

forzza gazu’ (1 comentarii)  •  15 august 2014, 16:49

Gazul va umili clona pesedista….si toti clonatii vor plange cu lacrimi amare

sup (2 comentarii)  •  15 august 2014, 23:10

un articol bun, naste si multe comentarii bune, cum sunt cele postate aici ! si pro si contra, toate sunt bune ! ideea este ca nimic nu se face peste noapte !

Mihnea (101 comentarii)  •  16 august 2014, 11:01

Doamna Andries, finantarea echipelor de fotbal de catre primarii are conotatii si ilegale, si imorale. Ilegale, pentru ca la periferiile oraselor sunt zeci de strazi care nu au apa curenta, nu au canalizare, sunt neasfaltate si pline de gropi, iar banii contribuabililor se duc la echipa de fotbal! Imorale, pentru ca la aceaste finantari se ataseaza tot felu de afacerist dubiosi interesati de posibilitate spalarii banilor. De ce presa nu face o analiza serioasa la toate primariile care finanteaza echipe de fotbal? Mai ales ca in Liga 1 peste jumatate din echipe sunt in aceasta situatie!?

vulturul (3 comentarii)  •  16 august 2014, 15:47

stimata ziarista, vreau sa stiu ce investitii precum spui asa de mari a facut CSU cu nume si cifre in euro sau lei cum vrei.Eu cred ca a luat jucatori la final de contract sau cu jucatori cumparati de persoana x sau y si bagate in echipa ca sa le creasca valoarea, asta inseamna investitii 0,se joaca diverse procente ,se impart cheltuielile de etapa la mai multi investitori,salarii si prime la fel impartite,un contabil si cam atat.Ziaristii pot afla despre noul tip de afacere cu fotbal a unor oameni.Sunt curios sa vedem ce iese.Nimeni nu se streseaza pentru ca la bataie sunt bani gen investitori pe bursa.

Comentează